-
Ο χρήστης artech έγραψε:
Εγώ μπορώ να ρωτήσω τι είναι αυτό που ωθεί μερικούς στο να γράφουν τον αριθμό της πινακίδας τους πάνω στην κουκούλα τους;
Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος λόγος...Κι όμως έτσι πρέπει γιατί αλλιώς το αυτοκίνητο μπορεί να θεωρηθεί εγκαταλλελειμένο. Όπως και όποιο αυτοκίνητο δεν έχει πινακίδες. Αυτό είναι το εντελώς χαζό της ποινής αφαίρεσης των πινακίδων...
-
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Εγώ μπορώ να ρωτήσω τι είναι αυτό που ωθεί μερικούς στο να γράφουν τον αριθμό της πινακίδας τους πάνω στην κουκούλα τους;
Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος λόγος...Υποτιθεται για να μην μπορουν να σου την κλεψουν!
Υπάρχει τρόπος όμως να μην σβήνεται με τίποτα αυτό που έχεις γράψει?
-
σας εχει τύχει ποτέ να σας κατουρήσουν την κουκούλα σας?και εκει που πατε μια χαρα να βγάλετε την κουκουλα να πιάνετε τα κατουρα?
εγώ νευρίασα τοσο πολυ μια φορα με αυτο το σκηνικό που πέταξα την κουκούλα στον κάδο απορριμάτων
σωστος? -
Ο χρήστης luke έγραψε:
σας εχει τύχει ποτέ να σας κατουρήσουν την κουκούλα σας?και εκει που πατε μια χαρα να βγάλετε την κουκουλα να πιάνετε τα κατουρα?
εγώ νευρίασα τοσο πολυ μια φορα με αυτο το σκηνικό που πέταξα την κουκούλα στον κάδο απορριμάτων
σωστος?Οκ, αλλά με τόσα σκυλιά έξω δεν συμφέρει και πολύ!!
-
Χτες αποφάσισα να βάψω την οροφή για να καλύψω ένα βαθούλωμα από χαλάζι που δε μπορούσα άλλο να βλέπω. Στο συνεργείο μου είπαν ότι πρέπει το αυτοκίνητο να μήνει ακάλυπτο (χωρίς κουκούλα) για 6 μήνες, γιατί διαφορετικά το χρώμα μπορεί να κάνει γραμμές. Τι λέτε, ισχύει κάτι τέτοιο, ή αφορά κακής ποιότητας κουκούλες;
-
Κάποιος φίλος σε κάποιο post εδώ αναφέρει κουκούλες που έχουν ειδικό εσωτερικό που δεν χαράζει.
Αλλά καλά που το ανέφερες γιατί με αφορά και εμένα για το μελλοντικό βάψιμο!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Κάποιος φίλος σε κάποιο post εδώ αναφέρει κουκούλες που έχουν ειδικό εσωτερικό που δεν χαράζει.Έχω μια τέτοια. Έχει μαλακό ύφασμα στην εσωτερική πλευρά. Τα μειονεκτήματά της είναι το μεγάλο βάρος και ο μεγάλος όγκος που καταλαμβάνει όταν τη διπλώσεις (σχεδόν μου γεμίζει το χώρο αποσκευών).
Φυσικά για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα χαραχθεί το χρώμα από την κουκούλα πρέπει να ξεσκονίζεις το αυτοκίνητο πριν τη βάλεις.
-
Έχετε ακούσει αρκετά συχνά να κλέβουνε κουκούλες?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Έχετε ακούσει αρκετά συχνά να κλέβουνε κουκούλες?εγώ δεν εχω ακούσει κανένα τετοιο κρούσμα αλλα στην Ελλάδα ζούμε,ποτέ δεν ξέρεις...
-
Παλαιότερα ήταν πολύ συνηθισμένο φαινόμενο 'έξυπνοι' να κόβουν κομμάτια από κουκούλες άλλων αυτοκινήτων για να μπαλώσουν τη δικιά τους. Δεν ξέρω αν συμβαίνει κάτι τέτοιο ακόμα.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Παλαιότερα ήταν πολύ συνηθισμένο φαινόμενο 'έξυπνοι' να κόβουν κομμάτια από κουκούλες άλλων αυτοκινήτων για να μπαλώσουν τη δικιά τους. Δεν ξέρω αν συμβαίνει κάτι τέτοιο ακόμα.Οπότε μετά και οι άλλοι έκοβαν από άλλες για να μπαλώσουν τα κομμένα??
Ωραίο θέαμα θα είχαν οι κουκούλες μιας περιοχής μετά από μισό χρόνο!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Έχετε ακούσει αρκετά συχνά να κλέβουνε κουκούλες?συχνα..οχι, αλλα του πεθερου μου, του την κλεψανε απο το δημοτικο παρκιν της εκθεσης στη Θεσ/νικη. Και δεν ειχε ασχημο καιρο εκεινες τις μερες για να πω οτι την πηρε ο αερας.
-
Ανάλογα και την περιοχή βέβαια....
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Ανάλογα και την περιοχή βέβαια....σαφεστατα... αφου δεν του πηραν και το αυτοκινητο...
-
Έχουν κλέψει την κουκούλα του θείου μου από το πάρκινγκ της έκθεσης. Και ηταν ακριβή κουκούλα...Εγώ πάλι δεν χρισημοποιώ οπότε δεν έχω τέτοια έννοια.
-
Να προσθέσω και εγώ το λιθαράκι μου στην κουκουλοσυζήτηση!
Δεν πρέπει ποτέ να βάζουμε κουκούλα μετά το πλύσιμο του αυτοκινήτου αφού παγιδεύεται νερό και το αυτοκίνητο γεμίζει στο τέλος στάμπες!
Εγώ έχω την κουκούλα την καλύτερη ποιότητα της AUTOPLUS (με θερμοκόλληση) και είμαι αρκετά ευχαριστημένος, αν και ήταν τσιμπημένη η τιμή.
Μου φαίνεται περίεργο που σε κάποιους φαντάζει 'χαζό' θέμα η προστασία του αυτοκινήτου τους!! Στην τελική... όποιος θέλει τα διαβάζει τα topics όσο 'χαζά' και αν είναι ή φαίνονται και όποις θελει όχι... το αν κάποιος είναι ψήρρας είναι δικό του θέμα και καλά κάνει.
-
Ο χρήστης MarWax έγραψε:
Εγώ έχω την κουκούλα την καλύτερη ποιότητα της AUTOPLUS (με θερμοκόλληση) και είμαι αρκετά ευχαριστημένος, αν και ήταν τσιμπημένη η τιμή.
Για πες!
Πόσο?
Η PanCar με θερμοκόλληση τις έχει 70 ευρώ...
Από Autoplus πόσο την πήρες?Μου φαίνεται περίεργο που σε κάποιους φαντάζει 'χαζό' θέμα η προστασία του αυτοκινήτου τους!! Στην τελική... όποιος θέλει τα διαβάζει τα topics όσο 'χαζά' και αν είναι ή φαίνονται και όποις θελει όχι... το αν κάποιος είναι ψήρρας είναι δικό του θέμα και καλά κάνει.
Μην ασχολείσαι...(και εγώ προσπαθώ βέβαια!)
Είναι άτομα που δεν ξέρουν τι σημαίνει forum... -
Ο χρήστης luke έγραψε:
εγώ δεν εχω ακούσει κανένα τετοιο κρούσμα αλλα στην Ελλάδα ζούμε,ποτέ δεν ξέρεις...
ΓΕΛΑΣΤΕ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΛΛΟ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΒΑΡΔΙΑ Η ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΦΤΕΡΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΜΕ ΣΠΡΕΥ Η ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΕΣΟ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ. ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
-
Ο χρήστης piii έγραψε:
εγώ δεν εχω ακούσει κανένα τετοιο κρούσμα αλλα στην Ελλάδα ζούμε,ποτέ δεν ξέρεις...
ΓΕΛΑΣΤΕ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΛΛΟ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΒΑΡΔΙΑ Η ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΦΤΕΡΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΜΕ ΣΠΡΕΥ Η ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΕΣΟ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ. ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
πιστεύεις οτι αν εγραφες τον αριθμό των πινακίδων θα τους απέτρεπες απο το να σου την κλέψουν???
-
Ο χρήστης luke έγραψε:
πιστεύεις οτι αν εγραφες τον αριθμό των πινακίδων θα τους απέτρεπες απο το να σου την κλέψουν???
Αυτό λέω και εγώ αλλά από την άλλη αν βρεις καλό τρόπο να γράψεις τις πινακίδες (διαφανές αυτοκόλλητο λέω να φτιάξω σε φίλο ) σίγουρα ο άλλος θα κολλήσει κάπως
Τελικά με όσα ακούω το σκέφτομαι πολύ να αγοράσω
κουκουλες αυτοκινητων