-
Όταν ανοίγω πολλά tabs στον FF, αργεί υπερβολικά η μετάβαση απ' το ένα tab στο άλλο. Συμβαίνει μόνο σ' αυτό το site και το πρόβλημα εμφανίστηκε μόλις πρόσφατα.
Αντιμετωπίζει κανείς κάτι παρόμοιο; -
Έχω χάσει την ημερομηνία και την αναζήτηση;
Μήπως τις ειδε κανείς; -
Eγώ τις βρήκα.
Κανονικά τα βλέπω.
-
Ίσως δεν έχω αρκετά μεγάλη οθόνη....
Είναι μόνο 12 ίντσες.... -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Όταν ανοίγω πολλά tabs στον FF, αργεί υπερβολικά η μετάβαση απ' το ένα tab στο άλλο. Συμβαίνει μόνο σ' αυτό το site και το πρόβλημα εμφανίστηκε μόλις πρόσφατα.
Αντιμετωπίζει κανείς κάτι παρόμοιο;Ναι. Αλλά δεν ξέρω αν είναι θέμα 4ΤΦ (ακόμα).
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αντιμετωπίζει κανείς κάτι παρόμοιο;Ναι. Αλλά δεν ξέρω αν είναι θέμα 4ΤΦ (ακόμα).
Εμένα μου το κάνει σε άλλα, όχι στο 4ΤΦ...
-
Όταν το κάνει σε μένα ο φφ, με ένα καθάρισμα έρχεται στα ίσα του.
-
-
-
-
Σε μένα πάντως συνεχίζουν να φαίνονται κανονικά...
-
@charmak
πρόβλημα με το πέρασμα από καρτέλα σε καρτέλα έχω κι εγώ στο δικό μου μηχανάκι ανεξαρτήτως site. Ξεκίνησε έτσι ξαφνικά που λέει κι ο πρόεδρος του Ηρακλή και παρ'οτι έκανα διάφορα μπας και διορθωθεί (από απεγκατάσταση πργραμμάτων και του ίδιου του FF μέχρι defrag και ξεμάτιασμα) το πρόβλημα παρέμεινε και χρησιμοποιώ εκ περιτροπής πλέον ΦΦ και ΙΕ (ντρέπομαι και που το λέω)
Αν κάνεις κανένα μαγικό και το λύσεις στείλε κανένα πμ μπας και δουλέψει και σε 'μένα... -
Είπα λίγο πιο πάνω πως βελτιώνεται η κατάσταση, προσωρινά πάντα.
-
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Σας παρακαλω ...Μην αλλάζετε υπογραφές ... τώρα με τα αβαταρ δεξιά, είναι ο μοναδικός τρόπος να σας αναγνωρίζω με μια ματιά
Σωστός....!! Εγω θα έλεγα 'καντε τα avatar σας υπογραφές, για να σας αναγνωρίζω....' !
Μπλε BMW 120= Nikos120i
Ραλλυ σε άλμα =Ηunter
Asterix-ovelix στο τροχάδην=Kouk
Τζουλια που γλέιφεται= St.Devote κ.ο. κ....
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ένα ωραίο που διορθώθηκε είναι ότι όπου κλικάρεις αφού έχεις γράψει κείμενο σου βάζει το smilie. Πριν στο έβαζε με το έτσι θέλω στο τέλος του κειμένου σου πάντα.Αυτό ήταν bug του Mozilla με την phpBB 2.XX. Με την 3.00 παίζει μια χαρά όντως
-
Γιατι πρεπει να κανω 2 φορες υποβολη για καθε ποστ;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Γιατι πρεπει να κανω 2 φορες υποβολη για καθε ποστ;Γιατί προσπαθείς να ποστάρεις στο 'Love situations', που όλοι ποστάρουν ταυτόχρονα, και η μηχανή του φόρουμ σε ειδοποιεί για νέες απαντήσεις που έγιναν όσο εσύ έγραφες. Σωστά;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Γιατι πρεπει να κανω 2 φορες υποβολη για καθε ποστ;
**Γιατί προσπαθείς να ποστάρεις στο 'Love situations', **που όλοι ποστάρουν ταυτόχρονα, και η μηχανή του φόρουμ σε ειδοποιεί για νέες απαντήσεις που έγιναν όσο εσύ έγραφες. Σωστά;
πως το καταλαβες ρε θηριο;
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM