-
Ο σκοπός των αγωνοδικών ήταν να τον ρίξουν πίσω από τον Ceccon που κατά την κρίση τους αδικήθηκε από την επαφή, γιαυτό το ένα δευτερόλεπτο. Για εμένα είναι μια αστεία απόφαση, δεν έχω δει ξανά οδηγό να τιμωρείται για επαφή μονοθεσίων που είναι ακριβώς δίπλα (εκτός ευθείας εννοείται). Το ακόμη χειρότερο είναι ότι ο Ιταλός λίγο πιο πριν τον πάει στην ευθεία μια βόλτα μέχρι τον τοίχο αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε. Και γιατί άλλωστε αφού ο Ιταλός είδε να το κάνει η Μπρίτνευ της F1 και να του λένε και μπράβο. Τέλος πάντων, αυτό πέρασε και τώρα σειρά έχει το Silverstone που τόσο ο Ευτύχης, όσο και η ομάδα του το ξέρουν πολύ καλά.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ο σκοπός των αγωνοδικών ήταν να τον ρίξουν πίσω από τον Ceccon που κατά την κρίση τους αδικήθηκε από την επαφή, γιαυτό το ένα δευτερόλεπτο. Για εμένα είναι μια αστεία απόφαση, δεν έχω δει ξανά οδηγό να τιμωρείται για επαφή μονοθεσίων που είναι ακριβώς δίπλα (εκτός ευθείας εννοείται). Το ακόμη χειρότερο είναι ότι ο Ιταλός λίγο πιο πριν τον πάει στην ευθεία μια βόλτα μέχρι τον τοίχο αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε. Και γιατί άλλωστε αφού ο Ιταλός είδε να το κάνει η Μπρίτνευ της F1 και να του λένε και μπράβο. Τέλος πάντων, αυτό πέρασε και τώρα σειρά έχει το Silverstone που τόσο ο Ευτύχης, όσο και η ομάδα του το ξέρουν πολύ καλά.Eιχα γραψει τοτε
Πολυ ωραια εμφανιση απο τον Ελληνα στο GP 3. Τελευταιο γυρο τελευταια στροφη εκανε ενα τρελλο περασμα και τετματισε 3ος.
Ειναι under investigation οπου κατα την γνωμη μου δεν πρεπει να επιφερει ποινη.Και δεν επρεπε να επιφερει ποινη γιατι ο Ιταλος εχασε το απεξ (αργησε να κλειστει) και ο Ευτυχης πηρε την εσωτερικη.
Και για να προλαβω καποιους. Καμια σχεση με το συμβαν Χαμιλτον - Μαλντονατο στην ιδια στροφη. -
Γνωμη μου ειναι οτι χρησιμοποιησε το αλλο μονοθεσιο για να στριψει..Αν δεν ηταν εκει πιθανον να εμπαινε στα πιτς απο την φορα που ειχε . Για μενα καλως τιμωρηθηκε.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Γνωμη μου ειναι οτι χρησιμοποιησε το αλλο μονοθεσιο για να στριψει..Αν δεν ηταν εκει πιθανον να εμπαινε στα πιτς απο την φορα που ειχε . Για μενα καλως τιμωρηθηκε.Aν οπως λες εσυ στο υπογραμμισμενο με την φορα θα εμπαινε στα πιτς, τοτε θα ειχαμε παρομοια στουκα με αυτη του Μαντολατου.... Αληθεια το ειδες το βιντεο η απλα τρολαρεις?.
-
Με χεις για τρολλ? Για speak better.Εκτος αν οποιος διαφωνει με την γνωμη σου ειναι τρολλ..
-
Δεν ήταν η ίδια στροφή. Σίγουρα πάντως η κίνηση του Ελληνα ήταν πολύ αισιόδοξη και εκοψε την πίστα κάθετα, από την άλλη απορώ: σε κάθε προσπέρασμα ή/και επαφή θα έχουμε ποινές; Εδω απλά κάποιος έχασε μία ακόμα θέση. Σιγα τ'αυγά δηλαδή
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Με χεις για τρολλ? Για speak better.Εκτος αν οποιος διαφωνει με την γνωμη σου ειναι τρολλ..Ειπα πουθενα κατι τετοιο?
Μαλλον ορισμενοι εχετε γινει πολυ μυγιαγγιχτοι και δεν καταλαβαινετε ποτε καποιος κανει πλακα.Δεν ήταν η ίδια στροφή. Σίγουρα πάντως η κίνηση του Ελληνα ήταν πολύ αισιόδοξη και εκοψε την πίστα κάθετα, από την άλλη απορώ: σε κάθε προσπέρασμα ή/και επαφή θα έχουμε ποινές; Εδω απλά κάποιος έχασε μία ακόμα θέση. Σιγα τ'αυγά δηλαδή
Εχεις δικιο. Παρομοια φαση ηθελα να γραψω....
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Με χεις για τρολλ? Για speak better.Εκτος αν οποιος διαφωνει με την γνωμη σου ειναι τρολλ..
Ειπα πουθενα κατι τετοιο?
Μαλλον ορισμενοι εχετε γινει πολυ μυγιαγγιχτοι και δεν καταλαβαινετε ποτε καποιος κανει πλακα.Sorry τοτε δεν καταλαβα οτι εκανες πλακα.
-
Jacques Villeneuve's tough weekend continued. The 1997 Formula 1 world champion made it as high as 12th as strategies played out, before having to retire his Kelly Holden in the pits.
http://www.autosport.com/news/report.php/id/100983 -
GP2: Ο Gutierres νίκησε στο Silverstone. Δεν υπάρχουν όμως inters;
ΥΓ: Φοβερό το νέο podium. -
-
http://www.youtube.com/watch?v=Ln_IoqrT ... ature=plcp
Πάχυνε κι άλλο; -
Indycar Toronto
-
Φοβερό Σαββατοκύριακο. Eίδα δύο αγώνες GP2, Formula 1, Moto GP, Moto2, Indycars και περιμένω έναν τύπο στο Youtube να ανεβάσει GP3. Το GP3 από πού μπορώ να το δω live;
-
Αν είσαι Αθήνα το έχει το Action24 (Sport TV) το Σάββατο ζωντανά και την Κυριακή μαγνητοσκοπημένο. Αν δε θες Ελληνικό σχόλιο τότε stream τυπικά από Sky F1 με Will Buxton στα μικρόφωνα.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Αν είσαι Αθήνα το έχει το Action24 (Sport TV) το Σάββατο ζωντανά και την Κυριακή μαγνητοσκοπημένο. Αν δε θες Ελληνικό σχόλιο τότε stream τυπικά από Sky F1 με Will Buxton στα μικρόφωνα.Sky F1, γιατί μένω στη Σάμο. Thanks.
-
-
Ο χρήστης sigman1998 έγραψε:
Εδώ έπρεπε να το ποστάρω;
δες αυτο και μετα αυτοκτονα που εβαλες ken block..
-
-
...
Enjoy
Τώρα Furmula Renault στο Ευροσπορτ
[spoiler=:342mtx6i]```
http://www.sportlemon.tv/c-10.html
Αγώνες πίστας στο εξωτερικό - Διάφορα νέα