-
Μικρό πρόβλημα αλλά εκνευριστικό. Όταν ολοκληρώσω ότι θέλω να γράψω και αποφασίσω να βάλω φατσούλες τις παίρνει μόνο στο τέλος του κειμένου και όχι κάπου ενδιάμεσα άσχετα με το που έχω τον κένσορα (έτσι δεν λέγεται αυτό που αναβοσβήνει; ). Τρι μπορεί να φταίει;
-
To ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ αν και συνήθως τα 'γράφω' και δεν τα επιλέγω οπότε δεν με απασχολεί τόσο.
Πάντως λείπει η ποικιλία σε emoticons και κυρίως σε χιουμοριστικά emoticons από το forum. Καιρός για ανανέωση πιστεύω -
Ηδη αρκετοί χρησιμοποιούν δικά τους emoticons γιατί καλώς ή κακώς αυτά που υπάρχουν εδώ μέσα είναι παλιολιθικά.
Μία λύση είναι το extension (για Firefox πάντα) Smiley Xtra με το οποίο προσθέτεις μία μπάρα (όπως των αγαπημένων) με μία μεγάλη ποικιλία από emoticons.
Στο άλλο πρόβλημα νομίζω ότι φταίει ο Firefox.Και σε μένα το κάνει και σε άλλο φόρουμ μας είχαν πει ότι υπεύθυνος είναι ο browser μας (όλοι χρησιμοποιούσαμε τον Firefox)
-
έτσι ακριβώς είναι.
πάντως αν μάθεις να εισάγεις 'χειροκίνητα' τα smilies είναι πολύ πιο εύκολο -
Το extension του Firefox το ξέρω ( βασικά ακόμα δεν έχω περάσει τον 1.0 οπότε δεν λειτουργεί ) το θέμα είναι τι γίνεται με αυτούς που δεν έχουν Firefox και βέβαια με την 'παλαιολιθικότητα' που διακρίνει σε αυτό το θέμα το forum. Για να δούμε...
-
Δεν αφορά μόνο τα smilies αλλά απ' ότι νλέπω γενικότερα θέλει όλο το φόρουμ αναβάθμιση.
Χρησιμοποιείται απ' όσα ξέρω παλαιά έκδοση...Powered by phpBB 2.0.6 2001, 2002 phpBB Group -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Μικρό πρόβλημα αλλά εκνευριστικό. Όταν ολοκληρώσω ότι θέλω να γράψω και αποφασίσω να βάλω φατσούλες τις παίρνει μόνο στο τέλος του κειμένου και όχι κάπου ενδιάμεσα άσχετα με το που έχω τον κένσορα (έτσι δεν λέγεται αυτό που αναβοσβήνει; ). Τρι μπορεί να φταίει;Το παθαίνω με τον Μοτζίλα στα λίνουξ της σχολής...
Μπορείς να δεις όμως το κείμενο των εικονιδίων και να το αντιγράψεις στο σωστό μέρος... Αν και βαρετό...Ή όταν λες ανέκδοτο να γελάς αμέσως, και να μην αργείς να το 'πιάσεις'!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ή όταν λες ανέκδοτο να γελάς αμέσως, και να μην αργείς να το 'πιάσεις'!
-
Ο χρήστης Αρχική σελίδα του forum έγραψε:
Τα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 253753 θέματα
Τα μέλη μας είναι συνολικά 9012
Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η..........άντε και 10.000
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τα παντα.
ΤΖΙΦΟΣ!!!Κάποιο νεώτερο Αντρέα;
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Τα παντα.
Χαμός στό ίσιωμα!!!
Από όλους τους υπολογιστές τού καφέ,μόνο ένας γράφει Ελληνικά.Αυτός δουλείει ακόμα με τόν Εξπλόρερ.Ολοι οι 'αρρωστοι'δουλεύουν Φάιαρφοξ.
Οταν τόν βρίσκω πιασμένο,μόνο διαβάζω από τους άλλους. -
Ρε συ,είμαστε απαράδεκτοι (και ameroliptoi!! )!!!
Δώρο ένα PC στον Αντρέαααα βρεεεεεεε!!!!
ΥΓ Μην παρεξηγηθείς,πλάκα κάνω!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τα παντα.
Οταν τόν βρίσκω πιασμένο,μόνο διαβάζω από τους άλλους.
Αφού σού είπα! Έναρξη-> Εκκίνηση-> γράφεις iexplore και ..... πετάγεται ο Explorer! Δεν μπορεί να τον απενεργοποιήσει!
-
Να καί ένα ανέκδοτο:
Τόν τεχνικό τού ιντερνετάδικου,τόν βαφτίσαμε...πισωγάμη (γαμάει τα PC)
Γιάννη,πού θα πάει μωρέ,κάποτε θα τα στρώσει.Μέχρι τότε θα βολεύομαι έτσι.Κάπταιν,βάλε μπρός τόν ερανο!!!
-
Αν στέλνει τον Eξπλόρερ για να βάλει 'φλογισμένη αλεπού' καλά κάνει ο άνθρωπος!
(πάντως με αυτό που λέει ο Γιάννης μια χαρά θα είσαι κυνηγέ!)
-
Aν έχει απαντηθεί ανάλογο ερώτημα μου λέτε που είναι και οκ.....
Θα μπορούσαμε στην αρχική σελίδα εκεί που είναι η τελευταία δημοσίευση και όταν έχουμε τον κέρσορα επάνω να μας βγάζει και τις πρώτες γραμμές της δημοσίευσης ????????Καλά το είπα ?????
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Aν έχει απαντηθεί ανάλογο ερώτημα μου λέτε που είναι και οκ.....Θα μπορούσαμε στην αρχική σελίδα εκεί που είναι η τελευταία δημοσίευση και όταν έχουμε τον κέρσορα επάνω να μας βγάζει και τις πρώτες γραμμές της δημοσίευσης ????????Καλά το είπα ?????
νομίζω αυτό είναι feature πιο νέων εκδόσεων του phpBB από αυτήν που τρέχει το φόρουμ.
-
Να πω και εγώ ένα άλλο προβληματάκι.
Σε θέματα που έχουν περισσότερες από μία σελίδες νέων δημοσιεύσεων. Εάν ανοίξουμε ένα θέμα πηγαίνωντας στην τελευταία του σελίδα και στην συνέχεια μεταβούμε στην προτελευταία σελίδα αφού υπάρχουν και εκεί μη-αναγνωσμένα μηνύματα, τότε θεωρούνται όλα αναγνωσμένα και πρέπει να κοιτάμε χειρωμακτικά τις ημερομηνίες.
Μήπως υπάρχει κάτι σχετικό; -
Ο χρήστης apav έγραψε:
Να πω και εγώ ένα άλλο προβληματάκι.
Σε θέματα που έχουν περισσότερες από μία σελίδες νέων δημοσιεύσεων. Εάν ανοίξουμε ένα θέμα πηγαίνωντας στην τελευταία του σελίδα και στην συνέχεια μεταβούμε στην προτελευταία σελίδα αφού υπάρχουν και εκεί μη-αναγνωσμένα μηνύματα, τότε θεωρούνται όλα αναγνωσμένα και πρέπει να κοιτάμε χειρωμακτικά τις ημερομηνίες.
Μήπως υπάρχει κάτι σχετικό;Για να διαβάσεις τα μη αναγνωσμένα μηνύματα σε ένα thread με τη σειρά πατάς το κόκκινο τετραγωνίδιο αριστερά του τίτλου. Δε χρειάζεται να πηγαίνεις στην τελευταία σελίδα και μετά στην προηγούμενη
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Για να διαβάσεις τα μη αναγνωσμένα μηνύματα σε ένα thread με τη σειρά πατάς το κόκκινο τετραγωνίδιο αριστερά του τίτλου. Δε χρειάζεται να πηγαίνεις στην τελευταία σελίδα και μετά στην προηγούμενηΜε σώζεις! Ήδη το δοκίμασα και είναι τέλειο! Ότι άλλο χρειστούμε, εδώ είμαστε
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM