-
αχου το καλέ!!! τέλειος ο Μένιος...να τον χαίρεσαι
-
Φαντάζομαι ότι είμαι λίγο εκτός θέματος, αλλά ρωτάω τις κυρίες εδώ μέσα για να δω τις ελπίδες μου... Οι 2 τροχοί πώς φαίνονται; Και πριν βιαστείτε να φωνάξετε όλες μαζί ΟΥΑΟΥ, να ξεκαθαρίσω ότι εννοώ τους δύο 'δύσκολους' τροχούς, που θέλουν και πετάλι για να προχωρήσουν, και όχι εκείνους τους εντυπωσιακούς, σε στυλ GSXR, CBR κτλ... Με ποδήλατο δηλαδή, έχω καμία ελπίδα;;; (ωραίο ποδήλατο βέβαια, πράσινο, γυαλιστερό κτλ... Και μην ξεχνάτε το εξής: Πρόκειται για ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ, κάτι σαν αυτό που καβαλάει ο Schumacher!!! )
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Με ποδήλατο δηλαδή, έχω καμία ελπίδα;;; (ωραίο ποδήλατο βέβαια, πράσινο, γυαλιστερό κτλ... Και μην ξεχνάτε το εξής: Πρόκειται για ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ, κάτι σαν αυτό που καβαλάει ο Schumacher!!! )Νομίζω πως αν σκεφτούν τι αποτέλεσμα έχει η ποδηλασία στο σχήμα των γλουτών του ποδηλάτη έχεις ελπίδες αφού πια οι γυναίκες παραδέχονται ανοικτά πως προσέχουν πολύ το συγκεκριμμένο μέρος της ανδρικής ανατομίας.
-
Νάσο, νομίζω οτι θα έχεις ένα σχετικό εργονομικό πρόβλημα με το μονοθέσιο σου...[μόνο ειδικού βάρους και σωματότυπου γυναίκες ] κατα τα άλλα δεν βρίσκω κανένα πρόβλημα ...
με αφορμή την ερώτηση σου όμως, θα ήθελα κι εγώ να μάθω...γιατι πιστεύεται οτι πρέπει να διαθέτει μεταφορικό μέσο και δη καλό ένας άνδρας για να τον προσέξουμε ?? -
Μέχρι πρόσφατα ήθελα να ελπίζω ότι πρόκειται περί στερεότυπου της εποχής. Βασικά, εξαρτάται πιστεύω από τη φάση που βρίσκεται και η γυναίκα, αλλά και ο άνδρας. Και εξηγούμαι: Τώρα εμείς, φοιτητές είμαστε... Λίγοι με αυτοκίνητα υπάρχουν, αλλά ακόμα και στη μικρή αυτή κάστα ανθρώπων, το 95% έχει γυναίκα. Τυχαίο; Μπορεί... Τότε όμως, γιατί στους υπόλοιπους, το ποσοστό αυτό πέφτει αυτόματα στο 50% ίσως και χαμηλότερα; Παρόλα αυτά, έκανα την κοινωνικο-οικονομική μου ανάλυση και έχω καταλήξει στο εξής μοντέλο: Ένα αυτοκίνητο έχει το εξής πλεονέκτημα: ΚΙΝΕΙΤΑΙ!!! Αυτό σημαίνει ότι μετά την πρώτη γνωριμία, επαφή, κονέ αν θέλετε, μπορείς να την πάρεις να πάτε μία βόλτα στο Πήλιο, να φάτε ένα ψαράκι στην Αγριά, μέχρι και για ψώνια στη Θεσ/νίκη την πας (ειδικά το τελευταίο, σύμφωνα με την εμπειρία μου δίνει ΤΡΕΛΑ BONUS). Τώρα από την άλλη μεριά, είμαι εγώ ας πούμε... Φτάνω στο Πανεπιστήμιο εν πολλοίς ιδρωμένος από την αναγκαστική μου πρωινή γυμναστική, δεν μπορώ να πάω ντυμένος καλά και όταν προκύπτει θέμα εξόδου Σαβ/κου ή και άλλοτε, πρέπει αναγκαστικά να καταφύγω στην -όχι και τόσο χλιδάτη, πλην παραδοσιακή και ελαφρώς ρομαντική- λύση του ΚΤΕΛ. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε από την παραπάνω ανάλυση, πρέπει να έχω άλλα συγκριτικά πλεονεκτήματα για να μπορώ να ανταγωνιστώ τους 'μηχανοκίνητους'...
Νάσο, νομίζω οτι θα έχεις ένα σχετικό εργονομικό πρόβλημα με το μονοθέσιο σου...[μόνο ειδικού βάρους και σωματότυπου γυναίκες ] κατα τα άλλα δεν βρίσκω κανένα πρόβλημα ...
Εγώ αναφερόμουν στην προσέγγιση και όχι στην καθεαυτή διαδικασία του 'εγκλήματος', αλλά εν πάση περιπτώσει... Φυσικά δεν τίθεται θέμα συνδυασμένης μετακίνησης, είναι πάααααρα πάρα πολύ επίπονο, το δοκίμαζα στο λύκειο με ένα φίλο μου!!! Επίπονο και για τους 3 εμπλεκόμενους στη μετακίνηση, οδηγό, συνοδηγό και ποδήλατο.
Οπότε, αγαπητή kamil, βλέπεις ότι τα πράγματα μιλούν από μόνα τους! Αν διαφωνείς κάπου, ευχαρίστως το συζητάμε!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
καλέ μαζεύτε τον!!!! είναι επικύνδυνος ακους να την ρίξω και να μην είναι στο πεζοδρόμιοΕμ, πως;;;; Να χτυπήσω εκτ'ος απο το καπό και την ανάρτηση;;;; Ξέρεις πόσο κάνει;;;; Άσε... Έχουμε (καλά, έχω) εκτραχυνθεί εντελώς...
Πάντως κούκλος ο Μένιος... Σήμερα έφερε η κόρη του αφεντικού ένα σκυλάκι στη δουλειά...Γλύκα. Άντε να δουλέψεις μετά...
Έχω κι εγώ μονοθέσιο...PEUGEOT, ολοαλουμινένιο με σελα πιο σκληρή κι απο τσιμέντο... είπαμε... μονοθέσιο, μην περιμένετε ανέσεις... ρίχνω γκόμενα με αυτό (γιατί με το GOLF...ασ'τα να πάνε) ή μόνο τραβεστι;;;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Με ποδήλατο δηλαδή, έχω καμία ελπίδα;;; (ωραίο ποδήλατο βέβαια, πράσινο, γυαλιστερό κτλ... Και μην ξεχνάτε το εξής: Πρόκειται για ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ, κάτι σαν αυτό που καβαλάει ο Schumacher!!! )
Νομίζω πως αν σκεφτούν τι αποτέλεσμα έχει η ποδηλασία στο σχήμα των γλουτών του ποδηλάτη έχεις ελπίδες αφού πια οι γυναίκες παραδέχονται ανοικτά πως προσέχουν πολύ το συγκεκριμμένο μέρος της ανδρικής ανατομίας.
Ο ποιητής έγραφε κάποτε: 'Βρε δεν το ξανακάνω σε Autobianchi, ποτέ ξανά, ποτέ ό,τι κι αν πεις...'
Φαντάσου τώρα ένα ακόμα πρόβλημα που έχουμε εμείς οι ποδηλάτες... Το σχήμα των γλουτών δε θα φτάσει καν να αποτελέσει πλεονέκτημα, ελλείψει χώρου δραστηριοποίησης...
(Μάλλον το παρακάναμε ροζ το θέμα!)
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
γιατι πιστεύεται οτι πρέπει να διαθέτει μεταφορικό μέσο και δη καλό ένας άνδρας για να τον προσέξουμε ??Γιατί κατά κανόνα (και τονίζω το 'κατά κανόνα' για να μην παρεξηγηθείτε εσείς ο δύο ) στις γυναίκες είτε δεν αρέσει η οδήγηση είτε τη βαριούνται (ειδικά αν πρόκειται να συναντήσουν κίνηση ή να παρκάρουν) είτε φοβούνται. Αν λοιπόν 'τους παίρνει' προσπαθούν να φορτώνουν αυτή τη δουλειά στον άνδρα.
Η πρώην κοπέλα μου έπαιρνε το αυτοκίνητό της μια φορά το μήνα το πολύ και μετά από πολλά παρακάλια, παρ'όλο που οδηγεί αρκετά χρόνια και το αυτοκίνητό της είναι σχετικά καινούργιο. Συνήθεις δικαιολογίες: είμαι κουρασμένη, φοβάμαι να οδηγώ τη νύχτα, δε θα βρίσκω να παρκάρω μετά, δεν είμαι τόσο έμπειρη όσο εσύ κτλ.
Φυσικά δεν σχολιάζω καν εκείνες που θεωρούν αυτονόητη υποχρέωση του άνδρα να τις πηγαινοφέρνει αγόγγυστα από του διαόλου τη μάνα για να του κάνουν την τιμή να είναι μαζί του.
Τώρα για το 'καλό' νομίζω πως το έχουμε καλύψει ήδη αρκετά.
-
Πάντως ο nasos79 έχει δίκιο. Το αυτοκίνητο δίνει μεγάλη ευελιξία. Μπορείς να βγεις όπου θέλεις, αν δεν σ'αρέσει αλλού. Χώρια εκδρομές.
Και με το ποδήλατο έχεις το πλεονέκτημα μόνο σε πολύ συγκεκριμένες καταστάσεις. Αυτές είναι:- Τρομερό μποτιλιάρισμα.
- Απεργία λεωφορείων.
- Πορεία στην πόλη.
Και πάντα υπό την προϋπόθεση ότι έχει καλό καιρό.
Και η γκόμενα να έχει διάθεση για περιπέτεια... Αλλιώς...πάνω στο ημιαγωνιστικό PEUGEOT... Ευννοεί όμωσ τισ επαφές κατά την μετακίνηση... όχι την ορατότητα και την μακροζωία του ποδηλάτου (και των επιβατών )
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Έχω κι εγώ μονοθέσιο...PEUGEOT, ολοαλουμινένιο με σελα πιο σκληρή κι απο τσιμέντο... είπαμε... μονοθέσιο, μην περιμένετε ανέσεις... ρίχνω γκόμενα με αυτό (γιατί με το GOLF...ασ'τα να πάνε) ή μόνο τραβεστι;;;IDEAL 21 ταχυτήτων, σκελετός και πλαίσιο από χρωμομόλυβδο. Φρένα και σασμάν Shimano, λάστιχα KENDA, χειμωνιάτικα προς το παρόν, αλλά σύντομα θα βάλω slicks, μόλις φτιάξει ο καιρός.
Προτάσεις στο 6947..... Δεκτή και φωτό με MMS (Ε, ρε τι κάνει η τεχνολογία...) -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
IDEAL 21 ταχυτήτων, σκελετός και πλαίσιο από χρωμομόλυβδο. Φρένα και σασμάν Shimano, λάστιχα KENDA, χειμωνιάτικα προς το παρόν, αλλά σύντομα θα βάλω slicks, μόλις φτιάξει ο καιρός.
Προτάσεις στο 6947..... Δεκτή και φωτό με MMS (Ε, ρε τι κάνει η τεχνολογία...)Καλά, εσύ έχεις λιμουζίνα... Άνετα ρίχνεις γυναίκα... Απλώς ο μολυβένιος σκελετός θα δυσκολευτεί λίγο από το επιπλέον βάρος.
Το δικό μου έχει λάστιχα με τόσο χαμηλό προφίλ και είναι τόσο ελαφρύ... Αισθάνομαι σαν να οδηγώ την LOTUS ELISE των ποδηλάτων...Πάντως το MMS να το προσέχεις. Είδες τι έπαθε ο άλλος στη διαφήμιση...
'A, this? Last year' -
Ο χρήστης salome έγραψε:
ΜΠΟΥ-ΖΟΥ-ΚΙΑ
Πέστα πέστα!!!! Γιατί εμένα δεν με ακούνε!!!
Ασε δε την kamil να λέει!!! Ψεύδεται!!!! Και Μπουγά παει και Ζαφείρη Μελά παει!!! χο χο χο 'Σ'αγαπάω κοίτα!'
kamil-ΙΤΣΑ,ΝΑ ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ?
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΙΝΕ........
......ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΕΚΕΝΕ -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Καλά, εσύ έχεις λιμουζίνα... Άνετα ρίχνεις γυναίκα... Απλώς ο μολυβένιος σκελετός θα δυσκολευτεί λίγο από το επιπλέον βάρος.
Το δικό μου έχει λάστιχα με τόσο χαμηλό προφίλ και είναι τόσο ελαφρύ... Αισθάνομαι σαν να οδηγώ την LOTUS ELISE των ποδηλάτων...Πάντως το MMS να το προσέχεις. Είδες τι έπαθε ο άλλος στη διαφήμιση...
'A, this? Last year'Έλα βρε, τι λες τώρα... Αφού το μάθαμε το κόλπο! Απαντάμε με το ίδιο modo... Ah, this??? Last year!!! (Και με στυλ μάλιστα! )
Έχεις δίκιο για το σκελετό μου, αλλά δε θα τον σηκώνω εγώ! Το κόλπο είναι να με σηκώνει αυτός!
-
καλα ρε σεις εμείς θα πουμε γιατί οι γυναίκες ψάχνουν άνδρες με αυτοκίνητο?
εσείς θα το απαντήσετε αυτό...
μάλλον για ταξι ψάχνουν!!! -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
καλα ρε σεις εμείς θα πουμε γιατί οι γυναίκες ψάχνουν άνδρες με αυτοκίνητο?
εσείς θα το απαντήσετε αυτό...
μάλλον για ταξι ψάχνουν!!!Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ 'ΚΑΛΥΝΗΧΤΑΣ' Ε ΑΔΗ?
-
κάπως....
-
Bλέπω οτι το θέμα διευρύνεται (ποδήλατα)
και έχω κάτι να καταθέσω (μετα απο 2 μερες απουσιας απο το φορουμ)το βασικό πλεονέκτημα του ποδηλάτη δεν ειναι αγαπητοί μου οι γλουτοί
γλουτους βαζεις και με πλαστικη
το βασικό πλεονέκτημα είναι η αντοχή
η οποία αντοχή είναι χρήσιμη σε όλες , και τονίζω το όλες , τις ανθρώπινες ενέργειες και λειτουργίες
αρκούν 5-6000 Km τον χρόνο για να μη σας πιάνει τίποτα και να διαγράψετε μόνιμα από το λεξικό σας την λέξη 'κουράστηκα'
κάτι το οποίο είναι αδύνατο να γίνει με οποιαδήποτε άλλη μορφή γυμναστικής (τροχάδη,κολύμπη,γυμναστήριο,κ.τ.λ.) αφού το χάσιμο χρόνου θα είναι τεράστιο την στιγμή που με το ποδήλατο υπάρχει κέρδος χρόνου!!!
φτάνει να περάσει ο πρώτος μήνας προσπάθειας και μετά δεν θα μπορείτε να το αποχωριστείτε
και εσείς κυρίες μου, δεν αναφέρομε μόνο σε αντρεςαυτα προς το παρον
-
Κυριες και κυριοι, ηρθα κι εγω
Ο λογος που σας γραφω ειναι επειδη βλεπω μεγαλο ανταγωνισμο με το
4χ4. Βασικα το θεμα το συγκεκριμενο δεν με πολυενδιαφερει γιαυτο
αποφασισα να βαλω κι εγω ενα λιθαρακι για να το ξεπερασουμε!!!
Το παρον φυσικα εχει και αρκετη δοση χιουμορ , οποτε πιστευω
οτι του αρμοζει να ειναι πρωτο .
Οπως βλεπετε μεχρι που αφηνω ολοκληρες σειρες κενες για να πετυχουμε
το σκοπο μας.
Εαν θελετε, σας γραφω και εκθεση 5000 λεξεων.
Καλο μεσημερι σε ολους!!!
-
Ο χρήστης predator έγραψε:
το βασικό πλεονέκτημα του ποδηλάτη δεν ειναι αγαπητοί μου οι γλουτοί
γλουτους βαζεις και με πλαστικη
το βασικό πλεονέκτημα είναι η αντοχή
η οποία αντοχή είναι χρήσιμη σε όλες , και τονίζω το όλες , τις ανθρώπινες ενέργειες και λειτουργίες
αρκούν 5-6000 Km τον χρόνο για να μη σας πιάνει τίποτα και να διαγράψετε μόνιμα από το λεξικό σας την λέξη 'κουράστηκα'
κάτι το οποίο είναι αδύνατο να γίνει με οποιαδήποτε άλλη μορφή γυμναστικής (τροχάδη,κολύμπη,γυμναστήριο,κ.τ.λ.) αφού το χάσιμο χρόνου θα είναι τεράστιο την στιγμή που με το ποδήλατο υπάρχει κέρδος χρόνου!!!
φτάνει να περάσει ο πρώτος μήνας προσπάθειας και μετά δεν θα μπορείτε να το αποχωριστείτεΤο μόνο πρόβλημα είναι πως αν ζεις σε πόλη κινδυνεύει σοβαρά η σωματική σου ακεραιότητα και εκείνη του ποδήλατου από τα γνωστά φρούτα που κυκλοφορούν στους δρόμους και τις χιλιάδες λακούβες.
Επίσης, εκτός κι αν το μέρος που μένεις είναι σχετικά επίπεδο θα σου βγαίνει η πίστη για να καλύψεις μια αστεία απόσταση. Και δεν μπορείς να πηγαίνεις στη δουλειά σου ή οπουδήποτε αλλού ιδρωμένος και βρωμερός.
Όπως βλέπεις λοιπόν για μας τους κακόμοιρους κάτοικους των πόλεων αυτό δεν παίζει. Και μη μου πεις να πηγαίνω σε ποδηλατοδρόμιο γιατί πολύ πιο εύκολα βρίσκεις γυμανστήριο, κολυμβητήριο ή πάρκο για τζόγκιν.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
καλα ρε σεις εμείς θα πουμε γιατί οι γυναίκες ψάχνουν άνδρες με αυτοκίνητο? εσείς θα το απαντήσετε αυτό...
μάλλον για ταξι ψάχνουν!!!υπάρχει και η περίπτωση να έχουμε εμείς αυτοκίνητο και να μην φοβούμαστε να το χρησιμοποιήσουμε...
ακούστε βέβαια περιπτώσεις να φρίξετε...
1η περίπτωση ο τύπος δεν είχε αυτοκίνητο, δεν είχε χρησιμοποιήσει ποτέ μεταφορικό μέσο και κόμπλαρε γιατι θα έπρεπε να μετακινηθεί αυτός και η κοπέλα του είτε με λεωφορείο [το οποίο θεωρόύσε ντροπή και ξεπεσμό] είτε με ταξί...
και 2η περίπτωση που εχει τύχει σε μένα προσωπικά σε μένα...να μην έχει ο τύπος αυτοκίνητο και τα σχόλια του για το δικό μου καινούργιο τότε αυτοκίνητο ήταν οτι εφόσον το πληρώνεις και δεν στο χαρίσαν θα μπορούσες να πάρεις και καλύτερο ...οπότε μην μου μιλάτε μόνο για τις γυναίκες...γιατι και μερικοί απο εσάς δεν πάνε πίσω
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)