-
με γεια το μαλλι hrdouka
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
με γεια το μαλλι hrdouka
... και χωρίς πιτυρίδα!
Azax! Τα κάνει αόρατα! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
σου βγαζει error οταν πας να κάνεις δημοσιευση, και ότι δεν την έκανε, και στο τελος βρίσκεσαι 10 ιδιες δημοσιευσεις..
Όταν σου βγάλει το error, ΜΗΝ ξαναπροσπαθήσεις να ποστάρεις το μήνυμα. Η δημοσίευση έχει γίνει κανονικά. Έτσι θα αποφύγουμε τα double, triple quadruple ποστς!!!
Nαι το ειδα, την πατησα μια φορα και το καταλαβα μετα!
-
Δεν μπήκα όλη μέρα λόγω δουλειάς κ όταν κατα τις 18-19:00 προσπάθησα δεν με έβαζε με τίποτα!
Μετά από ένα μισάωρο και βάλε τα κατάφερα.Τι έγινε; -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν μπήκα όλη μέρα λόγω δουλειάς κ όταν κατα τις 18-19:00 προσπάθησα δεν με έβαζε με τίποτα!
Μετά από ένα μισάωρο και βάλε τα κατάφερα.Τι έγινε;Υπήρξε ένα πρόβλημα, το οποίο ήδη έχει λυθεί.
-
..κουρευτηκε ο doukas και στουμπωσε ο server απ'τη μαλλουρα..
ειχε συμβει και παλιοτερα οταν ειχε κανει κατι αντιστοιχο ο maxmarasαυτα καμια φορα συμβαινουνε παιδες.. σημασια εχει που υπαρχει support.
-
Μήπως θα ήταν καλό να γίνει μια γενική επισκευή στο φόρουμ, μια κι έχει ήδη πολλά χιλιόμετρα, για να μην έχουμε τέτοια προβλήματα;
Δε ξέρω αν γίνεται αυτό απλά μια ιδέα λέω. -
Κολλημένος με τα ποστς
Κολλημένος με τα ποστς
Κολλημένος με τα ποστς
Κολλημένος με τα ποστς
Κολλημένος με τα ποστς
Κολλημένος με τα ποστς
-
Σήμερα, εκτός του ότι κατά τις 12 δεν έμπαινε μέσα στο φόρουμ, όταν τα κατάφερα και έκανα τα ποστς μου, μετά από 2-3 ώρες που ξαναμπήκα, με παρουσίασε στην προηγούμενη μορφή με τα ποστς μου και των άλλων σαν να μην έχουν δημοσιευθεί. Μετά από λίγο, όλως περιέργως εμφανίστηκαν όλα σωστά και μετά αποσυνδέθηκε 2 φορές συνεχόμενες σε 10 λεπτά, ζητώντας μου ξανά τα στοιχεία της σύνδεσης με πάλι να είναι εξαφανισμένα μερικά ποστς.
Τι γίνεται??? -
To forum 'κατέβηκε' για μερικές ώρες για να 'ανέβει' το νέο site http://www.4troxoi.gr . Μπορεί εκεί πάνω στην αλλαγή μερικά ποστς να πήγαν στον αέρα.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
To forum 'κατέβηκε' για μερικές ώρες για να 'ανέβει' το νέο site http://www.4troxoi.gr . Μπορεί εκεί πάνω στην αλλαγή μερικά ποστς να πήγαν στον αέρα.Just perfect........
Βαριέμαι να τα ξαναγράψω. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
To forum 'κατέβηκε' για μερικές ώρες για να 'ανέβει' το νέο site http://www.4troxoi.gr . Μπορεί εκεί πάνω στην αλλαγή μερικά ποστς να πήγαν στον αέρα.jesus.... και ελεγα πως εχει αρχισει να με πιανει σχιζοφρενεια, γιατι ημουν σιγουρος πως εκανα 2-3 ποστ πριν λιγες ωρες και τωρα δεν τα εβρισκα. Τεσπα... για να δουμε το νεο site
-
Άλλη φορά ας υπάρχει ενημέρωση!!!
ΔΕΝ ήταν λόγος ανωτέρας βίας, και εμείς ΔΕΝ είμαστε Μ&M ( ) να αντιμετωπιζόμαστε έτσι!!Και μετά όταν τα χώνουμε είμαστε και κακοί κι αποπάνω!!!
-
Ναι ρε σεις!
Δεν το βρισκετε ελαφρως (να μην πω βαρεως) γαϊδουριά, καποιοι να τρωνε καποιο χρονο απο τη ζωη τους για να στειλουνε κατι (οσο ηλιθιο και να ειναι αυτο) για να παει στον αερα;
Δηλαδη αν υπηρχε τετοιος λόγος γιατι δεν κατεβηκε το φόρουμ ΟΛΟ εκεινο το διαστημα; -
Η νέα σελίδα των 4Τ (περί ης ο... πανικός προχθές) ΔΕΝ μου δουλεύει με Mozilla (5.0) Firefox (1.0.6), ενώ με internet explorer 6 μου δουλεύει κανονικότατα ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ!
Το έχουν και άλλοι χρήστες του Mozilla Firefox αυτό το πρόβλημα;
Ωραία στο μάτι, αλλά αν είναι να μας π... στο κρεβάτι να τη βράσω...
-
Το μήνυμα σφάλματος στον Mozilla Firefox είναι:
Fatal error: Call to undefined function: get_first_text() in /mnt/filer/htdocs/4troxoi/home.php on line 20 -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Το έχουν και άλλοι χρήστες του Mozilla Firefox αυτό το πρόβλημα;Εγώ με 1.0.7 όμως το βλέπω ακριβώς ίδιο όπως και στον IE. Κανένα πρόβλημα.
-
Θα δοκιμάσω αναβάθμιση τότε...
Σε μπελάδες μπήκαμε!!! -
Εγώ δε την βλέπω με κανένα από τους δύο. Ούτε FF 1.0.7 ούτε με ie.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Το έχουν και άλλοι χρήστες του Mozilla Firefox αυτό το πρόβλημα;
Εγώ με 1.0.7 όμως το βλέπω ακριβώς ίδιο όπως και στον IE. Κανένα πρόβλημα.
Ομοίως.
Πάντως η αναβάθμιση από 1.0.6 σε 1.0.7 έχει απλώς security fixes, λογικά έπρεπε να φαίενται κανονικά και με τον 1.0.6
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM