-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Σιγουρα μοιαζει με προσπάθεια εγγραφης όσων περισοτερων χρηστων γινεται,και σιγουρα δε θα εγραφόμουνα ποτε εαν ισχυε αυτο και την εποχη που εγγραφηκα.
Το θεωρω ως προσπάθεια εξαναγκασμου... τοτε να δεις spam ....
Ενώ τώρα δεν έχουμε?
'... τοτε να δεις spam ...' σημαινει ... εαν τωρα εχουμε 2 την ημερα και 5 τα ΣΚ ... τοτε ... θα εχεις 500
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Σιγουρα μοιαζει με προσπάθεια εγγραφης όσων περισοτερων χρηστων γινεται,και σιγουρα δε θα εγραφόμουνα ποτε εαν ισχυε αυτο και την εποχη που εγγραφηκα.
Το θεωρω ως προσπάθεια εξαναγκασμου... τοτε να δεις spam ....
Ενώ τώρα δεν έχουμε?
'... τοτε να δεις spam ...' σημαινει ... εαν τωρα εχουμε 2 την ημερα και 5 τα ΣΚ ... τοτε ... θα εχεις 500
Εδώ δεν συμφωνώ. Δηλαδή τώρα τι τους εμποδίζει;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
For nuked celebrities press here...
Ποιός έριξε nuke στις celebrities ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
δαίμων του τυπογραφείου...
ΥΓ:καλά να πάθω για να βαριέμαι να ξαναδιαβάσω αυτό που έγραψα.
-
-
Πώς γίνεται να χάθηκε ξαφνικά το άβατάρ μου και η φωτό της υπογραφής μου;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πώς γίνεται να χάθηκε ξαφνικά το άβατάρ μου και η φωτό της υπογραφής μου;Κάτι παίζει με το xs.to που τα έχεις ανεβασμένα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κάτι παίζει με το xs.to που τα έχεις ανεβασμένα
Από τους Αυστραλούς, που έψαχνα την προηγούμενη εβδομάδα είδα χαμένες φώτος όλες τους xs.to πριν το Μάιο του 2007 . Θα πρέπει να αλλάξουμε site για να ανεβάζουμε φωτογραφίες.
Κάποια αξιοπιστη πρόταση? -
http://www.photobucket.com , αν και θέλει registration, είναι όμως βολικό (τουλάχιστον για αυτούς που ανεβάζουν τακτικά φώτο).
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
:ysterical: Μη το πείτε στον Θόδωρα αυτόάστα mirage......
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Κάτι παίζει με το xs.to που τα έχεις ανεβασμένα
Από τους Αυστραλούς, που έψαχνα την προηγούμενη εβδομάδα είδα χαμένες φώτος όλες τους xs.to πριν το Μάιο του 2007 . Θα πρέπει να αλλάξουμε site για να ανεβάζουμε φωτογραφίες.
Κάποια αξιοπιστη πρόταση?και εμένα έχουν σβηστεί κάποιες από το xs.to. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
www.photobucket.com , αν και θέλει registration, είναι όμως βολικό (τουλάχιστον για αυτούς που ανεβάζουν τακτικά φώτο).+1 αλλά δεν είναι λειτουργικό.
δεν σου δίνει την δυνατότητα του thumbnail...έχει όμως παράλληλη φόρτωση εικόνων.
-
-
-
Ναι, δε σου δίνει άμεσα το thumbnail, αλλά όταν θέλεις να βάλεις 3 - 4 μαζί στα βγάζει μαζεμένα == πιο εύκολο
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
www.photobucket.com , αν και θέλει registration, είναι όμως βολικό (τουλάχιστον για αυτούς που ανεβάζουν τακτικά φώτο).
+1 αλλά δεν είναι λειτουργικό.
δεν σου δίνει την δυνατότητα του thumbnail...έχει όμως παράλληλη φόρτωση εικόνων.
Δοκιμασμένο, γρήγορα κλπ κλπ, είναι στο http://www.postimage.org/
Τόσο δοκιμασμένο που το έχω με εντολή javascript (add image to post) στις δυνατότητες των post στο φόρουμ... -
acro
πολύ καλό!
-
-
Ήμουν έτοιμος να το γράψω εγώ.
Ένα αυτοκολητάκι 'Eat My Powder' στην αεροτομή και είσαι έτοιμος.
-
Ακόμα δεν το έχω κάνει έτσι, αυτή είναι μια πρόταση του λαμαρινά και του βαφέα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
:ysterical:Ακόμα δεν το έχω κάνει έτσι, αυτή είναι μια πρόταση του λαμαρινά και του βαφέα.
Πάρε και τη γνώμη του μηχανικού.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM