-
κάτι παίζει με το CSS
-
ασπριλαααααααααααααααααα
-
-
Πρόβλημα
-
Μα που ειναι οι υπευθυνοι? Που ειναι οι αρμοδιοι?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Μα που ειναι οι υπευθυνοι? Που ειναι οι αρμοδιοι?παίζουν ντόμπολα......
-
Φτιάχτηκε
-
Όντως μια χαλάει μια φτιάχνει αλλά εντάξει θα στρώσει...
Να εκφράσω μια άλλη απορία καθώς δε μπορώ να διαβάσω όλες τις σελίδες να δω αν έχει διατυπωθεί ήδη. Περιστασιακά (κάθε 1-2 μήνες) μπαίνοντας στο φόρουμ μου για να δημοσιεύσω μου πετάει το αντιβαιρους μήνυμα για τρογιαν (τελευταία φορά χτες) . Και έχω ανοικτό ΜΟΝΟ το 4Τ. Κάποιος εξωγενής κάνει μ@λακίες με το σαιτ υποψιάζομαι αλλά δεν είμαι ειδικός για να ξέρω ακριβώς τι κάνει.
Έχει συναντήσει κανείς κάτι ανάλογο?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Fiat ειναι το φόρουμ; -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Όντως μια χαλάει μια φτιάχνει αλλά εντάξει θα στρώσει...Να εκφράσω μια άλλη απορία καθώς δε μπορώ να διαβάσω όλες τις σελίδες να δω αν έχει διατυπωθεί ήδη. Περιστασιακά (κάθε 1-2 μήνες) μπαίνοντας στο φόρουμ μου για να δημοσιεύσω μου πετάει το αντιβαιρους μήνυμα για τρογιαν (τελευταία φορά χτες) . Και έχω ανοικτό ΜΟΝΟ το 4Τ. Κάποιος εξωγενής κάνει μ@λακίες με το σαιτ υποψιάζομαι αλλά δεν είμαι ειδικός για να ξέρω ακριβώς τι κάνει.
όχι
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Fiat ειναι το φόρουμ;
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Όντως μια χαλάει μια φτιάχνει αλλά εντάξει θα στρώσει...Να εκφράσω μια άλλη απορία καθώς δε μπορώ να διαβάσω όλες τις σελίδες να δω αν έχει διατυπωθεί ήδη. Περιστασιακά (κάθε 1-2 μήνες) μπαίνοντας στο φόρουμ μου για να δημοσιεύσω μου πετάει το αντιβαιρους μήνυμα για τρογιαν (τελευταία φορά χτες) . Και έχω ανοικτό ΜΟΝΟ το 4Τ. Κάποιος εξωγενής κάνει μ@λακίες με το σαιτ υποψιάζομαι αλλά δεν είμαι ειδικός για να ξέρω ακριβώς τι κάνει.
θυμασαι τι τρογιαν?
-
μήπως είναι το σχετικά αθώο cookie του forum που θέλει να μας κατασκοπεύει??
-
το οτι έχεις ανοιχτό μόνο το 4τφ μπορεί να μη λέει και πολλά. μήπως εγκατέστησες κανένα περίεργο add-on τελευταία;
-
Δεν ειναι κουκι,σιγουρο αυτο.
Το τρογιαν δεν εχει ονομα(και για αυτο το θεωρω 'υποπτο') παρα μονο ενα μεγαλο αριθμο 8-10 ψηφιων στη θεση του ονοματος.
Δεν εχω εγκαταστησει τιποτα περιεργο και επισης μου το εχει κανει και σε δυο εντελως διαφορετικα πισι(χρ-βιστα).
Το αναφερα εδω αφενος για να δω αν εχει υπαρξει τιποτα αναλογο αλλα κυριως για τους ειδικους του φορουμ να δουν μηπως μπηκε καποιος παρεισακτος απο καμια πισω πορτα και θελει να κανει 'ζημιες' ... -
Τι ωρα σας δεινχει η κεντρικη σελιδα ?
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Τι ωρα σας δεινχει η κεντρικη σελιδα ?http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=1349387#p1349387
-
Ευχαριστώ, δε το είχα προσέξει..
-
Μια ερωτηξις pleaseeeee.
Γιατι οταν ειμαι στη μασκα ' Προβολη των νεων δημοσιευσεων' μπορω να παω ΑΜΕΣΑ στη 'Προβολη των δημοσιευσεων σας' αλλα οχι και το αντιστροφο;
-
Περίμενα αρκετό καιρό αλλά πλέον θα το πώ.....
Στο μήνυμα για τα πολλά εικονίδια , το 'επιτρέπεται' πρέπει να γραφτεί με 'αι' και όχι με 'ε' που είναι τώρα....
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM