-
Δυστυχώς , σύμφωνα με τα όσα τώρα 13/04/2003 , 20:30 , τα δελτία ειδήσεων , βρισκόμαστε μπροστά σε μία νέα τραγωδία στην άσφαλτο , στην Αγία Παρασκευή , μέσα στα Τέμπη .
Σύμφωνα με τα όσα άκουσα απο τον κ. Υπαρχηγό του Π.Σ. Γιώργο Γεωργάκη , στο δελτίο του ALTER T.V. , δυστυχώς υπάρχουν 10 τουλάχιστον νεκροί .........
Για την αποφυγή κάθε παρεξήγησης , δηλώνω ότι δημιούργησα αυτό το νέο Topic , για να υπάρξει μιά πιό πολιτισμένη και δημιουργική συζήτηση,από αυτή γιά το προηγούμενο δυστύχημα στην γέφυρα του Αλιάκμωνα.
Πρός το παρόν , εύχομαι να υπάρξουν ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΘΥΜΑΤΑ, ΤΊΠΟΤΕ ΑΛΛΟ .- -
Δυστυχώς , σύμφωνα με τα όσα τώρα 13/04/2003 , 20:30 , τα δελτία ειδήσεων , βρισκόμαστε μπροστά σε μία νέα τραγωδία στην άσφαλτο , στην Αγία Παρασκευή , μέσα στα Τέμπη .
Σύμφωνα με τα όσα άκουσα απο τον κ. Υπαρχηγό του Π.Σ. Γιώργο Γεωργάκη , στο δελτίο του ALTER T.V. , δυστυχώς υπάρχουν 10 τουλάχιστον νεκροί .........
Για την αποφυγή κάθε παρεξήγησης , δηλώνω ότι δημιούργησα αυτό το νέο Topic , για να υπάρξει μιά πιό πολιτισμένη και δημιουργική συζήτηση,από αυτή γιά το προηγούμενο δυστύχημα στην γέφυρα του Αλιάκμωνα.
Πρός το παρόν , εύχομαι να υπάρξουν ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΘΥΜΑΤΑ, ΤΊΠΟΤΕ ΑΛΛΟ .- -
Απ' ότι όλα δείχνουν, ο Αλιάκμωνας δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτό... Οι πληροφορίες μιλούν για 10αδες νεκρούς και τραυματίες από το λεωφορείο που μετέφερε μαθητές Λυκείου...
ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΤΑ Σ/Κ;
-
έγιναν δύο ατυχήματα στα Τεμπη σήμερα με λεωφορεία που μετέφεραν μαθητές Λυκείου, στο πρώτο νεκροί ήταν μόνο οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο που έπεσε στο λεωφορείο.
Το άλλο δυστυχώς έχει θύματα μαθητές και ακόμα είναι νωρίς... -
ΣΕΒΑΣΜΟΣ......
-
[list:33l3orul]Παιδια, αυτο παρακολουθω τωρα [/list:u:33l3orul][list:33l3orul]Χανομαστε μονοι μας λες και εχουμε πολεμο και οι ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ κοιμουνται τον υπνο του δικαιου [/list:u:33l3orul][list:33l3orul]Κανονικα εκει θα πρεπει να παει ενας φυλακοβιος(που ετσι κι αλλιως ειναι ξοφλημενος, να γινει και ηρωας) και να αρχισει να καθαριζει μπατσους με μονοβολο, απ αυτα που ειναι για γουρουνια [/list:u:33l3orul][list:33l3orul]Το χαβα τους ρε παιδι μου αυτοι.Δε πα να σκοτωνονται καθε μερα 1000 ατομα?[/list:u:33l3orul][list:33l3orul]ΛΕΦΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΦΤΑ[/list:u:33l3orul][list:33l3orul]Γαμω το κερατο μου για δημοσια ταμεια [/list:u:33l3orul][list:33l3orul]Ποτε θα γινουμε κρατος?Πρεπει να κυκλοφοραμε με οπλα? [/list:u:33l3orul]
-
Ότι και να πώ είναι λίγο είναι μάταιο.
Νέα παιδιά ...πάνω απο 19-20 νεκρά...........
Έλεος πια ...έλεος ......Τι θα γίνει σε αυτή την ******** χώρα στους ******** κολόδρομους με τους ******** οδηγούς που νομίζουν πως οι δρόμοι φτιάχτηκαν μόνο για αυτούς και για κανέναν άλλον. Και αυτή η ********* κυβέρνηση και οι υπηρεσίες της επιτέλους τι κάνουν για αυτή την κατάσταση. Πόσοι αθώοι ακόμα κυριολεκτικά για το τίποτα θα χάνονται στους δρόμους. Αύριο μπορεί να είναι τα δικά μας παιδία ..ποιος θα μας προστατέψει επιτέλους ΠΟΙΟΣ???????
Τι θα πούμε σε αυτους τους γονείς αυτών των αγγελουδιών που χάθηκαν στην καλύτερη τους ηλικία ???
Τι θα κάνουμε σε μια χώρα που γερνά τρώγωντας τα παιδιά της??
τι άλλο να πώ....
Ψυχραιμία....δικαιη η οργή σου αλλά αυτές τις εκφράσεις μπορούσες να τις αποφύγεις.
-
Μπορούσα αλλα δεν ήθελα (Νίκο Μάθιε δεν ξέρω πιος επενέβει) ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ - ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΘΥΤΕΣ.
-
Εχεις δίκηο Νίκο,είναι αποτρόπαιο!Δεν ξέρω τι να πω!Ενας ηλίθιος που δεν έδεσε το φορτίο του σωστά πήρα στον λαιμό του 20 παιδιά!
-
Εκφράζω και εγώ τη λύπη μου και εύχομαι να μην υπάρξουν και άλλα θύματα!Ο Θεός μας να δίνει κουράγιο και δύναμη στις οικογένειες των αδικοχαμένων νέων αυτών ψυχών!
Είναι γεγονός , ότι ο δρόμος αυτός στα Τέμπη ήταν μοιραίος για πολλούς οδηγούς στο παρελθόν που τον διέσχισαν!
Οι ανεπίσημες πληροφορίες μιλούν για μετατόπιση φορτίου από το φορτηγό και γενικά για ευθύνη του τριαξονικού άμεσα ή έμμεσα!Όπως και στη γέφυρα του Αλιάκμωνα που αποδεδειγμένα πλεον βαρύνουν αδιάσειστες κατηγορίες τον οδηγό νταλίκας , η κατάσταση ξαναπερνά στο προσκήνιο!Ας ελπίσουμε ότι είναι η τελευταία και ότι δε θα ξαναθρηνίσουμε θύματα!
Ας κρατήσουμε τη συζήτηση σε επίπεδο εξεύρεσης λύσεων , όπως θα έπρεπε όλοι οι αναγνώστες forum σοβαρού ελληνικού περιοδικού να κάνουν και όχι όπως έγινε με άλλο παρόμοιο σάιτ που εξελίχθηκε με διαμάχη!!
Φιλικά -
Ο χρήστης Zeitmesser έγραψε:
Εκφράζω και εγώ τη λύπη μου και εύχομαι να μην υπάρξουν και άλλα θύματα!Ο Θεός μας να δίνει κουράγιο και δύναμη στις οικογένειες των αδικοχαμένων νέων αυτών ψυχών!
Είναι γεγονός , ότι ο δρόμος αυτός στα Τέμπη ήταν μοιραίος για πολλούς οδηγούς στο παρελθόν που τον διέσχισαν!
Οι ανεπίσημες πληροφορίες μιλούν για μετατόπιση φορτίου από το φορτηγό και γενικά για ευθύνη του τριαξονικού άμεσα ή έμμεσα!Όπως και στη γέφυρα του Αλιάκμωνα που αποδεδειγμένα πλεον βαρύνουν αδιάσειστες κατηγορίες τον οδηγό νταλίκας , η κατάσταση ξαναπερνά στο προσκήνιο!Ας ελπίσουμε ότι είναι η τελευταία και ότι δε θα ξαναθρηνίσουμε θύματα!
Ας κρατήσουμε τη συζήτηση σε επίπεδο εξεύρεσης λύσεων , όπως θα έπρεπε όλοι οι αναγνώστες forum σοβαρού ελληνικού περιοδικού να κάνουν και όχι όπως έγινε με άλλο παρόμοιο σάιτ που εξελίχθηκε με διαμάχη!!
ΦιλικάΓια ποιο site λές?Τι σχέση είχες εσυ?Με έναν user ‘Επισκέπτη’ μπαίνετε μαζί σε αυτό το forum?
..standing by! -
κριμα στα παιδια... συλληπητηρια στις οικογενειες. τι θα γινει πλεον με τους φονιαδες τους νταλικερηδες? ποτε θα σταματησει αυτο πλεον. ελεος..
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εχεις δίκηο Νίκο,είναι αποτρόπαιο!Δεν ξέρω τι να πω!Ενας ηλίθιος που δεν έδεσε το φορτίο του σωστά πήρα στον λαιμό του 20 παιδιά!
Όχι ηλίθιος Νίκο ...διότι οι ηλίθιοι έχουν ελαφρυντικά στα δικαστήρια. Μιλάμε για ένα ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟ.
Και μαζί με αυτόν ...και όλοι οι υπεύθυνοι/ανεύθυνοι αυτού του ********* που θέλει να λέγεται Ελλάδα.
-
ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ,ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΔΕΚΤΗ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.
-
Σύσσωμη όλη μου η οικογένειά μου προσπαθεί αυτή τη στιγμή να καταλάβει από όλους αυτούς που πολύ σωστά κατακρίνετε όλοι σας στα ΜΜΕ ασελγούν τόσο σε βάρος των νεκρών όσο και σε βάρος της εμπιστοσύνης των ζωντανών.Όπως και στη γέφυρα του Αλιάκμωνα έτσι και εδώ ο θάνατος άμεσα ή έμμεσα προήλθε από αστάθμητο παράγοντα τριαξονικού που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο δεν έπρεπε να βρίσκεται εκεί!
G60 μιλάς ορθά για το δημόσιο!Κατακρεουργήθηκε τα τελευταία 20 χρόνια και ορίζει τις ζωές και την καθημερινότητά μας!Ώς πότε? -
[list:vs882x8o]Παρακολουθωντας το γεγονος στον ΑΝΤ1 (και τα αλλα καναλια ειναι.........ομοιος στον ομοιο και κοπρια στα λαχανα)σε καποιο σημειο ο δημοσιογραφος ειχε τηλ επικοινωνια με τον προεδρο των λεοφωρειων και τον ρωτουσε τι ξερει για το γεγονος [/list:u:vs882x8o][list:vs882x8o]Τι να ξερει βρε οργιο της κοινωνιας?Οτι εμαθες εσυ, εμαθε κι αυτος και ολοι μας?Μπροστα στο ατυχημα ηταν?Κι οταν ο προεδρος του ειπε οτι πρεπει να κανουν στα καναλια ΤΟΥΣ εκπομπες σχετικα με την οδικη ασφαλεια και κυκλοφορια, αρχισε το αναμασητο, 'το δεν ειναι της ωρας ' 'ειναι ασχετο' κλπ κλπ Τον εθιξε βλεπετε, τυχον αλλαγη του προγραμματος, εκτοπιζοντας πιθανοτατα εκπομπες του Φωσ-κωλου και wall [/list:u:vs882x8o][list:vs882x8o]Aμ το αλλο ευτραπελο?Ρωταει ο δημοσιαγραφος το παιδι που ηταν επιβατης στο πουλμαν.............'Τι προεκυψε μεσα στο λεοφωρειο μετα το ατυχημα'?Πανικος? [/list:u:vs882x8o][list:vs882x8o]Ρε αι στο διαολο τσομπανοβλαχοι [/list:u:vs882x8o][list:vs882x8o]Ξεχασα.............το μονοβολο απευθυνεται και στα δημοσιογραφα [/list:u:vs882x8o]
-
ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ 'ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ' ......
Δε βαριέσαι, καλά είναι δεμένα....
Δε βαριέσαι, είναι φαγωμένα τα λάστιχα αλλά κρατάνε.....
Δε βαριέσαι, οι νταλίκες δεν πρέπει να κυκλογορούνε Σ/Κ αλλά ΄....
Δε βαριέσαι, δε βαριέσαι, δε βαριέσαι.....ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ!!!
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ..... ΤΟΥΣ .... ΤΟΥΣ..... ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Ή ΕΜΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ...... ΜΟΝΟ ΤΗ ΘΛΙΨΗ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝΕ.
ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΙ.....
ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝΕ ΝΑ ΛΑΔΩΝΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΕΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΓΙΑ ... ΓΙΑ... ΓΙΑ...
ΚΑΙ ΟΙ ¨ΤΡΟΧΑΙΟΙ' ΘΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΝΤΡΟΠΗ!!!
ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ
-
θα πρέπει να ΝΤΕΠΟΜΑΣΤΕ για τέτοια γεγονότα , ακριβώς επειδή συμβαίνουν στην αυγή του νέου αιώνα , με θύματα ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ.
Μάλλον στραβά το ξεκινήσαμε και αυτό , εντάξει ΕΝ ΘΕΡΜΩ πολλά λέγονται, το καταλαβαίνω αλλά ψυχραιμία .
Θα το διακινδυνεύσω πάντως , από όσα μέχρι τώρα ΕΙΔΑ (όχι ΑΚΟΥΣΑ) στα πρώτα πλάνα της τηλεόρασης , με το μικρό (μπροστά στο μέγεθος της ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ) μυαλό μου , να καταθέσω την άποψή μου :
Το ρυμουλκούμενο μετά ρυμουλκουμένου Φορτηγό έχοντας κατεύθυνση προς Αθήνα , στην κλειστή (και δεόντως ΣΗΜΑΣΜΕΝΗ) δεξιά γι' αυτό στροφή ή λογω ταχύτητας 'έχασε' το ρυμουλκούμενο ή λόγω κακής πρόσδεσης του φορτίου (ή ΛΟΓΩ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ή ΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΙΜΑΝΤΩΝ ΠΡΟΣΔΕΣΗΣ : προσοχή ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ , ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΟ ΑΥΤΟ , ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΤΡΟΦΗ ΜΕ Τ Ε Τ Ο Ι Ο Υ Ε Ι Δ Ο Υ Σ Φ Ο Ρ Τ Ι Ο )
'έχασε' το φορτίο του.
ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΝΑ ΣΥΝΕΒΕΙ Π Ρ Ω Τ Ο , γιατί ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ την πρόσκρουση με το λεωφορείο το φορτίο έφυγε απο το ρυμουλκό, το φορτίο (ή μέρος του ) ή το φορτίο ΜΑΖΙ με το ρυμουλκούμενο στην κυριολεξία ΞΥΡΙΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΑΜΑΞΩΜΑ του λεωφορείου στο ύψος -δυστυχώς ..........- των επιβατών σε ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ του , με το ΤΡΑΓΙΚΟ (καμμιά φορά , όπως τώρα οι λέξεις χάνουν την σημασία τους) αποτέλεσμα που είδαμε.
ΑΠΟ ΚΕΙ και μετά , το ανενξέλεκτο φορτίο (απο εμπειρία μου , πρέπει να ήταν - στο ρυμουλκούμενο μόνον- ίσως και 10 τόννοι ) συνέθλιψε ΤΡΙΑ
επιβατικά , οι επιβάτες των οποίων μακάρι να έχουν πάθει τα ΕΛΑΧΙΣΤΑ, και στην συνέχεια πρέπει να συγκρούστηκε μετωπικά , αλλά με πολύ μικρή ταχύτητα (και σταμάτησε στο δεξιό , στις μπαριέρες προς Αθήνα) ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΤΗΓΟ που κινούταν πρός Θεσ/νίκη.Επισήμανση : Οι 'μελαμίνες' (Μοριοσανίδες επενδεδυμένες με μελαμίνη)
είναι ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ των οδηγών Φορτηγών , επειδή γλυστράνε σάν πάγος !
Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε το είδος των υλικών συσκευασίας των δεμάτων , βλέπετε τα δέματα των 'μελαμινών' έχουν 10-30 φύλλα ανάλογα με το πάχος τους.Υπάρχει λόγος , φανταστείτε , μπορεί τα δέματα
να ΜΗΝ ήταν καθόλου δεμενα. -
[list:gcytpbwj]Να αναφερω και κατι ασχετο με το θεμα αλλα πολυ σχετικο με την οδικη ασφαλεια και παιδεια.Κατι το οποιο πρεπει να εφαρμοστει ΑΜΕΣΑ αν θελουμε να δουμε θεαματικη βελτιωση απ την επομενη γενια[/list:u:gcytpbwj][list:gcytpbwj]Στο νομο Πιεριας οπως και σε αλλα μερη της Ελλαδας, στο χωριο Ν.Κεραμιδι εχει δημιουργηθει προσφατα παρκο κυκλοφοριακης αγωγης το οποιο ομως δεν λειτουργει η λειτουργει χρονικα ελαχιστα και με καποιες προυποθεσεις [/list:u:gcytpbwj][list:gcytpbwj]Οταν εγω πηγαινα δημοτικο στη γερμανια και καθε 15 μερες μας πηγαιναν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ σε παρκο κυκλοφοριακης αγωγης, εδω ακομα δεν ξεραμε τι θα πει........μπανανα, και σημερα που καποιοι τα ανακαλυψαν και τελικα τα κατασκευασαν ειναι στο περιθωριο αντι να ενταχθουν ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.Ρωτησα εναν καθηγητη επι του θεματος και νομιζε οτι του μιλουσα για................πυρηνικη βαση [/list:u:gcytpbwj][list:gcytpbwj]Ο δε συλογος γονεων και κηδεμονων που κατα βαση αοτελειτε απο χαι κλας κυριες οι οποιες υποκυνται σε καθολικο service για καθε τους 'εξοδο' και δημοσια εμφανιση, ενδιαφερονται ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ, ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ και γιατι οχι αν περναει απ το χερι τους και καμια προμηθεια[/list:u:gcytpbwj][list:gcytpbwj]Ολα τα ποστα του δημοσιου με ελαχιστες και ευσυνιδητες εξεραισεις, απ τον τελευταιο κλητηρα μεχρι και τα υπουργεια ειναι ανθρωποι ΑΣΧΕΤΟΙ με το θεμα το οποιο ασχολουνται.Ηθελα ετσι απο περιεργεια να εχω απεναντι μου τον υπουργο μεταφορων και τον αρχιμπατσο της τροχαιας σε μια συζητηση περι κυκλοφοριακης αγωγης.Ξερετε τωρα, οι μορφωμενοι και καθως πρεπει και ο 'αγραματος'[/list:u:gcytpbwj][list:gcytpbwj]Τελικα μονο μια λυση υπαρχει.Θελουμε το γερμανο με το ροπαλο στο σβερκο.Αλλιως ο ελληνας δεν γινεται ανθρωπος.Εχουμε καβαλησει για τα καλα την ενοια της δημοκρατιας και 'φτιαξαμε' βιλες αγνοωντας με την ασυνηδησια ακομα και ανθρωπινες ζωες [/list:u:gcytpbwj][list:gcytpbwj]ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΟΛΑ [/list:u:gcytpbwj][list:gcytpbwj]ΥΓ.Τα θερμα μου συληπητηρια στις οικογενειες των αδικοχαμενων παιδιων.[/list:u:gcytpbwj]
ΔΥΣΤΥΧΩΣ , ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ , ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ (13/04/2003