-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
(Το επόμενο βήμα είναι να μπείτε σε Χοντο παντως)
Λοιπόν, ως εξοικειωμένος (λόγω της γυναίκας μου) με τον Χόντο (όχι δεν έχει σχέση με τη Χόντα), θα συμβούλευα τους αδέσμευτους και αυτούς που αναζητούν την περιπέτεια, να κάνουν μια βόλτα από το πλησιέστερο κατάστημα της εν λόγω αλυσίδας, ώστε να πάρουν μια πολύ μικρή ιδέα για το τι μπορεί να ευχαριστεί μια γυναίκα... . Μετά το ξανασυζητάμε...
Σωστός.Αρχίστε απο τον Χόντο παιδιά,που είναι ΕΝΑ μαγαζί!!Γιατι αν σας πούνε πάμε για ψώνια (ετσι γενικώς) και πάτε.... ...κλάψτα Χαράλαμπε!
Σε αυτή την περίπτωση,και αν δεν μπορείτε να το αποφύγετε (ούτε με εισαγωγή σε νοσοκομείο για σκωληκοειδίτη) μην τολμήσετε να κανονίσετε με φίλο για καφέ όσο εκείνη θα ψωνίζει!!ΠΡΕΠΕΙ να ειστε εκει!! Εξω απο το μαγαζί έστω,αλλά ΕΚΕΙ!!! Γιατι?Ποιός ξέρει?Ο Φρόϋντ που προσπάθησε τρελάθηκε!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γιατι αν σας πούνε πάμε για ψώνια (ετσι γενικώς) και πάτε.... ...κλάψτα Χαράλαμπε!
Σε αυτή την περίπτωση,και αν δεν μπορείτε να το αποφύγετε (ούτε με εισαγωγή σε νοσοκομείο για σκωληκοειδίτη) μην τολμήσετε να κανονίσετε με φίλο για καφέ όσο εκείνη θα ψωνίζει!!ΠΡΕΠΕΙ να ειστε εκει!! Εξω απο το μαγαζί έστω,αλλά ΕΚΕΙ!!! Γιατι?Ποιός ξέρει?Ο Φρόϋντ που προσπάθησε τρελάθηκε!!!Ααααααααααχ, μιλάει τώρα καμένος...
Ξέρετε τι σημαίνει να πας με γυναικα για να ψωνίσει ρούχα;;;;;
Για ένα μπλουζάκι καλοκαιρινό πήγαμε και είδαμε ένα καλό στο πρώτο μαγαζί που μπήκαμε. Αλλά όχι... δεν μπορούσαμε να το πάρουμε... Έπρεπε να γυρίσουμε όλα (μα όλα, αν είναι ποτέ δυνατό ) τα μαγαζιά της περιοχής, στα οποία και έπρεπε να κατεβάσουμε και να ελέγξουμε επισταμένως ότι είχε και δεν είχε στα ράφια. Στο τέλος (μετά από 1,5 ώρα)αφού δεν βρήκαμε κάτι καλό (και αφού είχα πλησιάσει επικίνδυνα στο κελί του Κορυδαλλού ή του ψυχιατρείου...) επιστρέψαμε στο πρώτο μαγαζί και πήραμε το πρώτο μπλουζάκι που είχαμε δει, το οποίο να επαναλάβω μας είχε αρέσει από την αρχή... Η ιστορία είναι 110% (δυστηχώς...) αληθινή... Το αστείο είναι ότι δεν ψάχναμε κάτι για την ίδια, αλλά δώρο για μια φίλη μας. Συνήθως όταν η συγκεκριμένη ψάχνει κάτι να ψωνίσει κατεβαίνει στο κέντρο και γυρνάει ΟΛΑ τα μαγαζιά του κέντρου, ξοδεύοντας τουλάχιστον 4 ώρες...Το καλό είναι ότι η συγκεκριμένη ΔΕΝ είναι η κοπελιά μου (και να ήταν εκείνη την στιγμή θα είχαμε χωρίσει...)Και μετά φταίει ο δολοφόνος...
Χεχε... Φίλε μου, καταπιεσμένε έγγαμε, εγώ πηγαίνω στο Hondos από μόνος μου, όχι για ψώνια ή για να δω τι ικανοποιεί τις γυναίκες, αλλά για διασκέδαση! Παίρνω 1-2 φιλαράκια και γυρνάμε μέσα στο μαγαζί μέχρι να σταμπάρουμε καμία πολύ καλή γκομενίτσα. Και μετά σχολιάζουμε το τι αγοράζει κτλ. Ψώνιο η δουλειά σου λέω! Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα (στους ανύπανδρους, ελεύθερους φυσικά, μην κλείσουμε και σπίτια). Ειδικά τώρα με τις ζέστες, έχει και δροσιά εκεί μέσα, είναι κορυφαία η κατάσταση! Trust me! Ε και στο τέλος, για ξεκάρφωμα ψωνίζεις και καμία οδοντόπαστα, οδοντόκρεμα, κάτι τέλος πάντων χρήσιμο.
Καλόοοοο, δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά πρέπει...
Αγάπη μου, δεν θέλεις να πάρεις μάσκαρα;;;;;;;; Πάμε μαζί... να πάρω και μερικούς φίλους;;;; -
θα συμβούλευα τους αδέσμευτους και αυτούς που αναζητούν την περιπέτεια, να κάνουν μια βόλτα από το πλησιέστερο κατάστημα της εν λόγω αλυσίδας, ώστε να πάρουν μια πολύ μικρή ιδέα για το τι μπορεί να ευχαριστεί μια γυναίκα... . Μετά το ξανασυζητάμε...Ωχ ωχ επικίνδυνες συμβουλές είναι αυτές!!!
Τι ευχαρίστηση μωρε... Που πας να παρεις στα γρήγορα ένα μανώ και βλέπεις 8 ράφια με όλες τις αποχρώσεις του άσπρου. Πραγματικά σε πιάνει πονοκέφαλος.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
θα συμβούλευα τους αδέσμευτους και αυτούς που αναζητούν την περιπέτεια, να κάνουν μια βόλτα από το πλησιέστερο κατάστημα της εν λόγω αλυσίδας, ώστε να πάρουν μια πολύ μικρή ιδέα για το τι μπορεί να ευχαριστεί μια γυναίκα... . Μετά το ξανασυζητάμε...
Ωχ ωχ επικίνδυνες συμβουλές είναι αυτές!!!
Τι ευχαρίστηση μωρε... Που πας να παρεις στα γρήγορα ένα μανώ και βλέπεις 8 ράφια με όλες τις αποχρώσεις του άσπρου. Πραγματικά σε πιάνει πονοκέφαλος.
Σωσταααα!!!!... (θα το πληρώσω αυτό το ξέρω!)...και πως να διαλέξεις ΕΝΑ μανώ όταν εχει ΔΥΟ στο ράφι??!!! ...Είναι το ίδιο όπως οταν φτάνει κανείς σε διαστάυρωση!!!..πως να διαλέξεις ποιόν δρόμο να ακολουθήσεις???!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
θα συμβούλευα τους αδέσμευτους και αυτούς που αναζητούν την περιπέτεια, να κάνουν μια βόλτα από το πλησιέστερο κατάστημα της εν λόγω αλυσίδας, ώστε να πάρουν μια πολύ μικρή ιδέα για το τι μπορεί να ευχαριστεί μια γυναίκα... . Μετά το ξανασυζητάμε...
Ωχ ωχ επικίνδυνες συμβουλές είναι αυτές!!!
Σωσταααα!!!!... (θα το πληρώσω αυτό το ξέρω!)...και πως να διαλέξεις ΕΝΑ μανώ όταν εχει ΔΥΟ στο ράφι??!!! ...Είναι το ίδιο όπως οταν φτάνει κανείς σε διαστάυρωση!!!..πως να διαλέξεις ποιόν δρόμο να ακολουθήσεις???!!!
Όχι φίλε μου, δεν είναι καθόλου το ίδιο. Στη διασταύρωση, όσο και να το σκεφτείς στο τέλος θα πάρεις ΕΝΑ δρόμο.
Με τα μανώ δεν ισχύει, γιατί μπορεί να το σκέφτεσαι (ται) τριπλάσιο χρόνο, και στο τέλος να τα πάρει ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ (και 3 και 4...)Και καλά όταν είναι μανώ.....
-
Λοιπόν, ως εξοικειωμένος (λόγω της γυναίκας μου) με τον Χόντο (όχι δεν έχει σχέση με τη Χόντα), θα συμβούλευα τους αδέσμευτους και αυτούς που αναζητούν την περιπέτεια, να κάνουν μια βόλτα από το πλησιέστερο κατάστημα της εν λόγω αλυσίδας, ώστε να πάρουν μια πολύ μικρή ιδέα για το τι μπορεί να ευχαριστεί μια γυναίκα... . Μετά το ξανασυζητάμε...
Εγώ επίσης εκτός του Χόντου βοηθάω και την αλυσίδα του Ζάρα να αναπτυχθεί καταλλήλως. Οι Χρυσές Ταμπελίτσες στην είσοδο με τις ευχαριστίες ανήκουν στη γυναίκα μου... Τώρα πλέον τα ακουμπάμε στο Ζάρα και για τη μικρή...και είναι μόνον 4+ μηνών...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
και πως να διαλέξεις ΕΝΑ μανώ όταν εχει ΔΥΟ στο ράφι??!!!δεν τα υπολογίζεις καλά! Ειδες για να κάθεσαι απ'έξω? Την επόμενη φορά μέσα κι εσύ!
Η κάθε μάρκα έχει τουλαχιστον 3 αποχρώσεις. Βάλε λοιπον οτι θα βρεις τουλαχιστον 8 μάρκες. Μιλάω για την καλύτερη περίπτωση παντα ε?
Μιλάμε για 24 διαφορετικές αποχρώσεις του ιδίου χρώματος!!! Μύλος κύριοι μύλος!!!
Και έτσι και αρχίσουμε το οτι το ένα στεγνώνει πιο γρήγορα, το άλλο απλώνει πιο καλά, το τρίτο παει με την τάδε μπλούζα κλπ κλπ κλπ
αααααχ τι περίπλοκο να είσαι γυναίκα σήμερα!!! -
Πείτε κι άλλα, σας παρακαλώ, πείτε κι άλλα! Όταν ολοκληρωθούν οι τοποθετήσεις σας, θα μαζέψω όλο το υλικό σε ένα συλλεκτικό άλμπουμ και θα το μοσχοπουλάω (με την άδειά σας φυσικά, αν θέλετε και ποσοστά επί των πωλήσεων το συζητάμε, αλλά εξ αρχής σας λέω... ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ!!! ). Ο τίτλος αυτού;;; 1000 + 1 (ίσως και παραπάνω) λόγοι για να παραμείνετε εργένηδες!!! Α ρε μάνα, να δω τι επιχειρήματα θα βρίσκεις τότε, χεχεχε!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Εγώ επίσης εκτός του Χόντου βοηθάω και την αλυσίδα του Ζάρα να αναπτυχθεί καταλλήλως. Οι Χρυσές Ταμπελίτσες στην είσοδο με τις ευχαριστίες ανήκουν στη γυναίκα μου... Τώρα πλέον τα ακουμπάμε στο Ζάρα και για τη μικρή...και είναι μόνον 4+ μηνών...ωπα!! Είσαι από εκείνους που δίνουν μάχη κρεμάστρα με κρεμάστρα, με τις διάφορες αναμαλιασμένες μαμάδες, για να πάρουν το ρούχο που τους γυάλισε?
τσκ τσκ τσκ τι μαθαίνει κανείς εδώ μέσα!
-
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Τελικά εδώ είναι καλύτερα και από ταινία του Martin Lawrens!!!
-
Μιλάμε για σαδισμό ετσι?!!!
Αυτές θέλουν να ψωνίζουν αλλά ΠΡΕΠΕΙ να πηγαίνεις και εσυ ΚΑΙ να σου αρέσει!!! Αν δεν σου αρέσει είσαι περίεργος!!
(ναι αγάπη μου,για την επέτειό μας στον Χόντο θα σε πάω,Κυριακή να είναι μόνο!!! ) -
Πραγματικα με ολα αυτα που βλεπω εδω και εξω, εχω σιχαθει πολλες κοπελες, γυναικες, γυναικουλες, κατινες, κατιναρια θυματα που πουλανε την αξιοπρεπεια τους και τον εαυτο τους στο ονομα της μοδας και στο περας του χρονου οπως αυτο οριζεται απο το καθε φρουτο που λανσαρει το οτιδηποτε και απο τι καθε πορνοσεξουαλικοδιαστροφικη προσωπικοτητα(του χωρου της μοδας κυριως) εν ονοματι της αγαπης της αλληλεγκυης του σεβασμου και της εμπιστοσυνης απεναντι στο ''κοσμο'' !
Εντελως φιλικα.Δε θελω να θιξω κανεναν απο αυτο το σπανιο σε καλες προσωπικοτητες forum!!!!
Επισης σε καμια περιπτωση δε τα πιστευω αυτα για τις 2 κοπελες του forum μας που η γνωμη μου ειναι εντελως διαφορετικη γιαυτες! -
Ο χρήστης salome έγραψε:
Εγώ επίσης εκτός του Χόντου βοηθάω και την αλυσίδα του Ζάρα να αναπτυχθεί καταλλήλως. Οι Χρυσές Ταμπελίτσες στην είσοδο με τις ευχαριστίες ανήκουν στη γυναίκα μου... Τώρα πλέον τα ακουμπάμε στο Ζάρα και για τη μικρή...και είναι μόνον 4+ μηνών...
ωπα!! Είσαι από εκείνους που δίνουν μάχη κρεμάστρα με κρεμάστρα, με τις διάφορες αναμαλιασμένες μαμάδες, για να πάρουν το ρούχο που τους γυάλισε?
τσκ τσκ τσκ τι μαθαίνει κανείς εδώ μέσα!
Ευτυχώς πάει μόνη της ΜΟΝΟ Δευτέρα και Τρίτη πρωί....
-
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
Εντελως φιλικα.Δε θελω να θιξω κανεναν απο αυτο το σπανιο σε καλες προσωπικοτητες forum!!!!
Επισης σε καμια περιπτωση δε τα πιστευω αυτα για τις 2 κοπελες του forum μας που η γνωμη μου ειναι εντελως διαφορετικη γιαυτες!xμμμμμ νομίζω οτι τελευταία στιγμή το έσωσες!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ευτυχώς πάει μόνη της ΜΟΝΟ Δευτέρα και Τρίτη πρωί....Τρίτη απόγευμα εως και Σαββατο μεσημέρι πατε παρέα?
-
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
Επισης σε καμια περιπτωση δε τα πιστευω αυτα για τις 2 κοπελες του forum μας που η γνωμη μου ειναι εντελως διαφορετικη γιαυτες!Τις έχεις γνωρίσει από κοντά και γράφεις τέτοια πράγματα;
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Ευτυχώς πάει μόνη της ΜΟΝΟ Δευτέρα και Τρίτη πρωί....
Τρίτη απόγευμα εως και Σαββατο μεσημέρι πατε παρέα?
πάει μόνος του...με λίστα!!!!
-
Λέω ν΄ ανοίξω ένα topic με τίτλο
Γυναίκες και πωλητές στη ZARA.Αλλά μάλλον ένα ποστ θα υπάρξει για απάντηση......
Το απόλυτο αφροδισιακό....
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Επισης σε καμια περιπτωση δε τα πιστευω αυτα για τις 2 κοπελες του forum μας που η γνωμη μου ειναι εντελως διαφορετικη γιαυτες!
Τις έχεις γνωρίσει από κοντά και γράφεις τέτοια πράγματα;
Οχι δυστηχως δεν ειχα τη τυχη !!!
Ατιμο Gvala ακομα ρε στο κραταω με το 206wrc
Kala επειδη τελειωνει οπου να ναι θα πεις τη που....στια χμχμχμχμγκουχουγκουχου εκανες -
Συμβουλή στους άνδρες: Αν θέλετε να γελάσετε με τις συνήθειες των γυναικών στα ψώνια κατεβείτε μια βόλτα Κολωνάκι Σάββατο μεσημεράκι. Τέτοια συγκέντρωση από 'ψώνια' (γένους θηλυκού) αποκλείεται να δείτε αλλού!
Α, και όσοι σκέφτεστε το καμάκι σε μαγαζιά για γυναίκες όπως Χόντος, ξεχάστε το! Όταν οι γυναίκες ψωνίζουν δεν αποσπούνται με τίποτα!
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II