-
Για το κλειδωμα του θεματος 'Απελευθερωση του Ιρακ - Γεγονοτα'
Εαν το κλειδωμα εγινε επηδει νομιζουν οι moderators οτι το θεμα δεν ηταν καταλληλο για το φορουμ, τοτε κανενα προβλημα. Μαλιστα συμφωνω μαζι τους, εγω αρχισα να μιλαω για το θεμα Ιρακ, μονο οταν ειμαστε στο τελος της διπλωματιας και ειχαμε λιγοτερο απο 48 ωρες πριν την αρχη των ενεργειων. Αλλοι μιλανε για αυτο και προσπαθησαν να με φερουν στο θεμα μηνες τωρα. Με αλλα λογια, αρχισα να μιλαω για το θεμα στο φορουμ μονο αφου ειδα πολλαπλα σημαδια οτι ειναι ΟΚ με τους moderators.
Εαν ομως κλειδωθηκε το θεμα επηδει οι moderators δεν συμφωνουν με αποψεις μου, περιττο να πω οτι κατι τετοιο ειναι....
....θα αφησω τον χαρακτηρισμο για εσας. Κριμα εαν ειναι ετσι.
Εαν ειναι το πρωτο ομως, αναρωτιεμαι γιατι ειναι ΟΚ αν μπορουμε να μιλαμε για τον πολεμο σε τοσα αλλα θρεντς?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
4 αρματαγωγα μεταφέρουν πατριοτ στη κρήτη σύμφωνα με πληροφοριες από το πενταγωνο έιπε ο αλφα...
Ποιός, αυτός ο !#$%^&* ο Δήμος Βερύκιος ?
Στην Κρήτη υπάρχουν ήδη οι S300. Τι να τους κάνουν και τους Patriot, μας περισσεύουν ?
[.
αυτα ακουνε μερικοι απο αυτους τους ξεφτιλισμενους τους δημοσιογραφους και μιλανε για βομβαρδισμους και καταφυγια και τρεχουν στα super market να ψωνισουν γαλα και μακαρονια.
αρε βρεμενη σανιδα που τους χρειαζεται.
-
παιδιά δε θυμάμαι που ακριβώς το άκουσα (μπορεί να ήταν και στη ΝΕΤ) οπότε ότι και να πουμε παραπάνω χαζομάρα θα ναι...
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Για το κλειδωμα του θεματος 'Απελευθερωση του Ιρακ - Γεγονοτα'Εαν ομως κλειδωθηκε το θεμα επηδει οι moderators δεν συμφωνουν με αποψεις μου, περιττο να πω οτι κατι τετοιο ειναι....
Το καλυτερο που θα μπορουσε να γινει.
οταν ενα τετοιο θεμα αφεθει τοτε αρχιζουν και τρεμουν οι κολωνες που στηριζουν αυτο το ''οικοδομημα''.
πολυ καλα λοιπον αυτοι που εχουν την ευθυνη της διαχειρισης, προστατευοντας το ''οικοδομημα'' αυτο για να μην καταρευσει, επραξαν.
μηπως ομως κατι τετοιο ειναι δυνατον να σε κανει να αναρωτηθεις αν ''σε σηκωνει'' αυτο το φορουμ οταν σε καποια θεματα το παρακανεις;;;;;;
απο τα δειγματα γραφης σου εως τωρα ειμαι βεβαιος οτι ειναι τελειως αδυνατον να μπορεσεις να αντιληφθεις ποτε επιτελους ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ!!!!!!!!
GET A LIFE!!!!!!!!!GET OUT MORE!!!!!!!!!!!!!
-
Εαν ομως κλειδωθηκε το θεμα επηδει οι moderators δεν συμφωνουν με αποψεις μου, περιττο να πω οτι κατι τετοιο ειναι....
Εαν ειναι το πρωτο ομως, αναρωτιεμαι γιατι ειναι ΟΚ αν μπορουμε να μιλαμε για τον πολεμο σε τοσα αλλα θρεντς?
Gavriil1 για να μήν επαναλαμβανόμαστε,
την απάντηση την έδωσε ήδη ο Στράτης.
Πάμε παρακάτω... -
Gavril εγραψες οτι η απελευθερωση (λεγωμενη κατ' εμε) του Ιρακ θα γινει για την σταθεροτητα και την ειρηνη στον πλανητη.
Φαιρνοντας την ειρηνη στο Ιρακ και εγκαθιστοντας κυβερνηση προσκυμενη στην αμερικη πιστευεις οτι θα οφελειθει απο αυτην και ο υπολοιπος κοσμος.Ειμαι 100% σιγουρος οτι η απαντηση στο παραπανω ειναι, ΝΑΙ. Κατηγορηματικα, ΝΑΙ.
Σιγουρα θα υπαρχουν καποιες προσπαθειας απο καθαρματα τρομοκρατες στο μελλον, ομως δουλευουμε σκληρα και σε εκεινο το μετωπο και οσο περναει ο καιρος, τοσο πιο δυσκολο θα γινετε για αυτους που νομιζουν οτι θα φερουν το κοσμο στο χαος μεσω τρομοκρατικων ενεργειων.
μηπως ομως gavril θα δημουργιθει μεγαλυτερο χαος απο αυτους που ειναι αντιθετοι με την προσπαθεια των αμερικανων να επεκτεινουν τα γεωπολιτικα τους συμφεροντα
-
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
Πάμε παρακάτω...Μαθιε δεν ειμαι σιγουρος για το ποια ειναι η απαντηση. Εγραψε ο ΣΧ
'Ποιά απελευθέρωση γαμώτο;
Μας προσβάλλει αυτό το θέμα και όσο έχω εγώ τη συνολική ευθύνη αυτού του φόρουμ, να κλειδωθεί, να βγει... Κάτι τέτοιο τέλος πάντων...
Με την ευκαιρία... Αγνοείστε το και μην τοποθετηθείτε..
Κάποιοι συμπατριώτες μας μακρικά από εδώ βλέπουν απελευθέρωση την γιατί έτσι, εισβολή.
Περαστικά μας... 'Αυτο μου δηχνει οτι δεν του αρεσει η αποψη μου, το οτι δηλαδη βλεπω την επιχηρηση Ιρακ ως απελευθερωση (λεει οτι πρσβληθηκε απο αυτο, αρα ειναι προσωπικης γνωμης το θεμα). Αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Ειναι ετσι? Ρωτα τον να απαντησει εαν δεν ξερεις εσυ.
-
Πάμε παρακάτω...Μαθιε δεν ειμαι σιγουρος για το ποια ειναι η απαντηση. Εγραψε ο ΣΧ
'Ποιά απελευθέρωση γαμώτο;
Μας προσβάλλει αυτό το θέμα και όσο έχω εγώ τη συνολική ευθύνη αυτού του φόρουμ, να κλειδωθεί, να βγει... Κάτι τέτοιο τέλος πάντων...
Με την ευκαιρία... Αγνοείστε το και μην τοποθετηθείτε..
Κάποιοι συμπατριώτες μας μακρικά από εδώ βλέπουν απελευθέρωση την γιατί έτσι, εισβολή.
Περαστικά μας... 'Αυτο μου δηχνει οτι δεν του αρεσει η αποψη μου, το οτι δηλαδη βλεπω την επιχηρηση Ιρακ ως απελευθερωση (λεει οτι πρσβληθηκε απο αυτο, αρα ειναι προσωπικης γνωμης το θεμα). Αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Ειναι ετσι? Ρωτα τον να απαντησει εαν δεν ξερεις εσυ.
Μαθιε επισης πες του Στρατη οτι και εγω προσβληθηκα απο τον ορο Αμερικανακια στο περιοδικο, αλλα ποτε δεν μου περασε απο το μυαλο να ΚΛΕΙΔΩΣΩ (να σταματησω να αγοραζω/διαβαζω) το περιοδικο.
-
Μα νομίζω ότι για το θέμα του περιοδικού μείναμε σύμφωνοι ότι θα επικοινωνήσεις.
Οσο για το κλειδωμα, νομίζω ότι η απάντησή του ήταν σαφής. -
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
Μα νομίζω ότι για το θέμα του περιοδικού μείναμε σύμφωνοι ότι θα επικοινωνήσεις.
Οσο για το κλειδωμα, νομίζω ότι η απάντησή του ήταν σαφής.ΟΚ Μαθιε να στο ρωτησω αλλιως. Εγω δεν ειμαι σιγουρος για την απαντηση του. Εσυ ποια νομιζεις οτι ηταν η απαντηση? Το 1, το 2 ή κανενα απο τα 2?
1 Το κλειδωσε γιατι δεν του αρεσει το θεμα προσωπικα?
- Το κλειδωσε διοτι δεν θελει να βλεπει να γραφοντα μυνηματα για τον θεμα Ιρακ στο φορουμ απο εδω και περα?
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
................ομως δουλευουμε σκληρα και σε εκεινο το.............
κυτταξε μην το δουλευεις πολυ το εργαλειο.........μπορει να το καψεις.
[το βιολι εννοω ] -
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
Μα νομίζω ότι για το θέμα του περιοδικού μείναμε σύμφωνοι ότι θα επικοινωνήσεις.Για το θεμα Αμερικανακια στο περιοδικο επικοινωνησα με το περιοδικο. Ανοιξα θρεντ στο φορουμ το περιοδικου και ειχε 4500 clicks το θρεντ.
Εαν το περιοδικο ηθελε να μην ειναι δημοσια η απαντηση του στο θρεντ, θα μπορουσε να μου στηλει email. Ειχαμε αυτη την διαφωνια στο θρεντ για το Ενζο με τον Στρατη.
Ποια η διαφορα του να στελνω γραμμα/επιστολη στο περιοδικο, με το να γραφω εδω? Απο την στιγμη που εχει την δυνατοτητα το περιοδικο να απαντησει προσωπικως σε μενα και αλλους μεσω email, τοτε ποιο το κολλημα? Το ιδιο δεν ειναι?
Δεν ειναι κατνοητο οτι ειναι 100 φορες πιο ευκολο για αναγωνστες του περιοδικου να χρσιημοποιουν το φορουμ ή καποια ηλεκτρονικη λυση ωστε να επικοινωνουν με το περιοδικο, αντι να στελνουμε γραμματα με το ταχυδρομειο?
-
Η απάντηση του ξεκινούσε ως εξής :
Ποιά απελευθέρωση γαμώτο.....
Ας μην την επαναλάβουμε ολόκληρη, σωστά?Τώρα για θέματα που έχουν σχέση με την ύλη του περιοδικού, είπαμε,
ο σωστός τρόπος είναι η κατευθείαν επικοινωνία.Ελπίζω να έγινα σαφής και στα δύο θέματα.
-
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
Η απάντηση του ξεκινούσε ως εξής :
Ποιά απελευθέρωση γαμώτο.....
Ας μην την επαναλάβουμε ολόκληρη, σωστά?You know Μαθιε τωρα καταλαβαινω γιατι επιλεχθης ως moderator εδω.
Εισαι πολυ καλος πολιτικος. Με την καλη εννοια φυσικα. Επισης αυτη η ικανοτητα ειναι ΣΠΑΝΙΑ και ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΡΗΣΙΜΗ για το να ειναι καποιος καλος πωλητης. Και ξερεις, εκει ειναι τα λεφτα. Anyway...
Δηλαδη δεν θα απαντησης directly στην ερωτηση μου. ΟΚ.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
έγκλημα είναι η καταστροφή των πετρελαιοπηγών σύμφωνα με τον Ραμσφέλντ!! είπε ο γαιδαρος τον πετεινό κεφάλα....Αυτό το καταπληκτικό το άκουσα κι εγώ. Είναι έγκλημα η καταστροφή των πετρελαιοπηγών και όχι ο θάνατος αμάχων κατά τη διάρκεια ενός πολέμου που δεν έχει την έγκριση του ΟΗΕ! Ο καθένας αποδεικνύει με τα λόγια και με τις πράξεις του σε ποιες αξίες πιστεύει.
ΥΓ: Δε βρίσκω σκόπιμο να δημιουργηθούν κι άλλα thread για το ζήτημα του πολέμου. Ένα είναι αρκετό. Καλώς κλειδώθηκαν όλα τα άλλα thread με το ίδιο περιεχόμενο.
-
You know Μαθιε τωρα καταλαβαινω γιατι επιλεχθης ως moderator εδω..... -
Οταν εχουν κλειδωθεί όλα τα άλλα θέματα που κατέληξαν σε συζήτηση περί Ιράκ.Οταν εχω προσωπικά παρακαλέσει οτι θέλετε περί του θέματος να τα γράφετε στο 'Γενικώς' που ο ίδιος 'ανοιξα.
Τότε σημαίνει οτι
1.Με αγνοείς στις παρακλήσεις μου.
2.Οτι θέλεις την φασαρία που δημιουργείτε απο τις τοποθετήσεις σου.Και στα δύο παραπάνω διαφωνώ.
Και με πρόλαβε ο Μαθιός λίγο πριν το διαγράψω.Ας είναι!!! -
-
OK.
-
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
... απλα σκεπτομουν αμα δω Αμερικανο (τουριστα η μη) μπροστα μου πως θα αντιδρασω. Εσεις τι θα κανατε?Θα φορέσουμε ΚΡΑΝΟΣ και ΖΩΝΗ, όπως πιστεύω και εσύ, γιά να γλυτώσουμε από τις Μ------Σ!!!
ΓΕΝΙΚΩΣ!!!