-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Λέτε ο Αλφα να μας 'ευχαριστήσει' πάλι δείχνοντας τον Καραμανλή σε παράθυρο μαζί με την Φόρμουλα 1?
Ελπίζω τώρα σε δύο εβδομάδες να μπορέσουμε να δούμε τα δοκιμαστικά της Ινδιανάπολης...
LYBE,
Πως το ειπες αυτο;;;;; 'LIVE'??? ακουσα καλα;;
καλο το ανεκδοτο ρε LYBE!Να σαι καλα με εκανες και γελασα παλι!! -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Τάκη άσχετα και από τη δική μου επιθυμία να μην μεταφράζεται σε πραγματικό χρόνο η συνέντευξη τύπου, θέλω να δώσω συγχαρητήρια που επιτέλους μπορούμε να τη βλέπουμε έστω κι έτσι. Μπράβο και ελπίζω να μην ήταν one-off.Δεν θέλω να ακουστώ αρνητικός, αλλά φοβάμαι ότι είδαμε τη συνέντευξη τύπου μόνο και μόνο επειδή ο αγώνας τελείωσε ασυνήθιστα σύντομα. Μακάρι να με διαψεύσει ο ALPHA. Θα δούμε...
-
Δοκιμές Παρασκευής 01:15 τα ξημερώματα προς Σάββατο
Δοκιμές Σαββάτου live
Αγώνας liveΤη συνέντευξη Τύπου την είδαμε επειδή κρίναμε ότι είχε ενδιαφέρον. Το ίδιο θα συμβεί και σε όποια άλλη περίπτωση κρίνουμε το ίδιο!
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Τη συνέντευξη Τύπου την είδαμε επειδή κρίναμε ότι είχε ενδιαφέρον. Το ίδιο θα συμβεί και σε όποια άλλη περίπτωση κρίνουμε το ίδιο!Δηλαδή Τάκη φέτος μέχρι το Grand Prix της Monza κρίνατε πως δεν ήταν ενδιαφέρουσα καμία άλλη συνέντευξη τύπου? Πάντα υπάρχει ένας ιδιαίτερος λόγος για να την παρακολουθήσει κανείς...
Πάντως από εδώ και πέρα κρίνω ότι θα κρίνετε ενδιαφέρουσες και τις δύο τελευταίες συνεντεύξεις τύπου... -
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Δοκιμές Σαββάτου live
Αγώνας liveΤη συνέντευξη Τύπου την είδαμε επειδή κρίναμε ότι είχε ενδιαφέρον. Το ίδιο θα συμβεί και σε όποια άλλη περίπτωση κρίνουμε το ίδιο!
Δε πειραζει,χαλαλι σας για την Παρασκευη θα ξενυχτισουμε λιγο παραπανω αλλα τι να κανουμε F1 ειναι αυτη.Επιτελους πρωτη φορα που θα δουμε δοκιμες live απο την Αμερικη,αληθεια τι ωρα θα πραγματοποιηθουν,για τον αγωνα υποθετω πως θα αρχισει στις 9μμ. η κανω λαθος;
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Δοκιμές Σαββάτου live
Δε πειραζει,χαλαλι σας για την Παρασκευη θα ξενυχτισουμε λιγο παραπανω αλλα τι να κανουμε F1 ειναι αυτη.Επιτελους πρωτη φορα που θα δουμε δοκιμες live απο την Αμερικη,αληθεια τι ωρα θα πραγματοποιηθουν,για τον αγωνα υποθετω πως θα αρχισει στις 9μμ. η κανω λαθος;
21:00 και το Σάββατο και την Κυριακή!
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Τη συνέντευξη Τύπου την είδαμε επειδή κρίναμε ότι είχε ενδιαφέρον. Το ίδιο θα συμβεί και σε όποια άλλη περίπτωση κρίνουμε το ίδιο!Θα με πείτε παράξενο εμένα τώρα που αυτό μου φαίνεται εντελώς αλαζονικό; Και τι θα πει 'κρίναμε' ότι είχε ενδιαφέρον; Που ξέρετε εκ των προτέρων ότι θα έχει ή όχι ενδιαφέρον μία συνέντευξη τύπου; Εγώ μάλιστα θα 'έκρινα' ότι σε άλλους αγώνες φέτος η συνέντευξη τύπου είχε περισσότερο ενδιαφέρον (Βραζιλία, Ισπανία, Μονακό, Αγγλία, να συνεχίσω;;; ) Εντάξει, μην μας τα λέτε έτσι γιατί μας πληγώνετε! Με την ίδια λογική σε λίγο καιρό μπορείτε να μας πείτε ότι κόβουμε και τα pot-stops επειδή κρίνουμε ότι δεν έχουν ενδιαφέρον ή και -γιατί όχι- όλο τον αγώνα, γιατί από ένα σημείο και μετά κρίναμε ότι θα είναι βαρετός. Έλεος!!!
-
Εγώ πιστεύω ότι ο μοναδικός λόγος που έδειξαν την press conference ήταν ο μπόλικος χρόνος που είχε περισέψει αφού ο αγώνας κράτησε μόλις 1 ώρα και 1 τέταρτο.
-
Takh eida to programma tou alpha kai elege 23:30 ta magnitoskopimena dokimastika tis paraskeuis giati allakse se 01:15 poli arga einai, kai oi douleies mas? alla den pirazei formula 1 einai auti,xalali.
ΥΓ: ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ(μονο για τον Schumacher) ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ
ΕΙΔΟΜΕΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(me niki tou michael,egatalipsi montoya pou exei para poli kairo na agatalipsei, apo tin austria opote katholou apithanon kai triti thesi raikkonen paei o titlos krithike kai mathimatika)
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Εγώ πιστεύω ότι ο μοναδικός λόγος που έδειξαν την press conference ήταν ο μπόλικος χρόνος που είχε περισέψει αφού ο αγώνας κράτησε μόλις 1 ώρα και 1 τέταρτο.Οσο κι αν θα ηθελα να διαψευστουμε, πρεπει να συμφωνησω οτι αυτη πρεπει να ειναι η (μαυρη) αληθεια.
-
Ο χρήστης gfotiadh έγραψε:
Ο βαρετός αγώνας. Οι φάσεις που παρακολούθησα ανάμεσα στον καταιγισμό των διαφημίσεων δεν με συγκίνησαν. Αν εξαιρέσουμε την εκκίνηση -που πάντα κόβει την ανάσα- και την αμέσως μετά προσπάθεια του Montoya να προσπεράσει τον αλύγιστο το μόνο γεγονός που κατάφερε να με βγάλει από την υπνηλία μου ήταν η εγκατάλειψη του Coulthard -του οποίου, παρεπιπτόντως, την πολύ καλή εκκίνηση έκανε 'γαργάρα' ο Πουρναράκης αλλά σχολίασε το άλλο παλλικάρι-, καλά να κάνουν πλάκα μαζί σου οι rookies στα δοκιμαστικά αλλά να εγκαταλείπεις και από μηχανικό πρόβλημα στον αγώνα είναι δυσβάσταχτο. Εδώ απαιτείται παπάς-εξορκιστής-δαιμονολόγος-παραψυχολόγος.
Γενικότερα όμως η (αγαπημένη μου) McLaren κάθε άλλο παρά ανταγωνιστική ήταν στη Μόντζα. Έχασα και το στοίχημα με τον Ιταλό και φανατικό οπαδό της Ferrari εξάδελφό μου (ήμουν υπέρ του Kimi).Όσο για τη συνέντευξη τύπου είμαι σίγουρος ότι όσοι έχουν κάποια ευχέρεια στα αγγλικά θα προτιμούσαν να μην ακούν τον Έλληνα σχολιαστή, γιατί αυτός ο τρόπος της real-time μετάφρασης 'σκεπάζει' το μεγαλύτερο μέρος των λεγομένων των ομιλητών.
Ελπίζω σε καλύτερα.
1on Einai 20 monothesia ti na protodei ton Coulthard tha koitaksei na sxoliasei oti ekane katapliktiki ekkinisi akou tin ekane gargara ti eiste eseis more olo na krinete kserete les kai epitides to ekane kai telos pantos i maxi einai allou tha koitas ta monothesia tou schumi tou montoya kai tou raikkonen o kosmos ekei endiaferetai i toulaxiston koitas ta monothesia stis protes theseis den koitas piso (ston anikano)me tin idia logiki ekane gargara palaiotera tin ekpliktiki ekkinisi tou frentzen tou wilson tou heidfeld tou da matta tou pizzonia opoiou allou einai.
2on merikoi agori mou den kseroun agglika kala ekane o takis kai metefraze olo na sxoliazete kai na krinete ksereteΒρε Γιώργο μην ανεβάζεις στροφές χωρίς λόγο.
Το σχόλιο περί γαργάρας έρχεται σαν συνέχεια στα όσα έχουν γραφτεί (με πρώτον εμένα) για το περίφημο (και απαράδεκτο) 'άντε γεια'. Δεν έχει βέβαια κανείς την απαίτηση ο σχολιαστής να προσέχει τι γίνεται πίσω από την τέταρτη θέση μέσα στο χαμό μιας εκκίνησης F1 αλλά όταν στα μισά του πρώτου γύρου βλέπεις ότι ο 8ος βρίσκεται στη πέμπτη-έκτη (συγνώμη δεν θυμάμαι ακριβώς) θέση μάλλον αξίζει (κατά την ταπεινή μου άποψη) ένα θετικό σχόλιο το οποίο αργότερα έκανε ο έτερος σχολιαστής. Δεν κέρδισε ο Σκωτσέζος 2-3 θέσεις σε φανάρια της Τσιμισκή ή της Πανεπιστημίου. Στην εκκίνηση της Monza ήταν.
Άλλο είναι να τα λέμε οι δυο μας, πίνοντας τα ξύδια μας στην Αρετσού και άλλο είναι να είσαι επαγγελματίας δημοσιογράφος και σχολιαστής σε σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας. Στη δεύτερη περίπτωση δεν χωρούν εμπάθειες.
Όσο για το σχόλιο που αφορούσε στη συνέντευξη τύπου, εγώ δεν είπα να μη μιλάει ο Πουρναράκης, προφανώς πρέπει να προσπαθήσει να αποδώσει τα λεγόμενα των οδηγών στα ελληνικά και το έκανε αρκετά καλά. Δε μεγάλωσα κι εγώ με αγγλίδα γκουβερνάντα ξέρεις. Απλά εξωτερίκευσα οτι εκείνη τη στιγμή προτιμούσα να ακούω τους οδηγούς με τα όσα αγγλικά γνωρίζω. Ακόμη και η χροιά της φωνής τους είναι πολύ σημαντική.
Μάλλον όμως το στοφόμετρό σου μπήκε στα κίτρινα επειδή εξέφρασα την αγάπη μου για τη McLaren και αποκάλεσα τον Michael αλύγιστο (αν και τα τελευταία 2-3 χρόνια τον έμαθαν να χαμογελά).
Ε, τι λες κι εσύ ;
-
(me niki tou michael,egatalipsi montoya pou exei para poli kairo na agatalipsei, apo tin austria opote katholou apithanon kai triti thesi raikkonen paei o titlos krithike kai mathimatika)
ο Σουμαχερ απο τη Βραζιλια εχει να εγκαταλειψει οποτε επισης καθολου απιθανο.
-
Ο χρήστης TsimDJ έγραψε:
(me niki tou michael,egatalipsi montoya pou exei para poli kairo na agatalipsei, apo tin austria opote katholou apithanon kai triti thesi raikkonen paei o titlos krithike kai mathimatika)
Μιλαμε παντα με την αξιοπιστια της ferrari kai tou Michael στα 2 χρονια μια φορα εγκατελειψε(περσι καμια) ολες ηταν βάθρο σε εξαιρεση με τον Montoya βλέποντας την αξιοπιστία του , τη δικια του αλλα και της Williams μεχρι την Αυστρία ειναι πολυ τυχερος απο τοτε μεχρι τωρα
-
Τακη μηπως υπαρχει εκπομπη για τη formula1 στο ραδιοφωνο?
Επισης το video που είδαμε την Κυριακή στον αγωνα για τον Barrichello στο ελληνικό το κοψανε στη μεση λογω τηλεοπτικου χρονου πιθανον μπορουμε να το ξαναεχουμε(να το δουμε) ολόκληρο, αφου σου παραχώρησε συνεντευξη να μην την δουμε ολη.
Μια φορα ηρθε ο ανθρωπος εδώ με μονοθέσιο formula1 μεγάλη τιμή για εμας, πιστεύω αξίζει ενα πολυ καλο 5λεπτο και ισως κατι παραπανο video για να το θαυμάσουν και οι τηλεθεατές σας. -
Ο χρήστης takisp έγραψε:
21:00 και το Σάββατο και την Κυριακή!Κανονικά και τα δοκιμαστικά της Παρασκευής 21:00 δεν θα γίνουν??? Άσχετα με το αν θα τα δείξει ο ALPHA, υπάρχει και το RTL...
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
21:00 και το Σάββατο και την Κυριακή!
Κανονικά και τα δοκιμαστικά της Παρασκευής 21:00 δεν θα γίνουν??? Άσχετα με το αν θα τα δείξει ο ALPHA, υπάρχει και το RTL...
Κατ'αρχην 21:00 ειναι τα δοκιμαστικα και 21:00 αρχιζει και ο αγώνας, εκπομπη δεν θα εχει νωριτερά; ('οπως αλλες φορες μιση ωρα πιο πριν')
Κατευθείαν θα συνδεθουν; -
Μιλαμε παντα με την αξιοπιστια της ferrari kai tou Michael στα 2 χρονια μια φορα εγκατελειψε(περσι καμια) ολες ηταν βάθρο σε εξαιρεση με τον Montoya βλέποντας την αξιοπιστία του , τη δικια του αλλα και της Williams μεχρι την Αυστρία ειναι πολυ τυχερος απο τοτε μεχρι τωρα
ε οκ, τωρα ηρθε η ωρα να παθει κατι και ο Σουμ. τι το περασε; Σαμαλι;
-
Αν και περαστικός θα θέσω μερικά καλοπροαίρετα ερωτήματα ...
-
Με ποια κριτήρια κρίνεται (και μάλιστα εκ των προτέρων!!) το ενδιαφέρον μιας press conf? Γιατί η φετινή press conf της Monza πληρούσε τα κριτήρια αυτά, αλλά όχι κάποια άλλη τόσα χρόνια τώρα?
-
Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι το σύνολο των τηλεθεατών ενδιαφέρεται περισσότερο για τα προσωπικά σας σχόλια (τα οποία συχνά διαρκούν γύρω στο 5λεπτο) και όχι για τις δηλώσεις των ίδιων των πρωταγωνιστών?
-
ΑΝ το θέμα είναι τηλεοπτικού χρόνου, γιατί ο Alpha, του οποίου τα νούμερα για την Φ1 είναι αρκετά καλά, δεν παρατείνει κανά 10λεπτο το συνολικό χρόνο μετάδοσης ώστε να δείχνει και την press conf?
Ελπίζω σε απάντηση, και θεωρώ πρέπον να δώσετε και μια απάντηση στο live της Κυριακής στα ερωτήματα αυτά για όσους επίσης αναρωτιούνται γιατί είδαμε την Press conf στην Monza. Εκτός και αν τα ερωτήματα περί ελαστικών-camber και TC-ελάχιστο σπινάρισμα αξίζουν αρκετά ώστε να απαντούνται συνεχώς, αλλά τα παραπάνω είναι μάλλον χαζά και δε χρήζουν απάντησης, οπότε ζητάω και προκαταβολικά συγγνώμη (προσωπικά τα βρίσκω αρκετά λογικά, αλλά το ΟΠΟΤΕ ΚΡΙΝΟΥΜΕ καθιστά αμφίβολη την ύπαρξη διάθεσης να απαντηθούν)
Με εκτίμηση (& επώνυμα ),
Γιάννης ΜπερεδήμαςΥ.Γ. Με τη σειρά μου να σας συγχαρώ κι εγώ για τη μετάδοση της press conf και σε περίπτωση που δεν παγιωθεί και δεν απαντηθούν τα παραπάνω ερωτήματα να εκφράσω την ελπίδα να συνεχίσουν αντίστοιχες κρίσεις και στο μέλλον.
-
-
Χτες από απλή περιέργεια και μόνο έβαλα ALPHA στις 22:00 το βράδυ (ώρα που γίνονταν τα δοκιμαστικά στην Ινδιανάπολη) για να δω το πρόγραμμα που αποφάσισε ο σταθμός να προβάλλει αντί των δοκιμαστικών. Άνοιξα λοιπόν την τηλεόρασή μου και είδα μια φθηνή (και στην παραγωγή αλλά και στο περιεχόμενο) ελληνική ταινία, με τίτλο: ... Μόλις είδα αυτόν τον τίτλο δεν ήξερα πως να αντιδράσω, να γελάσω ή να αρχίσω να βρίζω? Τελικά λύθηκα στα γέλια μόλις είδα την υποσημείωση που αναφέρονταν στην ταινία και έλεγε: . Όταν μετά από λίγο κατάφερα και συνήλθα άρχισα να σκέφτομαι ποιό ήταν το σκεπτικό του ανθρώπου που αποφάσισε να προβληθεί αυτή η ταινία αντί των δοκιμαστικών. Δηλαδή ο ALPHA απέναντι στον ανταγωνισμό εκείνη την ώρα έιχε αυτή την πρόταση? Πολύ θα ήθελα να δω την έκφραση του μόλις την επόμενη μέρα διαβάσει τα νούμερα της βραδινής τηλεθέασης...
Βέβαια δικαίωμά του είναι να προβάλλει ότι αυτός θεωρεί σωστό χωρίς να δίνει σε κανέναν λογαριασμό. Εγώ απλώς -ο χαζός τηλεθεατής- προσπαθώ να καταλλάβω την κίνηση ματ αυτής της αυθεντείας -του υπεύθυνου προγράμματος- στα άλλα κανάλια... Με κάτι τέτοιους ανθρώπους η ελληνική τηλεόραση θα αναβαθμιστεί!
Πραγματικά πάντως αν ο ALPHA δεν είχε Formula 1 (το αγαπημένο μου σπορ), τον Χατζηνικολάου (για ποιοτική ενημέρωση) και τον... Γεωργίου (για καλαμπούρι και να περνάει η ώρα) δεν νομίζω πως θα έβλεπα αυτό το κανάλι ούτε λεπτό. Αυτό ακούγεται λίγο υπερβολικό, αλλά αυτή είναι η αλήθεια και είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εσάς συμφωνείτε μαζί μου. -
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Χτες από απλή περιέργεια και μόνο έβαλα ALPHA στις 22:00 το βράδυ (ώρα που γίνονταν τα δοκιμαστικά στην Ινδιανάπολη) για να δω το πρόγραμμα που αποφάσισε ο σταθμός να προβάλλει αντί των δοκιμαστικών. Άνοιξα λοιπόν την τηλεόρασή μου και είδα μια φθηνή (και στην παραγωγή αλλά και στο περιεχόμενο) ελληνική ταινία, με τίτλο: ... Μόλις είδα αυτόν τον τίτλο δεν ήξερα πως να αντιδράσω, να γελάσω ή να αρχίσω να βρίζω? Τελικά λύθηκα στα γέλια μόλις είδα την υποσημείωση που αναφέρονταν στην ταινία και έλεγε: . Όταν μετά από λίγο κατάφερα και συνήλθα άρχισα να σκέφτομαι ποιό ήταν το σκεπτικό του ανθρώπου που αποφάσισε να προβληθεί αυτή η ταινία αντί των δοκιμαστικών. Δηλαδή ο ALPHA απέναντι στον ανταγωνισμό εκείνη την ώρα έιχε αυτή την πρόταση? Πολύ θα ήθελα να δω την έκφραση του μόλις την επόμενη μέρα διαβάσει τα νούμερα της βραδινής τηλεθέασης...
Βέβαια δικαίωμά του είναι να προβάλλει ότι αυτός θεωρεί σωστό χωρίς να δίνει σε κανέναν λογαριασμό. Εγώ απλώς -ο χαζός τηλεθεατής- προσπαθώ να καταλλάβω την κίνηση ματ αυτής της αυθεντείας -του υπεύθυνου προγράμματος- στα άλλα κανάλια... Με κάτι τέτοιους ανθρώπους η ελληνική τηλεόραση θα αναβαθμιστεί!
Πραγματικά πάντως αν ο ALPHA δεν είχε Formula 1 (το αγαπημένο μου σπορ), τον Χατζηνικολάου (για ποιοτική ενημέρωση) και τον... Γεωργίου (για καλαμπούρι και να περνάει η ώρα) δεν νομίζω πως θα έβλεπα αυτό το κανάλι ούτε λεπτό. Αυτό ακούγεται λίγο υπερβολικό, αλλά αυτή είναι η αλήθεια και είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εσάς συμφωνείτε μαζί μου.Συμφωνω 100%,μαζι σου.
Aπευθείας μετάδοση F1