-
δίκιο είχε το παιδί, μπορούσες να πάρεις και καλύτερο!!! που πάτε και τους βρίσκετε?
αμάξι είναι αυτό που χεις ή βουρτσα?
η εμμονή των γυναικών με τα αυτοκίνητα των άλλων είναι που σε κάνει να νιώθεις κομπλεξικα....όχι εσύ...καταλαβες...
το χω ξαναπει...να λεγες ότι οδηγούσανε κιόλας.... -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
kamil-ΙΤΣΑ,ΝΑ ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ?
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΙΝΕ........
......ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΕΚΕΝΕ -
το πες μια ότι οδηγείς...
το πες δυο.....
εεεεε αμαν πια!!!!
έλα να τα στησουμε να δούμε ποιος οδηγεί εδώ μέσα!!!!!!
με την καλή έννοια.... -
άνοιξα την 21η σελίδα!!!!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Το μόνο πρόβλημα είναι πως αν ζεις σε πόλη κινδυνεύει σοβαρά η σωματική σου ακεραιότητα και εκείνη του ποδήλατου από τα γνωστά φρούτα που κυκλοφορούν στους δρόμους και τις χιλιάδες λακούβες.
Επίσης, εκτός κι αν το μέρος που μένεις είναι σχετικά επίπεδο θα σου βγαίνει η πίστη για να καλύψεις μια αστεία απόσταση. Και δεν μπορείς να πηγαίνεις στη δουλειά σου ή οπουδήποτε αλλού ιδρωμένος και βρωμερός.
Όπως βλέπεις λοιπόν για μας τους κακόμοιρους κάτοικους των πόλεων αυτό δεν παίζει. Και μη μου πεις να πηγαίνω σε ποδηλατοδρόμιο γιατί πολύ πιο εύκολα βρίσκεις γυμανστήριο, κολυμβητήριο ή πάρκο για τζόγκιν.
φίλε μου
ψηλοβαρεμένο σε κόβω
καμία από τις δικαιολογίες που αναφέρεις δεν στέκει στην πραγματικότητα
μετά από >25.000 Km στους δρόμους της αθήνας είμαι σώος και αβλαβής , ουδέποτε χάλασε κάτι στο ποδήλατο από λακούβα και τα αγαπημενα μου στέκια είναι κατεχακη,ζωγραφου,γουδι,κεντρο,αλεξαντρας ....
το ιδρωμενος και το βρωμερος τα συνδεεις διοτι μαλλον ιδρωνεις 1 φορα την βδομάδα αν όχι και λιγότερο
ο οργανισμός δεν παράγει επιπλέον βρώμα για να εμπλουτίζει τον ιδρώτα του .....
απλά βγαζει κάθε φορά όση έχει συσσωρεύσει και αν έχει προλάβει να συσσωρεύσει(προσοχή, κάθε ομοιότητα με πραγματικούς χαρακτήρες είναι τυχαία
με λίγα λόγια δεν αναφέρομε προσωπικά για να θίξω κάποιον) -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
δίκιο είχε το παιδί, μπορούσες να πάρεις και καλύτερο!!!αν εννοείς άνδρα...μου πήρε λίγο παραπάνω να το καταλάβω...αλλά κάλιο αργά παρα ποτέ...
που πάτε και τους βρίσκετε?
στα γαριδάκια
αμάξι είναι αυτό που χεις ή βουρτσα?
καλέ είπες βούρτσα τον 'Περικλή'...για το καλό σου, θα έλεγα να ανακαλέσεις...γιατι αν σου συμβεί τίποτε κακό δεν θα φταίω εγώ...ξέρεις ο 'Περικλής' είναι μακρυνός συγγενής της 'Christine'
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το πες μια ότι οδηγείς...
το πες δυο.....
εεεεε αμαν πια!!!!
έλα να τα στησουμε να δούμε ποιος οδηγεί εδώ μέσα!!!!!!
με την καλή έννοια....R U TALKING TO ME
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Κορίτσια....ο Μένιος!!!πιάνει πιάνει!!!! Είναι γλύκας!!!!
-
Ο χρήστης predator έγραψε:
καμία από τις δικαιολογίες που αναφέρεις δεν στέκει στην πραγματικότηταΚοίτα, μέχρι τα 21 μου παραθέριζα στη Νέα Μάκρη και δεν κατέβαινα από το Mercier που είχα τότε. Μετά δυστυχώς αναγκαστήκαμε να ξενοικιάσουμε το εξοχικό λόγω οικογενειακής τραγωδίας. Όπως βλέπεις δεν είμαι εντελώς άσχετος από ποδήλατα.
μετά από >25.000 Km στους δρόμους της αθήνας είμαι σώος και αβλαβής, ουδέποτε χάλασε κάτι στο ποδήλατο από λακούβα και τα αγαπημενα μου στέκια είναι κατεχακη,ζωγραφου,γουδι,κεντρο,αλεξαντρας ....
Εγώ δε νοιώθω ασφαλής μέσα στην Αθήνα ούτε με αυτοκίνητο, θα κυκλοφορήσω και με ποδήλατο; Ή νομίζεις πως σου κάνει καλό να ζορίζεις το αναπνευστικό σου μέσα στα καυσαέρια της Αθήνας;
το ιδρωμενος και το βρωμερος τα συνδεεις διοτι μαλλον ιδρωνεις 1 φορα την βδομάδα αν όχι και λιγότερο ο οργανισμός δεν παράγει επιπλέον βρώμα για να εμπλουτίζει τον ιδρώτα του ..... απλά βγαζει κάθε φορά όση έχει συσσωρεύσει και αν έχει προλάβει να συσσωρεύσει
Το κακό είναι πως ιδρώνω πολύ και πολύ εύκολα. Το καλοκαίρι είμαι μονίμως ιδρωμένος εκτός κι αν είμαι σε κλιματιζόμενο χώρο. Να μη σου πω τι γίνεται όταν κάνω 'διάδρομο' στο γυμναστήριο, μετά θέλει σκούπισμα ο ιμάντας του από τον ιδρώτα και εγώ είμαι λες κι έχω ...βουτήξει σε πισίνα με τα ρούχα. Φαντάζεσαι να εμφανιζόμουν έτσι στη δουλειά μου; Εσύ πας στη δουλειά σου με το ποδήλατο; Και τι δουλειά κάνεις;
Δεν παίζει για όλους η συμβουλή σου λοιπόν. Όπως βλέπεις υπάρχουν άνθρωποι που για πρακτικούς λόγους δεν μπορούν να την ακολουθήσουν, μη βιάζεσαι να τους αφορίσεις.
-
Σχετικά με τα ποδήλατα: Εαν οι γυναίκες σας δουν να περνάτε με το ποδήλατο έχετε πολλές ελπίδες (ειδικά εαν φοράτε και την στολή)!! Εαν όμως είναι να ανέβουν στην πλάτη σας για να μετακινήστε, χλωμούς σας κόβω
Τώρα για το αν πρέπει ο άντρας να έχει αυτοκίνητο μπορεί να μην είναι απαραίτητο κριτήριο αλλά σίγουρα είναι πιο βολικό, ειδικά εαν δεν έχει η κοπέλα. (δεν συζητάω ακρότητες του στυλ βαριέμαι ή δεν κυκλοφορώ νύχτα γιατί φοβάμαι). Για φαντάσου π.χ. καποιον που μένει Βαρυμπόμπη και η κοπέλα μένει στο Ελληνικό. Εαν καποιος από τους δύο δεν έχει αυτοκίνητο δεν γίνεται να προχωρήσει και η σχέση. Μιλάω για Αθήνα παντα, έτσι? Γιατί π.χ. στην Λάρισα οι αποστάσεις είναι κοντινές οποτε δεν χρειάζεσαι και αμάξι για να μετακινηθείς.
Οσο για το οτι οι κοπέλες σας έχουν απαίτηση να τις πηγαινοφέρνετε λυπάμαι που θα το πω αλλά εσείς τις έχετε κακομάθει (ή ο πρωην)
-
salome καλή μου επέτρεψε μου να διαφωνήσω...ο έρως 'μέσα' δεν κοιτά...έχω κολλητό μου ζευγάρι που εκείνος μένει Καρδίτσα, εκείνη Αθήνα, δεν έχει κανείς απο τους δύο τους μεταφορικό μέσο και μετακινούντε με λεωφορεία/ταξί τόσο για τις υπεραστικές όσο και για τις αστικές τους μετακινήσεις...μέχρι να μετακομίσει η κοπελιά στην Καρδίτσα...
-
Φίλοι μου, μη μαλώνετε!!! Δεν υπάρχει λόγος! Βρωμάτε και οι δύο το ίδιο και μπορείτε να ιδρώσετε όσο θέλετε, μην ανησυχείτε!
Πάντως είναι γεγονός ότι τα αυτοκίνητα δε δίνουν ιδιαίτερη σημασία στους ποδηλάτες. Δεν έχω κινδυνεύσει ακόμα, αλλά αυτό φαντάζομαι οφείλεται κυρίως στο ότι οδηγώ στο Βόλο και όχι στην Αθήνα. Αν ήμουν Αθήνα, θα προτιμούσα να το ανεβάζω στα πεζοδρόμια...
Επειδή η salome έχει αρχίσει να μου βάζει ιδέες, θα αλλάξω σύστημα, για να μη λένε ότι τις κακομαθαίνουμε... Λοιπόν, εγώ κοπέλα χωρίς αυτοκίνητο ΔΕΝ ξανακοιτάω!!! Και προσέξτε, όχι ό,τι να 'ναι... Μιλάμε για CLK και πάνω...
ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΡΕ Π@@@@Η ΜΟΥ!
ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ! ΙΣΟΤΗΤΑ ΔΕ ΘΕΛΑΝΕ; ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ!!!(Καλά μου λέει ο γιατρός να κόψω τα ληγμένα...)
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
salome καλή μου επέτρεψε μου να διαφωνήσω...ο έρως 'μέσα' δεν κοιτά...έχω κολλητό μου ζευγάρι που εκείνος μένει Καρδίτσα, εκείνη Αθήνα, δεν έχει κανείς απο τους δύο τους μεταφορικό μέσο και μετακινούντε με λεωφορεία/ταξί τόσο για τις υπεραστικές όσο και για τις αστικές τους μετακινήσεις...μέχρι να μετακομίσει η κοπελιά στην Καρδίτσα...Δε μου λες, έχεις κάνει σχέση από απόσταση; Μην κοιτάς τις εξαιρέσεις... Ρώτα κι άλλους! Μπορεί ο έρως να μην κοιτά 'μέσα', αλλά σίγουρα αν χρειάζεται 'μέσα' για να πραγματοποιείται ο 'έρως' αυτός, τα πράγματα οδεύουν προς την καταστροφή, 9/10 φορές! Trust me, I know!!!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ο έρως 'μέσα' δεν κοιτά...έχω κολλητό μου ζευγάρι που εκείνος μένει Καρδίτσα, εκείνη ΑθήναΕίπα οτι απλά είναι πιο βολικό!!!
Παντως οταν μένουν σε διαφορετική πόλη είναι πιο εύκολα τα πράγματα γιατί όταν βρίσκονται δεν βγαινουν έξω. Συνεπώς δεν τους χρειάζεται καν το αυτοκίνητο!!!
-
Παρεμβαίνω κι εγώ στο (διευρυμένο) θέμα 'γυναίκες, ακριβά αυτοκίνητα, άντρες και ποδήλατα', ως πρώην ποδηλάτης (και πάλαι ποτέ πωρωμένος).
Πρώτον, το αρκετά παλίο ανέκδοτο 'Γιατί οι ποδηλάτες δυσκολεύονται να βρούν κοπέλα? -Επειδή οι γυναίκες προτιμούν τους άντρες με αυτοκίνητο' μάλλον τα λέει όλα.
Επί των προηγούμενων τοποθετήσεων τώρα...
Ο χρήστης predator έγραψε:
αρκούν 5-6000 Km τον χρόνο για να μη σας πιάνει τίποτα και να διαγράψετε μόνιμα από το λεξικό σας την λέξη 'κουράστηκα'ε ναι αλλά κούραση δεν είναι μόνο η σωματική
κάτι το οποίο είναι αδύνατο να γίνει με οποιαδήποτε άλλη μορφή γυμναστικής (τροχάδη,κολύμπη,γυμναστήριο,κ.τ.λ.) αφού το χάσιμο χρόνου θα είναι τεράστιο την στιγμή που με το ποδήλατο υπάρχει κέρδος χρόνου!!!
καλά μην υπερβάλλουμε κιόλας και οι άλλες μορφές γυμναστικής δεν κατούρησαν στο πηγάδι . (Εκτός κι αν εννοείς ότι το να κάνεις 5-6000km το χρόνο κολύμπι είναι χάσιμο χρόνου, οπότε συμφωνώ ) Από άποψη χρόνου το τρέξιμο και το κολύμπι είναι σαφώς πιο 'συμπυκνωμένη' άσκηση, αλλά σε τελική ανάλυση όλα είναι θέμα προτιμήσεων, χρόνου, τόπου κατοικίας κλπ.
το μόνο πρόβλημα είναι πως αν ζεις σε πόλη κινδυνεύει σοβαρά η σωματική σου ακεραιότητα και εκείνη του ποδήλατου από τα γνωστά φρούτα που κυκλοφορούν στους δρόμους και τις χιλιάδες λακούβες.
Αν ξέρεις και τηρείς κάποιους απλούς κανόνες είναι αρκετά πιο εύκολο και ασφαλές από ότι φαίνεται.
Επίσης, εκτός κι αν το μέρος που μένεις είναι σχετικά επίπεδο θα σου βγαίνει η πίστη για να καλύψεις μια αστεία απόσταση.
Εγώ από την άλλη θα έλεγα ότι αν δεν έχεις σημαντικές υψομετρικές διαφορές, πολλές αποστάσεις καλύπτονται σε εντυπωσιακά λίγο χρόνο. Βέβαια εγώ για την καθημερινή μου διαδρομή Επταπύργιο-Πανεπιστήμιο, ούτε που το σκέφτομαι να πάρω το ποδήλατο...
Και δεν μπορείς να πηγαίνεις στη δουλειά σου ή οπουδήποτε αλλού ιδρωμένος και βρωμερός.
Αυτό είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματα, ειδικά αν δουλεύεις σε γραφείο. Θα πρέπει να προσαρμόζεις το ντυσιμό σου, πράγμα που δε γίνεται πάντα. Στο εξωτερικό που υπάρχει ποδηλατική παιδεία πάρα πολλοί φορούν τα ρούχα της ποδηλασίας στη διαδρομή και αλλάζουν στο γραφείο (ειδικά αν έχει και ντους) αλλά αν το κάνεις εδώ θα σε κοιτάζουν σα ζόμπι.
Εν τέλει όλα είναι θέμα διάθεσης. Το ποδήλατο δεν μπορείς να το δεις απλά ως μεταφορικό μέσο, αν δε σου αρέσει. Από την άλλη, αν σου αρέσει, εύκολα παραμερίζεις τα όποια μειονεκτήματα.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Σχετικά με τα ποδήλατα: Εαν οι γυναίκες σας δουν να περνάτε με το ποδήλατο έχετε πολλές ελπίδες (ειδικά εαν φοράτε και την στολή)!! Εαν όμως είναι να ανέβουν στην πλάτη σας για να μετακινήστε, χλωμούς σας κόβωγιαυτο ακριβως
ενα ποδηλατακι για τις δουλειες και ενα αυτοκινητο για εκδρομες, βραδινες εξοδους και λιμανακια -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Δε μου λες, έχεις κάνει σχέση από απόσταση; Μην κοιτάς τις εξαιρέσεις... Ρώτα κι άλλους! Μπορεί ο έρως να μην κοιτά 'μέσα', αλλά σίγουρα αν χρειάζεται 'μέσα' για να πραγματοποιείται ο 'έρως' αυτός, τα πράγματα οδεύουν προς την καταστροφή, 9/10 φορές! Trust me, I know!!!αν και μπαίνουμε σε προσωπικά και δεν θα το ήθελα, απλά να σου απαντήσω οτι έχω κάνει σχέση εξ αποστάσεως και μάλιστα μεσολαβούσε και θάλασσα...[ακόμα πιο δύσκολα δηλαδή τα πράγματα] παρ'όλ' αυτά όλα δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα...
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Εκτός κι αν εννοείς ότι το να κάνεις 5-6000km το χρόνο κολύμπι είναι χάσιμο χρόνου, οπότε συμφωνώ )
με πιανεις βλεπω
-
Τι εννοείς 'πιο δύσκολα τα πράγματα'; Το θαλάσσιο ποδήλατο είναι πολύ πιο βολικό και κάθεσαι κιόλας. Άσε που αν είσαι μάγκας ποδηλάτης φορτώνεις το ποδήλατο στο Ferry και κάνεις το ταξιδάκι σου! Α, δε σε καταλαβαίνω... δε μπορώ να σε καταλάβω...
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
αρκούν 5-6000 Km τον χρόνο για να μη σας πιάνει τίποτα και να διαγράψετε μόνιμα από το λεξικό σας την λέξη 'κουράστηκα'
ε ναι αλλά κούραση δεν είναι μόνο η σωματική
ειδικά όμως για τετια προβλήματα το ποδηλατο είναι καταλύτης
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)