-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Ανέκδοτο.-
Τι κάνει τους ανθρώπους να ξεχωρίζουν από τα ζώα;
-
Ο Ατλαντικός Ωκεανός.
Σωστα.
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
'Χοντρό' αυτό βρε Δημήτρη!!!Πάντως δεν μπορώ να φανταστώ πως θα δικαιολογούν τωρα στις ΗΠΑ την αντίσταση που προβάλουν οι Ιρακινοί στρατιώτες!!
Το να λές οτι ο Σαντάμ είναι τρελός και επικίνδυνος είναι ΟΚ!
Οτι για αυτό το λόγο πάς να απελευθερώσεις τον λαό επειδή είσαι κάτι σαν την Μητέρα Τερέζα,αντε,πάει στο διάλο,ας πούμε ΟΚ!!Αλλωστε οι τρελοί είναι στο Δαφνί!!
Αλλα οταν αυτός ο λαός που πάς να απελευθερώσεις σε πολεμάει με οτι διαθέτει,τι λές ρε γαμώτο?!!Ολοι τρελοί είναι?Κι αν είναι τότε εσυ τι πάς να κάνεις?Να ανοίξεις franchise φρενοκομείων?Νικο βλεπεις γιατι τονιζω την αναγκη ενημερωσης της ολικης Ιστοριας των γεγονοτων του 2ου ΠΠ? Ακομη και οταν τα Ρωσσικα και ΗΠΑμερικανικα στρατευματα ηταν μεσα στην Γερμανια το 1944-5, ακομη και τοτε ο Γερμανικος λαος δεν ταθηκε εναντιον του καθεστωτως Χιτλερ. Αυτο ειναι κλασσικη αντιδραση λαου ο οποιος ζει μεσα στο φοβο (μεταξυ αλλων) για μεγαλα χρονικα διαστηματα. Ετσι και του Ιρακ και ετσι και αλλων.
Οταν ΒΓΕΙ Ο ΣΑΝΤΑΜ, τοτε να δουμε την αντιδραση. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ θα δουμε την αληθεια.
Αλλα για κατσε. Εχεις εστω και 1% αμφιβολια οτι οι Ιρακινοι δεν ζουνε σε ανθρωπινο επιπεδο οσον αφορα τον τροπο που κυβερνουντε? Διοτι σε αυτο επανω στηριζεις το παραπανω επιχειρημα. Αν ειναι δυνατον να πρεπει να μιλαμε για αυτο!
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Γαβριήλ λες οτι ο πόλεμος είναι χρήσιμος σε μερικές περιπτώσεις.
Στην περίπτωση του Ιρακ όμως δεν υπήρχε άλλη λύση;
Δε θα μπορούσαν να πάνε οι μυστικές υπηρεσίες των Η.Π.Α να δολοφονήσουν τον Σανταμ αν αυτός είναι όντως ο στόχος;Αντε παλι τα ιδια. Βρε καλε μου φιλε, εδω ειμαστε με 280,000+ στρατιωτες μεσα επι 6 μερες και δεν μπορεσαμε να τον 'δολοφονησουμε' οπως λες. Σε ανοιχτο πολεμο (αν και οχι βρωμικο). Οι μυστικες υπηρεσιες μου λες θα μπορουσαν. Εαν μπορουσαμε να το κανουμε, νομιζεις οτι δεν θα το καναμε?
Και κάτι άλλο.Αν πραγματικά νοιάζονται οι Η.Π.Α για τον Ιρακινό λαό,θα του δώσουν το δικαίωμα εκλογών και εκλογής δικής του κυβέρνησης μη ελεγχόμενης απο κάπου,αφού πέσει ο Σαντάμ,και αν ναι σε πόσο διάστημα;
Να και μια ποιοτικη ερωτηση απο καποιον εδω.
Το οτι ο Ιρακινος λαος θα εχει δικαιωμα ψηφου ειναι μονο θεμα χρονου. Το μονο που αμφιβαλω να γινει ειναι δημοκρατικες εκλογες στην αρχη. Δηλαδη αμεσως μετα το ξεκαθαρισμα των τωρα ηγετων. Επηδει θα υπαρξει αναγκη για μια αρχικη περιοδου σταθεροποιησης της καταστασης, δεν θα μου ηταν εκπληξη εαν δεν ειχαμε μια προσωρινη κυβερνηση στο Ιρακ στην αρχη. Δεν εχω ιδεα ποσο θα κρατησει αυτη η περιοδος. Ισως 6 μηνες, ισως 2 χρονια, ομως σιγουρα το αποτελεσμα θα ειναι ΝΟΜΙΜΙΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ μετα απο 40 χρονια τυρανιας.
Δηλαδή τώρα μας λές ότι ξαφνικά αποφάσισαν οι πολιτισμένοι να θυσιάσουν κάποιες εκατοντάδες ή και χιλιάδες δικά τους παιδιά για να αποκτήσει ο λαός του Ιράκ ελεύθερη κυβέρνηση και δικαίωμα ψήφου.
Γαβριλάκο ξέρεις κάτι, τουλάχιστο μη γράφεις κάτω απο τα post σου την ηλικία σου. -
Ο πολεμος ειναι ο φυλακας της ειρηνης, δημοκρατιας, ελευθεριας και του καπιταλισμου.
Μιλάνε για πόλεμο άνθρωποι, που δεν έχουν πάει στρατό...
Όχι φίλε μου.
Ο πόλεμος είναι ότι χειρότερο έχει να επιδείξει η ανθρωπότητα.Καλύτερα να λύνονται οι διαφορές από γραβατοφόρους γραφειοκράτες παρά να βλέπουμε παιδάκια να σκοτώνονται.
Τελοια λογικη. ΟΚ. Τοτε πανε εσυ να 'διπλωματισεις' με τον Σανταμ. Να δουμε τις διπλωματικες σου ικανοτητες. Αλλα κατσε. Τις ειδαμε απο τον ΟΗΕ. 12 χρονια 'διπλωματιας' και ακομη τολμουν να ζητανε 'κι αλλο χρονο'. Χωρις ντροπη.
Εν το μεταξυ, ο Σανταμ ειναι ολο και πιο κοντα στην κατασκευη οπλων που θα τον κανουν αχτυπητο. Τελοια λογικη.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το σχέδιο των αμερικανοβρετανών είναι ξεκάθαρο...έχουν προσπεράσει όλες τις μεγάλες πόλεις του νότου και θα προσπαθήσουν να δώσουν ένα γερό χτύπημα στη Βαγδάτη...άρα σε ενα πεδίο μάχης σαν αυτρό του Ιράκ η coalition προτιμά να τρέξει παρα να εγκλωβιστεί σε πόλεμο μακράς διαρκείας...
διάβασα κάτι κωμικό για βάρβαρους (?) τρόπους πολέμου....τίποτα δε διδάχθηκαν κάποιοι από το Βιετνάμ...Αφου ξερεις εσυ καλυτερα και εχεις μελετησει και το Βιετναμ καλυτερα απο αυτους που ηταν εκει, για ελα να μας φωτισεις λιγο. Τσ, τσ, τσ.
Μην ανυσηχεις παντως. Η επιχειρηση θα εχει ΕΝΑ αποτελεσμα οπως και εαν παει αυτη. Την καθολικη νικη σε ΟΛΑ τα μετωπα και την εξαγωγη του καθεστοτως Σανταμ και την απελευθερωση των Ιρακινων.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Όντως οι κατηγοριοποιήσεις ανθρώπων με βάση ένα γενικό χαρακτηριστικό είναι απαράδεκτες.Παντού υπάρχουν καλοί και κακοί.
Πάντως δε νομίζω οτι είχε κακή πρόθεση ο takinen.Έκανε απλά ένα αστείο.Και μη νομίζουμε οτι οι Ευρωπαίοι είναι καλύτεροι(τουλάχιστον οι κυβερνήσεις.)Το οτι δεν συμμετέχουν στον πόλεμο είναι γιατί δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους.Δεν τους έπιασε ο πόνος ξαφνικά για τους Ιρακινούς που θα σκοτωθούν.
Οχι μονο αυτο αλλα τουλαχιστον τα μονιμα μελη του Συμβουλιου Ασφαλειας μπορουν να παρουσιασουν ψηφισμα για καταδικη του πολεμου. Αλλα που ειναι ομως;
ΝικοςΕλα ντε? Αρα κατι δεν κολλαει, ετσι? Ααα....
-
'Χοντρό' αυτό βρε Δημήτρη!!!
Πάντως δεν μπορώ να φανταστώ πως θα δικαιολογούν τωρα στις ΗΠΑ την αντίσταση που προβάλουν οι Ιρακινοί στρατιώτες!!
Οτι για αυτό το λόγο πάς να απελευθερώσεις τον λαό επειδή είσαι κάτι σαν την Μητέρα Τερέζα,αντε,πάει στο διάλο,ας πούμε ΟΚ!!Αλλωστε οι τρελοί είναι στο Δαφνί!!
Αλλα οταν αυτός ο λαός που πάς να απελευθερώσεις σε πολεμάει με οτι διαθέτει,τι λές ρε γαμώτο?!!Ολοι τρελοί είναι?Κι αν είναι τότε εσυ τι πάς να κάνεις?Να ανοίξεις franchise φρενοκομείων?Νικο βλεπεις γιατι τονιζω την αναγκη ενημερωσης της ολικης Ιστοριας των γεγονοτων του 2ου ΠΠ? Ακομη και οταν τα Ρωσσικα και ΗΠΑμερικανικα στρατευματα ηταν μεσα στην Γερμανια το 1944-5, ακομη και τοτε ο Γερμανικος λαος δεν ταθηκε εναντιον του καθεστωτως Χιτλερ. Αυτο ειναι κλασσικη αντιδραση λαου ο οποιος ζει μεσα στο φοβο (μεταξυ αλλων) για μεγαλα χρονικα διαστηματα. Ετσι και του Ιρακ και ετσι και αλλων.
Οταν ΒΓΕΙ Ο ΣΑΝΤΑΜ, τοτε να δουμε την αντιδραση. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ θα δουμε την αληθεια.
Αλλα για κατσε. Εχεις εστω και 1% αμφιβολια οτι οι Ιρακινοι δεν ζουνε σε ανθρωπινο επιπεδο οσον αφορα τον τροπο που κυβερνουντε? Διοτι σε αυτο επανω στηριζεις το παραπανω επιχειρημα. Αν ειναι δυνατον να πρεπει να μιλαμε για αυτο!
Ok.The ball now is on my side!!
Ακουσες ποτέ για αυτοδιάθεση των λαών?Οι Γερμανοί ρουφιάνευαν ο ενας τον άλλο και ολοι μαζί τους Εβραίους!Οι Ελληνες επι χούντας το κάνανε γαργάρα (ασχετα που μετά το '74,οι 5 στους 4 ηταν αντιστασιακοί)!
Είναι αυτό κάτι που ισχυροποιεί τα επιχειρήματά σου?
Ισα ισα.Οι λαοί εχουν την εξουσία που θέλουν.
Και οι Ιρακινοί το ίδιο.
Και κανείς δεν εχει το δικαίωμα να ΛΕΕΙ (γιατι άλλοι είναι οι λόγοι) οτι τους κάνει πόλεμο για να τους απελευθερώσει!!!
Οτι επιτίθεται για όποιον άλλο λόγο να το κουβεντιάσουμε αλλά για την Μητέρα Τερέζα,ασε,σερβίραμε το διπλανό τραπέζι κατά λάθος!! -
Οχι μονο αυτο αλλα τουλαχιστον τα μονιμα μελη του Συμβουλιου Ασφαλειας μπορουν να παρουσιασουν ψηφισμα για καταδικη του πολεμου. Αλλα που ειναι ομως; το μονο που ηθελαν ηταν να περιμενουν για το πολεμο οχι να μην τον κανουν.
Νικος
Δηλαδή αν υπήρχε αυτό το καταδικαστικό ψήφισμα πιστεύεις πως θα άλλαζε κάτι; Θα σταματούσε η Αμερική τον πόλεμο;
Μήπως έτσι θα οδηγούμαστε επίσημα, σε μια σύγχρονη ψυχροπολεμική περίοδο;Σε αυτην ηδη ειμαστε φιλε. Με την Γαλλια, Γερμανια και Ρωσσια. Ειδικα με την Γαλλια. Ο Σιρακ εκανε το λαθος του αιωνα για την Γαλλια. Δεν θα δουμε τιποτε συντομα. Και πολλα δεν θα τα δουμε/νιωσουμε ποτε. Ομως το οτι η Γαλλια θα 'χασει' σε πολλα μετωπα απο τις πρωην αποφασεις και κινησεις των ηγετων της, ειναι το μονο σιγουρο. Λετε για τον Προεδρο Μπους 'ποιος νομιζει οτι ειναι', ομως αυτο ταιριαζει πολυ καλυτερα στον Σιρακ.
-
ERWTIMATOLOGIO GIA AMERIKANOYS
-
Ποιος ευθύνεται για την νέα κρίση στον Κόλπο;
α. Ο Σαντάμ
β. Ο Χουσεϊν
γ. Ο Σαντάμ Χουσεϊν
δ. Όλοι οι παραπάνω μαζί
2 Θέλετε να γίνει πόλεμος με το Ιράκ;
α. Ναι
β. Πολύ
γ. Πάρα πολύ
δ. Έρχομαι εθελοντής -
Με ποιον θα παρομοιάζατε τον πρόεδρό μας Τζ. Μπους;
α. Με τον Ρομπέν των δασών
β. Με τον Σάι Μπάμπα
γ. Με τον Ελ Σιντ
δ. Με την Μητέρα Τερέζα -
Ποια είναι η μοναδική έγνοια του προέδρου Μπους;
α. Η ειρήνη στον κόσμο
β. Να μπει ο Σαντάμ στον ίσιο δρόμο
γ. Να αποκτήσουν όλοι οι άνθρωποι ράντζο
δ. Η ισότητα και η ισονομία όλων των λαών -
Πιστεύετε ότι εξάντλησαν οι ΗΠΑ όλα τα περιθώρια για ειρηνική
διευθέτηση
της κρίσης με το Ιράκ;
α. Ναι
β. Φυσικά
γ. Δεν το συζητάω
δ. Καλά, είσαι προσβλητικός/ή -
Με ποιον θα παρομοιάζατε τον Σαντάμ Χουσεϊν;
α. Με τον Τζακ τον Αντεροβγάλτη
β. Με τον Χίτλερ
γ. Με τον Κόμη Δράκουλα
δ. Με τον Σαντάμ Χουσεϊν -
Ποια είναι η μοναδική έγνοια του Σαντάμ;
α. Να καταστρέψει τον κόσμο
β. Να αφανίσει τον κόσμο
γ. Να ξεκληρίσει τον πλανήτη
δ. Να διαλύσει την γη. -
Ποιος λαός εγγυάται την ευημερία του πλανήτη;
α. Ο αμερικανικός
β. Των ΗΠΑ
γ. Της αστερόεσσας
δ. Εμείς -
Ποιοι έριξαν τις ατομικές βόμβες στη Χιροσίμα και το
Ναγκασάκι;
α. Έπεσαν μόνες τους.
β. Ήμασταν σε αυτοάμυνα.
γ. Ο Μιχαλόπουλος.
δ. Έχει παραγραφεί το αδίκημα. -
Πού θα κατατάσσατε τον εαυτό σας από πλευράς εισοδήματος;
α. Στους πλούσιους
β. Στους οικονομημένους
γ. Στους ματσό
δ. Στους έχοντες και κατέχοντες -
Υπάρχει καθόλου δυστυχία στις ΗΠΑ;
α. Όχι καλέ
β. Πού σου ήρθε αυτό;
γ. Ούτε κατά διάνοια
δ. Σε καμία περίπτωση -
Ποιος Ιρακινός είναι καλός πολίτης;
α. Ο νεκρός
β. Ο αγέννητος
γ. Ο αποκριάτικος
δ. Ο ταριχευμένος -
Υπάρχει βία στις ΗΠΑ;
α. Τα ίδια θα λέμε;
β. Όχι
γ. Πόσους πόντους έβαλε ο Τζόρνταν;
δ. Καθόλου -
Ποιος λαός έδωσε τα φώτα του πολιτισμού; (Προσέξτε τι θα
πείτε)
α. Το Χόλλιγουντ
β. Οι ΗΠΑ
γ. Πάντως όχι οι Έλληνες
δ. Ο Μακ Ντόναλντ -
Ποιο πιστεύετε ότι είναι το μεγαλύτερο προτέρημα του Τζ.
Μπους;
α. Η μεγάλη του καρδιά
β. Η μεγαλοψυχία του
γ. Η ευφυϊα του
δ. Το ότι είναι αυτοδημιούργητος -
Ποιο πιστεύετε ότι είναι το μεγαλύτερο ελάττωμα του Τζ.
Μπους;
α. Ζητάει τη γνώμη του ΟΗΕ
β. Ζητάει τη γνώμη του Κογκρέσσο
γ. Αργεί πολύ τις επιθέσεις
δ. Δίνει εξηγήσεις -
Ζει ο Μπιν Λάντεν;
α. Έχει γίνει φάντασμα
β. Έχει γίνει ξωτικό
γ. Έχει γίνει κιμάς
δ. Βρίσκεται στη ΝΑΣΑ και μελετάται μαζί με τα UFO -
Τι απαντάτε σε όσους διατείνονται πως οι ΗΠΑ θα επιτεθούν
στο
ΙΡΑΚ
για
να σφετεριστούν τα πετρέλαιά του;
α. Έχω πολλές άγνωστες λέξεις
β. To be or not to be
γ. I love this game
δ. Έχει πετρέλαιο το Ιράκ; -
Ποια είναι η ομορφότερη πόλη του κόσμου;
α. Αυτή που μένω
β. Η Ν.Υόρκη
γ. Το Λος ντζελες
δ. Το Λονδίνο και η Ουάσιγκτον -
Ποια θα είναι η επόμενη μέρα του πολέμου με το Ιράκ;
α. Η 20η Μαρτίου
β. Θα κοιμόμαστε όλοι ασφαλείς
γ. Θα πάψουν οι αρρώστιες
δ. Θα στείλουμε ανθρωπιστική βοήθεια στο Ιράκ
Κάθε απάντηση «α» δίνει 10 πόντους
Κάθε απάντηση «β» δίνει 20 πόντους
Κάθε απάντηση «γ» δίνει 30 πόντους
Κάθε απάντηση «δ» δίνει 40 πόντους200-400 πόντοι : Είσαστε πολύ πατριώτες, αλλά και αγαπάτε όλον
τον
κόσμο
400-500 πόντοι : Έχετε φυσική ευγένεια. Είστε αυθεντικοί
Αμερικανοί
πολίτες
500-700 πόντοι : Μπράβο σας! Δεν έχετε καθόλου κακία μέσα σας
799-800 πόντοι : Τι πολιτισμός! Τι ήθος! Τι κουλτούρα! Τι σοφία!
Born
in the
USA! -
-
Ο χρήστης kilo έγραψε:
Η αλαζονεία του ισχυρού.
Δυστιχώς έτσι είναι τα ζωώδη ένστικτα,
Ναι βλεπεις ειναι εκεινο το ζωωδη ενστικτο που μας κανει να παμε να απελευθερωσουμε τους Ιρακινους απο τυρανους και να κανουμε τον πλανητη πιο ασφαλη μερος να ζει κανεις. Ειναι αυτο το ζωωδη ενστικτο.
-
Ο χρήστης kilo έγραψε:
Και κάτι ακόμα που ξέχασα. Είναι απορίας άξιο πώς όλος ο κόσμος στον πλανήτη έχει καταδικάσει τον πόλεμο στο Ιράκ. Αλλά απο την άλλη τι κάνουν οι ομόθρησκες χώρες στη μέση ανατολή?. Γιατί αφήνουν ξένους να τους σκοτώνουν και να κλέβουνε τον πλούτο τους για να κυκλοφορούνε με Lexus, Accura και ότι άλλο μπορούμε να φανταστούμε και αυτοί οι ίδιοι να εκλιπαρούν για κάποια φάρμακα? Αυτοί που έχουν πραγματικά τη δύναμη και θα μπορούσαν να χορέψουν στο ταψί τον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο?Αχχ... όταν μίλαγα για το Θεό με φωνάζανε προδότη και όταν μίλαγα για πόλεμο με γωνάζαν πατριώτη..........
Στέλιος
Sorry. Να τα δωσω πισω να παρω Γιουγκο μεχρι να τελειωσει ο πολεμος?
-
Ο χρήστης kilo έγραψε:
Δε θα μπορούσαν να πάνε οι μυστικές υπηρεσίες των Η.Π.Α να δολοφονήσουν τον Σανταμ αν αυτός είναι όντως ο στόχος;Αντε παλι τα ιδια. Βρε καλε μου φιλε, εδω ειμαστε με 280,000+ στρατιωτες μεσα επι 6 μερες και δεν μπορεσαμε να τον 'δολοφονησουμε' οπως λες. Σε ανοιχτο πολεμο (αν και οχι βρωμικο). Οι μυστικες υπηρεσιες μου λες θα μπορουσαν. Εαν μπορουσαμε να το κανουμε, νομιζεις οτι δεν θα το καναμε?
Και κάτι άλλο.Αν πραγματικά νοιάζονται οι Η.Π.Α για τον Ιρακινό λαό,θα του δώσουν το δικαίωμα εκλογών και εκλογής δικής του κυβέρνησης μη ελεγχόμενης απο κάπου,αφού πέσει ο Σαντάμ,και αν ναι σε πόσο διάστημα;
Το οτι ο Ιρακινος λαος θα εχει δικαιωμα ψηφου ειναι μονο θεμα χρονου. Το μονο που αμφιβαλω να γινει ειναι δημοκρατικες εκλογες στην αρχη. Δηλαδη αμεσως μετα το ξεκαθαρισμα των τωρα ηγετων. Επηδει θα υπαρξει αναγκη για μια αρχικη περιοδου σταθεροποιησης της καταστασης, δεν θα μου ηταν εκπληξη εαν δεν ειχαμε μια προσωρινη κυβερνηση στο Ιρακ στην αρχη. Δεν εχω ιδεα ποσο θα κρατησει αυτη η περιοδος. Ισως 6 μηνες, ισως 2 χρονια, ομως σιγουρα το αποτελεσμα θα ειναι ΝΟΜΙΜΙΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ μετα απο 40 χρονια τυρανιας.
Δηλαδή τώρα μας λές ότι ξαφνικά αποφάσισαν οι πολιτισμένοι να θυσιάσουν κάποιες εκατοντάδες ή και χιλιάδες δικά τους παιδιά για να αποκτήσει ο λαός του Ιράκ ελεύθερη κυβέρνηση και δικαίωμα ψήφου.
Γαβριλάκο ξέρεις κάτι, τουλάχιστο μη γράφεις κάτω απο τα post σου την ηλικία σου.ΟΚ. Θα βγαλω την ηλικια μου οπως και τι αυτοκινητα οδηγω αφου σε πειραξαν και τα 2. Επισης το ονομα μου ειναι Γαβριηλ. Τι λες? Θα μπορεσεις να το θυμηθης την αλλη φορα?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
'Χοντρό' αυτό βρε Δημήτρη!!!
Πάντως δεν μπορώ να φανταστώ πως θα δικαιολογούν τωρα στις ΗΠΑ την αντίσταση που προβάλουν οι Ιρακινοί στρατιώτες!!
Ok.The ball now is on my side!!
Ακουσες ποτέ για αυτοδιάθεση των λαών?Οι Γερμανοί ρουφιάνευαν ο ενας τον άλλο και ολοι μαζί τους Εβραίους!Οι Ελληνες επι χούντας το κάνανε γαργάρα (ασχετα που μετά το '74,οι 5 στους 4 ηταν αντιστασιακοί)!
Είναι αυτό κάτι που ισχυροποιεί τα επιχειρήματά σου?
Ισα ισα.Οι λαοί εχουν την εξουσία που θέλουν.
Και οι Ιρακινοί το ίδιο.
Και κανείς δεν εχει το δικαίωμα να ΛΕΕΙ (γιατι άλλοι είναι οι λόγοι) οτι τους κάνει πόλεμο για να τους απελευθερώσει!!!
Οτι επιτίθεται για όποιον άλλο λόγο να το κουβεντιάσουμε αλλά για την Μητέρα Τερέζα,ασε,σερβίραμε το διπλανό τραπέζι κατά λάθος!!Οπως ειπα Νικο. Θα δουμε ποσοι Ιρακινοι θα φιλανε τα χερια των USA Marines οταν θα ξεκαθαρισουμε με τον Σανταμ και τους υπολοιπους και ποσοι θα λενα 'ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΣΑΝΤΑΜ'. Εδω θα ειμαστε.
-
Γαβριλάκο ξέρεις κάτι, τουλάχιστο μη γράφεις κάτω απο τα post σου την ηλικία σου.ΟΚ. Θα βγαλω την ηλικια μου οπως και τι αυτοκινητα οδηγω αφου σε πειραξαν και τα 2. Επισης το ονομα μου ειναι Γαβριηλ. Τι λες? Θα μπορεσεις να το θυμηθης την αλλη φορα?
Εγώ περίμενα μιά σοβαρή απάντηση στην ερώτησή μου. Αλλά η αντίδρασή σου είναι αν μη τι άλλο χαζή.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
YΓ: βεβαια υπαρχει και η λυση να παραιτηθεις απο και μετα δεν θα θεωρειται αναγακαιο να εισαι πιο υπευθυνος (οποτε μπορεις να συνεχισεις το μπινελικι). Για να δουμε εδω θα φανει )
Ο χαρακτηρισμός που κακός σβήστηκε ...(ανόητος Ελληνικότατη λέξη που σημαίνει άμυαλος, άφρων ο δίχως φρόνηση) αποδίδεται εξίσου και σε εσένα.
Βέβαια η κατανόηση της λέξης (και οχι η παρανόηση της άρα και η λογοκρισία της) προυποθέτει την καλή γνώση ελληνικών απο όλους μας πράγμα που δεν συμβαίνει.Μπινελίκια ???....που τα ειδες για να μου τα δείξεις και εμένα.
Όσο για το ΥΓ σου ...κάνε όρεξη.Σαν moderator είμαι ταυτόχρονα και άνθρωπος με απόψεις και συναισθήματα και αυτά δεν πρόκειται να τα καταπιέσω για την χάρη κανενός και ειδικά του συγκεκριμένου πολεμοκάπηλου.
Σε εσένα και σε αυτόν θα έλεγα να δώσουμε το Όσκαρ βλακείας (μην μου πείτε πως και αυτο είναι μπινελίκι!!). Θέτετε και οι δύο σας σοβαρή υποψηφιότητα.
And the Oscar goes to....
-
Φίλε kilo, τώρα μάλιστα. Βρήκες άνθρωπο για σοβαρή κουβέντα.
-
Ο χρήστης takiskoym έγραψε:
Φίλε kilo, τώρα μάλιστα. Βρήκες άνθρωπο για σοβαρή κουβέντα.Φίλε Τάκη θα μου επιτρέψεις να σου πώ ότι κάπου και εσύ το παρατραβάς. Το ότι δεν περίμενα να πάρω καμία σοβαρή απάντηση απο τον Γαβριλάκο αυτό είναι σύγουρο. Ο άνθρωπος τόσα έμαθε και τόσα λέει. Αλλά και εσύ πολλές φορές του έχεις επιτεθεί άγρια. Ο άνθρωπος είναι αυτός που είναι. Τα πιστεύω του είναι σύμφωνα με την αντίληψη που διαθέτει. Λοιπόν δεν καταλαβαίνεις? Εδώ στο forum για χαβαλέ τον έχουμε, αλλά τουλάχιστον κόσμιο χαβαλέ.
Στέλιος
-
Ο χρήστης kilo έγραψε:
Φίλε kilo, τώρα μάλιστα. Βρήκες άνθρωπο για σοβαρή κουβέντα.
Φίλε Τάκη θα μου επιτρέψεις να σου πώ ότι κάπου και εσύ το παρατραβάς. Το ότι δεν περίμενα να πάρω καμία σοβαρή απάντηση απο τον Γαβριλάκο αυτό είναι σύγουρο. Ο άνθρωπος τόσα έμαθε και τόσα λέει. Αλλά και εσύ πολλές φορές του έχεις επιτεθεί άγρια. Ο άνθρωπος είναι αυτός που είναι. Τα πιστεύω του είναι σύμφωνα με την αντίληψη που διαθέτει. Λοιπόν δεν καταλαβαίνεις? Εδώ στο forum για χαβαλέ τον έχουμε, αλλά τουλάχιστον κόσμιο χαβαλέ.
Στέλιος
Στέλιο, έχεις δίκιο αλλά είναι κάποιες φορές που ειλικρινά φορτώνομαι άσχημα. Δεν ξέρω τη εργασία κάνει αλλά θα ήταν μανούλα για προπαγανδιστής. Κάνει τέτοιες διαστρεβλώσεις ακόμη και σε ιστορικά γεγονότα που είναι να τα χάνεις. Κοίταξε εγώ έτσι και αλλοιώς έχω πάψει να ασχολούμε μαζί του. Απλά μπαίνω λίγω στο forum για να γελάσω με τις αναλύσεις του. Είναι καταπληκτικές!!!!!
Τάκις
-
Sorry. Να τα δωσω πισω να παρω Γιουγκο μεχρι να τελειωσει ο πολεμος?
ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ(YUGO) ΕΙΧΑΤΕ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΑΣ!
-
Ο χρήστης kilo έγραψε:
Εγώ περίμενα μιά σοβαρή απάντηση στην ερώτησή μου. Αλλά η αντίδρασή σου είναι αν μη τι άλλο χαζή.
Οι απαντησεις που δινω ειναι αναλογες των ερωτησεων.
ΓΕΝΙΚΩΣ ΙΙ !!!!!!