-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Ενα έχω να πω... ντροπή σου! (να, ούτε smilie δεν βάζω)Ακου δεν ξέρεις που αναφέρομαι! τσκ τσκ τσκ
Βρε Σαλώμη μου, να... αύριο κλείνω 10 χρόνια παντρεμένος (αλήθεια λέω) και το μυαλό μου... ξέρεις... όλο γυρίζει, γυρίζει...
Τα βλέπω όλα με 'κακό' μάτι... -
Χεχεχεχεχε
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Ενα έχω να πω... ντροπή σου! (να, ούτε smilie δεν βάζω)
Ακου δεν ξέρεις που αναφέρομαι! τσκ τσκ τσκ
Βρε Σαλώμη μου, να... αύριο κλείνω 10 χρόνια παντρεμένος (αλήθεια λέω) και το μυαλό μου... ξέρεις... όλο γυρίζει, γυρίζει...
Τα βλέπω όλα με 'κακό' μάτι...Κι οι παντρεμένοι έχουν ψυχηηηηηηηηη!!!!!!...
Τώρα τι να σου πω?!!Αντε, να τα εκατοστήσεις!!! -
Τα βλέπω όλα με 'κακό' μάτι...ουεεεεεεεεεεεε αντε βρε!!!! Είσαι 10 χρόνια στα κάτεργα? Το σωσες το σωσες!!!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Τα βλέπω όλα με 'κακό' μάτι...ουεεεεεεεεεεεε αντε βρε!!!! Είσαι 10 χρόνια στα κάτεργα? Το σωσες το σωσες!!!!
Ουφφφφφφφφ!!!!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
- Να μην πίνει αλκοόλ.
Mήπως εννοείς Να πίνει? Γιατί γενικά οι γυναίκες δεν πίνουν πολύ!
Εσύ δεν θέλεις να πίνει καθόλου?! Ψάξε στον αθλητικό χώρο! Θα βρεις πολλές!
Salome το (3) μόνο του δεν παίζει. Πρέπει να συνδυάζεται με τ' άλλα δύο.
Nα έχει ακριβότερο αυτοκίνητο και να οδηγεί καλύτερα από μένα.Eίναι απλό. Bγαίνουμε έξω, σ' ένα restaurant πχ. τρώμε, συζητάμε, πίνω εγώ, με πάει αυτή μετά σπίτι με ασφάλεια.
Μήπως προσπαθείς να αποδειξείς ότι όλοι οι άντρες σκεφτόμαστε μόνο το σεχ
όχι όχι!!! Εξαλλου τι να κάτσω να αποδείξω? Τα αυτονόητα??
Είναι γνωστό ότι οι άντρες σκέφτονται μόνο το σεξ! By default που λένε!!!
Eν αντιθέσει με τις γυναίκες που σκέφτονται, τι ρούχα να φορέσουν, πως θα φτιάξουν τα μαλλιά τους κ.α. ** ...για να κάνουν sex!!!!!!! **
-
Ο χρήστης christhehealer έγραψε:
Eίναι απλό. Bγαίνουμε έξω, σ' ένα restaurant πχ. τρώμε, συζητάμε, πίνω εγώ, με πάει αυτή μετά σπίτι με ασφάλεια.τώρα το έπιασα!!!!! Σωστός!!!
Eν αντιθέσει με τις γυναίκες που σκέφτονται, τι ρούχα να φορέσουν, πως θα φτιάξουν τα μαλλιά τους κ.α. [b] ...για να κάνουν sex!!!!!!!
Οχι, θα είμαστε του στυλ: περάστε - σκουπίστε - τελειώσατε!!! Μα τι πεζοί που είστε πια!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Οχι, θα είμαστε του στυλ: περάστε - σκουπίστε - τελειώσατε!!! Μα τι πεζοί που είστε πια!!Ουφ!! Μια ζωή κάνετε τα απλά δύσκολα! Το αστείο είναι ότι περηφανεύεστε γι'αυτό κι από πάνω!!!
-
ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ:
- φίλος
- σύντροφος
- ερωμένος
- αδερφός
- πατέρας
- δάσκαλος
- εκπαιδευτής
- μάγειρας
- ξυλουργός
- υδραυλικός
- μηχανικός
- διακοσμητής
- σεξολόγος
- γυναικολόγος / μαιευτήρας
- ψυχολόγος
- ψυχίατρος
- θεραπευτής
- ριψοκίνδυνος
- οργανωτικός
- καλός πατέρας
- πολύ καθαρός
- συμπαθητικός
- αθλητικός
- στοργικός
- προσεκτικός
- ιπποτικός
- έξυπνος
- ζωηρός
- δημιουργικός
- γλυκός
- δυνατός
- συγκαταβατικός
- ανεκτικός
- προσεκτικός
- φιλόδοξος
- ικανός
- τολμηρός
- αποφασιστικός
- εμπιστευτικός
- παθιασμένος
- περιποιητικός
- κάποιος που να λατρεύει το shopping
- κάποιος που δεν δημιουργεί και πολλά - πολλά προβλήματα
- πολύ πλούσιος
- να μην δημιουργείς βάρος
- κάποιος που δεν θα κοιτάει τις άλλες.
Παράλληλα θα πρέπει να προσέχεις:
- να μην είσαι ζηλιάρης αλλά ούτε και αδιάφορος.
- να τα πηγαίνεις καλά με την οικογένειά της αλλά να μην αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στους συγγενείς απ΄ ότι σε εκείνη.
- να της δίνει 'χώρο' αλλά να δείχνεις και ανήσυχος για το πού ήταν και πού πάει.
Επίσης είναι πολύ σημαντικό:
- να μην ξεχνάς ΠΟΤΕ τις ημερομηνίες:
- των επετείων (γάμου, γνωριμίας, κλπ)
- της γιορτής
- των γενεθλίων (τα δικά της και της μητέρας της), κ.λ.π.
Δυστυχώς, ακόμα και αν ακολουθήσετε πιστά τις παραπάνω οδηγίες, αυτό δεν σας εξασφαλίζει το 100% της ευτυχίας σας, γιατί εκείνη θα μπορούσε να νιώσει καταπιεσμένη από μία ζωή αποπνικτικά τέλεια και να το σκάσει με τον πρώτο 'λεβεντόμαγκα, bohem, μεθύστακα, σεσημασμένο bon-viveur' που θα συναντήσει......
Ίσως για αυτό τον λόγο ο Θεός είπε στον Αδάμ:
'Αγάπα την γυναίκα σου......' και ΟΧΙ 'Κατάλαβέ την .. !!!!!!!!'ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝO ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ
Θα πρέπει:
- Να μην του μιλάς
- Να μην του ζαλίζεις τα @@@@@
- Να του κάθεσαι
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝO ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ
Θα πρέπει:
- Να μην του μιλάς
- Να μην του ζαλίζεις τα @@@@@
- Να του κάθεσαι
Μπουαχαχαχαχαχαχαχαααχαχααααα!!!!!!
-
1,94 ειμαι γιαυτο δε χωραω καλα στο σειτσεντο...
θελω τη μπυρα μου κρυα,τη γυναικα μου καυτη και το αυτοκινητο μου γρηγορο...που ειπε και ο ακαλυπτος!!!
ειδατε μεγαλες διαφορες οι ανδρες με τις γυναικες??? -
τα ναζγκουλ ειναι ανδρες η γιαγιαδες που ξαποστειλαν τους παπουδες?
-
τα ναζγκουλ ειναι ανδρες η γιαγιαδες που ξαποστειλαν τους παπουδες?
-
θελει κανεις να το ξαναγραψω????
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
θελω τη μπυρα μου κρυα,τη γυναικα μου καυτη και το αυτοκινητο μου γρηγορο...που ειπε και ο ακαλυπτος!!!
ειδατε μεγαλες διαφορες οι ανδρες με τις γυναικες???χμμμμμ, σκέφτομαι ήδη πολλές παραλαγές που θα μπορούσαν να γίνουν όσο αφορά το γυναικείο φύλο, αλλά αν τα αναφέρω το φορουμ θα πρέπει να αλλάξει όνομα
-
Τα βλέπω όλα με 'κακό' μάτι...10 χρόνια δικασμένος μεσα στο Γεντι-κουλεεεεεε
που λέει και το λαικόν άσμα...
Συνχαρητήρια, υπάρχουν και τέτοια ζευγάρια
ΜΠΡΑΒΟ!!! -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
ºóùò ãéá áõôü ôïí ëüãï ï Èåüò åßðå óôïí ÁäÜì:
'ÁãÜðá ôçí ãõíáßêá óïõ......' êáé Ï×É 'ÊáôÜëáâÝ ôçí .. !!!!!!!!'Íá ´óáé êáëÜ Êùíóôáíôßíå ,ôÝôïéá åîÞãçóç åßíáé ãéá óåìéíÜñéï üðùò êáé üóá åßðåò ðéï ðÜíù
Íá óõìðëçñþóù ìüíï üôé åõôõ÷õóìÝíïò Üíôñáò åßíáé áõôüò ðïõ âãÜæåé ðåñéóóïôåñá áðï üóá ìðïñåß íá îïäÝøåé ç ãõíáßêá ôïõ -
Βρε Σαλώμη μου, να... αύριο κλείνω 10 χρόνια παντρεμένος (αλήθεια λέω)
Συγχαρητήρια!!!!!! Να τα χιλιάσετε!!!!!!
ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝO ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ
Ένα ακόμη δείγμα της ανδρικής υπεροχής
Ο άνδρας τι θέλει για να είναι ευτηχισμένος;;; 3 πραγματάκια, ή μάλλον 4 (και καλό φαΐ...). Ενώ η γυναίκα... 10000004 πραγματάκια...Ίσως για αυτό τον λόγο ο Θεός είπε στον Αδάμ:
'Αγάπα την γυναίκα σου......' και ΟΧΙ 'Κατάλαβέ την .. !!!!!!!!'Συμφωνώ απολύτως... Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας...
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
ευτυχυσμένος άντρας είναι αυτός που βγάζει περισσοτερα απο όσα μπορεί να ξοδέψει η γυναίκα του!@#$%^&*.... Does not compute!
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
... ευτυχυσμένος άντρας είναι αυτός που βγάζει περισσοτερα απο όσα μπορεί να ξοδέψει η γυναίκα τουΑυτός είναι ο ορισμός του 'ανθρωπίνως αδύνατον'
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II