-
το κοίταξα κι εγώ αυτό Βασίλη, αλλά όσο λάθος και να είναι, μέχρι 13 ώρες πίσω μπορεί να τον πάει μόνο...
Σπύρος
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Τι θα γινει ρε παιδες με τις υπογραφες και τα avatar??
εχουμε ξεφυγει λιγο μου φαινεται με τα μεγεθη... δε μπορει να γινει κατι ?Αυτή τη στιγμή μόνο συστάσεις μπορούμε να κάνουμε. Αν δεν υπάρχει συμμόρφωση, υπάρχει και ο Admin.
O Krusenstern, ας πούμε, φοβήθηκε και την άλλαξε
-
Ιδού το ερώτημα....
**Πώς αλλάζει το username ? **
Στο προφίλ, μόνο αυτό δεν μεταβάλλεται
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ιδού το ερώτημα....**Πώς αλλάζει το username ? **
Δεν αλλάζει!!
-
θέλεις να το κάνεις RX8 ή κάτι τέτοιο???
Σπύρος
-
To μοναδικό πεδίο που δεν αλλάζει από τον χρήστη είναι το username.
-
Δοκίμασε κάτι σε γερμανική μάρκα, οι συνδυασμοί για Άλφα έχουν εξαντληθεί!!!
-
Σκέφτομαι να το κάνω voR(X8)Sprung...........
-
Μονον οι admin μπορουν να αλλαξουν το username.......
Tουλαχιστον ετσι γινεται στο φορουμ του GRC..... -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Γιατί όταν μπαίνω στο forum είμαι δύο μέρες πίσω;
Κοιμάσαι πολύ !!!
Χωρίς πλάκα, έχεις διορθώσει την ώρα από το προφίλ σου ;;
Για να μην έχω πρόβλημα τελικά, πρέπει να είμαι μία μέρα μπροστά.
Πάντως ευχαριστώ για την λύση. -
το στροφόμετρο στο καινούριο bannerάκι του φόρουμ, είναι από Ραλί ή μου φαίνεται?
-
Ο φίλος tsilis έχει το παρακάτω πρόβλημα. Έχει κανένας άλλο πρόβλημa με ΟΤΕnet?
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Εδώ και 3 ημέρες έχω πρόβλημα με το 'φόρτωμα' του φόρουμ!
Συγκεκριμένα,δεν μου βγάζει τα λογότυπα του περιοδικού,και τα edit,postreply κλπ.
Το κάνει και στο σπίτι και στο pc στη δουλειά!Μόνο προχθές το βράδυ δούλεψε κανονικά...
Kαι οι 2 συνδέσεις είναι με ΟΤΕΝΕΤ
Βοηθείστε τον άσχετο.... -
Οχι , στο σπίτι έχω Otenet DSL 384 και το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι μετά από λίγη ώρα αργεί λίγο , αν κάνω καινούργιο ποστ επανέρχεται στην κανονική του ταχύτητα και πάλι μόλις περάσει λίγη ώρα πάλι τα ίδια .... κ.ο.κ.
-
Απλή dial-up Otenet και δεν έχω πρόβλημα!
Κάτι σε security settings ή σε firewall των ΧΡ?!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ο φίλος tsilis έχει το παρακάτω πρόβλημα. Έχει κανένας άλλο πρόβλημa με ΟΤΕnet?Εδώ και 3 ημέρες έχω πρόβλημα με το 'φόρτωμα' του φόρουμ!
Συγκεκριμένα,δεν μου βγάζει τα λογότυπα του περιοδικού,και τα edit,postreply κλπ.
Το κάνει και στο σπίτι και στο pc στη δουλειά!Μόνο προχθές το βράδυ δούλεψε κανονικά...
Kαι οι 2 συνδέσεις είναι με ΟΤΕΝΕΤ
Βοηθείστε τον άσχετο....To ιδιο προβλημα εχω και εγω στο pc της δουλειας και νομιζα λογω ασχετοσυνης οτι φταιει το μηχανημα.
Καμμια βοηθεια...... -
Μηπως λογο βροχης εχουν βραχυκυκλωσει οι γραμμες ;
Δοκiμαστε συνδεση με την TELLAS FREE (ΠΡΟΣΟΧΗ ΧΡΕΩΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ) για να δειτε αν φταιει ο ISP.Εγω ειχα προβλημα με την NETONLINE (συνδεση μεσω ACN),η γραμμη εβγαινε κουφια δλδ μονο συνδεοταν χωρις να μπορεις να μπεις πουθενα, και εβαλα FORTHNET
και δεν εχω πλεον προβλημα. -
Το πρόβλημα δείχνει να έχει αποκατασταθεί!
Αυτό δεν σημαίνει ότι αύριο δεν θα παρουσιαστεί....Ευχαριστώ το Γιατρό cmarin για τη βοήθεια και τη δημοσιοποίηση του π.μ που έστειλα με χίλια ζόρια,κατόπιν αδείας μου,γιατί μόνος μου δεν μπορούσα να κάνω τίποτε!
Ευχαριστώ και τους συνφορουμίστες για τις απαντήσεις.Δυστυχώς,τα περισσότερα που αφορούν τους υπολογιστές είναι,για εμένα,σαν κινέζικα.. -
Καλησπερα,
εδω και δυο μερες,δεν μπορω να απαντησω σε pm.Μενουν στα εξερχομενα.
Γνωριζει καποιος κατι;Φιλικα,
Δημητρης -
εγώ έχασα pm αδιάβαστο απο το mail-box μου.
είχε έρθει εδώ και καιρό, αλλά δεν ήθελα να το διαβάσω...σήμερα λοιπόν που πήγα να το διαβάσω έχει εξαφανιστεί...να υποθέσω οτι το έσβησε ο αποστολέας απο το δικό του box (των αδιάβαστων) ή χάθηκε εντελώς μαγικά -
Από τα news του f-secure antivirus:
Networm worm 'Santy' is spreading. This worm infects only web servers. It infects online discussion forums running phpBB software and defaces them with a text mentioning 'NeverEverNoSanity'.
Περισσότερες πληροφορίες στο link που παραθέτω.
http://www.f-secure.com/v-descs/santy_a.shtmlΑπό όσο ξέρω βέβαια το forum μας τρέχει σε unix-οειδές λειτουργικό οπότε λογικά δεν μας αφορά. Καλού κακού το παραθέτω...
Υ.Γ. Σε λιγότερο από 50 λεπτά θα έχουμε 2005. Καλή Χρονιά σε όλους μας!!!
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM