-
επίσης πολύ τραβηχτικά είναι τα μωράκια...
αν έχετε καμια κολλητή μαμά και σας το εμπιστεύεται, να το πάτε καμια βόλτα....
βέβαια πρέπει να είναι γλυκούλι και γενικά εύκολο, να μην γκρινιάζει συνέχεια και βρείτε το μπελά σας...
εκεί να δείτε τι γίνεται, θα σταματάνε να χαζέψουν το υπέροχο και γλυκίτατο μωρουλι, θα αρχίσετε τις ιστορίες περι χωρισμού και εκμετάλευσης απο την τέως σύζυγο, αλλά θα πλέκετε και το εγκώμιο το μωρού...
άντε καλή τυχη -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Να παίξω Τζοκερ, να παω γυμναστήριο ή να κάνω ψυχανάλυση?Μαλλον πρέπει να αποφασίσεις σε ποια κατηγορία γυναικών θέλεις να απευθυνθείς πρώτα!!! Μετά, σύμφωνα με τις γεννήσεις, θα έχεις πολλές επιλογές!
Ας σε βοηθήσω λιγάκι:
Τζόκερ μπορεί να μην κερδίσεις ποτέ. Μπορείς όμως να μείνεις μια ζωή χωρίς γυναίκα?Ψυχανάλυση και να κάνεις πάλι δεν θα βγάλεις άκρη , αυτό είναι δεδομένο πλεον!
Τώρα αν αρχίσεις γυμναστήριο έχεις περισσότερες πιθανότητες, γιατί σώμα μπορεί να μην φτιάξεις, γυναίκες όμως θα συναντήσεις πολλές!!! Αν δοκιμάσεις μαλιστα να πιάσεις δουλειά και σε κάνα Ladies (έστω σαν reception boy), ουυυυυ θα αρχίσουν να μαλλιοτραβιούνται για πάρτι σου
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
νομίζω οτι σας κάλυψα απολύτως....αυτά θέλατε να ακούσετε σωστά???
.ΤΣΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΒΡΕ?
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΙΜΕΣ!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΤΣΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΒΡΕ?
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΙΜΕΣ!!!καθε άλλο...
μη μου πείς όμως οτι αυτά που έγραψα δεν σας καλύπτουν??? -
Ο χρήστης salome έγραψε:
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΚΟΥΣΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΛΑΤΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΤΡΑΠΗΚΑ ,ΚΟΚΚΙΝΗΣΑ ......
Μαλλον επειδή δεν το έχεις συνηθίσει. Ενώ όταν βγαίνεις με τα φιλαράκια σου, τα σχόλια που ακούγονται τα θεωρείς πολύ φυσικά.
Καλή μου, δεν έχεις καθόοοοολου δίκιο! Έτυχε μία φορά να είμαι μπροστά σε συζήτηση γυναικών, το ήξεραν ότι ήμουν εκεί και παρόλα αυτά άκουσα πράγματα που με σόκαραν!!! Και δεν είναι ότι δεν το περίμενα, αυτά τα πράγματα ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ! Και δεν είμαστε τίποτα φλωράκια, πίστεψέ με! Σοβαρά, ήθελα να φύγω! Και μάλιστα μου έκανε εντύπωση η τόση άνεσή τους, παρότι είχαν έναν άντρα στην παρέα και άκουγε (χωρίς να σχολιάζει βέβαια)... Τι να πω; Τις δικαιολογώ μόνο και μόνο επειδή δεν ήταν εντελώς... νηφάλιες! Πάντως, ήταν πραγματική ΕΜΠΕΙΡΙΑ αυτό και συνιστώ σε όποιον έχει τη δυνατότητα να το κάνει, να μην κωλώσει! Θα ανακαλύψει πράγματα που δε φανταζόταν για το 'ασθενές' φύλο... Βλέπεις τα πράγματα με διαφορετικό μάτι μετά από κάτι τέτοιο! Trust me, αξίζει τον κόπο!!! Μεθύστε τις αν χρειαστεί, πάντως πρέπει οπωσδήποτε να το κάνετε!!!
-
naso79 να σου συστήσω τον κουμπάρο μου να σου πεί μερικά πράγματα για να μην τρελένεσαι με αυτά που ακούς...
ο συγκεκριμένος απο τότε που έμπλεξε με την σημερινή του σύζυγο, ανέχετε και εμένα και την τρίτη κολλητή, έχοντας ακούσει τα ακατανόμαστα, παραστεί σε μερικά απο αυτά και δώσει συμβουλές σημαντικές και αποδοτικές...παρόλαυτα όχι μόνο δεν εγκατέλειψε την σύζυγο του αλλά έκανε και εμάς τις δύο κουμπάρες...δεν ξεμπλέκει δηλαδής με τίποτε
ευτυχώς που δεν πιστεύει στις ελληνικές παροιμίες...'δείξε μου το φίλου σου να σου πω ποιος είσαι' αλλιώς
πάντως ξέρω αρκετούς που γουστάρουν να ακούνε/συμμετέχουν σε τέτοιου είδους συζητήσεις καθώς τους βοηθάνε να καταλαβουν πως σκέφτονται οι γυναίκες...η τουλάχιστον προσπαθούν να καταλάβουν -
ÔÏ ÃÅÃÏÍÏÓ ÔÏÕ ÏÔÉ ÍÔÑÁÐÇÊÁ Å×ÅÉ ÍÁ ÊÁÍÅÉ ÌÅ ÔÏ ÃÅÃÏÍÏÓ ÔÏÕ ÏÔÉ ÄÅÍ ÊÁÍÙ ÔÇÍ ÐÑÏÓÙÐÉÊÇ ÊÁÉ ÊÕÑÉÙÓ ÅÑÙÔÉÊÇ ÌÏÕ ÆÙÇ ÁÍÁÊÏÉÍÙÓÇ ÓÅ ÄÇÌÏÓÉÏ ×ÙÑÏ ÌÅ ÁÍÈÑÙÐÏÕÓ ÐÏÕ ÔÏÕÓ ÃÍÙÑÉÓÁ ×ÈÅÓ ÊÁÉ ÈÁ ÔÏÕÓ ÎÅ×ÁÓÙ ÁÕÑÉÏ.ÄÅÍ ÊÁÍÙ ÄÇÌÏÓÉÏ ÅÊÈÅÌÁ ÔÇÍ ÅÑÙÔÉÊÇ ÓÕÍÔÑÏÖÏ ÌÏÕ ÏÐÏÉÁ ÊÁÉ ÍÁ ÅÉÍÁÉ Ç ÄÉÁÑÊÅÉÁ ÅÉÔÅ ÌÉÁ ÍÕ×ÔÁ ÅÉÔÅ ÌÉÁ ÆÙÇ.
ÏÓÏ ÃÉÁ ÔÏÍ ÃÕÍÁÉÊÅÉÏ Ó×ÏËÉÁÓÌÏ ÌÐÏÑÅÉÓ ÍÁ ÌÏÕ ÅÎÇÃÇÓÅÉÓ ÊÁÔÉ ÙÓ ÃÕÍÁÉÊÁ ?ÐÙÓ ÃÉÍÅÔÁÉ ÓÔÇÍ ÁÑ×Ç ÌÉÁÓ Ó×ÅÓÇÓ Ï ÁÍÔÑÁÓ ÍÁ ÅÉÍÁÉ ÊÁÔÉ ÌÅÔÁÎÕ ÔÅËÅÉÏÕ ÅÑÁÓÔÇ ÊÁÉ ÉÐÐÏÔÇ ÐÁÍÙ ÓÅ ÁÓÐÑÏ ÁËÏÃÏ ÊÁÉ ÓÔÏ ÔÅËÏÓ ÍÁ Å×ÅÉ ÃÉÍÅÉ ØÉËÏÊÏÕÍÉÓÔÏÓ ÓÅ ÈÅÌÁ ÓÅÎ ÊÁÉ ÓÅ ÓÕÌÐÅÑÉÖÏÑÁ Ï ÖÑÅÍÔÕ ÊÑÏÕÃÊÅÑ ÁÐÏ ÔÏ ?
ÓÕÃÍÙÌÇ ÐÑÏÊÁÔÁÂÏËÉÊÁ ÁÐÏ ÏËÏÕÓ ÓÔÏ FORUM ÁÍ ÎÅÖÕÃÁ . -
Ο χρήστης salome έγραψε:
ðáéäéÜ åßìáóôå óôéò 40 óåëßäåò êáé Ý÷ù îå÷Üóåé íá óáò ðù ôï êõñéþôåñï!!!!! Ôé áìÜîéá êáé ìðïõæïýêéá ëÝìå ôüóåò ìÝñåò! Ìßá åßíáé ç ëýóç! ÖèçíÞ êáé áðïôåëåóìáôéêÞ!!!ÖïñÝóôå âÝñá! Åóôù êáé øÝõôéêç!!!
Åßíáé áðßóôåõôï ôï ðþò èá áñ÷ßóïõí íá óáò 'ãäýíïõí' ìå ôá ìÜôéá ïé ãõíáßêåò êáé ôï ðþò èá áñ÷ßóïõí íá óáò ôçí ðÝöôïõí!
ÅÄÙ ÁÑ×ÉÆÏÕÍ ÔÁ ÙÑÁÉÁ .ÅÉÐÅÓ ÊÁÔÉ ÐÏÕ ÄÅÍ ËÅÃÅÔÁÉ ÊÁÉ ÐÏËÕ ÅÕÊÏËÁ ÁÐÏ ÃÕÍÁÉÊÅÉÁ ×ÅÉËÇ .
ÐÅÓ ÊÁÉ ÔÏÕÓ ËÏÃÏÕÓ ÍÁ ÓÅ ×ÁÑÙ -
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Άλλωστε άμα δεν είναι Golf...Καλημέρα σε όλους και όλες από την χιονισμένη Θεσσαλονίκη (όπως λένε και στις ειδήσεις). Το αστείο είναι ότι χιονίζει ακόμα...
Άσε makinen... το λέω εκ πείρας... με το golf με τιποτα δεν ρίχνεις γυναίκα
Γι'αυτό λέω να αρχίσω να προσπαθώ με 206 XS 1,6 . Το έκλεισα την Παρασκευή Λέτε να τα πάει καλύτερα από το Golf της μαμάς;;; (Πάντως από ποιότητα είμαι σίγουρος...)
Επίσης, salome, είναι αλήθεια αυτό με τη βέρα;;; Σας τραβάνε οι δεσμευμένοι εσάς τις γυναίκες;;; Και μετά φταίει ο άντρας..Άτιμη και άδικη κενωνία...
Όσο για τις συζητήσεις μεταξύ γυναικών, επειδή έχω περισσότερες φίλες παρά φίλους, έχω αρκετή πείρα. Και μπορώ να πω ότι είναι καλό που οι γυναίκες μιλάνε μεταξύ τους όπως μιλάμε και εμείς οι άντρες μεταξύ μας. Γιατί προσωπικά έχω ακούσει πράγματα από ανθρώπους που έχω δει 2-3 φορές στη ζωή μου, που μ' έχουν κάνει να ντρέπομαι που είμαι άνδρας... Και δεν έχω ακούσει τόσο άσχημα πράγματα από γυναίκες ποτέ...
Άντε και θα φάμε και τα 3 γενικώς... Το Octavia το είχαμε για την πλάκα μας από την αρχή...
-
Salome, εμένα πάλι μου κάνουν και οι παντρεμένοι που δε φοράνε βέρα!!
Βέβαια, καμία αντίρρηση αν ο κάτοχος του ενδιαφέροντος αυτοκινήτου κυμαίνεται μεταξύ 25-28. Μας κάνει! Μας ανανεώνει! Στην εταιρία για συνέντευξη!! -
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΝΤΡΑΠΗΚΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΡΩΤΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΩ ΑΥΡΙΟ.ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΚΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΙΤΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΕΙΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ?ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΣΧΕΣΗΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΕΛΕΙΟΥ ΕΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΙΠΠΟΤΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΣΠΡΟ ΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΨΙΛΟΚΟΥΝΙΣΤΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑ ΣΕΞ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Ο ΦΡΕΝΤΥ ΚΡΟΥΓΚΕΡ ΑΠΟ ΤΟ ?
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ FORUM ΑΝ ΞΕΦΥΓΑ .δεν είπαμε να λέμε τα σώψυχα μας είτε τα κουτσομπολιά μας σε όποιον βρούμε μπροστά μας.. εννοείτε οτι αυτά τα λές με πολύ δικούς σου ανθρώπους..
τώρα σχετικά με την ερώτηση σου κατα τη γνώμη μου είναι θέμα ενθουσιασμού...στην αρχή σου φαίνονται όλα ρόδινα και παραδεισένια και μετά όταν σου περάσει ο ενθουσιασμός, ανάλογα το πόσο αντέχεις στις 'κακουχίες' μιας σχέσης αρχίζεις και τα βλέπεις όλα μαύρα...αυτό σίγουρα δεν ισχύει σε όλες τις σχέσεις, ισχύει όμως και για τα δύο φύλα...
και για να μην παρεξηγούμαι λέγοντας κακουχίες προσωπικά εννοω την έλλειψη εμπιστοσύνης και σεβασμού, την παράφορη ζήλεια κλπ...τυχόν οικονομικά ή επαγγελματικά προβλήματα τα βάζω στην άκρη καθώς είναι θέμα χαρακτήρα πως το αντιμετωπίζεις... -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
äåí åßðáìå íá ëÝìå ôá óþøõ÷á ìáò åßôå ôá êïõôóïìðïëéÜ ìáò óå üðïéïí âñïýìå ìðñïóôÜ ìáò.. åííïåßôå ïôé áõôÜ ôá ëÝò ìå ðïëý äéêïýò óïõ áíèñþðïõò..
ôþñá ó÷åôéêÜ ìå ôçí åñþôçóç óïõ êáôá ôç ãíþìç ìïõ åßíáé èÝìá åíèïõóéáóìïý...óôçí áñ÷Þ óïõ öáßíïíôáé üëá ñüäéíá êáé ðáñáäåéóÝíéá êáé ìåôÜ üôáí óïõ ðåñÜóåé ï åíèïõóéáóìüò, áíÜëïãá ôï ðüóï áíôÝ÷åéò óôéò 'êáêïõ÷ßåò' ìéáò ó÷Ýóçò áñ÷ßæåéò êáé ôá âëÝðåéò üëá ìáýñá...áõôü óßãïõñá äåí éó÷ýåé óå üëåò ôéò ó÷Ýóåéò, éó÷ýåé üìùò êáé ãéá ôá äýï öýëá...
êáé ãéá íá ìçí ðáñåîçãïýìáé ëÝãïíôáò êáêïõ÷ßåò ðñïóùðéêÜ åííïù ôçí Ýëëåéøç åìðéóôïóýíçò êáé óåâáóìïý, ôçí ðáñÜöïñç æÞëåéá êëð...ôõ÷üí ïéêïíïìéêÜ Þ åðáããåëìáôéêÜ ðñïâëÞìáôá ôá âÜæù óôçí Üêñç êáèþò åßíáé èÝìá ÷áñáêôÞñá ðùò ôï áíôéìåôùðßæåéò...ÄÅÍ ÁÍÔÉËÅÃÙ ÁËËÁ ÄÅÍ ÌÐÏÑÅÉ ÍÁ ÔÏ ÁÍÔÉÌÅÔÙÐÉÆÅÉÓ ÓÕÍÅ×ÅÉÁ ÅÔÓÉ ?ÏËÁ ÑÏÄÉÍÁ ÁÑ×Ç ÊÁÉ ÌÅÔÁ ÅÑÅÂÏÓ ?ÊÁËÏ ÅÉÍÁÉ ÍÁ ÅËÐÉÆÅÉÓ ÁËËÁ Ç ÁÉÓÉÏÄÏÎÉÁ ÍÁ ÌÇÍ ÔÕÖËÙÍÅÉ ÊÁÉ ÍÁ ÌÁÓ ÁÖÇÍÅÉ ÍÁ ÄÏÕÌÅ ÊÁÉ ÊÁÐÏÉÁ ÓÔÏÉ×ÅÉÁ ÐÏÕ ÓÔÇÍ ÓÕÍÅ×ÅÉÁ ÌÐÏÑÏÕÍ ÍÁ ÃÉÍÏÕÍ ÐÑÏÂËÇÌÁ .Ï×É ÏÉ ÌÅËËÏÍÔÏËÏÃÏÉ ÐÁÓÇÓ ÖÕÓÅÙÓ ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÕÓÇ!!!
ÐÁÑÁÄÅÉÃÌÁ ÏÐÙÓ ÁÍÁÖÅÑÅÔÅ ÁÐÏ ÔÉÓ ÕÐÏËÏÉÐÅÓ ÃÕÍÁÉÊÅÓ ÔÏÕ FORUM ÌÉÁ Ó×ÅÓÇ ÌÅ ÐÁÍÔÑÅÌÅÍÏ (ÌÅ ÂÅÑÁ Ç ×ÙÑÉÓ)Å×ÅÉ ÐÑÏÊÁÈÏÑÉÓÌÅÍÇ ÊÁÔÁËÇÎÇ .ÁÍ ÅÐÉÌÅÍÅÉÓ ÍÁ ÄÉÁÔÇÑÅÉÓ ÊÁÉ ÍÁ ÅÐÁÍÁËÁÌÂÁÍÅÉÓ ÊÁÔÉ ÔÅÔÏÉÏ ÏÉ ÏÐÏÉÅÓ ÓÕÍÅÐÅÉÅÓ ÄÅÍ ÈÁ ÅÉÍÁÉ ÓÖÁËÌÁ ÔÏÕ ÁËËÏÕ.ÔÏ ÉÄÉÏ ÓÕÌÂÁÉÍÅÉ ÊÁÉ ÌÅ ÔÁ ÁÕÔÏÊÉÍÇÔÁ ,ÊÏÉÍÙÓ ÏÔÉ ËÁÌÐÅÉ ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ×ÑÕÓÏÓ -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
naso79 να σου συστήσω τον κουμπάρο μου να σου πεί μερικά πράγματα για να μην τρελένεσαι με αυτά που ακούς...I think I'll pass! Ευχαριστώ πάντως! Βλέπεις, για μένα οι γυναίκες είναι και ένα είδος περιπέτειας... Θέλω να έχουν μυστήριο, ανησυχία, τρελα. Αν είναι να τα ξέρω όλα γι αυτές, πάω καλύτερα για ορειβασία. Μ' αρέσει να μαθαίνω το κάθε τι στην ώρα του και μέσα από τις λογικές διαδικασίες!
Salome, εμένα πάλι μου κάνουν και οι παντρεμένοι που δε φοράνε βέρα!!
Βέβαια, καμία αντίρρηση αν ο κάτοχος του ενδιαφέροντος αυτοκινήτου κυμαίνεται μεταξύ 25-28. Μας κάνει! Μας ανανεώνει! Στην εταιρία για συνέντευξη!!Κυρίες μου, έχω μία πολύ σοβαρή ερώτηση να σας κάνω, γιατί αρχίζει να με ανησυχεί το μέλλον μου. Ελεύθερος και χωρίς αυτοκίνητο δεν έχει καμία ελπίδα. Δηλαδή, κανένας από τους παράγοντες που εξαρτώνται από τον ίδιο τον άντρα δε σας απασχολεί; Πρέπει δηλαδή να είναι απελπισμένος (εχμ, παντρεμένος ήθελα να πω) ή να καβαλάει όχημα για να τον κοιτάξετε; Εμείς οι 24-άρηδες φοιτητές χωρίς βέρες και αμάξια τι πρέπει να κάνουμε;
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Επίσης, salome, είναι αλήθεια αυτό με τη βέρα;;; Σας τραβάνε οι δεσμευμένοι εσάς τις γυναίκες;;; Και μετά φταίει ο άντρας..Άτιμη και άδικη κενωνία...Βγες με μια φίλη σου, κατά προτίμηση όμορφη και άρχισε να κοιτάς γύρω σου διακριτικά για να εντοπίσεις ποιες σε κοιτούν. Φρόντισε να ενημερώσεις τη φίλη σου για το 'πείραμα' ώστε να μην παρεξηγηθεί. Θα εκπλαγείς από το πόσο περισσότερες είναι αυτές που κοιτούν από αν είσαι με ένα φίλο σου και πόσο πιο ξεδιάντροπα 'καρφώνονται'. Επίσης, παρατήρησε ότι πολλές απ'αυτές συνοδεύονται. Πίστεψέ με, το έχω δει πολλές φορές.
Πιθανή εξήγηση: Οι γυναίκες είναι πολύ ανταγωνιστικά πλάσματα και πάντα 'φτιάχνονται' με τη φαντασίωση να κερδίσουν τον άνδρα κάποιας άλλης, έστω κι αν τελικά δεν το προσπαθήσουν ποτέ για λόγους ηθικής. Κοπέλες, αυτό δεν είναι μομφή, ειλικρινά, είναι απλά διαπίστωση.
Ίσως τα αντίστοιχα να ισχύουν και για τους άνδρες, δεν μπορώ να ξέρω. Εγώ πάντως πιστεύω πως κατά κανόνα σπάνια άνδρας κοιτάει γυναίκα που συνοδεύεται. Ας μας πουν οι κοπέλες.
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.δεν νομίζω οτι είπε κανείς οτι το σφάλμα είναι του άλλου, ο άλλος βρίσκει και κάνει το θέμα είναι τι θέλεις εσυ απο μια τέτοια αρρωστημένη σχέση...γιατι μην μου πείς οτι δεν είναι αρρωστημένη, μέσα στα ψέματα, την απιστία και απο τα δύο μέτωπα και στις άσκοπες δικαιολογίες...anyway μακρυά απο μάς...
τώρα περι ρόδινα που λέγαμε...είναι νομίζω σε τι φάση της ζωής σου βρίσκεσαι...αν είσαι απελπισμένος/η το πρώτο φαινομενικά καλό άτομο που θα πέσει μπροστά σου θα θεωρηθεί και ως λυτρωτής...οταν θα αρχίσει να απομυθοποιείτε τότε η όλη σχέση για σένα παίρνει την κάτω βόλτα, στην αντίθετη περίπτωση που είσαι εντάξει με τον εαυτό σου και ξέρεις τι θές και τι ψάχνεις τότε πιστεύω οτι λειτουργείς με καθαρότερο μυαλό και δεν πέφτεις στην παγίδα του ενθουσιασμού... -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Εμείς οι 24-άρηδες φοιτητές χωρίς βέρες και αμάξια τι πρέπει να κάνουμε;εσένα χρυσό μου πιο πιθανό είναι θα σε περιλάβει καμια 40αρα παντρεμένη να σε ξεζουμίσει αν και είσαι στα όρια...της ηλικίας
-
Πάντως γεγονός είναι ότι πιο συχνά ακούς γυναίκες να αναλύουν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια του καινούργιου - ή ήδη υπάρχοντος - γκόμενου στις φίλες τους παρά άνδρες...
Κι εγώ πρέπει να πω ότι δε νιώθω άνετα να κάνω βούκινο τα θέματα που αφορούν την κοπέλα μου κι εμένα στους φίλους μου. Ούτε, βεβαίως, θα ήθελα το ίδιο να κάνει εκείνη.
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
óôçí áíôßèåôç ðåñßðôùóç ðïõ åßóáé åíôÜîåé ìå ôïí åáõôü óïõ êáé îÝñåéò ôé èÝò êáé ôé øÜ÷íåéò ôüôå ðéóôåýù ïôé ëåéôïõñãåßò ìå êáèáñüôåñï ìõáëü êáé äåí ðÝöôåéò óôçí ðáãßäá ôïõ åíèïõóéáóìïý...Óå áõôÞ ôçí ðåñßðôùóç ìðïñåß íá èåùñçèåßò øõ÷ñüò/ç êáé Üêñùò áëáæïíéêüò/ç ÁÍÅÔÁ!!!!!!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Βγες με μια φίλη σου, κατά προτίμηση όμορφη και άρχισε να κοιτάς γύρω σου διακριτικά για να εντοπίσεις ποιες σε κοιτούν. Φρόντισε να ενημερώσεις τη φίλη σου για το 'πείραμα' ώστε να μην παρεξηγηθεί. Θα εκπλαγείς από το πόσο περισσότερες είναι αυτές που κοιτούν από αν είσαι με ένα φίλο σου και πόσο πιο ξεδιάντροπα 'καρφώνονται'. Επίσης, παρατήρησε ότι πολλές απ'αυτές συνοδεύονται. Πίστεψέ με, το έχω δει πολλές φορές.
Τι να σε πω... Δεν το έχω προσέξει... Αλλά το θέμα είναι να σε κοιτάνε όταν δεν συνοδεύεσαι Αλλιώς, τι να το κάνεις;;;
Αλλά είπαμε, ο νόμος του ΜέρφυΊσως τα αντίστοιχα να ισχύουν και για τους άνδρες, δεν μπορώ να ξέρω. Εγώ πάντως πιστεύω πως κατά κανόνα σπάνια άνδρας κοιτάει γυναίκα που συνοδεύεται. Ας μας πουν οι κοπέλες.
Εδώ θα διαφωνήσω. Επειδή κι εγώ το έχω κάνει... Επίσης ήμουν με την κοπελιά μου σταματημένος στην κίνηση (προχθές...) και από το απέναντι ρεύμα επίσης σταματημένοι ήταν 3 αγοράκια (18-19 χρονών) σε ένα ROVER. Και ο ένας έστελνε φιλάκια στην κοπελιά μου
Με εμένα μέσα . Η κοπελιά μου βέβαια δεν έδωσε καμία σημασία (όταν το κατάλαβε... ) και μου το είπε όταν τους είχαμε περάσει... Μην μου κάνετε του ψευτοηθικούς, το ξέρω οτι κι εσείς θα το κάνατε... (Και εγώ θα το έκανα, εντάξει... ) Όχι με τόσο γελοίο τρόπο, αλλά...Όσο για το αν κανείς σχολιάζει τα του φίλου του με άλλους, εξαρτάται από το άτομο και όχι από το φύλο. Ούτε εγώ το κάνω, ούτε οι φίλες μου.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
¼óï ãéá ôï áí êáíåßò ó÷ïëéÜæåé ôá ôïõ ößëïõ ôïõ ìå Üëëïõò, åîáñôÜôáé áðü ôï Üôïìï êáé ü÷é áðü ôï öýëï. Ïýôå åãþ ôï êÜíù, ïýôå ïé ößëåò ìïõ.
ÔÏ ÍÁ ÅÉÓÁÉ ÑÏÌÐÁÓ ÅÉÍÁÉ ÐÑÏÔÅÑÇÌÁ ÔÏÓÏ ÁÑÓÅÍÉÊÏ ÏÓÏ ÊÁÉ ÈÕËÇÊÏ .ÁÐËÁ Ï Ó×ÏËÉÁÓÌÏÓ ÊÁÐÏÉÙÍ ÐÑÁÃÌÁÔÙÍ ÐÏÕ ÈÁ ÁÊÏÕÓÅÉÓ ÓÅ ÁÍÕÐÏÐÔÅÓ ÖÁÓÅÉÓ ÓÅ ÊÁÍÅÉ ÁÍÁÖÅÑÈÇÊÁ ÓÅ ÃÕÍÁÉÊÅÓ ÌÉÁÓ ÊÁÉ ÁÐÏ ÅÊÅÉ ÇÑÈÁÍ ÔÁ ÐÑÙÔÁ ÊÁÉ ÓÔÇ ÓÕÍÅ×ÅÉÁ ÁÊÏËÏÕÈÇÓÁÍ ÏÉ .
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)