-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
μολις διαβασα αυτην την απαραδεκτη εως και ηλιθια διαφημιση που ''εριξε'' ενα νεο μελος [προφανως αυτος ηταν και ο λογος που γραφτηκε] στις ''αγγελιες''!!!!!!δεν φανταζομουν ποτε οτι θα χρειαζοταν και μοντερειτορ για αυτην την ενοτητα ομως τελικα καποιος γρηγορα πρεπει να επιληφθει!!!
Αλέξανδρε ,
το μέλος αυτό (ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ) 'ξαναχτύπησε'
διαφημίζοντας ΚΑΘΑΡΑ κάποιο άλλο προϊόν .
Είναι προφανές , όπως και εσύ τονίζεις , πώς η εγγραφή του έγινε με ένα και μοναδικό σκοπό
Τέτοια γεγονότα είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ με τους όρους χρήσης του
4Τforum και πρέπει ΑΜΕΣΑ , ΤΩΡΑ , οι δύο αυτές δημοσιεύσεις να ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ , διαφορετικά θα αποτελέσουν ΚΑΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ !
Να σημειώσω , και πιστεύω πως έχει ιδιαίτερη σημασία , πως υπάρχουν
αρκετά μέλη του Forum , που όπως και εγώ , επαγγελματικά ασχολούμαστε
με σχετικά με το αντικείμενο ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ είδη, και δέν νομίζω πως
δημιουργήσαμε παρόμοιο πρόβλημα !
Επιτέλους , οι έχοντες τις αρμοδιότητες , ας κάνουν αυτό που πρέπει.
Όσο πιό γρήγορα γίνεται , διαφορετικά προβλέπω να γίνουμε forum
διαφημίσεων
Αποστόλης. -
Όταν γράφτηκα... Ήταν Δεκέμβρης του 65 νομίζω στο φοιτητικό μου υπόγειο στο Παρίσι ... για άγνωστο λόγο αντί για sir-gus έβαλα sirgus ...
Τώρα 2003 πως μπορώ να το αλλάξω σε sir-gus ?
(Μην ακούσω καμιά εξυπνάδα για νέα εγγραφή! )
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Όταν γράφτηκα... Ήταν Δεκέμβρης του 65 νομίζω στο φοιτητικό μου υπόγειο στο Παρίσι ... για άγνωστο λόγο αντί για sir-gus έβαλα sirgus ...Τώρα 2003 πως μπορώ να το αλλάξω σε sir-gus ?
Θα μπορούσες ίσως να το κάνεις και sar - gus (και το ψάρεμα σκοτώνει τα ναρκωτικά).
Xωρίς παρεξήγηση βεβαίως βεβαίως. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Όταν γράφτηκα... Ήταν Δεκέμβρης του 65 νομίζω στο φοιτητικό μου υπόγειο στο Παρίσι ... για άγνωστο λόγο αντί για sir-gus έβαλα sirgus ...
Θα μπορούσες ίσως να το κάνεις και sar - gus (και το ψάρεμα σκοτώνει τα ναρκωτικά).
Xωρίς παρεξήγηση βεβαίως βεβαίως.Δεν το έπιασα!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Xωρίς παρεξήγηση βεβαίως βεβαίως.Δεν το έπιασα!
sar - gus
σαρ - γούς (στα κάρβουνα) -
Θα μπορούσες ίσως να το κάνεις και sar - gus (και το ψάρεμα σκοτώνει τα ναρκωτικά).Μάλλον μπέρδεψες τον HUNTER(αν θυμάμαι καλά)και την υπογραφή του, με τον sirgus
-
sar - gus
σαρ - γούς (στα κάρβουνα)Και πως τους ψήνεις;
Για τεχνικά θέματα δεν είναι το Thread ή κάνω λάθος; -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
sar - gus
σαρ - γούς (στα κάρβουνα)Και πως τους ψήνεις;
Για τεχνικά θέματα δεν είναι το Thread ή κάνω λάθος;Καλά μην βαράτε όλοι μαζί. Ένα λογοπαίγνιο πήγα να κάνω για να πειράξω το φίλο το sirgus. Απλός παραποίηση λίγο την υπογραφή για να καταλάβει ότι αναφερόμουν στο σαργό το ψάρι. Όσο για το ψήσιμο, βάλε εσύ τους σαργούς και τα άλλα άστα επάνω μου.
-
Και γω πλάκα έκανα
-
Τώρα το έπιασα!
Μακάρι να γίνεται η αλλαγή και το βάζουμε και sar-gus (για καμιά ωρίτσα!)
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Τώρα το έπιασα!Μακάρι να γίνεται η αλλαγή και το βάζουμε και sar-gus (για καμιά ωρίτσα!)
Πρόσεχε μόνο να μην αλλάξεις στην υπογραφή σου το σκυλάκι με γάτα, γιατί θα διατρέχεις μεγάλο κίνδυνο.
-
Τώρα το έπιασα!
Μακάρι να γίνεται η αλλαγή και το βάζουμε και sar-gus (για καμιά ωρίτσα!)
Πρόσεχε μόνο να μην αλλάξεις στην υπογραφή σου το σκυλάκι με γάτα, γιατί θα διατρέχεις μεγάλο κίνδυνο.
-
Άσχετο με το θέμα. Θα μου πεις, τα άλλα που γράψαμε έχουν καμιά σχέση με το θέμα. Τέλος πάντων. Πως πάει το βάψιμο;
-
Άσχετο με το θέμα. Θα μου πεις, τα άλλα που γράψαμε έχουν καμιά σχέση με το θέμα. Τέλος πάντων. Πως πάει το βάψιμο;Κάτσε να στείλω κανένα pm γιατί θα μας βρίσουν!
-
Οχι ρε παιδιά pm!!! Τώρα που αρχίζει και γελάει το χειλάκι μας!!!
Ακου sar-gus!!ΥΓ 'Δυστυχώς' το UserID δεν αλλάζει!! Οπότε κανονίστε για κάτι άλλο στα κάρβουνα!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οχι ρε παιδιά pm!!! Τώρα που αρχίζει και γελάει το χειλάκι μας!!!
Ακου sar-gus!!ΥΓ 'Δυστυχώς' το UserID δεν αλλάζει!! Οπότε κανονίστε για κάτι άλλο στα κάρβουνα!!
Το θέμα είναι ότι λένε όλοι ο ΣΙΡΓΚΟΥΣ!!!
-
ρε παιδια μηπως είδε κανεις τον ΣΙΡΓΚΟΥΣ??
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Το θέμα είναι ότι λένε όλοι ο ΣΙΡΓΚΟΥΣ!!!εγώ πάντως απο την αρχή που είδα το nick-name σου το πρόφερα ΣΕΡ-ΓΚΑΣ κοινώς ΚΥΡ-ΚΩΣΤΑ
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Το θέμα είναι ότι λένε όλοι ο ΣΙΡΓΚΟΥΣ!!!
εγώ πάντως απο την αρχή που είδα το nick-name σου το πρόφερα ΣΕΡ-ΓΚΑΣ κοινώς ΚΥΡ-ΚΩΣΤΑ
Πιο σωστό είναι το ...κυρ-Αύγουστε!
Νομίζω ότι το 'Gus' είναι υποκοριστικό του Augustus και όχι του Constantine, το οποίο άλλωστε είναι ορθόδοξο όνομα και δεν έχει ανάλογο στα αγγλικά. Αν τώρα θέλετε σώνει και καλά αγγλικό υποκοριστικό ίσως πιο δόκιμο είναι το 'Con', το οποίο επίσης σιχαίνομαι (άλλωστε σημαίνει και απατεώνας) όπως και το 'Gus'.
-
Για όλα υπάρχει λύση!
Μια νέα ψηφοφορία για το νέο nickname μου!!!Το καλύτερο είναι ΚΥΡ-ΚΩΣΤΑΣ όπως άκουσα!!!!!
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM