-
it goes all the way to the White House...em...the heavens!
-
ασχετο το παραπανω αλλα μου κανε τσαλιμια το τοπικ...
ξυρισμα βαρετο!!!!
εχει αρχισει να μου τη δινει η φαση εκκλησια, συνολακι, κουτσομπολιο! γερασα στα 22!!! -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εχει αρχισει να μου τη δινει η φαση εκκλησια, συνολακι, κουτσομπολιο!
Μα γιατί;;;; Υπάρχει κάτι καλύτερο από το να είσαι με έναν-δύο ακόμα 'ομοϊδεάτες' και να σχολιάζεις κάθε κιτσαριο που ντύθηκε στην εκκλησία λες και είναι καρναβάλια;;;; Το γέλιο...
γερασα στα 22!!!
Ε... όπως και να το κάνεις... Μετά τα 20 ο άνθρωπος...
Πάντως σε κάθε περίπτωση καμάκι στην εκκλησία δεν λέει. Κάτι θείες που δεν βλέπουν μπροστά τους από τα γεράματα σε κάτι τέτοια έχουν όραση αετού και κάνουν κατευθείαν παρατήρηση...
Άτιμη κοινωνία... Τουλάχιστον υπάρχουν και τα βεγγαλικά που κάνουν θόρυβο και μπορείς να ασκείς κοινωνική κριτική (=κουτσομπολιό... ) άνετα -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Πάντως σε κάθε περίπτωση καμάκι στην εκκλησία δεν λέει. Κάτι θείες που δεν βλέπουν μπροστά τους από τα γεράματα σε κάτι τέτοια έχουν όραση αετού και κάνουν κατευθείαν παρατήρηση...α! Ωστε το έχεις δοκιμάσει και σου έκαναν παρατήρηση ε?? Για λέγε για λέγε!
-
Προσοχη στο καμακι στην εκλησσια!!! Μπορει να σας βγει . . .καλογρια
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
α! Ωστε το έχεις δοκιμάσει και σου έκαναν παρατήρηση ε?? Για λέγε για λέγε!Ε, όχι και καμάκι στην εκκλησία... Είπαμε, θα καούμε στην κόλαση, αλλά όχι και τέτοια... Απλά, είναι ορισμένες (κυρίως μεγάλες σε ηλικία γυναίκες) που μπορεί να σου κάνουν παρατήρηση για το παραμικρό. Στην κοπελιά μου έκαναν παρατήρηση επειδή χασμουρήθηκε(!!!!! - 8 το πρωί πως είναι δυνατό να νυστάζει κανείς... ) γιατί είχε δαίμονα μέσα της!!!!!!! Να χτυπιέσαι κάτω...
Προσοχη στο καμακι στην εκλησσια!!! Μπορει να σας βγει . . .καλογρια
Ναι, αλλά αν είναι καυτή καλόγρια;;;;;
Ξέρεις, η στέρηση κάνει πολλά... -
Χμμμμμ διακρινω τρελλες φαντασιωσεις φιλε markvag!!!
Δεν ειναι κακο!
Δεν ειναι καθολου κακο!! -
πως τη βλεπουν πασαρελα δε μπορω να καταλαβω...αμ οι γιαγιαδες που σκαρφαλωνουν για να παρουν το αγιο φως?
και σουξουμουξου σουξουμουξου.... -
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
Χμμμμμ διακρινω τρελλες φαντασιωσεις φιλε markvag!!!Εγω;;;;;; Εγώ είμαι ένα μικρό και αθώο παιδάκι...
Καλά δεν την έχεις ακούσει την 'αισθησιακή ταινία' καυτές καλόγριες;;;
Αρκάς στο 'Η ζωή μετά' που είναι ο πεθαμένος στον παράδεισο και ο φύλακας άγγελός του (ο οποίος είναι η κλασσική φάτσα Αρκά που όλους τους δουλεύει):
Πεθαμένος: Έχεις δει κάποιον από τους γνωστούς (προφήτες, αποστόλους, κτλ) από κοντά;;;
Άγγελος: Αστειεύεσαι;;;; Εγώ είμαι χαμηλά στην ιεραρχία. Και τον Μωυσή στο σινεμά τον έχω δει μόνο με τον Τσάρλτον Ίστον.
Π: Έχει σινεμά εδώ;;;
Α: Είχε παλιά, αλλά το κλείσανε.
Π: Γιατί;;;
Α: Φταίει ο άγγελος που ήταν υπεύθυνος. Του είπαν να βάζει μόνο ταινίες θρησκευτικού περιεχομένου.
Π: Ε, και;
Α: Έβαλε το 'καυτές καλόγριες'....Δεν ειναι κακο!
Δεν ειναι καθολου κακο!!Χμμμμμμμμμμμ. Εγώ με την καλόγρια (που κάτω από το ράσο όμως είναι Νικόλ Κίτμαν και βάλε...) σε ερημική παραλία και... καταλαβένεται... Προσευχή
-
γερασα στα 22!!!
Ε... όπως και να το κάνεις... Μετά τα 20 ο άνθρωπος...
:
AAAAAX!!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΙ'ΕΓΩ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ!!! -
ελα να γουσταρεις!!!θα σε περιμενω....
-
Καλά δεν την έχεις ακούσει την 'αισθησιακή ταινία' καυτές καλόγριες;;; Αρκάς στο 'Η ζωή μετά'Δηλαδή θέλεις να μας πείσεις ότι εσύ την ταινία την ξέρεις από τον Αρκά ?
-
Πάντως σε κάθε περίπτωση καμάκι στην εκκλησία δεν λέει. Κάτι θείες που δεν βλέπουν μπροστά τους από τα γεράματα σε κάτι τέτοια έχουν όραση αετού και κάνουν κατευθείαν παρατήρηση...Α ναι, κάποιες που αρνούνται να φερθούν σύμφωνα με την ηλικία τους (δεν πεθαίνουν)...
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Καλά δεν την έχεις ακούσει την 'αισθησιακή ταινία' καυτές καλόγριες;;; Αρκάς στο 'Η ζωή μετά'
Δηλαδή θέλεις να μας πείσεις ότι εσύ την ταινία την ξέρεις από τον Αρκά ?
Πιο καλό ήταν το Buttslammers.
-
Λοιπόν, κατάφερα να διαβάσω 13 σελίδες. Ευχαριστώ...
Και νά'ταν μόνο 3 ώρες.... Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόση ώρα μπορεί να κάνει μια γυναίκα...
Και το κορυφαίο είναι ότι όταν φτάσει η κατάσταση στο ... επιδόρπιο ( ) σου πετάει και ένα: Μα καλά, κι εσύ σήμερα βρήκες;;; Θα μου χαλάσεις το μακιγιάζ/μαλί, θα τσαλακώσω τα ρούχα μου, κτλ... Και τα έκανα τόση ώρα...
Είναι τρελές αυτές οι γυναίκες, όπως θα έλεγε ολίγον εύσωμος Γαλάτης.Και η πλάκα ξέρετε πια είναι; Ξεκινάς να ετοιμάζεσαι μια ώρα νωρίτερα και στο τέλος πάλι περιμένεις . Αφού να φανταστείτε ότι όταν τελικά είναι έτοιμη, εγώ θέλω ξανά ξύρισμα
Να συμπληρώσω μόνο ότι ευτυχυσμένος άντρας είναι αυτός που βγάζει περισσοτερα απο όσα μπορεί να ξοδέψει η γυναίκα του
Να συμπληρώσω ότι ο ορισμός αυτός δεν είναι του ευτυχισμένου. Προς Θεού . Είναι ο ορισμός του πετυχημένου. Και κατα αναλογία ο ορισμός μιας πετυχημένης γυναίκας είναι αυτή που μπορεί να βρει ένα τέτοιο άνδρα (courtesy of Lana Turner)
Και να παραθέσω και κάποια quotations (το αγαπημένο μου θέμα ) σχετικά με το θέμα μας:
-
A ship is always referred to as 'she' because it costs so much to keep one in paint and powder - Chester Nimitz
-
I expect Woman will be the last thing civilized by Man - George Meredith (για μισογύνης μου φαίνεται αυτός...)
-
If God wanted women to understand men, football would never have been created - Ανώνυμος
-
If you want something said, ask a man; if you want something done, ask a woman - η φίλτατη Margaret Thatcher Ωχ! γιατί δεν την μαζεύανε τόσο καιρό;
-
Men have a much better time of it than women: for one thing they marry later, for another thing they die earlier - Ηenry Louis Mencken Αυτό είναι καλό.
-
A good marriage would be between a blind wife and a deaf husband.
- Michel de Montaigne Αυτό είναι πολύ καλό
- A psychiatrist asks a lot of expensive questions your wife asks for nothing - Joey Adams Κι αυτό καλό,
All marriages are happy. It's living together afterwards that is difficult - Ανώνυμος. Τι λέτε οι παντρεμένοι; Νίκο; Ευριπίδη;
-
Bachelors know more about women than married men; if they didn't, they'd be married too. - Ηenry Louis Mencken. Νάτος πάλι αυτός. Την αγαπάει τη γυναίκα του, ε;
-
Bigamy is having one wife too many. Monogamy is the same - Oscar Wilde . Άλλος μισογύνης
Αυτά για την ώρα
-
-
Ετσι...ετσι...πέστα Χρυσόστομε!!!!
..και τώρα,αγαπητοί φίλοι και φίλες,φτάσαμε στο σημείο της πλοκής της καταπληκτικής αυτής ταινίας..εε...όπου οι δύο φίλες κατασπαράζουν εναν συνφορουμά τους μπροστά στα έκπληκτα μάτια χιλιάδων συνφορουμάδων!
Και για να καταλάβετε τι εννοώ........περιμένετε να κάνουν login οι δύο γνωστές-άγνωστες!!! -
αγαπητοί μου συμφορουμάδες ότι και να λέτε, όσο κακοί και μισογύνηδες να είστε, η ουσία είναι μία, δεν μπορείτε χωρίς εμάς τις γυναίκες, είμαστε αυτό το κάτι που λείπει απο την κοινή και βαρετή ζωή σας....τα υπόλοιπα [αυτοκίνητα, λεφτα κλπ.κλπ] είναι απλά υποκατάστατα
άντε απλές 'οδοντόκρεμες' για να μην γκρινιάζετε!!! -
όσον αφορά την κατασπάραξη του αγαπητού syele, θα την παρακολουθήσετε live το Σάββατο
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
αγαπητοί μου συμφορουμάδες ότι και να λέτε, όσο κακοί και μισογύνηδες να είστε, η ουσία είναι μία, δεν μπορείτε χωρίς εμάς τις γυναίκες, είμαστε αυτό το κάτι που λείπει απο την κοινή και βαρετή ζωή σας....τα υπόλοιπα [αυτοκίνητα, λεφτα κλπ.κλπ] είναι απλά υποκατάστατα
άντε απλές 'οδοντόκρεμες' για να μην γκρινιάζετε!!!ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟ!!!!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
όσον αφορά την κατασπάραξη του αγαπητού syele, θα την παρακολουθήσετε live το ΣάββατοΚυριακή είπαμε ότι είναι η συνάντηση;
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II