-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Eπισης ποιο πρεπει να ειναι το μεγε8ος της υπογραφης σε pixels και Kb?
200χ100.
Moνο στην προηγουμενη σελιδα υπαρχουν 2 υπογραφες που υπερβαινουν συτο το οριο.
Όχι πια
Οι ήδη υπάρχουσες υπογραφές δεν κόπηκαν με την επιβολή του περιορισμού για κάποιο λόγο ( ), το αφήνω στους χρήστες αυτό, ή το κάνω μόνος μου σε όσες πιάνει το μάτι μου.Συγκεκριμενα τωρα, μου εχει κανει ασχημη εντυπωση ενας mod ο οποιος 8α μπορουσε κατα την ταπεινη μου αποψη να κανει τη δουλεια του πιο διακριτικα.
Αυτα
Μπορείς να στείλεις πμ γι' αυτό το θέμα σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ mod και αυτός θα το μεταφέρει στους υπόλοιπους προς συζήτηση.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Eπισης ποιο πρεπει να ειναι το μεγε8ος της υπογραφης σε pixels και Kb?
200χ100.
Moνο στην προηγουμενη σελιδα υπαρχουν 2 υπογραφες που υπερβαινουν συτο το οριο.
Όχι πια
Οι ήδη υπάρχουσες υπογραφές δεν κόπηκαν με την επιβολή του περιορισμού για κάποιο λόγο ( ), το αφήνω στους χρήστες αυτό, ή το κάνω μόνος μου σε όσες πιάνει το μάτι μου.η μια ηταν η δικη μου που θελει μαζεμα.Θα επανελθω
-
Τεχνικο το θεμα των υπογραφων, οχι προσωπικο.
Περισσοτερο με ενδιεφερε αν υπαρχει καποια ελαστικοτητα στα pixels αν το μεγε8ος σε kB ηταν μικρο (οχι τελικα) ή αν υπαρχει κ περιορισμος σε kB (υπαρχει?).Οσο για τον μοντ που ανεφερα, απλα μου εχει σχηματιστει μια εντυπωση. Δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα. Εξαλλου αν ηταν εντονη καποια συμπεριφορα, 8α την ειχαν εντοπισει κι αλλοι (free rider).
Περισσοτερο ενωμερωτικα ρωτησα. -
αυτη η αναβαθμιση δεν μου εχει κατσει καλα...
δεν μπορω να το συνηθησω με τπτ...
εχει γινει κουραστικο να ψαχνω μονιμως....τα ματια μου...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
@charmakπρόβλημα με το πέρασμα από καρτέλα σε καρτέλα έχω κι εγώ στο δικό μου μηχανάκι ανεξαρτήτως site. Ξεκίνησε έτσι ξαφνικά που λέει κι ο πρόεδρος του Ηρακλή και παρ'οτι έκανα διάφορα μπας και διορθωθεί (από απεγκατάσταση πργραμμάτων και του ίδιου του FF μέχρι defrag και ξεμάτιασμα) το πρόβλημα παρέμεινε και χρησιμοποιώ εκ περιτροπής πλέον ΦΦ και ΙΕ (ντρέπομαι και που το λέω)
Αν κάνεις κανένα μαγικό και το λύσεις στείλε κανένα πμ μπας και δουλέψει και σε 'μένα...Σήμερα το πρόβλημα δεν υφίσταται πλέον. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την μικρή αναβάθμιση 2.0.0.13-κατι τέτοιο του Mozilla.
-
'Εγινε κάτι με τα εικονίδια? Αλλού υπάρχει το κλασσικό κείμενο που εκνεύριζε έναν χρήστη και αλλού το 4Τ. Στα ΠΜ στα εισερχόμενα δε δείχνει τα νέα μηνύματα με κόκκινο αλλά άσπρο σα να ναι ήδη διαβασμένο
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
'Εγινε κάτι με τα εικονίδια? Αλλού υπάρχει το κλασσικό κείμενο που εκνεύριζε έναν χρήστη και αλλού το 4Τ.Καποιος (δε θυμαμαι ποιος) ειχε πει οτι αν εχεις κανει post σε ενα θεμα εμφανιζεται με το εικονιδιο του κειμενου ,
αν οχι , εμφανιζεται το '4Τ' . -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
'Εγινε κάτι με τα εικονίδια? Αλλού υπάρχει το κλασσικό κείμενο που εκνεύριζε έναν χρήστη και αλλού το 4Τ.
Καποιος (δε θυμαμαι ποιος) ειχε πει οτι αν εχεις κανει post σε ενα θεμα εμφανιζεται με το εικονιδιο του κειμενου ,
αν οχι , εμφανιζεται το '4Τ' .μόνο που στα θέματα που δεν έχεις συμμετοχή δεν φαίνεται ποια έχουν διαβαστεί και ποια όχι παρά μόνο από το πορτοκαλί τετραγωνάκι...
-
θα μπορούσε να τα δείχνει με κόκκινο 4Τ όχι άσπρο.
Στα π.μ. όμως γιατί να τα έχει όλα με το άσπρο ? δεν έχει νόημα εκεί (και μπερδεύει ειδικά κάποιον που δέχεται πολλά πμ)
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
μόνο που στα θέματα που δεν έχεις συμμετοχή δεν φαίνεται ποια έχουν διαβαστεί και ποια όχι παρά μόνο από το πορτοκαλί τετραγωνάκι...
Ε ναι , πρωτα θα το διαβασεις μια φορα , την επομενη αν εχει γραφτει κατι ακομα , θα το δεις απο το πορτοκαλι τετραγωνακι .
-
και γιατί δεν χρησιμοποιείτε έναν email client όπως το outlook και τις ειδοποιήσεις για νέα email απαντήσεων σε θέματα στα φόρα; Πολύ πιο ξεκούραστο. Το βάζεις να κάνει έλεγχο κάθε 2-3-4-5 κτλ λεπτά και ξενοιάζεις.
-
Δεν πρέπει να έχετε ρυθμίσει την αλλαγή ώρας, κι έτσι έχει μείνει σε UTC+2
-
Πάμε στο προφίλ μας (Πίνακας ελέγχου μέλους / Ρυθμίσεις κοινότητας) και αλλάζουμε την 'Ωρολογιακή ζώνη' από UCT + 2 σε UCT + 3. Έτσι βλέπουμε τη σωστή ώρα (Όταν με αφήνουν οι λευκοί αριθμοί σε λευκό φόντο ).
-
Όχιμ, μην αλλάξετε αυτό.
Τη θερινή ώρα να ενεργοποιήσετε ακριβώς από κάτω. -
ναι αλλά έτσι 'αλλάζουν' και οι ώρες των post πριν την αλλαγή ώρας. Φαντάζομαι πως το νόημα δεν είαι πως βλέπω εγώ τις ώρες αλλά τη ώρα 'βλέπει' το forum.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
ναι αλλά έτσι 'αλλάζουν' και οι ώρες των post πριν την αλλαγή ώρας. Φαντάζομαι πως το νόημα δεν είαι πως βλέπω εγώ τις ώρες αλλά τη ώρα 'βλέπει' το forum.Το forum παρακολουθεί την ώρα UTC, γιατί οι χρήστες του είναι διασκορπισμένοι σε όλο τον κόσμο.
Αν ακολουθούσε την ώρα ελλάδας, πολλοί άλλοι που βρίσκονται αλλού θα έβλεπαν λάθος ώρα, οπότε ο καθένας τη ρυθμίζει μόνος του.Οπότε, πήγαινε και ξαναβάλε το UTC+2 στο προφιλ σου, και βάλε την επιλογή 'ναι' στη θερινή ώρα από κάτω. Και θα είσαι εντάξει.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
ναι αλλά έτσι 'αλλάζουν' και οι ώρες των post πριν την αλλαγή ώρας. Φαντάζομαι πως το νόημα δεν είαι πως βλέπω εγώ τις ώρες αλλά τη ώρα 'βλέπει' το forum.
Το forum παρακολουθεί την ώρα UTC, γιατί οι χρήστες του είναι διασκορπισμένοι σε όλο τον κόσμο.
Οπότε αν ακολουθούσε την ώρα ελλάδας, πολλοί άλλοι που βρίσκονται αλλού θα έβλεπαν λάθος ώρα, οπότε ο καθένας τη ρυθμίζει μόνος του.Οπότε, πήγαινε και ξαναβάλε το UTC+2 στο προφιλ σου, και βάλε την επιλογή 'ναι' στη θερινή ώρα από κάτω. Και θα είσαι εντάξει.
Τελικά ένα και το αυτό με τη θερινή ώρα και το UTC+3. Αλλάζει αναδρομικά και τις ώρες των post πριν την αλλαγή.
Σωστό αυτό που γράφεις από την οπτική γωνία της ένδειξης τοπικής ώρας χρήστη. Στο μυαλό μου είχα ότι θα έδειχνε current ώρα ελλάδας (δεν είχα κάνει τον κόπο να δω τις ρυθμίσεις του 'προφίλ'.Αλλά παραμένει μλκία που αλλάζει αναδρομικά τις ώρες...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Όχιμ, μην αλλάξετε αυτό.
Τη θερινή ώρα να ενεργοποιήσετε ακριβώς από κάτω.Σωστός δε το είχα δει συνηθισμένος με τον παλαιό τρόπο τόσα χρόνια ... .
-
Aχα
Το αλλαξα κι εγω , νομιζα αλλαζει αυτοματα
-
καλά είναι δυνατόν να μην επιτρέπεται μια τόσο μικρη φωτό στην υπογραφή?
λίο παράλογο το όριο
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM