-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
εγώ προσωπικά είμαι άνετη με συγκεκριμένο θέμα,
Άλλη μια αξιοπρόσεκτη διαφορά των 2 φύλων. Δεν έχω δει ποτέ γυναίκα να είναι 'ψυχαναγκαστική' με το αυτοκίνητό της αλλά πάρα πολλούς άνδρες, που φτάνουν μέχρι και σε φαιδρά επίπεδα.
παρόλο που είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο, στην αρχή το έδινα και σε άλλους να το οδηγήσουν
Μόνο στον καλύτερό μου φίλο και την κοπέλα του.
είναι αναπόφευκτο...
Μετά από 2 χρόνια το κατάλαβα κι εγώ και χαλάρωσα λίγο.
άσε που του έχω κάνει και καμια δυό καλές απο μόνη μου...
Κι εγώ.
οι λακκούβες όμως με τρελλαινουν, γιατι το έχω χαμηλώσει λίγο και πρέπει να είμαι στην τσίτα συνέχεια...
Αν δεις μια κόκκινη 147 να πηγαίνει σαν το έμβλημά της (το φίδι) στους δρόμους της Αθήνας για να αποφύγει λακούβες μάλλον εγώ θα είμαι.
Και μη βιαστείτε να μου την πείτε, προσέχω πάντα τους καθρέφτες μου για μηχανάκια.όταν είναι η εποχή που πρέπει τα 'παιδιά' να πιάσουν τους στόχους τους...γράφουν μέχρι και ποδήλατα...δεν καταλαβαίνουν ΧΡΙΣΤΟ!!!
Πάντως εμένα δε με έχουν γράψει με την 147 παρά τις 200άρες που έχω ρίξει κατά καιρούς. Αντίθετα με έχουν γράψει με νοικιάρικο Χιουντάι Άξεντ πηγαίνοντας με 130.
Ο κος Μέρφι μήπως έχει κάτι να πει γι'αυτό; -
είπαμε το διασκεδάζω να βλέπω γυναίκες οδηγούς...αλλά και το λεωφορείο έτσι όπως το πες καλή φάση μου ακούγεται~!!!
-
Aí ï êïò ÌÝñöé åß÷å ãíùñßóåé ôá 'ðáéäéÜ' äåí èá åß÷å âãÜëåé êÜðïéïõò íüìïõò ..
-
Εγώ ρε παιδιά προσέχω το 1.4 Golf CL τόσο για τις λακούβες, όσο και για τις γρατζουνιές, κι ας έχει τις άπειρες (η μαμά βλέπετε... ). Και το περιποιούμαι όποτε είμαι Ηράκλειο μια χαρά. Το ίδιο προσέχω και το Rover του πατέρα μου, κι ας του έχω ρίξει μία ΠΟΛΥ χοντρή τράκα (είμαι τυχερός που γράφω αυτή τη στιγμή), αλλά δεν έφταιγα εγώ όμως, πιστέψτε με... Πραγματικά, είναι θέμα ανθρώπου. Κάποιοι θεωρούν το αυτοκίνητο απλά εργαλείο για να μετακινούνται (και είναι απόλυτα σεβαστό) και άλλοι το αγαπάνε σαν κάτι δικό τους (είναι αυτοί που συνήθως ξέρουν και να το οδηγούν). Έτσι είναι αυτά. Όσο για τις γρατζουνιές, είναι σίγουρα αναπόφευκτες, αλλά οι λακούβες είναι πιο σοβαρό θέμα, πάμε πλέον στην ακεραιότητα του οχήματος και κατ' επέκταση τη δική μας, μιας που είμαστε εκεί μέσα... Δεν είναι λοιπόν παραξενιά το να κάνεις S-άκια για να τις αποφεύγεις!
Όσο για τις 200-άρες, αν θες τη συμβουλή μου, κόψ' τις, γιατί είναι πάααρα πολύ επικίνδυνες, ανεξάρτητα από μπάτσους. Κι εγώ έτρεχα πολύ πριν το ατύχημά μου και μετά το έκοψα, γιατί απλά είδα ότι όσο καλό αυτοκίνητο και να έχεις, κρατήματα, φρένα, ιστορίες, τις βλακείες των άλλων δεν μπορείς πάντα να τις προβλέπεις και σίγουρα δεν μπορείς να τις αποφεύγεις! Οπότε, για μένα η χρησιμότητα του 'καλού' αυτοκινήτου έγκειται πλέον στην παθητική του ασφάλεια, γιατί μετά το 'ντουκ' μόνο αυτό μετράει!!! Μην εμπιστεύεστε λοιπόν τις ικανότητές σας πίσω από το τιμόνι, γιατί απλά, υπάρχουν εκεί έξω άλλοι οδηγοί, με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ικανότητες στις βλακείες, που μπορούν να κάνουν ακόμα και τον πλέον έμπειρο να τα χάσει!!! Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που ακόμα και ο Schumacher δηλώνει ότι δεν τρέχει ΠΟΤΕ εκτός πίστας!!! Μπορεί η ταχύτητα να είναι κ***α, αλλά είναι και επικίνδυνη!
Μία κοινωνική προσφορά του 4ΤΡΟΧΟΙ Forum...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Άλλη μια αξιοπρόσεκτη διαφορά των 2 φύλων. Δεν έχω δει ποτέ γυναίκα να είναι 'ψυχαναγκαστική' με το αυτοκίνητό της αλλά πάρα πολλούς άνδρες, που φτάνουν μέχρι και σε φαιδρά επίπεδα.δεν είναι οτι δεν το πονάω ή δεν το νοιάζομαι, και τα σερβις του κάνω, και το look του [εξωτερικό/αλλά σύντομα και μηχανολογικό] βελτιώνω όσο περνάει ο καιρός, και τα κουκλάκια του έχω να του κρατούν παρέα και σε πάρκιν το βάζω για να μην το πειράζουν άσχετοι και το ενοχλούν...αλλά δεν θα κάτσω να πεθάνω αν το δώ και λίγο γρατζουνισμένο...όχι οτι δεν θα με πειράξει, αλλά η ζωή είναι πολύ μικρή για να χαλιόμαστε με τέτοια πράγματα...
-
ουτε και γω είμαι κανας μανιακός...ούτε πολύ ούτε λιγο!!! άλλωστε όποτε το πλένω, βρέχει....
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
'άναψα και το κάθισμα, για να μην κρυώνεις' , η συνοδηγός πως να το πάρει αυτό?? Μήπως ότι είναι κρυόκ..λη???
Eγώ παντως θα το έπαιρνα ως εξης:
'Γδύσου!'
Όχι απαραίτητα... Άμα είναι βαρύς χειμώνας και τα καθίσματα είναι δερμάτινα, είναι ό,τι πρέπει για να μην πλευριτώσει...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Α, και kouk, εσύ πραγματικά πιστεύεις ότι η αντιπρόταση στο γδύσου είναι το 'πολύ ωραίο φόρεμα';;; Γιατί δεν λες και τη συνέχεια;;;
- Πολύ ωραίο φόρεμα, πρέπει να το βγάλεις να δούμε κι αν το εσωτερικό είναι το ίδιο ωραίο
ή δεύτερη εναλλακτική
-Πολύ ωραίο φόρεμα. Γιατί δεν το βγάζεις να τα εξετάσουμε;;; Ξέρεις, γνωρίζω πολλά πράγματα από ρούχα και θέλω να δω αν το ρούχο είναι ποιοτικό
Έχουμε εκτροχιαστεί... Τελείως!!!!!!
Ωραίο φόρεμα. Ταιριάζει άραγε με τα χαλάκια του αυτοκινήτου;
- Πολύ ωραίο φόρεμα, πρέπει να το βγάλεις να δούμε κι αν το εσωτερικό είναι το ίδιο ωραίο
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Á, êáé kouk, åóý ðñáãìáôéêÜ ðéóôåýåéò üôé ç áíôéðñüôáóç óôï ãäýóïõ åßíáé ôï 'ðïëý ùñáßï öüñåìá';;; Ãéáôß äåí ëåò êáé ôç óõíÝ÷åéá;;;
- Ðïëý ùñáßï öüñåìá, ðñÝðåé íá ôï âãÜëåéò íá äïýìå êé áí ôï åóùôåñéêü åßíáé ôï ßäéï ùñáßï
Þ äåýôåñç åíáëëáêôéêÞ
-Ðïëý ùñáßï öüñåìá. Ãéáôß äåí ôï âãÜæåéò íá ôá åîåôÜóïõìå;;; ÎÝñåéò, ãíùñßæù ðïëëÜ ðñÜãìáôá áðü ñïý÷á êáé èÝëù íá äù áí ôï ñïý÷ï åßíáé ðïéïôéêü
¸÷ïõìå åêôñï÷éáóôåß... Ôåëåßùò!!!!!!
Ùñáßï öüñåìá. ÔáéñéÜæåé Üñáãå ìå ôá ÷áëÜêéá ôïõ áõôïêéíÞôïõ;
H MÐÏÑÅÉÓ ÍÁ ÐÅÉÓ
ÌÅ×ÑÉÓ ÓÔÉÃÌÇÓ ÏÓÅÓ ÖÏÑÅÓ Å×ÅÉ ×ÑÇÓÉÌÏÐÏÉÇÈÅÉ Å×ÅÉ ÁÐÏÄÙÓÅÉ ÔÁ ÌÅÃÉÓÔÁ.ÊÁÉ ÁÓÅ ÔÏÕÓ ÁËËÏÕÓ ÍÁ ÁÃÏÑÁÆÏÕÍ - Ðïëý ùñáßï öüñåìá, ðñÝðåé íá ôï âãÜëåéò íá äïýìå êé áí ôï åóùôåñéêü åßíáé ôï ßäéï ùñáßï
-
Ωραίο φόρεμα. Ταιριάζει άραγε με τα χαλάκια του αυτοκινήτου;αν πείς ποτέ κάτι τέτοιο, σε βλέπω με τα πατάκια κολάρο
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
H MΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣμια χαρά σε βρίσκω, το έχεις πιάσει το νόημα
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Ωραίο φόρεμα. Ταιριάζει άραγε με τα χαλάκια του αυτοκινήτου;
αν πείς ποτέ κάτι τέτοιο, σε βλέπω με τα πατάκια κολάρο
Μωρέ αν την έχεις ποτίσει αρκετά ξύδια, κατά πάσα πιθανότητα (μιλάω εκ πείρας) όχι μόνο το φόρεμα θα βρεθεί στα πατάκια, αλλά και ό,τι άλλο φοράει...
-
σεμναααααα
φύλλο και φτερό το έκανες πάλι -
Ε, πήγαινες γυρεύοντας κορ'τσούδι μ'!!!
-
Ε, πήγαινες γυρεύοντας κορ'τσούδι μ'!!!αααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!! καλοοοοοοοοοοοοοοοοο
-
Με διαφορά ΤΟ καλυτερότερο!!!!
-
Ε ρε γλέντια! Το μουρλάναμε στο χαβαλέ το φόρουμ!
-
Χρειάζεται και αυτό Κωνσταντίνε!
-
Συμφωνώ απολύτως. Πρέπει να'ρχόμαστε στα ίσια μας με κάποιο τρόπο!
-
Συμφωνώ απολύτως. Πρέπει να'ρχόμαστε στα ίσια μας με κάποιο τρόπο!κι εγώ που είμαι ακόμα στο γραφείο...διαβάζω κάτι τέτοια και όντως έρχομαι στα ίσια μου....thks skull
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)