-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Το κορυφαίο... Την Δευτέρα το απογεύμα πήρα το 206 ( - αυτό το χαμόγελο είναι κολλημένο στο πρόσωπό μου από τότε)
καλοτάξιδο..
θέλουμε πλήρη περιγραφή, χρωμα, κυβικά κλπ.κλπ..
ξέρεις τώρα για την ιστορία, ενεκα του θέματος περι γυναικών και αυτοκινήτωνΜπορντώ, 3θ, 1,6 με μόνο έξτρα τον συναγερμο. Τι λες, έχω ελπίδες;;;;;
Καλορίζικο το 206!!!! Φαντάζομαι ότι θα το 'φτιάξεις' λιγουλάκι ε?????
Ε, όχι... Για δύο λόγους.
- Δεν έχω λεφτά... Ακόμα και για την ασφάλεια δανείστηκα... Άτιμη κενωνία. Πρέπει να ξαναρχίσω να μαζεύω, μπας και πάω διακοπές το καλοκαίρι...
- Δεν είμαι και πολύ υπέρ του πειράγματος... Προτιμώ τα αυτοκίνητα μαμα... (τώρα το λέω αυτό που δεν έχω λεφτα... )
Αν ποτέ το πειράξω, θα είναι κάτι πολύ 'απαλό' ατμοσφαιρικό...
Έχω πιο πολλές πιθανότητες (ξέρετε γιατί - είναι το θέμα μας... )αν το πειράξω;;;;; Αν είναι έτσι να το σκεφτώ...Πάντως και απείραχτο μπορεί να τρομάξει κόσμο... Χώρια που όλες όσες έχω ρωτήσει στη δουλειά και την παρέα μου λένε: Καλέ τι γλυκούλι...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
καλη μου salome οταν υπάρχει ένας Γεωργουλης
ντόπιο πράμα, άλλο πράμα
θα ασχολούμαστε ακόμα με τον Μπαντέρας???καλά ο Γεωργουλής είναι άπαιχτος δεν το συζητάμε (αστους τους άντρες να ζηλεύουν και να τον θάβουν) αλλά ο Αντόνιο είναι ο top of the top!!
Ναι ναι!!Συμφωνώ!!!Είναι Ο top,on the top of the stick!!!
(Σημείωση του μεταφραστή:Δεν το είπα εγω αυτό!!Μόνο του γράφτηκε!)Εννοείς ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ναι ναι!!Συμφωνώ!!!Είναι Ο top,on the top of the stick!!!
(Σημείωση του μεταφραστή:Δεν το είπα εγω αυτό!!Μόνο του γράφτηκε!)Εννοείς ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ;
Ιιιιιι, δεν ντρέπεσαι;;;;
Όλο σεξουαλικά υπονοούμενα...(Πάλι καλά... , γιατί όλος ο κόσμος πολύ σεμνότυφος έχει γίνει και δεν μας βλέπω καλά...)
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ε, ναι ρε, μπούλης! Να'λεγες κάποιον πιο ανδροπρεπή να σου λέγαμε και μπράβο. Αυτός άμα του κάνει 'τσου ρε' ο skullone θα κρυφτεί κάτω από την πρώτη πέτρα που θα βρει!
ΥΓ: No offense Κωνσταντίνε!
No problem αγαπητέ!!!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Μπορντώ, 3θ, 1,6 με μόνο έξτρα τον συναγερμο. Τι λες, έχω ελπίδες;;;;;το μπορντώ με χαλάει λίγο, αλλά κατα τα άλλα ακούγεται μια χαρά...
να σε δώ με το παραιθυρο κατεβασμένο το χέρι απέξω τα μπιτ να παίζουν κι εσύ να οδηγάς και να κοιτάς όλο νοήμα.....κι ας πεθάνωωωωΈχω πιο πολλές πιθανότητες (ξέρετε γιατί - είναι το θέμα μας... )αν το πειράξω;;;;; Αν είναι έτσι να το σκεφτώ...Πάντως και απείραχτο μπορεί να τρομάξει κόσμο... Χώρια που όλες όσες έχω ρωτήσει στη δουλειά και την παρέα μου λένε: Καλέ τι γλυκούλι...
εξαρτατε το target group!!!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
να σε δώ με το παραιθυρο κατεβασμένο το χέρι απέξω τα μπιτ να παίζουν... ινδικούς αμανέδες;
-
Μ'εμένα πιο πιθανό είναι απ'το παράθυρο να ακούγεται το 'Tarkus' των Emerson, Lake & Palmer.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Μ'εμένα πιο πιθανό είναι απ'το παράθυρο να ακούγεται το 'Tarkus' των Emerson, Lake & Palmer.Και με μένα το 'Temple of Love' ή το 'Alice' των Sisters of Mercy.
Σημ: Η 147 είναι παραδόξως κόκκινη και όχι μαύρη όπως θα συμπέραινες.Αντε μετά να βρούμε γυναίκες με τέτοια γούστα στη μουσική!
-
Πρόσεξε ιδανικό ξένο (τα Ελληνικά θα τα βάλω άλλη ώρα) playlist για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές μου διαδρομές (χωρίς σειρά προτίμησης και χωρίς να τα έχω κατατάξει - απλά να βρίσκονται για όταν τα θέλω):
- Tarot Woman - Rainbow
- Highway Star - Deep Purple
- Run With The Wolf - Rainbow
- When A Blind Man Cries - Deep Purple
- Fireball - Deep Purple
- Over The Hills And Far Away - Gary Moore ή Nightwish
- Tarkus - Emerson, Lake & Palmer
- Man On The Silver Mountain - Rainbow
- Fireball - Deep Purple
- Lady Fantasy - Camel
- Space Truckin' - Deep Purple
- Demon's Eye - Deep Purple
- Black Night - Deep Purple
- Little Wing - Jimi Hendrix ή Stevie Ray Vaughan ή Snowy White And The White Flames
- Desert Rose - Eric Johnson
- High Landrons - Eric Johnson
- Ceremony - Joe Satriani
- Summer Song - Joe Satriani
- Catch The Rainbow - Rainbow
- Rainbow In The Dark - Ronnie James Dio
- Still I'm Sad - Rainbow
- Someday - Asia
- Voices - Yoko Kanno
- Discovery - Mike Oldfield
- Long Distance Lovin' - Snowy White
- Serenade - Steve Miller
- Dogfighter - Kentaroh Haneda
- Fate's Arrow - Kentaroh Haneda
- Karn Evil 9 - Emerson, Lake & Palmer
- Let Me Roll It- Paul McCartney And Wings
- Something - Beatles
- Get Back - Beatles
- While My Guitar Gently Weeps
- Voodoo Chile (Slight Return) - Jimi Hendrix
- Belly Button Window - Jimi Hendrix
- All Along The Watchtower - Jimi Hendrix
- Boys From Diamond City - Asia
- Vrooom - King Crimson
- Moonchild - Rory Gallagher
- Daughter Of The Everglades - Rory Gallagher
- I'm Not Awake Yet - Rory Gallagher
- The Devil Made Me Do It - Rory Gallagher
- Big Guns - Rory Gallagher
- I Heard It On The X - ZZ Top
- Lucky Man - Emerson, Lake and Palmer
- Take A Pebble - Emerson, Lake and Palmer
- Knife-Edge - Emerson, Lake and Palmer
- Fifth Of Firth - Genesis
- Driving The Last Spike - Genesis
- Dancing With The Moonlit Knight - Genesis
- Late November - Pavlov's Dog
- Song Dance - Pavlov's Dog
- Clutching At Straws - Marillion
- After, In The Dark - Yoko Kanno
- Information High - Yoko Kanno
- The Torch Song - Marillion
- Kayleigh - Marillion
- The Uninvited Guest - Marillion
- Splintering Heart - Marillion
- Lavender - Marillion
- ΟΛΟΣ ο δίσκος Brave - Marillion
- Aqualung - Jethro Tull
- Sweet Dreams - Jethro Tull
- Pirates - Emerson, Lake and Palmer
- To France - Mike Oldfield
- Moonlight Shadow - Mike Oldfield
- The Smoke That Thunders - Asia
- Is Your Love Strong Enough? - Bryan Ferry
- Military Man - Gary Moore
- The Supernatural - John Mayall's Bluesbreakers with Peter Green
- Europa - Santana
- Flor d'Luna - Santana
- Persuasion - Santana
- Samba Pa Ti - Santana
- Stargazer - Rainbow
Κουράστηκα να γράφω ρε σεις! Θα συνεχίσω αργότερα.
-
Καλά, τι λίστα τραγουδιών είναι αυτή??
Μου θυμίσε τα νιάτα μου, όταν πηγαίναμε Λύκειο και ακούγαμε τέτοια μουσική σε κάτι άθλια κασετοφωνάκια στις ημερήσιες εκδρομές!! Rory Gallagher?? -
Δεν βλέπω όμως Led Zeppelin,Who και Uriah Heep!!
-
Eίσαι του κλασσικού βλέπω Κωνσταντίνε. Εύγε!!!
Mια και αναφέρθηκε ο Rory.
1982 (νομίζω), γήπεδο Ν.Φιλαδέλφιας. Όλα σπασμένα ακούγοντας τις πενιές του.... Τι θυμήθηκα τώρα.... -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
1982 (νομίζω), γήπεδο Ν.Φιλαδέλφιας. Όλα σπασμένα ακούγοντας τις πενιές του.... Τι θυμήθηκα τώρα....Το ξύλο που είχαμε φάει, μήπως ; .....
-
Ο χρήστης Mavrogati έγραψε:
Μου θυμίσε τα νιάτα μου, όταν πηγαίναμε Λύκειο και ακούγαμε τέτοια μουσική σε κάτι άθλια κασετοφωνάκια στις ημερήσιες εκδρομές!! Rory Gallagher??Εσύ πόσων χρονών γατί είσαι είπαμε;
Ρε παιδιά, αν αρχίσουμε να συζητάμε τις μουσικές μας προτιμήσεις θα τελειώσουμε του χρόνου.
Εμένα με κάλυψε αρκετά ο skullone αλλά θα συμπεριελάμβανα και κάποια παλιά heavy metal κομμάτια καθώς και κάποια κυρίως παλιά New/Dark Wave/Gothic (Cure, U2, Depeche Mode, Simple Minds, Joy Division, Sisters Of Mercy, The Cult, The Mission, Fields Of The Nephilem κτλ.) -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Το ξύλο που είχαμε φάει, μήπως ; .....Μπα, όχι, ήμουνα πιτσιρίκος τότε και την είχα σκαπουλάρει....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
1982 (νομίζω), γήπεδο Ν.Φιλαδέλφιας. Όλα σπασμένα ακούγοντας τις πενιές του.... Τι θυμήθηκα τώρα....Μεγάλη απώλεια ο Ρόρι. Δυστυχώς δεν τον είχα δει....
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
1982 (νομίζω), γήπεδο Ν.Φιλαδέλφιας. Όλα σπασμένα ακούγοντας τις πενιές του.... Τι θυμήθηκα τώρα....Το ξύλο που είχαμε φάει, μήπως ; .....
..μήπως την μάντρα που πηδάγαμε οσοι δεν είχαμε εισητήρια?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
..μήπως την μάντρα που πηδάγαμε οσοι δεν είχαμε εισητήρια?
Αααααααα!!!!! ετσι λοιπόν; Εξ αιτίας σου είχα φάει ξύλο, εεεε
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
1982 (νομίζω), γήπεδο Ν.Φιλαδέλφιας. Όλα σπασμένα ακούγοντας τις πενιές του.... Τι θυμήθηκα τώρα....Μεγάλη απώλεια ο Ρόρι. Δυστυχώς δεν τον είχα δει....
Με αυτά που είχαν γίνει στη Ν. Φιλαδέλφεια, ίσως και να ήσουν λίγο τυχερός .......
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Με αυτά που είχαν γίνει στη Ν. Φιλαδέλφεια, ίσως και να ήσουν λίγο τυχερός .......Κάτι έχω ακούσει. Μωρέ ας τον έβλεπα ζωντανό και ας έτρωγα όσο ξύλο θέλεις.
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)