-
Γιατί όταν ψηφίζω σε μια ψηφοφορία αλλά δεν γράφω κείμενο, δεν παίρνω μηνύματα όταν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις στο θέμα; Δεν υπάρχει τέτοια πρόβλεψη ή δεν έχω ρυθμίσει κάτι καλά;
-
Γιατι οταν μπαίνω και βλέπω κάποια πράγματα αλλά οχι όλα τα πρόσφατα, και μετα ξαναμπαίνοντας μου δείχνει όλα τα προηγούμενα (και αυτά τα θέματα που δεν επισκεύθηκα) ως διαβασμένα??? μήπως έχω κάνει κάτι λάθος???
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Γιατι οταν μπαίνω και βλέπω κάποια πράγματα αλλά οχι όλα τα πρόσφατα, και μετα ξαναμπαίνοντας μου δείχνει όλα τα προηγούμενα (και αυτά τα θέματα που δεν επισκεύθηκα) ως διαβασμένα??? μήπως έχω κάνει κάτι λάθος???Μια χαρά τα έχεις κάνει Θρασύβουλε!!
Με την έξοδο απο το Φόρουμ όλα τα θέματα θεωρούνται διαβασμένα αυτόματα!Δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξει αυτό! -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Γιατί όταν ψηφίζω σε μια ψηφοφορία αλλά δεν γράφω κείμενο, δεν παίρνω μηνύματα όταν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις στο θέμα; Δεν υπάρχει τέτοια πρόβλεψη ή δεν έχω ρυθμίσει κάτι καλά;Μάλλον το 1ο
-
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!
PHPBB 2.0.6!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!!
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!PHPBB 2.0.6!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!!
Ναι ναι!!
Μου ήρθε ειδοποίηση στο e-mail μου με άλλη μορφή και τώρα κατάλαβα γιατί!!
Μπράβοοοο!!!
-
Yποθετω η αναβαθμιση γινεται/εγινε μολις.
Μπηκα μεσα και να κατι screen να κανω το upgrade εγω
Βεβαια δεν εχει ακομα το logo των 4Τροχων (εχει PHPBB). Επισης το χρωμα ειναι μπλε τωρα αλλα τα ποστ ειναι κοκκινα;
Ν.
-
Νίκο λίγη υπομονή. Το φόρουμ έχει ήδη σταθεροποιηθεί. Πιστεύω πως μέχρι αύριο θα είναι εντελώς σταθερό.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Νίκο λίγη υπομονή. Το φόρουμ έχει ήδη σταθεροποιηθεί. Πιστεύω πως μέχρι αύριο θα είναι εντελώς σταθερό.κανενα προβλημα.
Ολα ειναι μια χαρα τωρα.
Νικος
-
Έχετε διαπιστώσει καμμιά βελτίωση στην ταχύτητα του φόρουμ τις τελευταίες μέρες; Από εδώ που είμαι εγώ βλέπω εντυπωσιακή διαφορά, το φόρουμ πραγματικά πετάει!
-
Οντως! Αλλος server μαλλον;
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Οντως! Αλλος server μαλλον;Όχι, μόνο η αναβάθμιση της έκδοσης....
-
Wow! Τελικα, τιποτα δεν ειναι ανωτερο απο τη δουλεια ενος καλου developer.
(πληροφορικαριος, αν και παραστρατιμενος)
-
Δεν καταλαβαίνω, μου βγάζει λάθος στο post reply, αλλά μπαίνει κανονικά!
Και αφού το έβαλα δύο φορές, τώρα δεν μπορώ να σβήσω την πρώτη!
-
Δεν καταλαβαίνω, μου βγάζει λάθος στο post reply, αλλά μπαίνει κανονικά!
Could not connect to smtp host : 0 : Unknown error: 0
DEBUG MODE
Line : 111
File : /usr/home/sites/4troxoi/4tforum/includes/smtp.php -
Ακριβώς τό ίδιο!!!
-
Μίλησα με τον admin. Θα το φτιάξει σε κανά μισάωρο.
Βασικά μπορούμε να γράφουμε, αυτό που έχει πραγματικά πρόβλημα είναι η ειδοποίηση με e-mail. -
Ο χρήστης TGD έγραψε:
....αυτό που έχει πραγματικά πρόβλημα είναι η ειδοποίηση με e-mail.Βγάλτε την ενημέρωση με e-mail μέχρι να διορθωθεί.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αλήθεια μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει (αν γίνεται) πόσα topics έχει ανοίξει ο κάθε user?
Ή επειδή αυτό θα είναι πολύ δύσκολο μήπως τα top-20 ας πούμε?
Όλα τα στατιστικά είναι δύσκολα σε αυτήν την έκδοση που τρέχει το φόρουμ. Σε περίπτωση αναβάθμισης με πιο καινούργια έκδοση θα το κάνουμε εύκολα.
Αλήθεια τώρα γίνεται??
Thanks! -
Επειδή δέν ξέρω τόν τρόπο νά 'βάλω' αυτό τό ρημάδι τό άβαταρ,μήπως γνωρίζετε άν θά υπάρξουν φωτογραφίες στήν 'φωτοθήκη';
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM