-
εγω παντως διασκεδαζω με οσα εχει πει κατα καιρους, απλα νομιζω οτι ολα αυτα τα γραφουμε σε λαθος topic...
-
εγω παντως διασκεδαζω με οσα εχει πει κατα καιρους, απλα νομιζω οτι ολα αυτα τα γραφουμε σε λαθος topic...
-
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Καλησπέρα !
Πολύ χαίρομαι , που επιτέλους εκτός από τις κατηγορίες για το αδιάφορο για το οδικό του δίκτυο και παιδεία κράτος συμμορφώθηκαν πολλοί και αναζητούν τα αίτια κυρίως/καί στον κάθε οδηγό , νταλίκας ή επιβατικού , το οποίο δεν χρησιμοποιείται ως μέσο μεταφοράς ή διασκέδασης αλλά ως μέσο πρόκλησης θανάτου , από το οποίο ο ένοχος τις περισσότερες φορές βγαίνει ζωντανός!
Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν συμφωνούμε στο τέλος απόλυτα...Πρώτον δεν συμμορφώθηκε κανείς ,τα γνωριζούν αλλά δεν ακούγονταν απο κανέναν γιατί ήταν στον κόσμο τους
Και στο τέλος αυτό το μάλλον σε λάθος forum γράφειςΔιαφωνώ ότι συμφωνούμε όλοι για το ποιός είναι πραγματικά υπέυθυνος. Αν θεωρήσουμε ότι ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ υπευθυνος είναι ο οδηγός της νταλίκας που ήταν υπερφορτωμένος, είχε 'πειραγμένο΄ ταχογράφο, οδηγούσε επικύνδυνα κλπ, κλπ...
ΤΟΤΕ,
δεχόμαστε ότι δεν αποτελούμε μια οργανωμένη κοινωνία! Η ζωή σε μια τέτοια κοινωνία διεπεται από κανόνες και νόμους που πρέπει να εφαρμόζονται ενώ κάποιοι είναι υπέυθυνοι για την εφαρμογή τους!
Νομίζω ότι αν το ζήτημα το δούμε απο μια πιο απόμακρη στάση διαπιστώνουμε ότι τα πραγματικά αίτια βρίσκονται στις συνθήκες και στο περιβάλλον του ατυχήματος. -
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
ν και δε το συνηδητοποιησα ουσιαστικα, εχεις απολυτο δικιο.Ειναι ακομα ενα παιδι.Αλοιμονο ομως μη παρεξηγηθουμε, ο λογος προς τα παιδια ειναι παντα καλοπροαιραιτος και τουλαχιστον ο Αλεξανδρος ειναι απ τα 'σκεπτομενα' παιδια.Οχι μονο, αλλα μιας και αναφερθηκε το ονομα του................t]
ευχαριστω καλε κυριε για τα καλα σας λογια με κανετε και κοκκινιζω
παντως αυτο το περι ''παιδιου'' το χαρηκα ιδιαιτερως Μακη ειδικα τωρα στα 42 μου τις χρειαζομαι αυτες τις ''ενεσεις''.
παντως ολοι μας κανουμε λαθη και εγω φυσικα δεν αποτελω εξαιρεση......
ειλικρινα ομως το να τα παραδεχομαι οταν συμβαινουν μου δινει μια εσωτερικη ''γαληνη'' και δεν ντρεπομαι καθολου να το παραδεχθω δημοσια.αλλωστε κανει μεγαλυτερο λαθος οποιος απο εγωισμο ή αλαζονεια επιμενει σε αυτα και στο τελος μενει μονος του!!!!!!!!!
Καλησπέρα , και συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση ,ας είναι καλά
ο internet provider μου (p........) που θεώρησε καλό , λόγω ...αναβάθμισης, ΧΩΡΙΣ προειδοποίηση, να διακόψει την σύνδεση,
καί επαγγελματικοί λόγοι πού κρατήσαν εκτός ...έδρας , άρα και forum !Τέλος πάντων.
Alexastrag , φίλε Αλέξανδρε,
Για αυτά πού ΔΗΜΟΣΙΑ 'είπες' / έγραψες , αισθάνομαι την ανάγκη
ΝΑ ΣΟΥ ΣΦΙΞΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΓΧΑΡΩ !Με πραγματική εκτίμηση,
Αποστόλης.
(P.S. και ο δικός μου ...χιλιομετρητής είναι στην περιοχή των ...40.000 km) -
ν και δε το συνηδητοποιησα ουσιαστικα, εχεις απολυτο δικιο.Ειναι ακομα ενα παιδι.Αλοιμονο ομως μη παρεξηγηθουμε, ο λογος προς τα παιδια ειναι παντα καλοπροαιραιτος και τουλαχιστον ο Αλεξανδρος ειναι απ τα 'σκεπτομενα' παιδια.Οχι μονο, αλλα μιας και αναφερθηκε το ονομα του................t]
παντως αυτο το περι ''παιδιου'' το χαρηκα ιδιαιτερως Μακη ειδικα τωρα στα 42 μου τις χρειαζομαι αυτες τις ''ενεσεις''.
ειλικρινα ομως το να τα παραδεχομαι οταν συμβαινουν μου δινει μια εσωτερικη ''γαληνη'' και δεν ντρεπομαι καθολου να το παραδεχθω δημοσια.αλλωστε κανει μεγαλυτερο λαθος οποιος απο εγωισμο ή αλαζονεια επιμενει σε αυτα και στο τελος μενει μονος του!!!!!!!!!
ο internet provider μου (p........) που θεώρησε καλό , λόγω ...αναβάθμισης, ΧΩΡΙΣ προειδοποίηση, να διακόψει την σύνδεση,
καί επαγγελματικοί λόγοι πού κρατήσαν εκτός ...έδρας , άρα και forum !Τέλος πάντων.
Αποστόλης.
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ψυχραιμία Κωνσταντίνε!!!!
O άνθρωπος δεν έγραψε κάτι που να δικαιολογεί την οργή σου.Μια ερώτηση για το σχόλιο που μου πρόσθεσες Μαθιέ... 'Άνθρωπος';
Ωραίο ανέκδοτο!!!
-
Αποστόλης.
[....................Εξαλου η επισημανση απ τον αποστολη δε νομιζω οτι εγινε με κακο σκοπο.Απλα το ζητημα ειναι οτι σε τετοια θεματα θελουμε ΦΩΝΕΣ[/list]
συμφωνω για τις φωνες οχι για τις κραυγες!!!!!
κανενα προβλημα με τον Αποστολη και τον ευχαριστω
no hard feelings!!! ελπιζω
καληνυχτα σας φιλοι μου!!!!!!
Αλέξανδρε ,
No hard feelings AT ALL !
ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ !(άσχετο : σε 'φέρνει' γιά οποιονδήποτε λόγο ο 'δρόμος' απο Γιάννενα ?Βλέπεις , δύσκολα μετακινούμαι εκτός Ηπείρου -πλέον........ )
Πάντως , πιστεύω να συμφωνείς , δέν πειράζει κάπου και πού , όταν οι περιστάσεις το απαιτούν, πρέπει να βάζουμε το ...volume ΤΩΝ ΦΩΝΩΝ ΜΑΣ
ΣΤΟ 10 !και πάλι με πραγματική εκτίμηση,
Αποστόλης. -
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Αποστόλης.
(P.S. και ο δικός μου ...χιλιομετρητής είναι στην περιοχή των ...40.000 km)σε ευχαριστω φιλε Αποστολη για τα καλα σου λογια.
ξερεις τι σκεφτομαι τωρα;;;;;;;;;
τι τροπη θα ειχε παρει η ''αντιπαραθεση'' μας εαν απο υπερμετρο εγωισμο [οπως δυστυχως μερικες φορες συμβαινει] ειχα αρχισει τα γνωστα τσαμπουκαλιστικα ''και συ τι ζορι τραβας'' και ''ποιος εισαι συ που θα μου τη πεις'' και ''ξερεις ποιος ειμαι εγω'' και αλλα παρομοια που βλεπουμε συχνα να συμβαινουν στο φορουμ.
μαλλον θα ειχαμε ''πλακωθει''εκτος και αν εσυ τουλαχιστον με ψυχραιμια με ''απωθουσες''.
θελω να καταληξω οτι δυστυχως ειναι ευκολο να ξεκινησει μια αντιπαραθεση και μαλιστα ορισμενοι ''ψαχνονται'' για κατι τετοιο.......... το δυσκολο ομως ειναι να προσπαθουμε να βελτιωνομαστε και να μην επαναλαμβανουμε λαθη του παρελθοντος που λιγο ή πολυ ολοι κανουμε.
να εισαι παντα καλα!!!!!
φιλικα.
-
;;;;;;;;;
-
;;;;;;; αντε τοσβησα και αυτο!!!!
-
τεσσερις φορες καθησα εχθες και εγραψα εδω και καμμια δεν περασε!!!!!!!!
-
Ο χρήστης sanidas έγραψε:
ÊáëçóðÝñá !
Ðïëý ÷áßñïìáé , ðïõ åðéôÝëïõò åêôüò áðü ôéò êáôçãïñßåò ãéá ôï áäéÜöïñï ãéá ôï ïäéêü ôïõ äßêôõï êáé ðáéäåßá êñÜôïò óõììïñöþèçêáí ðïëëïß êáé áíáæçôïýí ôá áßôéá êõñßùò/êáß óôïí êÜèå ïäçãü , íôáëßêáò Þ åðéâáôéêïý , ôï ïðïßï äåí ÷ñçóéìïðïéåßôáé ùò ìÝóï ìåôáöïñÜò Þ äéáóêÝäáóçò áëëÜ ùò ìÝóï ðñüêëçóçò èáíÜôïõ , áðü ôï ïðïßï ï Ýíï÷ïò ôéò ðåñéóóüôåñåò öïñÝò âãáßíåé æùíôáíüò!
×áßñïìáé éäéáßôåñá üôáí óõìöùíïýìå óôï ôÝëïò áðüëõôá...Ðñþôïí äåí óõììïñöþèçêå êáíåßò ,ôá ãíùñéæïýí áëëÜ äåí áêïýãïíôáí áðï êáíÝíáí ãéáôß Þôáí óôïí êüóìï ôïõò
Êáé óôï ôÝëïò áõôü ôï ìÜëëïí óå ëÜèïò forum ãñÜöåéòÄéáöùíþ üôé óõìöùíïýìå üëïé ãéá ôï ðïéüò åßíáé ðñáãìáôéêÜ õðÝõèõíïò. Áí èåùñÞóïõìå üôé ï ÌÏÍÏÓ ÊÁÉ ÊÕÑÉÏÓ õðåõèõíïò åßíáé ï ïäçãüò ôçò íôáëßêáò ðïõ Þôáí õðåñöïñôùìÝíïò, åß÷å 'ðåéñáãìÝíï´ ôá÷ïãñÜöï, ïäçãïýóå åðéêýíäõíá êëð, êëð...
ÔÏÔÅ,
äå÷üìáóôå üôé äåí áðïôåëïýìå ìéá ïñãáíùìÝíç êïéíùíßá! Ç æùÞ óå ìéá ôÝôïéá êïéíùíßá äéåðåôáé áðü êáíüíåò êáé íüìïõò ðïõ ðñÝðåé íá åöáñìüæïíôáé åíþ êÜðïéïé åßíáé õðÝõèõíïé ãéá ôçí åöáñìïãÞ ôïõò!
Íïìßæù üôé áí ôï æÞôçìá ôï äïýìå áðï ìéá ðéï áðüìáêñç óôÜóç äéáðéóôþíïõìå üôé ôá ðñáãìáôéêÜ áßôéá âñßóêïíôáé óôéò óõíèÞêåò êáé óôï ðåñéâÜëëïí ôïõ áôõ÷Þìáôïò.Ôï íá áêïõóôïõí ðïëëåò ãíùìåò áðï äéáöïñåôéêá áôïìá íïìéæù ðùò åßíáé ðéï õãéåò áðï ôï íá óå åíáí ëïãï ,ìéá ëõóç...
Ùò ãíùóôïí ç ãíùóç åñ÷åôáé êáé áðï ôçí áìöéóâçôçóç êáðïéùí óôáèåñùí,ïé Íïìïé óôçí Åëëáäá åßíáé ðáíôùò ìïíéìá óôçí ÁÍÅÖÁÑÌÏÃÇ
Ï ÷ùñïò öïñôùóçò áí êáé ÷ùñïò äåí çôáí óôï ðåñéâáëëïí ôïõ äõóôç÷çìáôïò êáé ïìùò çôáí ìéá ðáñáìåôñïò ðïõ åðçñåáóå êáé ðñïêáëåóå åí ìåñç áõôçí ôçí ôñáãùäéá .....
Ïðïôå áí äïõìå øõ÷ñá ìáëëïí ðéï ìáêñõá èá ðáìå (ïðùò êáé ðçãáí áñêåôïé åäù ìåóá)ðáñá èá åóôéáóïõìå -
ò;
-
âä
-
âä
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Φτάνει ρε παιδιά! Don't feed the trollsΝάσο, δεν τους ταϊζουμε, τους λοιδωρούμε. Εξίσου (αν όχι περισσότερο) αποτελεσματικό. Παραδέχομαι όμως ότι ο G60 έχει δίκιο, το θέμα πήγε κατά διαόλου. Γι'αυτό προτείνω την επόμενη φορά που θα εμφανιστεί να ανοίξουμε ειδικό θέμα 'Χρονομέτρης' και όποια κοτσάνα πει να γίνει follow-up εκεί ώστε και εμείς να κάνουμε την πλάκα μας και να την βγάλει καθαρή το άλλο θέμα.
Τι λέτε;
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Φτάνει ρε παιδιά! Don't feed the trollsΝάσο, δεν τους ταϊζουμε, τους λοιδωρούμε. Εξίσου (αν όχι περισσότερο) αποτελεσματικό. Παραδέχομαι όμως ότι ο G60 έχει δίκιο, το θέμα πήγε κατά διαόλου. Γι'αυτό προτείνω την επόμενη φορά που θα εμφανιστεί να ανοίξουμε ειδικό θέμα 'Χρονομέτρης' και όποια κοτσάνα πει να γίνει follow-up εκεί ώστε και εμείς να κάνουμε την πλάκα μας και να την βγάλει καθαρή το άλλο θέμα.
Τι λέτε;
-
Ο χρήστης sanidas έγραψε:
.......
äéáóêÝäáóçò áëëÜ ùò ìÝóï ðñüêëçóçò èáíÜôïõ , áðü ôï ïðïßï ï Ýíï÷ïò ôéò ðåñéóóüôåñåò öïñÝò âãáßíåé æùíôáíüò!
×áßñïìáé éäéáßôåñá üôáí óõìöùíïýìå óôï ôÝëïò áðüëõôá...Ðñþôïí äåí óõììïñöþèçêå êáíåßò ,ôá ãíùñéæïýí áëëÜ äåí áêïýãïíôáí áðï êáíÝíáí ãéáôß Þôáí óôïí êüóìï ôïõò
Êáé óôï ôÝëïò áõôü ôï ìÜëëïí óå ëÜèïò forum ãñÜöåéòÄéáöùíþ üôé óõìöùíïýìå üëïé ãéá ôï ðïéüò åßíáé ðñáãìáôéêÜ õðÝõèõíïò. Áí èåùñÞóïõìå üôé ï ÌÏÍÏÓ ÊÁÉ ÊÕÑÉÏÓ õðåõèõíïò åßíáé ï ïäçãüò ôçò íôáëßêáò ðïõ Þôáí õðåñöïñôùìÝíïò, åß÷å 'ðåéñáãìÝíï´ ôá÷ïãñÜöï, ïäçãïýóå åðéêýíäõíá êëð, êëð...
ÔÏÔÅ,
äå÷üìáóôå üôé äåí áðïôåëïýìå ìéá ïñãáíùìÝíç êïéíùíßá! Ç æùÞ óå ìéá ôÝôïéá êïéíùíßá äéåðåôáé áðü êáíüíåò êáé íüìïõò ðïõ ðñÝðåé íá åöáñìüæïíôáé åíþ êÜðïéïé åßíáé õðÝõèõíïé ãéá ôçí åöáñìïãÞ ôïõò!
Íïìßæù üôé áí ôï æÞôçìá ôï äïýìå áðï ìéá ðéï áðüìáêñç óôÜóç äéáðéóôþíïõìå üôé ôá ðñáãìáôéêÜ áßôéá âñßóêïíôáé óôéò óõíèÞêåò êáé óôï ðåñéâÜëëïí ôïõ áôõ÷Þìáôïò.Áí äïõìå ôï èåìá áðï ìáêñéá èá äïõìå åðéóçò êáé ôï ÷ùñï öïñôùóçò ôçò íôáëéêáò ,ôïõò áðïõóéáæïíôåò ôñï÷ïíïìïõò ,ôïí ìç÷áíéêï ðïõ åöôéá÷íå ôïõò ôá÷ïãñáöïõò ôï êñáôïò êéíåæï êáé áëëëá ðïëëá...åíäéáöåñïíôá.
Äåí íïìéæù ïôé ïëá áõôá íá Þôáí åêåé ôñéãõñ
Ç áìöéóâçôçóç êáðïéùí ðñáãìáôùí êáé ç ìç áðïëõôçóõìöùíéá áðïøåùí çôáí ðáíôá ðéï åíäéáöåñïõóá êáôáóôáóç
ÏÉ ÍÏÌÏÉ ÓÔÇÍ ÅËËÁÄÁ ÕÐÁÑ×ÏÕÍ ÃÉÁ ÍÁ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ , ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ , ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ (13/04/2003