-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Καλησπερα!!Ειμαι αρκετα ασχετος στο θεμα των αναρτησεων. Πηγε ο αδερφος μου να παρει ενα ανταλλακτικο για το γκολφ 2 μας. Το ειδε ο πωλητης απ'εξω κ του προτεινε κατι αμορτισερ boge (για το συγκεκριμενο μοντελο απ'οτι ειπε) που τα εχει καιρο απουλητα για 70€ τη δυαδα. Α! ειναι αερος-λαδιου λεει, μπορειτε να μου πειτε τι σημαινει αυτο κι αν γενικα αξιζουν σαν αγορα???
Ευχαριστω!!
Πολύ καλή τιμή ποιά boge όμως εγώ είχα τα κόκκινα σε mki golf πολύ σκληρά είχαν κράτημα όμως αν και το αυτοκίνητο έγινε πολύ απόλυτο .
-
Ευχαριστω!!!
Τα συγκεκριμενα μαυρα ειναι οποτε μαλλον θα ειναι πιο μαλακα.. Δεν εχω ιδεα, βεβαια εψαξα λιγο και βρηκα και τα μαυρα bilstein στα 160 (http://www.tpauto.gr/store/comersus_vie ... duct=22207) , τι λες αξιζουν τα 20€ παρπανω για την τετραδα η δε θα εχουν διαφορα??
-
Τίποτα , τα bilstein θα είναι σίγουρα πιό μαλακά εσύ τι πρωτιμάς , αν δεν έχει σπορτίφ αναζητίσεις είναι πολύ καλά .
-
Kαταλαβα, να'σαι καλα
-
Τι τιμή είναι λογική για τοποθέτηση ελατηρίων στα υπάρχοντα αμορτισέρ (συμπεριλαμβανομένης της ευθυγράμμισης)?
-
Καλησπέρα σας, έχω ένα scirocco το οποίο θα ήθελα να γίνει κάπως πιο σφιχτό. Θα πρέπει να αλλάξω και ελλατήρια ή μόνο αμορτισέρ. Δε με ενδιαφέρει το χαμήλωμα αφού ήδη είναι αρκετα χαμηλο. Καμία καλή λύση?
-
τι δεν σε καλυπτει ακριβως;
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
τι δεν σε καλυπτει ακριβως;Θέλω να αποκτήσει λίγο πιο άμεσες αντιδράσεις και να μικρίνουν οι όποιες κλίσεις παίρνει. Ζητάω πολλά?
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Θέλω να αποκτήσει λίγο πιο άμεσες αντιδράσεις και να μικρίνουν οι όποιες κλίσεις παίρνει. Ζητάω πολλά?Δυστυχώς υπάρχουν διάφοροι τρόποι και διάφορα αποτελέσματα και δυστυχώς είναι δύσκολο να ξέρεις από πρίν τι θα σου προκύψει.
- Μάλλον έχεις ήδη χαμηλού προφίλ λάστιχα οπότε δεν έχει νόημα να τα αλλάξεις, μπορείς όμως να παίξεις λίγο με τις πιέσεις.
- Αντιστρεπτικές δοκοί πιο παχιές θα ελαττώσουν τις κλίσεις και να επιταχύνουν τις αντιδράσεις χωρίς να επηρεάσουν ιδιαίτερα την άνεση.
- Αμορτισέρ σφιχτότερα θα επιταχύνουν τις αντιδράσεις αλλά θα μειώσουν τις κλίσεις μόνο τις αρχικές και όχι σε παρατεταμένη στροφή. Η άνεση γενικά θα χειροτερέψει αν και μπορεί και να βελτιωθεί σε κάποιου είδους ανωμαλίες...
- Ελατήρια σκληρότερα θα βελτιώσουν αντιδράσεις και θα μειώσουν κλίσεις αλλά σίγουρα θα χαλάσουν την άνεση.
- Αλλαγές στη γεωμετρία σε σωστό ευθυγραμμισά θα βελτιώσει τις αντιδράσεις αλλά όχι τις κλίσεις.
Συστήνω τη λύση 1 για αρχή συνέχεια με την 5 και τέλος αν χρειαστεί πας και στη 2. Η σειρά είναι η πιο λογική, τζάμπα, φτηνότατη, μέτρια. Συνήθως βάζεις τις αντιστρεπτικές από την πιο σπορ έκδοση εφόσον υπάρχει αλλιώς ψάχνεις από βελτιωτικούς οίκους.
Μετά ξεφεύγεις οικονομικά και έχεις και λιγότερο εγγυημένα για τα γούστα σου αποτελέσματα.
-
Με το να τοποθετηθούν παχύτερα σινεμπλοκ, θα μπορουσε άραγε να βελτιωθει λίγο η άνεση? Κάπου είχα διαβάσει για τοποθετηση σινεμπλόκ απο s3 σε scirocco.
-
Με το να τοποθετηθούν παχύτερα σινεμπλοκ, θα μπορουσε άραγε να βελτιωθει λίγο η άνεση? Κάπου είχα διαβάσει για τοποθετηση σινεμπλόκ απο s3 σε scirocco.σφίγγει όλο το σύστημα και ουσιαστικά 'χάνεις' τις μικρές ελευθερίες που είχε και απορροφούσε τις μικρές ανωμαλίες.
Βάζοντας πιο 'μασίφ' σινεμπλόκ, ουσιαστικά 'σφίγγεις' το αμάξι, κάνοντάς το λιγότερο άνετο. -
Και έτσι όπως είναι δε το λες καθόλου άνετο, ισα ισα, το αντίθετο. Κοπονάει πολυ για την ανάρτηση που έχει. Θα ήθελα πρώτα κάτι πιο σφιχτό και αν με κάποιο μαγικό τρόπο γινόταν, πιο άνετο Μάλλον σε Γάλο έπρεπε να πάω
-
Και έτσι όπως είναι δε το λες καθόλου άνετο, ισα ισα, το αντίθετο. Κοπονάει πολυ για την ανάρτηση που έχει. Θα ήθελα πρώτα κάτι πιο σφιχτό και αν με κάποιο μαγικό τρόπο γινόταν, πιο άνετο Μάλλον σε Γάλο έπρεπε να πάωΚοιτά αν βγαίνουν fsd της koni για το αυτοκίνητο σου ...
Κάνουν καταπληκτική ΔΟΥΛΕΙΑ ... -
Μεθαύριο θα πάω να μου αλλάξουν πίσω αμορτισέρ. Επειδή δε θα είμαι μπροστά κατά τη διάρκεια της αλλαγής υπάρχει κάτι που θα πρέπει να κάνω/προσέξω μετά ? έχω ακούσει ότι δεν το προετοιμάζουν με το χέρι για να πάει το λάδι παντού και το βάζουν κατευθείαν πάνω με αποτέλεσμα στην πρώτη ανωμαλία του δρόμου που θα συναντήσουν να σκάσουν απότομα και να πετάξει λάδια.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Μεθαύριο θα πάω να μου αλλάξουν πίσω αμορτισέρ. Επειδή δε θα είμαι μπροστά κατά τη διάρκεια της αλλαγής υπάρχει κάτι που θα πρέπει να κάνω/προσέξω μετά ? έχω ακούσει ότι δεν το προετοιμάζουν με το χέρι για να πάει το λάδι παντού και το βάζουν κατευθείαν πάνω με αποτέλεσμα στην πρώτη ανωμαλία του δρόμου που θα συναντήσουν να σκάσουν απότομα και να πετάξει λάδια.Το έχω δει. Τα συμπιέζουν με τα χέρια μερικές φορές για να δουλέψουν χωρίς μεγάλο φορτίο και μετά τα φοράνε στο αυτοκίνητο.
-
και αν δε το δουλέψουν με τα χέρια τι γίνεται? πώς θα το ξέρω εγώ? να κάνω καλού κακού πάνω κάτω με το χέρι πιέζοντας απ'την οροφή ?
-
και αν δε το δουλέψουν με τα χέρια τι γίνεται? πώς θα το ξέρω εγώ? να κάνω καλού κακού πάνω κάτω με το χέρι πιέζοντας απ'την οροφή ?Μήπως με *τρόπο * να τους βάλεις να το κάνουν μπροστά σου;
-
Aχ καλέ κύριε μαααααστορααααα, μπορείτε να δουλέψετε το αμορτισέρ μπροστά μου;
-
έβαλα καταλάθος μια φωτό μ'ένα ματζαφλάρι ελπίζω να μη την είδε κανείς και στη προσπάθεια για delete κόλλησε το φόρουμ
-
:ysterical:έβαλα μια φωτό μ'ένα ματζαφλάρι
Περί Αναρτήσεων