-
Είχαμε ένα κολληματάκι μου φαίνεται προ ολίγου
-
Δε σου φάνηκε είχαμε.
-
δεν ξερω αν το εγραψα στο σωστο μερος αλλα θελω ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
εδω και 2 βδομαδες προσπαθανα αλλαξω φοντοστο laptop μου αλλα δεν μπορω!!!
ουτε απο τις ιδιοτητες της οθονης αλλα ουτε κανοντας σε μια φωτο αρισμος εως φοντο!!!
δεν αντιδρα καθολου!!!ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!
-
Καλύτερα στο 'Περι Η/Υ...' στον Αντίλογο...
-
θα το μεταφερει καποιος??
-
Κάνε πάλι την δημοσίευση σου εκεί...
-
Στο παλιό φόρουμ υπήρχε η επιλογή να εμφανίζεται ή όχι η γρήγορη απάντηση. Τώρα δεν υπάρχει αυτή η επιλογή και σε μένα εμφανίζεται στιγμιαία το κουτάκι της γρήγορης απάντησης αλλά εξαφανίζεται αμέσως (μένει μόνο το κουμπί της γρήγορης απάντησης).
-
Εχμ, υπαρχει τροπος να μεταφερομαι κατευθειαν στο ποστ μου οταν παταω υποβολη, και οχι να μου εμφανιζει την οθονη..
(μισο)Πληροφορίες
Το μήνυμα έχει αποθηκευτεί με επιτυχία.
Προβολή της δημοσιεύσής σας
Επιστροφή στην Δ. Συζήτηση, που επισκεφτήκατε τελευταία.
ε;ε;
Γιατι μου καθυστερει το σπαμμινγκ.. -
το φορουμ σερνεται απελπιστικα?
-
Αυτή τη στιγμή πάντως ναι
-
Kαι τώρα πάει απελπιστικά αργα...
-
Tώρα νορμάλ πάει.
-
ρε παίδες σν να σέρνεται λίγο το φόρουμ.......τώρα......
-
General Error έβγαζε κι ούτε post δεν μπορούσα να κάνω. Τώρα συνήλθε πάντως
-
Επειδη τις τελευταιες μερες αρχισε να σερνετε και να κολλα το φορουμ... και για ολα φταιει η βλακεια το admix.gr... οποιος εχει ρουτερ της προκοπης να το βαλει να το κοβει. Εγω του εριξα γεναιο block απο ρουτερ και τωρα πεταει το φορουμ.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Επειδη τις τελευταιες μερες αρχισε να σερνετε και να κολλα το φορουμ... και για ολα φταιει η βλακεια το admix.gr...Αληθεύει αυτό. Θα το κοιτάξουμε.
-
Kατάφερε κανείς τπτ τελικά για pc+opera+σύνδεση μέσω wind plus;
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Επόμενο βήμα, έβαλα τις ρυθμίσεις του proxy της Wind στον Opera και δοκίμασα να μπω. Ανοίγει την σελίδα αλλά δεν την φορτώνει σωστά, κάτι κόβει ο proxy μάλλον. Αν θυμάμαι καλά, το error που μου χτύπησε αφορούσε xml parsing ή κάτι τέτοιο.
Έχω ξαναπεί πως από web δεν πολυκατέχω, όποιος έχει να προτείνει κατι, περικαλώ...
Το Wind Plus Non-Stop υποτίθεται ότι είναι για WAP/XHTML sites.
Μπορείς όμως να δεις οποιοδήποτε site, βάζοντας στον firefox κάποιο add-on που να παρακάμπτει τον τύπο αρχείου (content-type) που σερβίρει ο WAP proxy.
Από την άλλη, ο Opera (Desktop) έχει ήδη επιλογή 'ignore', οπότε εκεί θα παίζει.
Για browsers κινητών δεν γνωρίζω.
Τέλος, τα https sites παίζουν μια χαρά και δεν επηρεάζονται από τον proxy, αφού σε αυτήν την περίπτωση ο proxy δεν ξέρει τι υπάρχει μέσα, και σού στέλνει ό,τι του σερβίρουν. (Hint: σε αυτήν την περίπτωση, αν έχεις κάποιον υπολογιστή κάπου online 24/7, μπορείς να φτιάξεις κάποιο SSL tunnel και έτσι να έχεις full Internet μέσω κινητού )
Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρεις στο αντίστοιχο thread στο forum του myphone.gr.
Aυτό με το ignore που λες πού το επιλέγω;
-
Να ρωτήσω κάτι?Αυτό το κενό στο πλάι θα διορθωθεί ή θα παραμείνει έτσι?
Δεν ξέρω πώς φαίνεται σε σας, αλλά σε μένα είναι πολύ σπαστικό.Δεν ξέρω αν φταίει η υψηλή ανάλυση που έχω (1920χ1200), αλλά σε άλλα sites ή forums δε μου το κάνει αυτό.
Παραθέτω και φωτογραφία-print screen.
ΥΓ:Νομίζω το έχει αναφέρει κάποιος αρκετά πιο παλιά, όταν πρωτο-έγινε η αναβάθμιση του site, αλλά δεν είδα καμία απάντηση...
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι?Αυτό το κενό στο πλάι θα διορθωθεί ή θα παραμείνει έτσι?
Δεν ξέρω πώς φαίνεται σε σας, αλλά σε μένα είναι πολύ σπαστικό.Δεν ξέρω αν φταίει η υψηλή ανάλυση που έχω (1920χ1200), αλλά σε άλλα sites ή forums δε μου το κάνει αυτό.
Παραθέτω και φωτογραφία-print screen.
ΥΓ:Νομίζω το έχει αναφέρει κάποιος αρκετά πιο παλιά, όταν πρωτο-έγινε η αναβάθμιση του site, αλλά δεν είδα καμία απάντηση...
+1
Ημαρτον!
Σε 22αρα ειναι σαν να διαβαζεις γραμματοσημο...
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM