-
Νά'στε καλά παιδιά!!!!!!
Από το πρωί έχω 'φυτρώσει' στον υπολογιστή (και δεν προβλέπεται να ξεφυτρώσω για πολύ ώρα ). Πάλι καλά που είστε κι εσείς και γελάει λίγο το χειλάκι μας...Και για να επανέλθουμε στα διλήματα, τελικά θα πρέπει να διαλέξουμε: γυναίκα ή αυτοκίνητο.
Όποιος διαλέξει αυτοκίνητο να σηκώσει το χέρι του (κι εγώ κι εγώ). Οι υπόλοιποι (πουλημένοι, προδότες των ανδρικών ιδεωδών) μην τυχόν και κουνηθούν, μαύρο φίδι που τους έφαγε. Πρέπει να πάρουμε την πλειοψηφία με κάθε μέσο...Τι ;;; Όχι αγάπη μου, δεν ξαναμπήκα στο site της Peugeot. Όχι ούτε στους 4Τ...απλά...να...κοιτούσα τι δώρο θα σου πάρω...ξέρεις, εκείνο το ρουχαλάκι που σ' άρεσε...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
γυναίκα ή αυτοκίνητο.Golf!!!
Εγώ πάντως έχω δύο αυτοκίνητα και καμμία γυναίκα (και με τα μυαλά που κουβαλάω αυτό θα συνεχίσει να ισχύει για πολύ καιρό)
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
γυναίκα ή αυτοκίνητο.
Golf!!!
..και γιατι όχι Tennis?!! Ουτε αυτό εχει σχέση με αυτοκίνητο!!
-
Τι ;;; Όχι αγάπη μου, δεν ξαναμπήκα στο site της Peugeot. Όχι ούτε στους 4Τ...απλά...να...κοιτούσα τι δώρο θα σου πάρω...ξέρεις, εκείνο το ρουχαλάκι που σ' άρεσε...Για να μη μας πιάνουν άσχετους οι τσούπρες, καλό είναι να ξέρουμε και μερικά site με πράγματα που μάλλον θα θέλαμε να τις δούμε να φοράνε...
Π.χ.:
http://www.wickedtemptations.com
http://www.victoriassecret.com
Και πάει λέγοντας.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Τι ;;; Όχι αγάπη μου, δεν ξαναμπήκα στο site της Peugeot. Όχι ούτε στους 4Τ...απλά...να...κοιτούσα τι δώρο θα σου πάρω...ξέρεις, εκείνο το ρουχαλάκι που σ' άρεσε...
Για να μη μας πιάνουν άσχετους οι τσούπρες, καλό είναι να ξέρουμε και μερικά site με πράγματα που μάλλον θα θέλαμε να τις δούμε να φοράνε...
Π.χ.:
http://www.wickedtemptations.com
http://www.victoriassecret.com
Και πάει λέγοντας.
Ω τι επαθα! Και οτι ηθελα να αγορασω στην Μαρικαρα κατι για βραδυνο, και ο κομπουτερατζης του γραφειου εχει βαλει φραγη
-
Ασε και γω τα ιδια παθαινω με τα λαμογια τους δικτυαδες που χω μπλεξει!!
Και οχι μονο σ'αυτες τις σελιδες αλλα και σε πολλες αλλες πολυ ενδιαφερουσες!!! -
dart, μίκρανε λίγο την εικόνα της υπογραφής σου, είναι μεγάλη και αργεί να κατέβει.
-
Για να μη μας πιάνουν άσχετους οι τσούπρες, καλό είναι να ξέρουμε και μερικά site με πράγματα που μάλλον θα θέλαμε να τις δούμε να φοράνε...Το κακό είναι οτι πολλές φορές τα φοράνε κατι τετοια!
ωωωχ τι έχουν να δουν παλι τα ματάκια μας!
-
:Όποιος διαλέξει αυτοκίνητο να σηκώσει το χέρι του (κι εγώ κι εγώ).Μα αφού μπορείς να τα έχεις και τα δύο. Με ένα ακριβό αυτοκίνητο έχεις και γυναίκα!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Μα αφού μπορείς να τα έχεις και τα δύο. Με ένα ακριβό αυτοκίνητο έχεις και γυναίκα!Φτού και απ' την αρχή!!!
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Μα αφού μπορείς να τα έχεις και τα δύο. Με ένα ακριβό αυτοκίνητο έχεις και γυναίκα!
Φτού και απ' την αρχή!!!
...για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα του τίτλο του και το κόψει κάποιος επόπτης...
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Για να μη μας πιάνουν άσχετους οι τσούπρες, καλό είναι να ξέρουμε και μερικά site με πράγματα που μάλλον θα θέλαμε να τις δούμε να φοράνε...
Το κακό είναι οτι πολλές φορές τα φοράνε κατι τετοια!
ωωωχ τι έχουν να δουν παλι τα ματάκια μας!
Μαίρη, ξεχνάς μια σημαντική λεπτομέρεια: Το γυναικείο μαγιώ ή σέξυ ρούχο δεν σχεδιάζεται (και, ακολούθως, κατασκευάζεται) για να ΚΑΛΥΨΕΙ, αλλά για να ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙ το γυναικείο σώμα. Επιτελεί δηλαδή ρόλο ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ. Και, όπως ξέρεις πολύ καλά, το καλό κόσμημα, όπως και το καλό άρωμα, είναι μικρά (σε μέγεθος/ποσότητα αντίστοιχα) και διακριτικά.
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Φτού και απ' την αρχή!!!Όχι θα την γλυτώνατε!!!
-
Μαίρη, ξεχνάς μια σημαντική λεπτομέρεια: Το γυναικείο μαγιώ ή σέξυ ρούχο δεν σχεδιάζεται (και, ακολούθως, κατασκευάζεται) για να ΚΑΛΥΨΕΙ, αλλά για να ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙ το γυναικείο σώμαΟ κάθε σχεδιαστής φτιάχνει ενα μικρό και σέξυ μαγιώ ή ρούχο για ένα ωραίο σώμα. Αν τώρα η άλλη που έχει έναν κ@λο 10 μέτρα και περισεύουν διάφοροι πατσάδες πιάσει και μου βάλει στρινγκ μαγιώ, ε συγγνώμη αλλά θα αηδιάσω.
-
Συμφωνώ ότι τύπισσες με κώλο που εντάσσεται στις διατάξεις του νόμου που διέπει το Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας δεν πρέπει να φοράνε κάτι τέτοιο. Γι'αυτό και λέω ένα πράγμα: Όσες είναι εμφανίσιμες (και δεν είναι ανάγκη να είναι 'τέλειες' - ούτε καν η Cindy Crawford και η Ζιζέλ δεν είναι τέλειες, η δε Caprice φαίνεται από μακριά ότι έχει βάλει σιλικόνη), να τα βάλουν, για να ισορροπήσουμε αισθητικά και οι 'χωματουργικές εργασίες' να βάλουν αυτά που τους ταιριάζουν, αφήνοντας τα σέξυ στις νοστιμούλες.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Όχι θα την γλυτώνατε!!!Ούτε που μας πέρασε από το μυαλό!
-
Όχι ρε παιδιά, με γειώνετε πολύ άσχημα!!! Τι απαίσια sites ήταν αυτά; Μόνο το victoria's Secret αξίζει, αλλά αυτό το ξέραμε! Δείτε όμως και το http://www.luna.gr . Είναι με flash, αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο... ποικιλοτρόπως...
-
Κάτσε ρε μεγάλε, τι έχει η Alphamoda; Θα σε χάλαγε η κοπελιά σου να φόραγε ένα τέτοιο μικροσκοπικό μαγιώ (που είναι και Ελληνικό κιόλας);
-
Καλα ρε σοβαρα μιλατε τωρα οτι θα θελατε η κοπελια σας να φοραγε αυτα τα πραγματα!!Εγω μονο που το ακουω μονο που το φανταζομαι με εχουν πιασει κατι νευρα αστα να παμε!!
Δε ξερω μπορει να ειμαι πολυ πισω αν και πιστευω οτι εχω δικιο!! -
Η Luna είναι λίγο συντηρητική... Πιο πολύ προτιμώ τη MED.
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II