-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Επι τη ευκαιρία, σήμερα κλείνω 3 χρόνια με την κοπελιά μου... Και δεν την έριξα με το αυτοκίνητο (ποιο αυτοκίνητο; το Golf;;;; Ας γελάσω... θυληκή γάτα δεν ρίχνεις με αυτο, όχι γυναίκα). Την έριξα με τον πλούσιο εσωτερικό μου κόσμο ... (no comments).
αντε βρε συνχαρητήρια και το FORUM....κουμπάροι
με εκπλήσεις όμως...αφού Ε Ι Ν Α Ι GOLF, πώς εσύ την έριξες με τον εσωτερικό σου κόσμο???ΕΛΑ ΝΤΕ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ?
-
Ο χρήστης Mavrogati έγραψε:
Δε διευκρινίζεις όμως γιατί βγάζεις στατιστικά για τις ηλικίες των αντρών οδηγών!!Εεε είναι ένα 'τικ' που μου έχει μείνει από παλιότερη συζήτηση
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Μήπως είχες κανένα κουκλάκι κρεμασμένο στον καθρέπτη σου, είχε προσπαθήσει να βάψεις τα χείλια σου και πέρασες εκείνη τη στιγμή πάνω από λακούβαόχι όχι γιακ!!!!! Τίποτα περίεργο, ούτε καν έτρεχα, γι'αυτό και το ανέφερα!!!!
Τι να πω.. χάλασαν και οι αντρες φαίνεται!!!!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
just 4 the record, μετα θα αποσυρθω στα σκοταδια, να αναφερω οτι βλεποντας η σαλωμη το peugeot ειπε 'ζαντες φανταζομαι θα αλλαξεις, ε ?' (μιλαμε για το gti)ψιτ... για καλό τώρα έγραψες εσύ? Αντε πήγαινε στα σκοτάδια πάλι!!!!
οταν σου πω, δηλαδη, 'γδυσου!' εσυ θα συμπερανεις οτι εχω θερμαινομενο καθισμα??
αχα!!! Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον ερώτημα!! Νομίζω όμως ότι δεν ισχύει το αντίστροφο, θα το τσεκάρω στον επόμενο που θα μου το προτείνει!!!! (για στατιστικούς λόγους παντα ε?? )
Να πω και κατι άλλο? Πολύ το σχολιάζετε το 'γδύσου' δεν βλέπω όμως καμια αντιπρόταση!!!
-
το seicento integrale είναι μεγάλη γκομενοπαγίδα!!!
δε φτάνει που αυξάνουμε ραγδαία τις σελίδες, μας κατηγορείτε και από πανω....
όπως και να το κάνουμε η θέα ωραίας γυναικας στο αυτοκίνητο είναι καλό πράγμα! -
Ο χρήστης salome έγραψε:
Να πω και κατι άλλο? Πολύ το σχολιάζετε το 'γδύσου' δεν βλέπω όμως καμια αντιπρόταση!!!
ντυσου να μην κρυωσεις λεω γω διοτι και ο καιρος τωρα εχει τα χαλια του και ολοι οι τολμηροι την παθανε
-
ακου κει....ΓΔΥΣΟΥ!!!
ωραία ακούγεται... -
Ο χρήστης salome έγραψε:
Τι να πω.. χάλασαν και οι αντρες φαίνεται!!!!!
Ε ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΕΣΥ ΑΥΤΟ,ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?????????
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ακου κει....ΓΔΥΣΟΥ!!!
ωραία ακούγεται...ΝΑΙ ΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ,ΚΙ'ΑΣ ΛΕΕΙ Ο skullone ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΥΡΙΑ.
ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠ -
Ο χρήστης salome έγραψε:
Να πω και κατι άλλο? Πολύ το σχολιάζετε το 'γδύσου' δεν βλέπω όμως καμια αντιπρόταση!!!Αντιπρόταση στο 'γδύσου';;; Μα είμαστε σοβαροί;;; Υπάρχει κανένας άντρας που θέλει να αντιπροτείνει κάτι στο 'γδύσου';;; Είπαμε να μην το κάνουμε ροζ το thread, αλλά εσείς εδώ πάτε να μας βγάλετε και 'τοιούτους'... Ε, όχι κι έτσι, είπαμεεεεε!!!!
-
Η αντιπρόταση στο 'γδύσου' είναι ‘πολύ σου πάει αυτό το 'συνολάκι'!!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Πάντως με το μαλακό τις εξατμίσεις, έτσι; Γιατί υπάρχουν και σεξουαλικές προεκτάσεις εκεί πέρα και τότε είναι σίγουρο 1000% ότι θα μας το κόψουν το thread. Εντάξει, οι ζάντες είναι πιο 'αθώες'...
καλά αυτό απο πότε προέκυψε??? εγώ ήξερα για όλο το αμάξι...εξου και όσο μεγαλώνετε σε ηλικία αγοράζετε πιο σπόρ/γρήγορα/μεγάλα αυτοκίνητα!!!
Αυτό δεν ισχύει καθόλου. Ο λόγος για τον οποίο αγοράζουμε μεγαλώνοντας πιο σπορ/γρήγορα/μεγάλα αυτοκίνητα είναι γιατί έχουμε περισσότερα/χρήματα/που περισσεύουν!!! Εγώ και τώρα θα ήθελα να είχα ένα SAAB 93, αλλά αναγκάζομαι να βολεύομαι με το ποδήλατο που λέγαμε, γιατί η τσέπη μου είναι λίγο στενή αυτό τον καιρό (τι στενή δηλαδή, άδεια είναι, άσε που δεν είναι και δική μου, αλλά επιδοτείται). Οπότε, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που σκέφτηκε το -πάντα- πονηρό γυναικείο μυαλό σου!!! Απαπα... Αν είναι δυνατόν να σκέφτονται τέτοια πράγματα.. Όσο για την εξάτμιση, δεν προέκυψε τώρα αυτό, είναι λογική διαπίστωση, λόγω σχήματος και ρόλου που επιτελεί... Ε, ας μην το αναπτύξω κι άλλο, θα με διώξουν δεν υπάρχει περίπτωση!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
εγώ ήξερα για όλο το αμάξι...εξου και όσο μεγαλώνετε σε ηλικία αγοράζετε πιο σπόρ/γρήγορα/μεγάλα αυτοκίνητα!!!Αυτό συνήθως γίνεται γιατί όσο μεγαλώνεις τόσο περισσότερα έχεις για ξόδεμα...οπότε αγοραζεις αυτά που ήθελες μικρός και δεν είχες να τα αποκτήσεις.
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Επι τη ευκαιρία, σήμερα κλείνω 3 χρόνια με την κοπελιά μου... Και δεν την έριξα με το αυτοκίνητο (ποιο αυτοκίνητο; το Golf;;;; Ας γελάσω... θυληκή γάτα δεν ρίχνεις με αυτο, όχι γυναίκα). Την έριξα με τον πλούσιο εσωτερικό μου κόσμο ... (no comments).
αντε βρε συνχαρητήρια και το FORUM....κουμπάροι
με εκπλήσεις όμως...αφού Ε Ι Ν Α Ι GOLF, πώς εσύ την έριξες με τον εσωτερικό σου κόσμο???Κατ' αρχην καλημέρα σας.
Μα, βρε kamil, ακριβώς αφού είναι Golf (το IV) την έριξα με τον εσωτερικό μου κόσμο και όχι με το αυτοκίνητο. Διότι απλούστατα με αυτό το αυτοκίνητο δεν ρίχνεις γκόμενα. Εδώ δεν τα κατάφερε ο άλλος με το GTI, θα τα κατάφερνα εγώ με το μαμίσιο 1,6 που δεν έχει καν ζάντες αλουμινίου;;;
Εκτός κι αν εννοείς ότι δεν έχω πλούσιο εσωτερικό κόσμο και αυτή η παρατήρηση ήταν ένα σχόλιο και είπα ότι τα σχόλια απαγορεύονται.
Αυτό ήτανε... Η υπομονή μου εξαντλήθηκε. Απευθύνω απελπισμένη έκκληση στην Αμερικανική κυβέρνηση για βοήθεια... Να στείλει τους πεζοναύτες να με απελευθερώσουν από εσάς εδώ τους τρελαμένους/νεςΠροφανώς αστειεύομαι... Και το κόβω εδώ με τους πεζοναύτες, γιατί θα πλακωθούμε...
Α, και kouk, εσύ πραγματικά πιστεύεις ότι η αντιπρόταση στο γδύσου είναι το 'πολύ ωραίο φόρεμα';;; Γιατί δεν λες και τη συνέχεια;;;
- Πολύ ωραίο φόρεμα, πρέπει να το βγάλεις να δούμε κι αν το εσωτερικό είναι το ίδιο ωραίο
ή δεύτερη εναλλακτική
-Πολύ ωραίο φόρεμα. Γιατί δεν το βγάζεις να τα εξετάσουμε;;; Ξέρεις, γνωρίζω πολλά πράγματα από ρούχα και θέλω να δω αν το ρούχο είναι ποιοτικό
Έχουμε εκτροχιαστεί... Τελείως!!!!!!
- Πολύ ωραίο φόρεμα, πρέπει να το βγάλεις να δούμε κι αν το εσωτερικό είναι το ίδιο ωραίο
-
Καλημέρα!
Τελικά το θέμα είναι για εκτροχιασμούς!! Salome, συγχαρητήρια!! -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
γιατί η τσέπη μου είναι λίγο στενή αυτό τον καιρό (τι στενή δηλαδή, άδεια είναι, άσε που δεν είναι και δική μου, αλλά επιδοτείται).μην ξεχνάς οτι μεγαλώνοντας έρχονται και τα παραπανίσια κιλα και που δεν σας επιτρέπουν πλέον να φοράτε τα κολλητά, εφαρμοστά παντελόνια [χμμμμμ ] με τις στενές τσέπες...αρα δεν είναι οικονομικό το θέμα...το παντελόνι είναι στενό τώρα
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Μα, βρε kamil, ακριβώς αφού είναι Golf (το IV) την έριξα με τον εσωτερικό μου κόσμο και όχι με το αυτοκίνητο. Διότι απλούστατα με αυτό το αυτοκίνητο δεν ρίχνεις γκόμενα. Εδώ δεν τα κατάφερε ο άλλος με το GTI, θα τα κατάφερνα εγώ με το μαμίσιο 1,6 που δεν έχει καν ζάντες αλουμινίου;;;καλέ μην μιλάς έτσι για τον Big Brother γιατί κάποτε ήταν στις δόξες του...
Αυτό ήτανε... Η υπομονή μου εξαντλήθηκε. Απευθύνω απελπισμένη έκκληση στην Αμερικανική κυβέρνηση για βοήθεια... Να στείλει τους πεζοναύτες να με απελευθερώσουν από εσάς εδώ τους τρελαμένους/νες
ασε καλύτερα γιατι ούτε το Golf θα μείνει αλλά πολύ πιθανόν ούτε τίποτε απο σένα, αν επέμβουν οι πεζοναύτες...εκτός και αν θέλεις άλλου είδους βοήθεια
Γιατί δεν λες και τη συνέχεια;;;
Παραλλαγή: 'να δούμε και τον εσωτερικό σου κόσμο'
-
Καλημέρα σας,
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Γιατί δεν λες και τη συνέχεια;;;
Παραλλαγή: 'να δούμε και τον εσωτερικό σου κόσμο'
Έτερη παραλλαγή: Ωραίο φόρεμα. Άραγε θα μοιάζει το ίδιο ωραίο πεταμένο στο πάτωμα;
-
Οχι βρε παιδιά!!! Με παρεξηγήσατε!!!!
Αντιπρόταση στο τι πρέπει να καταλάβει η γυναίκα όταν της λεει ο κάτοχος του Opel Astra:
'άναψα και το θερμαινόμενο κάθισμα, για να μην κρυώνεις'Εγώ παντως το πρώτο που σκέφτηκα είναι το 'Γδύσου'
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Αντιπρόταση στο τι πρέπει να καταλάβει η γυναίκα όταν της λεει ο κάτοχος του Opel Astra:
'άναψα και το θερμαινόμενο κάθισμα, για να μην κρυώνεις''Άμα έχω θερμαινόμενα καθίσματα στο αυτοκίνητο φαντάσου τι κρεββατάρα με υδατόστρωμα θα έχω στο σπίτι'.
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)