-
Το Σάββατο το μεσημέρι, καθώς παρακολουθούσα το Σούπερ Σάββατο του ΑΝΤ1, είπε για την F1 και τα σαββατιάτικα δοκιμαστικά (και μου την έσπασε κιόλας) και ταυτόχρονα έδειχνε εικόνες από αυτά...
παραλίγο να το πάθω και εγώ αυτό.Δηλαδή δεν έβλεπα εγώ,αλλά έβλεπε ο μπαμπάς μου και μόλις τελειώνει το θέμα στο σουπερ σάββατο φωνάζει σε μένα την ρητορική ερώτηση που λέμε πριν περιγράψουμε κάτι: 'ξέρεις τι έγινε στα δοκιμαστικά?!?!'.Εγώ ούρλαιξα ένα 'ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ' και συνεννοηθήκαμε και τα είδα μαγνητοσκοπημενα( γιατί μαγνητοσκοπημένα?τι έχουμε κάνει και δεν αξίζουμε να τα βλέπουμε απευθείας? )
-
Ο χρήστης gsina έγραψε:
Ελεος ρε παιδιά. Στους υπότιτλους από την συνέντευξη τύπου λέει κάπου ο Kimi
'But, you know, we got second place again. It's not very nice to finish second almost every time but we were just not quick enough to win the title this year. But at least we didn't lose because of bad driving.'
Και οι υπότιτλοι στην τελευταία πρόταση λένε 'Τουλάχιστον δεν χάσαμε το πρωτάθλημα από κακό ΟΔΗΓΟ'
Και πέρνει το λόγο αμέσως ο Τάκης ή ο Αντρέα (δεν είμαι σίγουρος) και επαναλαμβάνουν την κοτσάνα.Δεν θα έπρεπε να κοιτάνε τις δηλώσεις στα αγγλικά προτού σχολιάσουν, ή κάποιος να διορθώνει αυτά τα μαργαριτάρια σε κάθε περίπτωση. Μιλάμε για απλά αγγλικά, ειδικά από οδηγούς που δεν είναι καν η μητρική τους γλώσσα
Λάθος από μέρους μας!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Ελεος ρε παιδιά. Στους υπότιτλους από την συνέντευξη τύπου λέει κάπου ο Kimi
'But, you know, we got second place again. It's not very nice to finish second almost every time but we were just not quick enough to win the title this year. But at least we didn't lose because of bad driving.'
Και οι υπότιτλοι στην τελευταία πρόταση λένε 'Τουλάχιστον δεν χάσαμε το πρωτάθλημα από κακό ΟΔΗΓΟ'
Και πέρνει το λόγο αμέσως ο Τάκης ή ο Αντρέα (δεν είμαι σίγουρος) και επαναλαμβάνουν την κοτσάνα.Δεν θα έπρεπε να κοιτάνε τις δηλώσεις στα αγγλικά προτού σχολιάσουν, ή κάποιος να διορθώνει αυτά τα μαργαριτάρια σε κάθε περίπτωση. Μιλάμε για απλά αγγλικά, ειδικά από οδηγούς που δεν είναι καν η μητρική τους γλώσσα
Λάθος από μέρους μας!!!!!!!!!!!!!!!
Το οτι το παραδεχτηκες ειναι ενα πολυ θετικο στοιχειο. Κατα τα αλλα η μεταδοση ηταν αρκετα καλη (για να μην λεμε μονο τα αρνητικα) αν εξαιρεσουμε το λαθος στα δοκιμαστικα με την 'κουταλοστροφη'.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ο καπνος αυτος ειχε μπλε χρωμα (νομιζω ) παντως στο in car πλανο απο την BMW του JPM κατα την εγκαταλειψη του ακουγοταν ο κινητηρας του να πιανει κοφτη με χαμηλες σαλ ,ισως να εμπαινε σε κατασταση SAFE MODE;Εμένα μου φάνηκε σα να είχε κολλήσει το κιβώτιο σε κάποια χαμηλή ταχύτητα (2η μάλλον) και γιαυτό ο κινητήρας έφτανε στον κόφτη στην προσπάθεια του Μοντόγια να φτάσει στα πιτς. Εξάλλου στα πιτς έβαλαν το αυτοκίνητο στο paddock σηκώνοντας το πίσω μέρος, κάτι που συνήθως σημαίνει βλάβη στο drive train.
-
Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω τον Τάκη κάποια πράγματα, όσον αφορά στους νέους κανοννισμούς.
- Μεταξύ της 1ης και της 2ης περιόδου δοκιμαστικών, θα επιτρέπονται αλλαγές στις ρυθμίσεις των μονοθεσίων? Ή μήπως από την στιγμή που θα βγαίνει κάθε μονοθέσιο για τον πρώτο του γύρο, μετά δεν επιτρέπεται καμία αλλαγή?
- Εχει γίνει γνωστό αν έχει οριστεί μια ημερομηνία, στην οποία θα καταργηθεί το Traction Control?
- Του χρόνου θα επιτρέπονται τα αυτόματα ανεβάσματα και κατεβάσματα ταχυτήτων?
- Πριν από 1-2 χρόνια είχε ακουστεί ότι υπάρχει περίπτωση να απαγορευτεί η υδραυλική υποβοήθηση στο σύστημα διεύθυνσης. Θα εφαρμοστεί αυτή η αλλαγή?
- Ασχετο: Ποιό site χρησιμοποιείτε κατα την διάρκεια του αγώνα για LIVE ενημέρωση?
-
[quote='LYBE']Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω τον Τάκη κάποια πράγματα, όσον αφορά στους νέους κανοννισμούς.
- Μεταξύ της 1ης και της 2ης περιόδου δοκιμαστικών, θα επιτρέπονται αλλαγές στις ρυθμίσεις των μονοθεσίων? Ή μήπως από την στιγμή που θα βγαίνει κάθε μονοθέσιο για τον πρώτο του γύρο, μετά δεν επιτρέπεται καμία αλλαγή?
Μετά την ολoκλήρωση των δοκιμών δε θα επιτρέπονται αλλαγές - Εχει γίνει γνωστό αν έχει οριστεί μια ημερομηνία, στην οποία θα καταργηθεί το Traction Control?
Δεν θα καταργηθεί - Του χρόνου θα επιτρέπονται τα αυτόματα ανεβάσματα και κατεβάσματα ταχυτήτων?
Όχι - Πριν από 1-2 χρόνια είχε ακουστεί ότι υπάρχει περίπτωση να απαγορευτεί η υδραυλική υποβοήθηση στο σύστημα διεύθυνσης. Θα εφαρμοστεί αυτή η αλλαγή?
Όχι μπερδεύεσαι απλά είχε απαγορευτεί η παρουσία ηλεκτρικού κυκλώματος - Ασχετο: Ποιό site χρησιμοποιείτε κατα την διάρκεια του αγώνα για LIVE ενημέρωση?
f1.com
-
Taki yparxei periptwsi i FIA na allaksei ton arithmo twn episimwn dokimastikwn enos agwna , apo 2 se 1 ksana ?
A kai episis tha ftiaxtei epitelous pista agwnwn f1 stin xwra mas?
-
Εγώ θέλω να ζητήσω από τον
Τάκη να αναφέρει κάτι στην εκπομπή που ετοιμάζεται για την ανασκόπηση της χρονιάς για τις καλοκαιρινές δηλώσεις του DC σχετικά με το συμβάν του Βελγίου το 1998 γιατί έχω την εντύπωση πως δεν το έκανε(δεν είμαι σίγουρος). -
Ο χρήστης gladiator έγραψε:
Εγώ θέλω να ζητήσω από τον
Τάκη να αναφέρει κάτι στην εκπομπή που ετοιμάζεται για την ανασκόπηση της χρονιάς για τις καλοκαιρινές δηλώσεις του DC σχετικά με το συμβάν του Βελγίου το 1998 γιατί έχω την εντύπωση πως δεν το έκανε(δεν είμαι σίγουρος).Γιατι,θα γινει εκπομπη με την ανασκοπηση της χρονιας;
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Γιατι,θα γινει εκπομπη με την ανασκοπηση της χρονιας;Όπως κάθε χρόνο άλλωστε!
Το θέμα είναι να μάθουμε πότε θα προβληθεί αυτή ηεκπομπή για να μην την χάσουμε... -
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Γιατι,θα γινει εκπομπη με την ανασκοπηση της χρονιας;
Όπως κάθε χρόνο άλλωστε!
Το θέμα είναι να μάθουμε πότε θα προβληθεί αυτή ηεκπομπή για να μην την χάσουμε...Απο τη στιγμη,οπου δεν εκαναν εκπομπη την προηγουμενη Κυριακη,το βλεπω παρα πολυ χλωμο.Ο Τακης τι εχει να πει γι'αυτο;
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Απο τη στιγμη,οπου δεν εκαναν εκπομπη την προηγουμενη Κυριακη,το βλεπω παρα πολυ χλωμο.Ο Τακης τι εχει να πει γι'αυτο;Νομίζω ότι ο ίδιος ο Τάκης έχει πει ότι αυτή η εκπομπή ετοιμάζεται και θα προβληθεί το μήνα Δεκέμβριο. Αλλά ας το επιβεβαιώσει καλύτερα ο ίδιος...
-
1.Αναφερθήκαμε στις δηλώσεις του Κούλθαρντ είχαμε δείξει μάλιστα και τη σκηνή της σύγκρουσης, η ιστορία αυτή έχει ιδιαίτερη αξία για μένα...
Κάναμε εκπομπή το μεσημέρι της Κυριακής του Ιαπωνικού GP, δίωρη, δείξαμε μια ώρα τον αγώνα μονταρισμένο και μισή ώρα θέματα.
Ανασκόπηση τέλος Δεκεμβρίου ή τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου. Μόλις ξέρω ακριβώς ημερομηνία θα σας ενημερώσω.
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Taki yparxei periptwsi i FIA na allaksei ton arithmo twn episimwn dokimastikwn enos agwna , apo 2 se 1 ksana ?Από το '04 θα υπάρχει μια διπλή περίοδος το Σάββατο
A kai episis tha ftiaxtei epitelous pista agwnwn f1 stin xwra mas?Τώρα περιμένεις απάντηση σ' αυτό?
-
-
Τι ψάχνει τώρα ο Head???????????????
http://f1.racing-live.com/en/index.html -
Ο χρήστης gfotiadh έγραψε:
Τι ψάχνει τώρα ο Head???????????????
http://f1.racing-live.com/en/index.htmlΑποδεικνύει ακόμα μία φορά πόσο δεν ξέρει να χάνει. Το ενδιαφέρον
είναι ότι εφόσον δεν επιτρέπονται οι γομές να διαφέρουν από άξονα
σε άξονα αντίστοιχα δεν πρέπει να διαφέρουν από τροχό σε τροχό.Πάντως όταν είχαν γίνει οι δειγματοληψίες στο site της FIA αναφερόταν
ότι ελείφθησαν συνολικά 4 ελαστικά από κάθε εταιρεία (δύο εμπρός
και δύο πίσω). Τώρα ο Head μας λέει ότι πήραν μόνο 2 ελαστικά
από την Ferrari.Αν είναι έτσι
-
Γιατί δεν το έκανε την καταγγελία αμέσως
-
Γιατί δεν έκανε ένστανση αμέσως μετά την Monza αν κατί τη γνώμη
του η Ferrari είχε παίξει τέτοιο παιγνίδι.
Typical British Journalism .....
-
-
Ο Τάκης δήλωσε σε ένα άλλο post ότι η τηλεόραση του ALPHA θα μεταδώσει στις 27/12 και ώρα 14:30 την ανασκόπηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Formula 1 του 2003. Επαναλαμβάνω τη δήλωση αυτή για όσους περιμένουν ενημέρωση σχετικά με το θέμα μέσω e-mail.
-
Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους. Λίγες μέρες μετά την προβολή της ανασκόπησης της περασμένης χρονιάς του Πρωταθλήματος της Formula 1, θα ήθελα να εξηγήσει ο Τάκης λίγο καλύτερα, ένα σχόλιο που έκανε σχετικά με τον Montoya και την παραμονή του ή όχι στην ομάδα της Williams το 2004.
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους. Λίγες μέρες μετά την προβολή της ανασκόπησης της περασμένης χρονιάς του Πρωταθλήματος της Formula 1, θα ήθελα να εξηγήσει ο Τάκης λίγο καλύτερα, ένα σχόλιο που έκανε σχετικά με τον Montoya και την παραμονή του ή όχι στην ομάδα της Williams το 2004.Απλα ο Τακης πιστευει οτι δεν θα οδηγησει φετος ο Montoya την Williams περιμενει να κανει μια κινηση ο Williams και ο Head που θα μας ξαφνιασει ολους μας αλλα ειπε οτι μπορει και να διαψευστει.
Παντως συμφωνα με τα παρακατω τελευταια νεα
{Σε συνέντευξή του που παραχώρησε στη Βρετανική 'Daily Telegraph' κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ο Frank Williams αποκάλυψε ότι δέχτηκε προσφορά από τον Ron Dennis να αφήσει το Montoya να οδηγήσει για τη McLaren από φέτος και αντ' αυτού να πάρει κάποια χρήματα και τον David Coulthard. O Βρετανός είπε ότι απέκλεισε κατηγορηματικά κάτι τέτοιο γιατί δεν είχε κανένα λόγο να το κάνει: 'Δεν χρειαζόμαστε χρήματα αλλά νίκες και ο Montoya είναι γεννημένος νικητής' τόνισε ο sir Frank.}
λιγο δυσκολο να τον διωξουνε.
Aπευθείας μετάδοση F1