-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
απο τις 22:00 ολη η ελλαδα εβλεπε fame story ή φαρμα.
και σιγουρα αν ηθελε αποτελεσματα ειχε τη δυνατοτητα να τα δει στη νετ η και στο ιντερνετ...Δεν λεω οτι δεν θα μπορουσαν αλλα απο την στιγμη που ηταν Ευρωεκλογες μ ενα καρο ανθρωπους να λενε οτι θελουν σχετικα με το θεμα δεν περιμενα κατι παραπανω. Κ εγω θα προτιμουσα να εβλεπα live ή στην ωρα που ειχαν ανακοινωσει αλλα τι να κανουμε τωρα; Επανασταση; ας ειμαστε ευχαριστημενοι που το εδειξαν χθες κ οχι σημερα.
Μα σήμερα το έδειξαν! Η μετάδοση ξεκίνησε μετά τις 12, άρα 14-6
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
23:15 23:20 23:30--------00:15 .Περιμενα ...περιμενα .Σαν τον χαζο κοιταγα την οθονη μηπως περασει καποιο μυνημα να λεει ποτε επιτελους θα ξεκινησει η μεταδοση.Ενταξει ευρωεκλογες ειχαμε αλλα δεν χρειαζοταν να εχουμε και το 50% της επικρατειας.Αλλωστε ολα τα αλλα καναλια εδειχναν απο θεατρο μεχρι Μητσικωστα .Καταφερα ετσι να χασω και τα τελευταια 5 λεπτα του Γαλλια Αγγλια που ηταν ολα τα λεφτα απο το ματς αυτο.Τουλαχιστον να μας ενημερωναν οτι 00:15 θα ξεκινησει η μεταδοση.
Γιατι δεν τους εγραφες στα .......... να το εβλεπες απο το net,παρα καθισες να ανεχτεις κ τις απειρες διαφημισεις τους αλλα και την μετα μεσονυχτια προβολη?Να μου πεις, ηθελες να το δεις πολυ οπως ολοι αλλα καποτε πρεπει να παρουν και καποιο μαθημα.Εγω εβαλα δορυφορικη κ βρηκα την υγεια μου αλλα συμπασχω γιατι τα εχουμε ξαναπερασει με τον συγκεκριμενο σταθμο.Εχουμε φαει τρελλα κλα.......τα.
ΥΓ. Κ οχι,η τελευταια λεξη δεν ειναι κλαμματα........
Το προβλημα ειναι οτι το PC το εχω στο μαγαζι στην Τριπολη και το σπιτι μου ειναι 20 χλμ μακρυα (Αρτεμησιο).Το κλασ....μο που δεν θα ξεχασω ειναι οταν περιμενα (πριν 2 χρονια ; )να δουμε ντερμπι ΟΣΦΠ ΑΕΚ και Φ1 και μας εδειχνε ΠΑΤΡΑ ΒΕΝΕΤΙΑ. .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το κλασ....μο που δεν θα ξεχασω ειναι οταν περιμενα (πριν 2 χρονια ; )να δουμε ντερμπι ΟΣΦΠ ΑΕΚ και Φ1 και μας εδειχνε ΠΑΤΡΑ ΒΕΝΕΤΙΑ. .
Ειναι τρελλοι αυτοι οι ΑLPHAνοι.............
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Σε κανεναν δεν αρεσε η μαγνητοσκοπιση κ ποσο μαλλον η καθυστερημενη. Γιατι κανεις δεν ειχε την ορεξη να ξενυχτισει. Απο εκει κ μετα δεν με εξεπληξε απο την στιγμη που ειχαν ενα καρο ανιαρους πολιτικους διαλογους με καθεναν που ηθελε να βγει στο γυαλι.Θεωρώ αυτή τη στάση του Alpha έλλειψη σεβασμού στον τηλεθεατή. Είναι λογικό να μην περιμένουμε να δούμε το GP ζωντανό στις 8 το βράδυ, εν μέσω Ευροεκλογών. Οταν όμως το βάζουν στις 11, πρέπει να το δείχνουν στις 11. Δεν υπήρχε δα και κανένα έκτακτο, μη προβλεπόμενο γεγονός που καθυστέρησε τη μετάδοση του GP, οι Ευρωεκλογές ήταν, όλα είχαν κριθεί και αναλυθεί μέχρι τις 11, η μετάδοση του GP καθυστέρησε από τις αναμενόμενες δηλώσεις διαφόρων πολιτικών (πχ. Κωνσταντόπουλος του ΣΥΝ) και τις ανούσιες συζητήσεις στο στούντιο, δηλ. γεγονότα που θα έπρεπε να είχαν ληφθεί υπόψην κατά την κατάρτιση του προγράμματος.
Επιπλέον, την έλλειψη σεβασμού την αποδεικνύει και η απουσία ενός μηνύματος που να λέει 'η μετάδοση του GP θα αρχίσει στις 00:15'
Φίλε takisp, καλό θα ήταν να μεταφέρεις στη διοίκηση του σταθμού τέτοια παράπονα (αν και φαντάζομαι θα το έχεις ήδη κάνει)
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το κλασ....μο που δεν θα ξεχασω ειναι οταν περιμενα (πριν 2 χρονια ; )να δουμε ντερμπι ΟΣΦΠ ΑΕΚ και Φ1 και μας εδειχνε ΠΑΤΡΑ ΒΕΝΕΤΙΑ. .
Γιατι, το οτι δεν περιμενουν 15 λεπτα να δουμε την συνεντευξη και βαζουν τα μεξικανικα τι ειναι..........?
-
Να δώσω και εγώ την δικιά μου ανάλυση.
Το κοινό της Φ1 είναι μικρό και φανατικό. Δηλαδή είτε στις
24.00 είτε στις 24.30 είτε στις 23.00 το πλήθος των ανθρώπων
που θα έβλεπαν τον αγώνα θα ήταν το ίδιο.Αν ο ALPHA μετέδιδε τον αγώνα στις 23.00 θα έπεφτε πάνω
στο ποδόσφαιρο στη Φάρμα και σε ότι άλλο
μπορεί κανείς να φανταστεί. Οπότε από τους λεγόμενους
μη φανατικούς ξενύχτηδες δεν θα έπαιρνε κανέναν.
Αρά γιατί να μην δείξω στις 24.00 να κερδίσω και τους λίγους
που θα ξεμείνουν στην TV. Μετά οι διαφημίσεις στην αρχή
έχουν τη λογική ότι στις 02.30 κανένας μα κανένας σώφρων
διαφημιστής δεν θα πληρώσει να μπουν οι διαφημίσεις του
εκείνη την ώρα εκτός αν είναι ΔΕΚΟ και με αυτό το τρόπο
μοιράζει τη πίτα στα κανάλια για να κερδίσει την υποστήριξη
του καναλάρχη το εκάστοτε κυβερνών κόμμα (δείτε τι παιζόταν
πριν τις εκλογές του Μαρτίου με διαφημιστικά σποτς από την
ΔΕΗ και τον ΟΤΕ σε κάποια κανάλια στις 03.00 τη νύχτα...).Για το ALPHA η τακτική αυτή ήταν και η πιο σωστή εφόσον
έτσι αύξησε στο μέγιστο τη πίτα του (βραχυπρόθεσμα).
Βέβαια έπεσε λίγο σε ανυποληψία αλλά αυτό μάλλον δεν
ενοχλεί τους υπεύθυνους του καναλιού.Εγώ είδα τον αγώνα και
στην RAI αλλά τον απόλαυσα χωρίς άγχος στον ALPHA έστω και
αν έπρεπε να είμαι στο γραφείο στις 08.30...... Το κακό με την
υπόθεση του ALPHA είναι ότι το κανάλι πρέπει κάποια στιγμή να
μας σεβαστεί. Δεν θα με πείραζε να δω ότι ο αγώνας ξεκινά στις
12.30 το βράδυ αλλά με την κοροϊδία στο σπίτι από τους 2 καταναλωτές
προϊόντων (την γυναίκα μου και την αφεντομουτσουνάρα μου) έχασε τη σύζυγο
η οποία ξεστόμισε και μερικά κοσμητικά επίθετα για τους ιθύνοντες
του καναλιού.....Μετά ο ALPHA το STAR κλπ. ας μην αναρωτιούνται γιατί δεν ανεβάζουν
τα ποσοστά τους.... Απλά εφόσον δεν σέβονται το πελάτη γιατί ο πελάτης
να τους σεβαστεί????Για τα σχόλια των Πουρναράκη και Παλομπαρίνι. Δεν είναι σωστό
δημοσιογραφικά να ειρωνεύεσαι κάποιον στο γυαλί εφόσον έχει
δίκαιο. Το να ειρωνεύεσαι τον άνθρωπο που πληρώνει τον μισθό σου
(γιατί χωρίς τηλεθέαση η Φ1 δεν θα έπαιζε στον ALPHA) έστω και
έμμεσα δείχνει ότι δεν σέβεσαι τον δικό σου κόπο πρώτιστα.Αυτά χωρίς προσπάθεια νουθεσίας και πάντα φιλικά (βάσει των αρχών που
διέπουν τα φόρουμς). -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Ευρωεκλογες ηταν χθες, τι περιμενατε; Ολη η Ελλαδα ηταν στημενη καλως κακως να δει αποτελεσματα κ οχι F1! Δεν καταλαβαινετε οτι ειμαστε μειοψηφια στο τηλεοπτικο κοινο;Φίλε 'kleisj' συμφωνώ με αυτά που γράφεις και ότι οι τόνοι πρέπει να διατηρούνται σε χαμηλά επίπεδα, όμως το μοναδικό πράγμα που θα διαφωνήσω μαζί σου είναι ότι ΌΛΗ η Ελλάδα ήταν στημένη και παρακολουθούσε τα αποτελέσματα. Καταρχάς η αποχή από τις κάλπες στις συγκεκριμένες εκλογές έφτασε σε σημεία ρεκόρ. Όσοι λοιπόν δεν ήταν για μπάνιο, δεν πήγαν στην παραλία για καφέ ή club και όσοι δεν παρακολούθησαν φάρμα, Fame Story και ποδόσφαιρο τόσοι στήθηκαν για να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών.
Εγώ θα σταθώ στο αστείο του θέματος, αφού χτες παρακολούθησα ελάχιστα την μετάδοση του Alpha και σε κάποιο σημείο καθώς μιλούσε ο Τάκης, ακούγονταν από το βάθος ένα στιλό να παίζει νευρικά, για αρκετή ώρα...
Το θέμα μας τώρα είναι να μάθουμε τι θα συμβεί με την μετάδοση του αμερικάνικου Grand Prix.
-
Το προβλημα δεν ειναι οτι αρχισε αργα αλλα το οτι δεν μας ενημερωσε,τουλαχιστον εμενα αυτο με ενοχλησε.Αλλωστε δεν ειναι η πρωτη φορα που ξενυχταω για να δω κατι στην ΤV,εχω ξυπνησει και πολυ νωρις πολλες φορες για να δω ζωντανα πολλους αγωνες.
Εχω γενεθλια σημερα !!!!Ενα χρονο στο φορουμ
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Ευρωεκλογες ηταν χθες, τι περιμενατε; Ολη η Ελλαδα ηταν στημενη καλως κακως να δει αποτελεσματα κ οχι F1! Δεν καταλαβαινετε οτι ειμαστε μειοψηφια στο τηλεοπτικο κοινο;
Φίλε 'kleisj' συμφωνώ με αυτά που γράφεις και ότι οι τόνοι πρέπει να διατηρούνται σε χαμηλά επίπεδα, όμως το μοναδικό πράγμα που θα διαφωνήσω μαζί σου είναι ότι ΌΛΗ η Ελλάδα ήταν στημένη και παρακολουθούσε τα αποτελέσματα. Καταρχάς η αποχή από τις κάλπες στις συγκεκριμένες εκλογές έφτασε σε σημεία ρεκόρ. Όσοι λοιπόν δεν ήταν για μπάνιο, δεν πήγαν στην παραλία για καφέ ή club και όσοι δεν παρακολούθησαν φάρμα, Fame Story και ποδόσφαιρο τόσοι στήθηκαν για να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών.
Nαι οντως αν ΟΛΗ η Ελλαδα ηταν στημενη τοτε ΟΛΗ η Ελλαδα θα ειχε ψηφισει κατι που δεν εγινε, απλα περισσοτερο μεταφορικα στο γεγονος οτι το ενδιαφερoν των τηλεθεατων ηταν περισσσοτερο στις εκλογες κ οχι στην F1. Απλα δεν μου εκανε εντυπωση, δεν το επικροτω αντιθετως μαλιστα, κ κακως δεν βγηκε καποιο μηνυμα να προειδοποιει για την αλλαγη της ωρας με μια 'συγνωμη'.
Αλλα μην το παρακανουμε κ στα υπερβολικα σχολια οταν ο Alpha κ ειδικοτερα ο Τακης εχουν ανταποκριθει μεχρι στιγμης πολυ καλα στην μεταδοση της F1. Σιγουρα αυτο που εγινε δεν εδειξε σεβασμο σε μας που περιμεναμε κ ελπιζω οτι ο Τακης θα μεταφερει τα παραπονα μας. Αν κ φανταζομαι οτι θα το εχει κανει απο χθες βραδυ γιατι δεν νομιζω οτι κ ο ιδιος ηταν υπερ της 1ωρας καθυστερησης. -
Πάντως ήταν πολύ ενοχλητικό, τουλάχιστον για μένα το ότι ο Τάκης σχολίαζε από πριν πράγματα που θα γίνουν. Για να μην ξέρω από πριν τίποτα, φρόντισα να μην ενημερωθώ για τον αγώνα. Ο Τάκης πέταγε συνέχεια πράγματα του στυλ 'ο Μπαρικέλο όπως είπε μετά σταμάτησε να πιέζει το Σουμάχερ επειδή ζεστάθηκαν τα φρένα του' (ενώ ακόμα τον πίεζε και θεωρητικά μπορούσε να τον περάσει), 'ο Ραϊκόνεν θα ξαναμπεί στα πιτς διότι θα έχει ξανά πρόβλημα με το τιμόνι' και άλλα πολλά τα οποία βαριέμαι να γράφω. Αυτό το πράγμα το θεωρώ απαράδεκτο. Χίλιες φορές καλύτερα να γινόταν ο σχολιασμός την ώρα που έβλεπαν οι σχολιαστές ζωντανά τον αγώνα παρά αυτό που έγινε και ας μην 'ξενυχτούσαν μαζί μας'. Θα ήταν πιο αυθόρμητος και ειλικρινής και δε θα επηρέαζε το θεατή, αφού ο τελευταίος ήξερε ότι ο σχολιαστής έχει δει τα αποτελέσματα από πριν, άρα αυτό που λέει θα γίνει (π.χ. το ότι οι Φεράρι θα έκαναν 2 pit stops ). Επίσης, αφού το είχαν δει από πριν, πώς αναρωτιούνταν πού χάθηκε ο Αλόνσο, αφού κι εμείς που το βλέπαμε εκείνη την ώρα είδαμε ότι έχασε τόσα δευτερόλεπτα στα πιτς;
-
Ο χρήστης TheoRallye έγραψε:
Πάντως ήταν πολύ ενοχλητικό, τουλάχιστον για μένα το ότι ο Τάκης σχολίαζε από πριν πράγματα που θα γίνουν. Για να μην ξέρω από πριν τίποτα, φρόντισα να μην ενημερωθώ για τον αγώνα.Κ εμενα μ ενοχλησε αυτο. Δηλ. γινοταν σχολιασμος καποιων γεγονοτων που μας προϊδεαζαν για το τι θα επακολουθησει. Πχ ο ΜΣ δηλωσε οτι τα λαστιχα ειχε ο RB ισως ηταν καλυτερη επιλογη, εκει υποπτευθηκα podium ΜΣ.
Θα ηταν πολυ καλο στο τελος του GP ή μετα απο κατι τετελεσμενο να δωθουν εξηγησεις τις οποιες τις ειχε μαθει ο ιδιος μετα τον αγωνα. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Φίλε takisp, καλό θα ήταν να μεταφέρεις στη διοίκηση του σταθμού τέτοια παράπονα (αν και φαντάζομαι θα το έχεις ήδη κάνει)
A XAXAXA
Me ekanes kai gelasa.
File nass einai euritera gnwsto allwste to poso asxima ta xwnei o Takis sto kanali otan to teleutaio kanei paparies me tin F1.
Faneike kai to 2002 allwste (tote me ta ektakta deltia en mesw GP apla gia na deiksoun ta tzip tis anti-tromokratikis) poso eixe fwnaksei sto kanali
P.S: O nai!! To parapanw einai eirwniko(Se periptwsi pou den to katalave kapoios)
A re kaimene Lakafwsi....
-
Τι να πω ευτυχώς που δεν έγραφα μάθημα σήμερα. Τουλάχιστον αποζημιώθηκα από το καταπληκτικό τέλος του αγώνα Γαλλία-Αγγλία.
Viva Zidane!!!!
-
Κατ' αρχήν να σημειωθεί ότι είμαστε off-topic -ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ μετάδοση F1- και θα επέμβουν οι mods
Ήθελα να ξερα ποιος έβλεπε ευρωεκλογές στον Alpha! Οτιδήποτε άλλο καλύτερο ήταν
Ελπίζω αυτή να ήταν η μεγαλύτερη 'τιμωρία' τους, η κατακόρυφη πτώση των αριθμών.
-
Παίρνω την άκρως υποθετική περίπτωση, ο φίλαθλος του μηχανοκίνητου αθλητισμού να δουλεύει!! (Να το κάνω εξοργιστικά υποθετικό; Ξυπνάει νωρίς κιόλας!!!)
Στην περίπτωση αυτή, στις 10, άντε 11 το βράδυ πέφτει για ύπνο. Ξέρει πως δεν θα δει τον αγώνα ολόκληρο και να κοιμηθεί αρκετά να μην σέρνεται την άλλη μέρα στην δουλειά, οπότε προτιμά να τον προγραμματίσει το βίντεο να τον γράψει, για να τον δει την άλλη μέρα όταν θα γυρίσει από τη δουλειά. Το προγραμματίζει από λίγο νωρίτερα (23.00) μπας και αρχίσουν νωρίτερα, και μιας και ο αγώνας δεν κρατάει περισσότερο από 2 ώρες, και μιας και η κασσέτα είναι 3ωρη, στις 2 το χάραμα σταματάει η εγγραφή.
Έτσι πέφτει ήρεμος γία ύπνο. Κοιμήσου όμως, και ο ΑΛΦΑ σου δουλεύει!!! Έτσι έχει γράψει 1 ώρα και κάτι από ευρωεκλογές, ξέρετε, από εκείνες που βαρέθηκε να πάει να ψηφίσει γιατί αδιαφορούσε, και χάνει καμιά 10αριά γύρους.
ΕΛΑ ΜΩΡΕ!! ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΓΥΡΟΥΣ ΕΙΔΕΣ!!! ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΜΑΡΑΝΑΝ;;;; (άσε που για να τους έβαλαν στο τέλος θα είναι τελευταίας διαλογής!!!! )
-
GeorgeTabs χαραμίζεσαι εδώ! Γιατί δεν ξεκινάς συνεργασία με τον Φώσκολο?
Αστειέυομαι βέβαια. Κάτι τέτοιο θε έκανα και εγώ αν είχα βίντεο, ειδικά τώρα που δεν ήταν Live.
-
Ναι, ξέρω, τρελλή άποψη!!
Άκου να δουλεύεις, να κοιμάσαι και να ξυπνάς νωρίς και να σου αρέσουν οι 'αγώνες αυτοκινήτου'!!!Κάτι παραπάνω ξκέρουν ο ΑΛΦΑ και ο ΣΤΑΡ βρε χαζεεεεεεεεε!!!!!!!!
-
τωρα, ολα θα μπουν στη θεση τους....
Θα μεταφερει τα παραπονα ο takisp στον alpha και θα λυθουν ολα....
Τελικα, δεν μπορεσα να δω ολοκληρο τον αγωνα, γιατι εκει που τον εβλεπα με πηρε ο υπνος και η τηλεοραση επαιζε! Ξυπνησα κατα τυχη, τη στιγμη του τερματισμου, με τη γνωστη, πλεον, εικονα...
(Πρωτο ενα κοκκινο αυτοκινητο σε μια ευθεια και καποιος κυριος να κουναει μια καρο σημαια ...)
Φαντασου, δηλαδη, να ειχε και πραγματικο ενδιαφερον!!!
Παντως, επειδη ηθελα να παραπονεθω (understatement), στο καναλι, χθες, δεν μπορουσα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, να πιασω γραμμη!! (αν και καλυτερα, γιατι θα τους σκυλοβριζα!!) -
Για καθίστε λίγο ρε παιδιά και δείτε το πιο ψύχραιμα. Εντάξει εγώ πρώτος και καλύτερος τα χώνω και στο κανάλι και στον Πουρναράκη αλλά χθές το είπαν ότι θα περιμένουν να μιλήσει ο πρωθυπουργός και από τη στιγμή που δήλωσαν ότι θα το δείξουν μαγνητοσκοπημένο στις 23.15 τι περίμεναν;
Περίμεναν τη δήλωση του πρωθυπουργού η οποία ήταν προγραμματσιμένη για τις 23.00+.
Γιατί η δήλωση ήταν προγραμματισμένη στις 23.00+;; Γιατί αυτή ήταν η συμφωνία πανευρωπαϊκά τα επίσημα αποτελέσματα να μεταδωθούν στις 23.00 ώρα Ελλάδος
Γιατί τώρα ο πρωθυπουργός καθυστέρησε;;; Γιατί απλά είναι πρωθυπουργός και έπρεπε να βγει τελευταίος. Έτσι περίμενε τον Κωνσταντόπουλο και τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ οι οποίοι πήγαν στο Ζάπειο, γιατί οι άλλοι δύο δεν πήγαν, και μετά βγήκε και ο Καραμαλής και στον Αlpha είχαν υποχρέωση για να μην πω και τίποτα άλλο να περιμένουν να μιλήσει ο πρωθυπουργός.Για αυτό και η μετάδοση ξεκίνησε την ώρα που ξεκίνησε.
Τό θέμα είναι αν έπρεπε να είναι μαγνητοσκοπημένος η όχι;;;
Γιατί χθές ο αγώνας ήταν μανγητοσκοπημένος και η μετάδωση σε real time, live μαγνητοσκόπηση δηλαδή. Ούτε ένα λάθος δεν έγινε άσε που οι σχολιαστές χθές ήταν κάτι σαν μάγοι τα προέβλεπαν όλα από πριν... -
Λιγο πολυ συμφωνω με τον k, καπως ετσι πρεπει να ηταν το σκεπτικο. Τωρα βεβαια να πω οτι με καλυπτει, θα πω ψεμματα αλλα τουλαχιστον παρηγοριεμαι απο το οτι δε θα εχουμε εκλογες ξανα για αρκετο καιρο...
Aπευθείας μετάδοση F1