-
Και να μη μας διαφεύγει :
XANONTAI ειδοποιήσεις (μεσω e-mail) για δημοσιεύσεις σε θέματα
στα οποία έχει καταχωρήσει δημοσίευση ΜΕΛΟΣ !!!!Αποστόλης.
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
Τί γίνεται βρέ παιδιά ?
Εδώ και 2-3 μέρες , σε ανύποπτο χρόνο, εκεί που όλα 'βαίνουν καλώς',
το forum 'κατεβάζει' 1η , ή ακόμη 'βάζει' και όπισθεν !!!!!
΄Εχουμε πρόβλημα ?????Αποστόλης.
Υ.Γ. Χωρίς αποσύνδεση , ΑΛΛΑ sites 'πηγαίνουν' σφαίρα !!!!κυριως τις μεταμεσονυκτιες ωρες επανειλλημενως ''κολλαει'' τοσο ασχημα που το κλεινω και παω για υπνο.........ευτυχως!!!!!!!
Τα ίδια και σε μένα. Ιδίως μετά τις 01:00 τη νύχτα. Αγανακτώ και το κλείνω. Τι λέτε να φταίει;
-
αλήθεια...ποια είναι τα πρώτα 20 μέλη ας πούμε του forum?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
αλήθεια...ποια είναι τα πρώτα 20 μέλη ας πούμε του forum?μπορείς να τα δείς απο την λίστα μελών...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
μπορείς να τα δείς απο την λίστα μελών...
Δεν γίνεται.
Από λάθος γράφει ότι είναι μέλη από την 1/1/1970 που μάλλον δεν πρέπει να ισχύει... -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
μπορείς να τα δείς απο την λίστα μελών...
Δεν γίνεται.
Από λάθος γράφει ότι είναι μέλη από την 1/1/1970 που μάλλον δεν πρέπει να ισχύει...Οταν έγινε αναβάθμιση της php τον Ιούνιο του 2002 όλοι οι τότε εγγεγραμμένοι πήραν default ημερομηνία εγγραφής την 1/1/70!Τότε είμασταν 350 περίπου!
Αλλά και με την σειρά που εμφανίζονται τα ονόματα είναι η σειρά εγγραφής τους στο Φόρουμ. -
δεν θα ηθελα να παρεξηγηθει αυτη μου η επισημανση αλλα δεν μπορω να μην την κανω και σιγουρα δεν ειναι μομφη για τον φιλο συνφορουμιστα MAGIK αλλα το θρεντ με το κομικ που ανοιξε και με ολες αυτες της φωτο που εχει δεν ''επιβαρυνει'' την λειτουργια του φορουμ;;;;
και η απορια μου αυτη προκυπτει απο το γεγονος οτι καθε φορα που καποιος επιχειρει να βαλει μια φωτο [και οχι link] ακομα και σαν υπογραφη και οχι απαραιτητα και μεγαλης διαστασης οι μοντερειτορς αμεσως του το επισημαινουν [και πολυ καλα κανουν] και σχεδον παντα την σβηνουν κιολας..................
επαναλαμβανω χωρις καμμια διαθεση παρεξηγησης και εαν καπου κανω λαθος ζητω προκαταβολικα συγγνωμη!!!!!!
-
......αφαιρώ το σχόλιο......
MAGIK
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
το θρεντ με το κομικ που ανοιξε και με ολες αυτες της φωτο που εχει δεν ''επιβαρυνει'' την λειτουργια του φορουμ;;;;και η απορια μου αυτη προκυπτει απο το γεγονος οτι καθε φορα που καποιος επιχειρει να βαλει μια φωτο [και οχι link] ακομα και σαν υπογραφη και οχι απαραιτητα και μεγαλης διαστασης οι μοντερειτορς αμεσως του το επισημαινουν [και πολυ καλα κανουν] και σχεδον παντα την σβηνουν κιολας..................
επαναλαμβανω χωρις καμμια διαθεση παρεξηγησης και εαν καπου κανω λαθος ζητω προκαταβολικα συγγνωμη!!!!!!
Η εικόνα που βάζει κάποιος σε ένα μήνυμα δεν αποθηκεύεται η ίδια στη βάση δεδομένων του φόρουμ αλλά το μήνυμα περιέχει μόνο το URL της και η ίδια η εικόνα βρίσκεται σε άλλο web site. Όταν εμφανίζεται το μήνυμα ο συντακτικός αναλυτής (parser) του forum engine καταλαβαίνει ότι πρόκειται για εικόνα από το IMG tag και την 'φορτώνει' από το URL της για να την εμφανίσει. Έτσι, δεν επιβαρύνεται η λειτουργία του φόρουμ αλλά όταν κάποιος ανοίγει ένα θρεντ που περιέχει κάποιο μήνυμα με μεγάλη εικόνα τρώει στη μάπα το download της εικόνας (και πάλι πάντως δεν επιβαρύνεται ο web server στον οποίο τρέχει το φόρουμ αλλά εκείνος που περιέχει την εικόνα). Ειδικά αν η εικόνα είναι μέσα σε υπογραφή δεν υπάρχει λόγος να τρώμε αυτό το download και γι'αυτό αντιδρούν (σωστά) οι mods όχι σβήνοντας την εικόνα αλλά μετατρέποντας το IMG tag σε URL έτσι ώστε να μπορείς να δεις την εικόνα μόνο αν το θέλεις, 'χτυπώντας' το URL. Στην περίπτωση του κόμικ όποιος χρήστης ανοίξει το συγκεκριμένο θρεντ ξέρει ότι περιέχει μεγάλες εικόνες οπότε είναι διατεθειμένος να φάει και το download.
Επίσης να αναφέρω ότι όλοι οι browsers (τουλάχιστον αυτοί που έχω χρησιμοποιήσει, δηλαδή ο IE και ο Mozilla) φορτώνουν τις εικόνες 'ασύγχρονα', δηλαδή εμφανίζουν πρώτα τη σελίδα με placeholders στη θέση των εικόνων και μετά τις κατεβάζουν σε δεύτερο χρόνο ενώ ο χρήστης ήδη διαβάζει τη σελίδα. Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος ανοίξει το κόμικ και δει ότι περιέχει μεγάλες εικόνες που θα κατέβουν αργά μπορεί να πατήσει το πλήκτρο 'Stop' και να σταματήσει το download.
Μετά από όλα αυτά τα τεχνικά (ουφ!) εγώ θεωρώ ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το κόμικ και θα έλεγα να αφήσουμε τον Πανοραμίξ ....εεεε MAGIK ήθελα να πω να συνεχίσει το δημιουργικό του έργο.
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Διάβασα το μήνυμα και επιφυλάσσομαι να απαντήσω....
Δούλευα νύχτα και η στιγμή δεν είναι κατάλληλη.Προσωρινά διακόπτω την συνέχεια του κόμικ και άν δημιουργεί προβλημα αυτό ή οι άλλες εικόνες είμαι έτοιμος να τις αφαιρέσω....
Νομίζω οτι ο alexastrag δεν είχε σκοπό να σε προσβάλει και το λέει άλλωστε!
Αποψή μου είναι οτι μια τέτοια δουλειά αξίζει τον κόπο να υπάρχει στο Φόρουμ μας και ας κάνει μερικούς απο εμάς να τρώνε λίγο παραπάνω χρόνο,όπως λεει και ο kyan.
Μην πειράζεσαι Γιώργο!Δεν νομίζω οτι υπήρχε κακή πρόθεση!
Οπότε θέλεις να προσθέσεις πές μου να το ξεκλειδώσω! -
To forum exei provlima h' ego ?
Pao na grapso ellinika kai moy vgazei :
‘³±ΐ±Ι Δ± ±Ό±ΎΉ± [metafrasi] agapao ta amaksiaDe nomizo pantos na exo ego provlima giati opou allou p.x. word grafo mia xara Ellinika !!
-
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
To forum exei provlima h' ego ?Pao na grapso ellinika kai moy vgazei :
‘³±ΐ±Ι Δ± ±Ό±ΎΉ± [metafrasi] agapao ta amaksiaDe nomizo pantos na exo ego provlima giati opou allou p.x. word grafo mia xara Ellinika !!
Τσεκάρισε το encoding!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Τσεκάρισε το encoding!
Eeeee ?
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
το θρεντ με το κομικ που ανοιξε και με ολες αυτες της φωτο που εχει δεν ''επιβαρυνει'' την λειτουργια του φορουμ;;;;
και η απορια μου αυτη προκυπτει απο το γεγονος οτι καθε φορα που καποιος επιχειρει να βαλει μια φωτο [και οχι link] ακομα και σαν υπογραφη και οχι απαραιτητα και μεγαλης διαστασης οι μοντερειτορς αμεσως του το επισημαινουν [και πολυ καλα κανουν] και σχεδον παντα την σβηνουν κιολας..................
Η εικόνα που βάζει κάποιος σε ένα μήνυμα δεν αποθηκεύεται η ίδια στη βάση δεδομένων του φόρουμ αλλά το μήνυμα περιέχει μόνο το URL της και η ίδια η εικόνα βρίσκεται σε άλλο web site. Όταν εμφανίζεται το μήνυμα ο συντακτικός αναλυτής (parser) του forum engine καταλαβαίνει ότι πρόκειται για εικόνα από το IMG tag και την 'φορτώνει' από το URL της για να την εμφανίσει. Έτσι, δεν επιβαρύνεται η λειτουργία του φόρουμ αλλά όταν κάποιος ανοίγει ένα θρεντ που περιέχει κάποιο μήνυμα με μεγάλη εικόνα τρώει στη μάπα το download της εικόνας (και πάλι πάντως δεν επιβαρύνεται ο web server στον οποίο τρέχει το φόρουμ αλλά εκείνος που περιέχει την εικόνα). Ειδικά αν η εικόνα είναι μέσα σε υπογραφή δεν υπάρχει λόγος να τρώμε αυτό το download και γι'αυτό αντιδρούν (σωστά) οι mods όχι σβήνοντας την εικόνα αλλά μετατρέποντας το IMG tag σε URL έτσι ώστε να μπορείς να δεις την εικόνα μόνο αν το θέλεις, 'χτυπώντας' το URL. Στην περίπτωση του κόμικ όποιος χρήστης ανοίξει το συγκεκριμένο θρεντ ξέρει ότι περιέχει μεγάλες εικόνες οπότε είναι διατεθειμένος να φάει και το download.
Επίσης να αναφέρω ότι όλοι οι browsers (τουλάχιστον αυτοί που έχω χρησιμοποιήσει, δηλαδή ο IE και ο Mozilla) φορτώνουν τις εικόνες 'ασύγχρονα', δηλαδή εμφανίζουν πρώτα τη σελίδα με placeholders στη θέση των εικόνων και μετά τις κατεβάζουν σε δεύτερο χρόνο ενώ ο χρήστης ήδη διαβάζει τη σελίδα. Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος ανοίξει το κόμικ και δει ότι περιέχει μεγάλες εικόνες που θα κατέβουν αργά μπορεί να πατήσει το πλήκτρο 'Stop' και να σταματήσει το download.
Μετά από όλα αυτά τα τεχνικά (ουφ!) εγώ θεωρώ ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το κόμικ και θα έλεγα να αφήσουμε τον Πανοραμίξ ....εεεε MAGIK ήθελα να πω να συνεχίσει το δημιουργικό του έργο.
λυπαμαι που οι περιορισμενες μου ιντερνετικες γνωσεις δεν μου επετρεψαν ευθυς εξ'αρχης να αντιληφθω την διαφορα ωστε να μην κανω καν τον κοπο να δημοσιευσω την απορια μου σχετικα.
φυσικα επαναλαμβανω για μια ακομα φορα οτι ουδεμια κακη προθεση απο μερους μου υπηρξε για το θεμα αυτο ......απλα διατυπωσα μια απορια που οπως προηγουμενα ανεφερα λογω των περιορισμενων γνωσεων μου σχετικα ειχε δημιουργηθει και με τετοιο τροπο μαλιστα ωστε να μην υπαρξει περιπτωση οποιασδηποτε παρεξηγησης απο τον φιλο MAGIK τον οποιον μαλλον αδικα στεναχωρησα αν και δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου και του ζητω συγγνωμη!!!
-
no problem φίλε....
αφού όλα είναι καλά συνεχίζουμε... -
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
Τσεκάρισε το encoding!
Eeeee ?
Στον Internet Explorer - View - Encoding πρέπει να είναι σε Ελληνικά!
Το αυτό και στο Netscape!
-
Eyxaristo poly Castor alla dysthxos den egine tipota gamoto
To provlima telika to exo mono ston explorer !!
Tha katso na to psakso ligo simera pou exo xrono ! An skefteis omos kai kati allo ...
Eyxaristo !
-
Αδέλφια την βοήθεια σας. Γύρισα από διακοπές και φυσικά έχω ξεχάσει το password. Πήγα στο σχετικό εικονίδιο, έδωσα το user name και ένα παλιό e-mail όπου μόνο εκεί μπορεί να μου σταλεί το νεο password. Πως μπορώ να αλλάξω αυτό το e-mail γιατί σε λίγο δεν θα ισχύει. όταν βάζω το καινούργιο e-mail μου λέει ότι δεν συμπίπτει με το user name.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Αδέλφια την βοήθεια σας. Γύρισα από διακοπές και φυσικά έχω ξεχάσει το password. Πήγα στο σχετικό εικονίδιο, έδωσα το user name και ένα παλιό e-mail όπου μόνο εκεί μπορεί να μου σταλεί το νεο password. Πως μπορώ να αλλάξω αυτό το e-mail γιατί σε λίγο δεν θα ισχύει. όταν βάζω το καινούργιο e-mail μου λέει ότι δεν συμπίπτει με το user name.Αφου πάρεις το νέο password,μπες και ξαναβάλε το παλιό στο προφίλ σου.Εκει μπορείς να αλλάξεις και το email σου!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αδέλφια την βοήθεια σας. Γύρισα από διακοπές και φυσικά έχω ξεχάσει το password. Πήγα στο σχετικό εικονίδιο, έδωσα το user name και ένα παλιό e-mail όπου μόνο εκεί μπορεί να μου σταλεί το νεο password. Πως μπορώ να αλλάξω αυτό το e-mail γιατί σε λίγο δεν θα ισχύει. όταν βάζω το καινούργιο e-mail μου λέει ότι δεν συμπίπτει με το user name.
Αφου πάρεις το νέο password,μπες και ξαναβάλε το παλιό στο προφίλ σου.Εκει μπορείς να αλλάξεις και το email σου!
Όλα καλά, αν και για λίγο τα είδα όλα, γιατί μου είπε επικοινωνήστε με το διαχειριστή του forum . Ωραία αλλά ποιος είναι και που τον βρίσκω? Τελικά ήρθε e-mail
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM