-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Παιδιά, σχετικά με τα χρόνια, τις διαφορές ηλικίας και τα σχετικά, έχω να παραθέσω το απόσταγμα της λαϊκής σοφίας, εκφρασμένο σε εξίσωση, το οποίο υποστηρίζει:Ηλικία Γυναίκας = (Ηλικία Άνδρα / 2) + 7
Εγώ πάντως έπεσα 2 χρόνια έξω, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας...
Θα συμφωνήσω, αλλά όχι 100%. Εάν η ηλικία του άντρα είναι μεγαλύτερη ή ίση με 40, τότε η ηλικία της γυναίκας θα πρέπει να είναι η μισή του άντρα
Όλοι οι κανόνες έχουν και τις εξαιρέσεις τους
Οσο για το θεμα που συζηταμε, ναι ειχε αυτοκινητο. Ενα Peugeot 106 1.5diesel με 5 θυρες
Nα υποθέσω φίλε μου, ότι δεν σε έριξε με το αυτοκίνητό της...
Άλλωστε με αυτό το αυτοκίνητο μάλλον θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει το καπό...Καλά ρε, πού τις βρίσκετε; Γιατί οι Ελληνίδες έχουν ξυνίσει τώρα τελευταία!
Μάλλον στα γαριδάκια... Γιατί εμας τα καϋμενάκια μας βγήκε η πίστη μέχρι να βρούμε μία (συνομήλικη), που να κρατήσει πάνω από 2 βδομάδες... Α, ρε άτιμη κοινωνία... Παντού ανισότητες... Μήπως να ξαναρχίσω να παίρνω γαριδάκια;;;
Τελικά θα μας κάνετε μαθήματα ή να σταματήσω να μπαίνω στο topic;;;;
Γιατί όλοι λέτε πως είχατε σχέση με γυναίκες, αλλά κανείς δεν λέει πως τις έριξε....Γι'αυτό λέω ότι έχουμε ξεφύγει...Δεν ντρέπεστε Κακά παιδιά -
Καλά ρε, πού τις βρίσκετε; Γιατί οι Ελληνίδες έχουν ξυνίσει τώρα τελευταία!
[/quote]
Δηλαδή πως έχουμε ξυνίσει?? Επειδή εσείς νομίζετε ότι σας βλέπουμε σαν potential husbands???
Ηρεμήστε βρε παιδιά! Γι' αυτό γλυκοκοιτάμε τα πιπίνια, επειδή δεν έχουν το άγχος μήπως τους θέλουν μόνο για γάμο!! -
Πάντως είναι γεγονός μαύρο γάτι ότι στο μυαλό των περισσότερων Ελληνίδων γυναικών (όσο κι αν οι περισσότερες το παίζουν υπεράνω) υπάρχει μια εικόνα με αυτές ντυμένες με ένα άσπρο φόρεμα, στο πλάι τους ο πρίγκηπας (με εμφάνιση Brad Pitt) ντυμένος με σμόκιν και μπροστά ο παπάς να διαβάζει 'Ησαΐα χόρευε'... Αυτό δεν αποκλείει και την περίπτωση του 'τεκνού' για περεταίρω 'χρήση' (no comments), διότι καλός ο γάμος, αλλά καλό και το τεκνό... (το τελευταίο σχόλιο ισχύει και για τα δύο φύλα).
Για αυτό βέβαια δεν φταίνε τα γονίδια, όπως θα πουν κάποιοι, αλλά το ότι τα κορίτσια τα μεγαλώνουν με αυτόν τον τρόπο, ενώ στα αγοράκια λένε (εμμέσως) ότι θα γίνουν ο 'μαμιας' της γειτονιάς... Αν ένα κοριτσάκι κάνει το ίδιο (αλλάζει σύντροφο κάθε 2ωρο...) θα το πουν π*%%$να, ενώ το αγοράκι θα το ζηλεύουν όλοι. (Μετά συγχωρήσεως, αλλά έτσι είναι). Ο τρόπος σκέψης αυτός είναι απαράδεκτος, αλλά έτσι είναι
Ευτυχώς που δεν σκέφτονται όλοι έτσι
-
Με την ίδια λογική όμως, η θεά από το Βελιγράδι,η ξηγημένη, η ντόμπρα και με τις φοβερές επιδόσεις, έχει στο μυαλό της μια κάρτα πράσινου χρώματος!!
Ιδού το δίλημμα : το άσπρο φόρεμα ή η πράσινη κάρτα?? Ψυχικό κάνετε και στις 2 περιπτώσεις!! -
Ο χρήστης Mavrogati έγραψε:
Δηλαδή πως έχουμε ξυνίσει?? Επειδή εσείς νομίζετε ότι σας βλέπουμε σαν potential husbands???Όχι. Λέγοντας ότι έχετε ξυνίσει εννοώ ότι έχετε πια υπερβολικές απαιτήσεις από τους άνδρες, άχσετα αν 'τους βλέπετε σαν potential husbands' ή σαν 'γκόμενους'. Σας έχουν παρασύρει τα διάφορα περιοδικά με τις μ@@@κίες που γράφουν και έχετε ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχυ. Και όσο μεγαλώνετε τόσο και τον ανεβάζετε. Αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι ότι τελικά αυτό είναι εις βάρος σας γιατί οι μόνοι που (φαίνεται να) ικανοποιούν τις παράλογες απαιτήσεις σας είναι οι διάφοροι επιτήδειοι παραμυθάδες που σας έχουν 'σπουδάσει' και σας δουλεύουν ψιλό γαζί.
Ρώτησες, έμαθες.Ιδού το δίλημμα : το άσπρο φόρεμα ή η πράσινη κάρτα?? Ψυχικό κάνετε και στις 2 περιπτώσεις!!
Ωραία! Τελικά όλο και κάτι θέλουν οι γυναίκες από μας. Εμείς διαλέγουμε απλά χρώμα.
Α, μην ξεχάσεις και τα ευρώ, τι χρώμα έχουν τα 500άρικα είπαμε; -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Τωρα για την Αγγλιδες, εγω πιστευω οτι δεν ειναι τοσο ξενερωτες οσο νομιζουμε.Θα έλεγα ότι δεν είναι καθόλου ξενέρωτες
Γενικά στην Αγγλία εχω την αίσθηση ότι είναι πιο ελεύθερα και πολύ πιο εύκολα τα πράγματα. Δεν με τρελλαίνει το στυλ παω σε μπαράκι και δεν ξέρω με ποιον θα γυρίσω αλλά όταν είσαι ελεύθερος δεν είναι και τόσο άσχημα.
-
To ξέρετε το ανεκδοτάκι που λέει ότι οι Αγγλίδες το κάνουν κατά μέσο όρο 1 φορά τη βδομάδα, ενώ οι Αγγλοι 3....
-
500 € για το κάθε πόδι της Βουλγάρας??? Όχι κι άσχημα!!!
-
Με την ίδια λογική όμως, η θεά από το Βελιγράδι,η ξηγημένη, η ντόμπρα και με τις φοβερές επιδόσεις, έχει στο μυαλό της μια κάρτα πράσινου χρώματος!!
Ιδού το δίλημμα : το άσπρο φόρεμα ή η πράσινη κάρτα?? Ψυχικό κάνετε και στις 2 περιπτώσεις!!Έλα μωρε... Κάνε το καλό και ρίξ'το στο γιαλό... Αν είναι για ψυχικό κι εγώ θα πήγαινα με μια θεά (από οποιαδήποτε χώρα ). Θα πήγαινα, βέβαια ακόμα κι αν δεν ήταν για ψυχικό
To ξέρετε το ανεκδοτάκι που λέει ότι οι Αγγλίδες το κάνουν κατά μέσο όρο 1 φορά τη βδομάδα, ενώ οι Αγγλοι 3....
Ε, καλά... αυτό επιβεβαιώνει τα στατιστικά μου (3 γυναίκες για κάθε άνδρα). Στην Αγγλία το ξέρουν αυτό και κάθε άντρας έχει από 3. Άρα κάνει σεξ μία φορά την εβδομάδα με την κάθε μία... Κι εγώ που νόμιζα ότι μόνο οι Άραβες είχαν πάρει χαμπάρι τα ευνοϊκά στατιστικά. Μετακομίζω στην Αγγλία (αν και μόνο 3 φορές την εβδομάδα;;; Με 3 γυναίκες... Κρυόκωλοι Άγγλοι ).
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ε, καλά... αυτό επιβεβαιώνει τα στατιστικά μου (3 γυναίκες για κάθε άνδρα). Στην Αγγλία το ξέρουν αυτό και κάθε άντρας έχει από 3. Άρα κάνει σεξ μία φορά την εβδομάδα με την κάθε μία... Κι εγώ που νόμιζα ότι μόνο οι Άραβες είχαν πάρει χαμπάρι τα ευνοϊκά στατιστικά. Μετακομίζω στην Αγγλία (αν και μόνο 3 φορές την εβδομάδα;;; Με 3 γυναίκες... Κρυόκωλοι Άγγλοι ).
Mark, δεν το'πιασες μου φαίνεται το αστείο.
Πώς γίνεται οι άντρες να το κάνουν παραπάνω φορές από τις γυναίκες?
Το κάνουν μεταξύ τους.... -
Ιδού το δίλημμα : το άσπρο φόρεμα ή η πράσινη κάρτα?? Ψυχικό κάνετε και στις 2 περιπτώσεις!!Χαλαρά πράσινη κάρτα! Την παίρνει και μετά δεν έχεις άλλες υποχρεώσεις. Ενώ αντίθετα, με το άσπρο φόρεμα φοράς κρεμάλα για μία ζωή!!!
Δηλαδή πως έχουμε ξυνίσει?? Επειδή εσείς νομίζετε ότι σας βλέπουμε σαν potential husbands???
Ηρεμήστε βρε παιδιά! Γι' αυτό γλυκοκοιτάμε τα πιπίνια, επειδή δεν έχουν το άγχος μήπως τους θέλουν μόνο για γάμο!!Define 'πιπίνια' please!!! Και περιμένω ηλικία και άλλα βιογραφικά στοιχεία σε pm. Χεχεχε...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ηρεμήστε βρε παιδιά! Γι' αυτό γλυκοκοιτάμε τα πιπίνια, επειδή δεν έχουν το άγχος μήπως τους θέλουν μόνο για γάμο!!Define 'πιπίνια' please!!! Και περιμένω ηλικία και άλλα βιογραφικά στοιχεία σε pm. Χεχεχε...
Ααααααα, τώρα κατάλαβα γιατί ρώτησε την ηλικία μου το Μαύρο Γατί....
-
Α, παρακαλώ!! Είμαι μόλις 29 χρονών!
Δεν είμαι υπέρ της σύναψης σχέσης με μικρότερους άντρες, αλλά αν οι μεγαλύτεροι φοβούνται μην τυχόν και τους τυλίξουμε , τι να κάνωωωω??? -
Γιατί δεν συνεχίζετε όλοι σας να γράφετε στις αγγελίες?
Εκεί πάει νομίζω καλύτερα το θέμα όπως έχει εξελιχθεί. -
Παρακαλώ πολύ!!! Ενίσταμαι!!!!
-
Οι Αγγλοι δεν είναι κρυόκωλοι! Δηλαδή μου λέτε τώρα τον Robin Williams άσχημο! Α! Δεν θα συμφωνήσω καθόλου!
-
Τα Pm κομμένα!! Ολα στην φόρα θα τα λέτε! Να μαθαίνουμε κι εμεις οι υπόλοιποι τι παίζει
-
Ποιος μίλησε για σχέση με το πιπίνι-τεκνό?
-
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Παρακαλώ πολύ!!! Ενίσταμε!!!!'Overrulled'!
- Οι Αγγλοι δεν είναι κρυόκωλοι! δηλαδή μου λέτε τώρα τον Ρobin Williams άσχημο!
Όχι, δεν είναι άσχημος ο 'τίγρης' καραγκιόζης είναι.
Μήπως να έβαζα κι εγώ τη φωτογραφία ενός τούρμπο εκεί που έβαλε αυτός τον τίγρη; Μόνο που η γυναίκα πρέπει να είναι σχετική με το χώρο για να καταλάβει το υπονοούμενο.- Τα Pm κομμένα!! Ολα στην φόρα θα τα λέτε! Να μαθαίνουμε κι εμεις οι υπόλοιποι τι παίζει
Συμφωνώ! Και ας μετακομίσουμε στις αγγελίες όπως προτείνει ο cmarin.
- Ποιος μίλησε για σχέση με το πιπίνι-τεκνό?
Α, Σαλώμη, εδώ σε πρόδωσε η ομόφυλή σου το Μαύρο Γατί (τώρα αν ξανασχολιάσω αυτό το ψευδώνυμο θα κατηγορηθώ για σεξουαλική παρενόχληση άραγε; )
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Μια θεά από το Βελιγράδι που έμενε στο διπλανό διαμέρισμα. Καταπληκτική και σαν εμφάνιση και σαν άτομο, πολύ ντόμπρα και ξηγημένη. Μόνον υπόψιν, αυτές θέλουν φοβερές αντοχές. Εγώ τότε πρωτάρης... 10 κιλά έχασα σε 4 μήνες.
Τωρα δεν ξερω πως θα ηταν εαν ηταν Ελληνιδα και οχι Αγγλιδα, αλλα τι να σας πω, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, φιλοι και φιλες μου.
Καλά ρε, πού τις βρίσκετε; Γιατί οι Ελληνίδες έχουν ξυνίσει τώρα τελευταία!
MHN AΠΕΛΠΙΖΕΣΤΕ ΠΑΙΔΕΣ!!!
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ(ΡΩΣΣΙΑ Κ.Λ.Π.) -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Γιατί δεν συνεχίζετε όλοι σας να γράφετε στις αγγελίες?
Εκεί πάει νομίζω καλύτερα το θέμα όπως έχει εξελιχθεί.ΣΤΙΣ ΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΛΑΦΡΩΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ,Η ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΑΒΟΥΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ???
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Μόνον υπόψιν, αυτές θέλουν φοβερές αντοχές. Εγώ τότε πρωτάρης... 10 κιλά έχασα σε 4 μήνες.
Ήταν λίγο σα να μην είχα προλάβει καλά-καλά να πάρω δίπλωμα και να με βάλανε να κουμαντάρω Ferrari F40.
Τι λες βρε παιδί μου, έπαθες τέτοιο κακό;
Μωρέ μια χαρά το καταφχαριστήθηκα! Άλλο πράγμα σου λέω! Και το πιο ωραίο ήταν ότι, σε αντίθεση με τις συνομήλικές μου (ΙΔΙΩΣ τις συμφοιτήτριές μου που ήταν λίγες και, αν και - στην καλύτερη περίπτωση - μέτριες, το παίζανε ντίβες), ΔΕ ΜΟΥ ΤΑ ΕΠΡΗΖΕ. Όμως τελικά είπαμε... Να βάλεις πρωτάρη να κουμαντάρει F40... Πολύ θα του πέσει.
Και τελικά τι έγινε;Σου έφυγε ο κώλος (της Ferrari εννοώ ) σε καμιά φυλαγμένη-κλειστή-φουρκέτα-που-χάνεται-από-δεξιά και έγινε παλιοσίδερα;
Όχι, κάθε άλλο. Δες πιο πάνω. Έχασα 10 κιλά σε 4 μήνες... Ενώ αρχικά ήμουν 55.
Mavrogati, η συγκεκριμένη την είχε ήδη την πράσινη κάρτα. Τώρα δουλεύει ως σχεδιάστρια σε βιομηχανία ενδυμάτων.
-
scullone δηλαδή έμεινες 45 κιλά????
πρέπει να κάνουμε ένα ανοιγμα στα Βαλκάνια... στο κάτω κάτω γείτονες είναι και αυτοί!!!
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)