-
..
-
Ο χρήστης geronimo έγραψε:
Μου ήρθε e-mail για pm και δεν βλέπω τίποτα!
Τότε θα τα γράψω και εδώ μέσα.
Όλο μη χαλάω το φόρουμ και τα ίδια και τα ίδια.Όταν είχα το username trexa_gyreve,πήγα να αλλάξω e-mail και μετά δε μπορούσα να μπω,όπως λέει και ο titsataki1.Αποφάσισα πως έπρεπε να αλλάξω username.Επειδή συχνά αντιμετώπιζα ενοχλητικά σχόλια του στυλ ότι δήθεν είμαι ο Χρονομέτρης ή ο Αθάνατος,είπα να αλλάξω και ονοματεπώνυμο,μήπως ησυχάσω.Χαίρομαι που απάντησες στα ερωτήματα μου.
Αλήθεια, γιατί έσβησες το ονοματεπώνυμο τώρα? Είπες ότι το άλλαξες και τώρα το σβήνεις τελείως
Τελικά το όνομα σου ποιο είναι?Έσβησα το προηγούμενο επιθετικό ποστ,όπως θα σβήσω και αυτό.
Είσαι ο θεματοφύλακας του φόρουμ;Αυτό θέλω να μου πεις.Θα το σβήσεις?
Δηλαδή επειδή δεν δούλεψε το pm γράφεις κάτι και όταν διαπιστώσεις ότι το έχω δει το σβήνεις??
Τρομερό!
Φίλε μου έχω και e-mail και account στο ICQΌσο για την ερώτηση σου, το πλήθος των συμβουλών και παρατηρήσεων για σένα από πολλά μέλη, θα σου δώσουν τουλάχιστον να καταλάβεις ότι δεν έχω κάτι προσωπικά απέναντι σου.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο πάντως.
Δεν μπορεί ο trexa_gyreve να έχει δεχθεί τόσες παρατηρήσεις και άλλα μέλη καμία
Δεν είναι θέμα σωστού ή λάθους αλλά το πόσο προκαλείς.Φιλικά,
Κώστας -
Μερικές φορές το site κολλάει και πρέπει να πατήσεις Ctrl+Alt+Del (Task Manager),για να βγεις και να ξαναμπεις.Το έχει αναφέρει ήδη κάποιος;Μπορεί να φταίει ο υπολογιστής μου,βέβαια..
-
Ο χρήστης geronimo έγραψε:
Μερικές φορές το site κολλάει και πρέπει να πατήσεις Ctrl+Alt+Del (Task Manager),για να βγεις και να ξαναμπεις.Το έχει αναφέρει ήδη κάποιος;Μπορεί να φταίει ο υπολογιστής μου,βέβαια..Εμένα τουλάχιστον και στον ΙΕ και στον Firebird δουλεύει μιά χαρά!
Τον τελευταίο καιρό βέβαια χρησιμοποιώ μόνο Firebird και δεν ξέρω αν φταίει ο browser που χρησιμοποιείς... -
I smell a rat...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
I smell a rat...Υποτίθεται ότι δεν πρέπει να είμαστε προκατειλημμένοι με κάποιον, ότι και αν έχει προηγηθεί...
-
Για να τηρηθεί μια υπόθεση δεν αρκεί μόνον καλή θέληση από αυτόν που υποτίθεται ότι δεν πρέπει να είναι προκατειλημμένος. Σωστά;
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση, το περιεχόμενο της οποίας θεωρώ ότι έχει γίνει αντιληπτό και από πολλούς άλλους χρήστες.
Αυτή είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις το forum έχει εκφυλιστεί σε chat. Μιλάμε για σελίδες ολόκληρες με posts που έχουν μέσα μόνο φατσούλες, μια γραμμή κειμένου, κάτι άσχετο, κλπ.
Το πρόβλημα του εκφυλισμού υφίσταται ως προοπτική για **όλα **τα fora, και ο μόνος τρόπος αντιμετώπισής του είναι... η δημιουργία ενός chat!!!
To forum (πιστεύω) είναι για ανταλλαγή απόψεων, όχι για κουβεντούλα. Αν θέλουμε κάτι τέτοιο ας σκεφτούμε τη δυνατότητα (τεχνικά ή άλλως) να το αποκτήσουμε.
Είναι πολύ απλό να έχουμε ένα κανάλι ώστε αν κάποιος θέλει να πετύχει κάποιον να ξέρει που να ψάξει
GRNET
#4troxoiΑλήθεια, έχει μπει κανείς εδώ??
-
(Υποθέτοντας πως το topic είναι το κατάλληλο για αυτή την δημοσίευση)
Το Forum , για το 2003 'έκλεισε' (οι παθόντες απο το Χρηματηστήριο, ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΟΝ πιανίστα ) με 5203 εγγεγραμμένα μέλη (?).
Η τελευταία εγγραφή του 2003 ήταν ο 'amolohos' .
Η πρώτη εγγραφή του δίσεκτου αλλά και 'ολυμπιακού' έτους 2004,
ήταν ο 'Τόλης'. (Γειά σου συνονόματε !!!!!!! )Καλώς ήλθατε και οι δύο , (έχετε κάποια ιδιαιτερότητα σαν τελευταίος και πρώτος ) και καλές δημοσιεύσεις.
Αποστόλης.
P.S. κανείς 'στατιστικολόγος' ακούει ???
-
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ PM?
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ERROR KAI DEBUG KAI KATI ΠΑΡΟΜΟΙΑ... -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ERROR KAI DEBUG KAI KATI ΠΑΡΟΜΟΙΑ...Ναι κι εγώ δοκίμασα χθες αλλά μου έβγαζε κάποια μηνύματα λάθους. Μετά πρόσεξα όμως ότι τα έστελνε. Για δες τα εξερχόμενά σου ή τα απεσταλμένα. Μήπως έχει φύγει κανονικά;
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ERROR KAI DEBUG KAI KATI ΠΑΡΟΜΟΙΑ...Ναι κι εγώ δοκίμασα χθες αλλά μου έβγαζε κάποια μηνύματα λάθους. Μετά πρόσεξα όμως ότι τα έστελνε. Για δες τα εξερχόμενά σου ή τα απεσταλμένα. Μήπως έχει φύγει κανονικά;
ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΑ...
ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΔΗΛΑΔΗ? ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ 10 ΦΟΡΕΣ!!! -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΑ...
ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΔΗΛΑΔΗ? ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ 10 ΦΟΡΕΣ!!!Αν είναι στα εξερχόμενα δεν έχει φύγει ακόμα γιατι δεν έχει κάνει ακόμα login ο παραλήπτης!
Σβήσε λοιπόν τα 9...και σώθηκες!!! -
Είμαι σίγουρος πως θα έχει ήδη συζητηθεί αλλά μήπως θα ήταν εύκολο να μου πει κάποιος πως θα κάνω μια είκόνα 80x80 ώστε να χωρέσει για άβαταρ? Κάθε μέρα συνειδητοποιώ όλο και πιο πολύ πόσο άσχετος είμαι από υπολογιστές...
-
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Είμαι σίγουρος πως θα έχει ήδη συζητηθεί αλλά μήπως θα ήταν εύκολο να μου πει κάποιος πως θα κάνω μια είκόνα 80x80 ώστε να χωρέσει για άβαταρ? Κάθε μέρα συνειδητοποιώ όλο και πιο πολύ πόσο άσχετος είμαι από υπολογιστές...Θες να μου την στείλεις με e-mail να την φτιάξω?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Είμαι σίγουρος πως θα έχει ήδη συζητηθεί αλλά μήπως θα ήταν εύκολο να μου πει κάποιος πως θα κάνω μια είκόνα 80x80 ώστε να χωρέσει για άβαταρ? Κάθε μέρα συνειδητοποιώ όλο και πιο πολύ πόσο άσχετος είμαι από υπολογιστές...
Θες να μου την στείλεις με e-mail να την φτιάξω?
Τα κατάφερα!!!!
Βέβαια όχι 100% γι'αυτό και η εικόνα είναι λίγο 'φλου'! Άλλωστε είναι και προσωρινή! Θα ψάξω να βρω καμιά καλή!
Πάντως ευχαριστώ πολύ! -
Θες να μου την στείλεις με e-mail να την φτιάξω?
Τα κατάφερα!!!!
Βέβαια όχι 100% γι'αυτό και η εικόνα είναι λίγο 'φλου'! Άλλωστε είναι και προσωρινή! Θα ψάξω να βρω καμιά καλή!
Πάντως ευχαριστώ πολύ!Όντως είναι λίγο φλου!
Όταν θες πες μου γιατί με το Photoshop γίνεται η καλύτερη επεξεργασία και συμπίεση! -
Αυτή βγήκε καλύτερη! Θα το έχω πάντως υπόψη μου! Κ πάλι ευχαριστώ!
-
Αυτή βγήκε καλύτερη! Θα το έχω πάντως υπόψη μου! Κ πάλι ευχαριστώ!Τίποτα!!!
Πάντως μην γίνεις σαν εμένα που κάθε λίγο αλλάζω avatar και υπογραφή!
-
Μπορεί να μου πεί κάποιος πως βάζουμε μιά εικόνα στην υπογραφή ;;;
Προσπάθησα μέσω link από το pathfinder και απέτυχα
Τι βλακεία κάνω ;;;
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM