-
Τι να κλ*^$ και ο Αντόνιο....
Αλλά για την Νικόλ, κανένα αρνητικό σχόλιο, ε;;; Μην πει κανείς τίποτα και τον έφαγα
Το κορυφαίο... Την Δευτέρα το απογεύμα πήρα το 206 ( - αυτό το χαμόγελο είναι κολλημένο στο πρόσωπό μου από τότε). Και τι μου λέει η κοπελιά μου (αστεία βέβαια...)
Πιο πολύ μ' άρεσε το Golf Αν δεν είναι Golf.... Τελικά η διαφήμιση είναι βγαλμένη από την ζωή... Όπως οι ταινίες του Ξανθόπουλου ένα πράγμα... (την σκότωσα για το αυτοκίνητό μου... , μην πω ότι την πούλησα για να το πάρω... )..Ερώτηση:
Πως θα πληρώσω την ασφάλεια;;;;;;;;Υπόλοιπο στην τράπεζα = διψήφιο νούμερο... (Μάλλον γι' αυτό με προτιμούσε με Golf... Ναι μεν δανεικό, αλλά με υπόλοιπο στην τράπεζα... )Εσείς οι γυναίκες είστε περίεργα όντα...
-
Ο χρήστης christhehealer έγραψε:
καλη μου salome οταν υπάρχει ένας Γεωργουλης
ντόπιο πράμα, άλλο πράμα
θα ασχολούμαστε ακόμα με τον Μπαντέρας???Sorry που επεμβαίνω αλλά αυτόν δεν τον ζηλεύουμε.
Απ' ότι μου έχει πει μία φίλη μου σχετική περί των καλλιτεχνικών, ο τύπος είναι λίγο S2000.
Τι είπες ρε θηρίο?!!! S2000!!!Καλοοοοο!!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Salome's Black List-
kouk (Ζητείται νεκρός, ζωντανός ή αποκεφαλισμένος)
-
kyan (μπουλης ε??)
-
adis4gr (τι να μου πει και μένα δαυτός ε???)
-
skullone (είναι στο όριο. Θα εξαρτηθεί από την απάντησή του)
Απο τον Ερυθρό Σταυρό εκδόθηκε η κάτωθι ανακοίνωση:
'Moderator του 4TF χάθηκε και αναζητείται.Τον αναζητούν οι φίλοι και οι συγγενείς του.Την τελευταία φορά που τον είδαν,φορούσε τζήν,είχε χάσει πολλά [παρα πολλά]κιλά [λόγω δίαιτας ,δεν έτρωγε δηλαδή ο άνθρωπος αν δεν πιάσατε το υπονοούμενο ] καιέψαχνε ειδικό γιατρό για επανασύνδεση κεφαλής!
Παρακαλείται όποιος ξέρει κάτι να επικοινωνήσει με το πλησιέστερο χασάπικο...εεεε...αστυνομικό τμήμα ήθελα να πω'!!! -
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ντόπιο πράμα, άλλο πράμα
θα ασχολούμαστε ακόμα με τον Μπαντέρας???καλά ο Γεωργουλής είναι άπαιχτος δεν το συζητάμε (αστους τους άντρες να ζηλεύουν και να τον θάβουν) αλλά ο Αντόνιο είναι ο top of the top!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
ντόπιο πράμα, άλλο πράμα
θα ασχολούμαστε ακόμα με τον Μπαντέρας???καλά ο Γεωργουλής είναι άπαιχτος δεν το συζητάμε (αστους τους άντρες να ζηλεύουν και να τον θάβουν) αλλά ο Αντόνιο είναι ο top of the top!!
Ναι ναι!!Συμφωνώ!!!Είναι Ο top,on the top of the stick!!!
(Σημείωση του μεταφραστή:Δεν το είπα εγω αυτό!!Μόνο του γράφτηκε!) -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Θα γράψω 1000 φορές: δεν θα ξαναστείλω το ίδιο post 2 φορές, δεν θα ξαναστείλω το το ίδιο post 2 φορές...ανοιξε θέμα στις ανακοινώσεις 'Αυτοτιμωρία' και άρχισε να γράφεις!! Εμείς θα μετράμε
Καλορίζικο το 206!!!! Φαντάζομαι ότι θα το 'φτιάξεις' λιγουλάκι ε?????
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
(Σημείωση του μεταφραστή:Δεν το είπα εγω αυτό!!Μόνο του γράφτηκε!)γράφε γράφε τώρα που μπορείς!!! θα αρχίσω τα βουντικά και θα ανατιναχτεί το πληκτρολόγιό σου σε ανύποπτο χρόνο!!!
Ασε που στην επομενη συνάντηση θα παίξουμε στα νότια προάστια! Θα φέρω και την καινούργια μου χατζάρα-λαμπάδα να την δοκιμάσω!!! Είναι η Πασχαλιάτική μου. Κόβει και καίει ταυτόχρονα!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
(Σημείωση του μεταφραστή:Δεν το είπα εγω αυτό!!Μόνο του γράφτηκε!)γράφε γράφε τώρα που μπορείς!!! θα αρχίσω τα βουντικά και θα ανατιναχτεί το πληκτρολόγιό σου σε ανύποπτο χρόνο!!!
Ασε που στην επομενη συνάντηση θα παίξουμε στα νότια προάστια! Θα φέρω και την καινούργια μου χατζάρα-λαμπάδα να την δοκιμάσω!!! Είναι η Πασχαλιάτική μου. Κόβει και καίει ταυτόχρονα!
Δεν μου λές!!!..Λαμπάδα πήρες?...ή light sabre απο το Star Wars?!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν μου λές!!!..Λαμπάδα πήρες?...ή light sabre απο το Star Wars?!!πω πω!!! Τι τρομερή ιδέα μου έδωσες!!!! Θα παραγγείλω ένα διπλό, όπως αυτό στο episode I! Μου έφτιαξες την μέρα τώρα!!! Τα κεφάλια θα πέφτουν διπλά!!!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Το κορυφαίο... Την Δευτέρα το απογεύμα πήρα το 206 ( - αυτό το χαμόγελο είναι κολλημένο στο πρόσωπό μου από τότε)καλοτάξιδο..
θέλουμε πλήρη περιγραφή, χρωμα, κυβικά κλπ.κλπ..
ξέρεις τώρα για την ιστορία, ενεκα του θέματος περι γυναικών και αυτοκινήτων -
Λοιπον στην συνάντηση είχαμε μία πολύ ωραία κουβέντα για τις γυναίκες και τους άντρες. O syele λοιπον είπε οτι πρέπει να βλέπουμε στην φύση τι συμβαίνει και μας έφερε ενα πολύ ωραίο παράδειγμα με λιοντάρια.
Το αρσενικό λέει ξαπλάρει όλη την μέρα, τα θηλυκά τρέχουν να του φέρουν φαγητό και περιμένουν μέχρι να φάει. Μετά τρώνε τα αποφάγια
Η δική μου απάντηση είναι η παρακάτω:
Πριν τον γάμο: http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/salome/10417/117895
Μετά τον γάμο: http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/salome/10417/117896
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Δεν μου λές!!!..Λαμπάδα πήρες?...ή light sabre απο το Star Wars?!!
πω πω!!! Τι τρομερή ιδέα μου έδωσες!!!! Θα παραγγείλω ένα διπλό, όπως αυτό στο episode I! Μου έφτιαξες την μέρα τώρα!!! Τα κεφάλια θα πέφτουν διπλά!!!
και σου είπα πρόεδρε μή λές πολλά...κοιτα τώρα τι έκανες
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
πω πω!!! Τι τρομερή ιδέα μου έδωσες!!!! Θα παραγγείλω ένα διπλό, όπως αυτό στο episode I! Μου έφτιαξες την μέρα τώρα!!! Τα κεφάλια θα πέφτουν διπλά!!!εγώ καλή μου για το Πάσχα θα σου πάρω αυτή την πέτρα που ακονίζουν τα μαχαίρια [θυμίστε μου κάποιος πως λέγεται ]...νομίζω οτι θα την βρείς πολύ χρήσιμη
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
εγώ καλή μου για το Πάσχα θα σου πάρω αυτή την πέτρα που ακονίζουν τα μαχαίρια [θυμίστε μου κάποιος πως λέγεται ]...νομίζω οτι θα την βρείς πολύ χρήσιμηαχ τι καλή φιληνάδα!!!
θέλω το τελευταίο μοντέλο ε? Αυτό που δίνουν και μια εξάδα μαχαίρια δώρο!!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Λοιπον στην συνάντηση είχαμε μία πολύ ωραία κουβέντα για τις γυναίκες και τους άντρες. O syele λοιπον είπε οτι πρέπει να βλέπουμε στην φύση τι συμβαίνει και μας έφερε ενα πολύ ωραίο παράδειγμα με λιοντάρια.Το αρσενικό λέει ξαπλάρει όλη την μέρα, τα θηλυκά τρέχουν να του φέρουν φαγητό και περιμένουν μέχρι να φάει. Μετά τρώνε τα αποφάγια
Η δική μου απάντηση είναι η παρακάτω:
Πριν τον γάμο: http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/salome/10417/117895
Άρα ο syele έχει απόλυτα δίκιο!!!! Όπως ακριβώς και με τους ανθρώπους....
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
πω πω!!! Τι τρομερή ιδέα μου έδωσες!!!! Θα παραγγείλω ένα διπλό, όπως αυτό στο episode I! Μου έφτιαξες την μέρα τώρα!!! Τα κεφάλια θα πέφτουν διπλά!!!
εγώ καλή μου για το Πάσχα θα σου πάρω αυτή την πέτρα που ακονίζουν τα μαχαίρια [θυμίστε μου κάποιος πως λέγεται ]...νομίζω οτι θα την βρείς πολύ χρήσιμη
Κουνόπετρα λέγεται!!!!!! ..κατα το κούνια που σε κούναγε!!! [οχι εσένα,τρόπος του λέγειν!!! ] Κι αν σου πει κανείς για ακόνι μην το πιστέψεις,ψέματα λέει ο άθλιος!!!
-
Ώπα!!! Πισωγλέντης ο Γεωργούλης; Κουνελοπνίχτρα δηλαδή; Ξεφωνation; Τρέχω να τα πω σε μια φίλη μου που έχει έφεση να γουστάρει ηθοποιούς που τελικά αποδεικνύονται κουνιστοί!!!
Παλιότερα της άρεσε ο Κιάνου Ρηβς, μέχρι που της μετέφερα τα νέα του γάμου του με τον βαθύπλουτο παραγωγό δισκογραφίας David Geffen.
Τώρα της αρέσει ο Γεωργούλης! Και η πλάκα είναι πως, όταν εγώ ήμουν τόσο μουντρούχος, βλαμμένος και περιφερόμενη κατάθλιψη όσο εμφανιζόταν αυτός στο 'Είσαι το ταίρι μου', δε με κοίταγε!
Ε ρε γλέντια! Θα σας γράψω αύριο την αντίδρασή της να γελάσουμε!!!
Όσον αφορά τον Αντωνάκη Μπανιέρα και τον Μπραντ Πιτ και λοιπούς τυχάρπαστους... Έλα μωρέ! Μαζική παραγωγή κάνει το Χόλλυγουντ από δαύτους. Επειδή τώρα κουτούπωσε τη Μαντόνα ο Μπανιέρας κάτι έγινε...
Όπως κι ο Λιβιεράτος κουτούπωνε τη Βίσση και έγινε φίρμα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο Μπαντέρας ή ο Μπανιέρας;
ψιτ... μη σφαχτούμε τώρα ε??
Στον κανονισμό χρήσης λέει ρητά ότι απαγορεύονται τα....αίματα!
Ναι, υπάρχουν πιο ευχάριστα σωματικά υγρά για να ανταλλάξουμε
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Η δική μου απάντηση είναι η παρακάτω:Πριν τον γάμο: http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/salome/10417/117895
Αααααα, σαλώμη το παρατραβάς και θα φάμε τα μουστάκια μας!!! (και τα θηλυκά λιοντάρια έχουν)
Άκου εκεί μαύρη λίστα!
Ε, ναι ρε, μπούλης! Να'λεγες κάποιον πιο ανδροπρεπή να σου λέγαμε και μπράβο. Αυτός άμα του κάνει 'τσου ρε' ο skullone θα κρυφτεί κάτω από την πρώτη πέτρα που θα βρει!ΥΓ: No offense Κωνσταντίνε!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ο Μπαντέρας ή ο Μπανιέρας;
ψιτ... μη σφαχτούμε τώρα ε??
Στον κανονισμό χρήσης λέει ρητά ότι απαγορεύονται τα....αίματα!
Ναι, υπάρχουν πιο ευχάριστα ........... για να ανταλλάξουμε
Σεμναααα!!!!.....
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)