-
Ο χρήστης sigman1998 έγραψε:
Πολυ κριμα για τον Πεντροζα, που δυσκολα θα καλυψει πλεον τη διαφορα.
όντως, βέβαια παραμένει το πλεονέκτημα στους κινητήρες, και το θέμα είναι τι γίνεται όταν επιστρέψει ο Stoner?
O Pedrosa για να έχει ελπίδες θέλει εγκατάλειψη του Lorenzo αλλιώς...
Ο Stoner δεν θα είναι το ίδιο ανταγωνιστικός όσο και πριν, και πολύ φοβάμαι ως η τελευταία νίκη του μεγάλου αυτού οδηγου που θα μείνει στα βιβλία της ιστορίας θα είναι η ''Laguna Seca 2012''Το θέμα είναι αν μπορεί, θα θέλει να βοηθήσει τον Pedrosa μπαίνοντας ανάμεσα σε αυτόν και τον Lorenzo?
Εντωμεταξύ ωραία και η φάση Dovi-Bautista, ο κινητήρας της Honda έκανε τη δουλειά του
-
Συμφωνω οτι ο Λορενθο ειναι πλεον (και) πολυ ωριμος (εκτος απο ταχυς). Φετος ομως ειδαμε και τον Πεντροζα πολυ διαφορετικο, ωριμο και αποφασιστικο. Ειναι χαρακτηριστικο οτι τον νικησε στα 2 τελευταια GP με πολυ πειστικο (και οριακο) τροπο, οπως και στα quals χθες. Αν δεν ειχε αυτην την πτωση, για την οποια δεν εφταιγε, ειχε πολλες πιθανοτητες.
Ο Στονερ πιστευω θα τον βοηθουσε, αν του δινοταν η ευκαιρια (δεν νομιζω ομως λιγα GP πριν τη συνταξη και μετα απο εγχειριση και απουσια να βρεθει μπροστα απο τους 2).Προσωπικα θα ηθελα να το παρει ο Πεντροζα, επειδη τοσα χρονια δεν τα εχει καταφερει και γιατι ο Λορεντσος μου ειναι αντιπαθης, αλλα και οι 2 ειναι αξιοι φετος.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Προσωπικα θα ηθελα να το παρει ο Πεντροζα, επειδη τοσα χρονια δεν τα εχει καταφερει και γιατι ο Λορεντσος μου ειναι αντιπαθης, αλλα και οι 2 ειναι αξιοι φετος.+1, μια απ' τα ίδια. Κατά τ' αλλά όμως είμαι κίτρινος και έχω το 46 μέσα μου.
-
Ο χρήστης bibendun έγραψε:
Εγώ λέω πως για να κερδίζει έτσι ο Pedrosa, η διαφορά μεταξύ Honda και Yamaha πρέπει να είναι μεγάλη και ότι ο Lorenzo με τις εμφανίσεις του κάνει την Yamaha να φαίνεται τόσο καλή.Στην Ιντιανάπολη και το Brno ήταν μεγάλη;
-
Ο φέρελπις Ρώσος νέος Δανίλος Kvyat προσπαθεί να κάνει μια μίμηση του Grosjean πάνω στον άτυχο Βρετανό Rowland. Οι περισσότεροι θα πουν 'Κοίτα τον μαλάκα τον πιτσιρικά', στην πραγματικότητα όμως ηθικός αυτουργός είναι ο Δρ Χέλμουτ Μάρκο που πεθαίνει τους juniors στην πίεση για αποτελέσματα.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Youtube VideoΟ φέρελπις Ρώσος νέος Δανίλος Kvyat προσπαθεί να κάνει μια μίμηση του Grosjean πάνω στον άτυχο Βρετανό Rowland. Οι περισσότεροι θα πουν 'Κοίτα τον μαλάκα τον πιτσιρικά', στην πραγματικότητα όμως ηθικός αυτουργός είναι ο Δρ Χέλμουτ Μάρκο που πεθαίνει τους juniors στην πίεση για αποτελέσματα.
Του έξυσε το κράνος!
Στο σχολιό σου όμως έχεις απόλυτο δίκιο. -
Τι να πω, μια φορά αν ακούσεις πως φωνάζει στους μικρούς αν δεν πάρουν αποτέλεσμα και θα χάσεις κάθε εκτίμηση για το πρόσωπο του. Χειρότερος και από Έλληνα μπαμπά.
Τεσπα για να ελαφρύνουμε το κλίμα βάλτε το κατευθείαν στο 3:35 για proper Swedish crashfest
-
1 **Polestar Racing ** 231 points
-
Τραυματίστηκε ο Neal στο δρόμο . Αλλά θα τρέξει.
-
-
Plato 1ος στον 1ο αγώνα, το 1-2 οι Honda (1.Shedden- 2.Neal) στο 2ο και 3ο αγώνα
1oς ο Shedden για 3 βαθμούς στο πρωτάθλημα.
-
''Ο... Καραγκούνης της μοτοσυκλέτας'', όπως λέει το ms|free κάτω κάτω στην αρχική σελίδα
-
-
Μέγιστος τρόμπας...
-
Στο Motegi επιστρέφει ο Stoner!
-
Το παράπονο του Mattia Pasini
http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=12388
Διαβάστε το όλοι καλύπτει και τη F1, οχί μόνο το Moto GP -
Οσο κι αν τον συμπονω, εχει λιγο δικιο και περισσοτερο αδικο.
- Ειναι τεραστια μαλακια να πουλησεις την προσωπικη σου περιουσια για να βρεις μια θεση.
- Προφανως θα επρεπε να δεσει τη θεση του για μεγαλυτερη διαρκεια ή με ρητρα αποτελεσματων.
- Η καταληψη καλων θεσεων εργασιας απο εργαζομενους που μπορουν να φερουν λεφτα/δουλειες στην επιχειρηση δεν ειναι φαινομενο μονο στον μηχανοκινητο αθλητισμο. Παντου ο συγγενης/φιλος/κουμπαρος ενος μεγαλου πελατη ή μελλοντικου πελατη εχει προνομιακη μεταχειριση απεναντι σε εναν ισαξιο ή και καλυτερο εργαζομενο χωρις βυσμα.
-
-
Εντυπωσιακότατο αλλά off topic Γιάννη. Στο WRC section πάει αυτό. Ελπίζω να μην χτύπησε κανείς μόνο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εντυπωσιακότατο αλλά off topic Γιάννη. Στο WRC section πάει αυτό. Ελπίζω να μην χτύπησε κανείς μόνο.Απ' όσο ξέρω δεν χτύπησε κανείς, αλλά ένα χωριό της Αλσατίας έμεινε χωρίς ρεύμα.
Αγώνες πίστας στο εξωτερικό - Διάφορα νέα