-
φίλε κυριακο όντως κατάλαβα λάθος, πράγματι κάπου δεν το έγραψες ξεκάθαρα, οπότε σόρυ.
Πάντως, και πάλι είναι δύσκολο να παρακουλουθήσεις τέτοιες λεπτομέρειες και ίσως(;) να ήταν κάποιο 'τρυκ' της φεράρι ή απλά τυχαίο γεγονός.
Πάντως, εμένα προσωπικά με βοηθάει η προσπάθεια που κάνει ο τάκης με τα 'σενάρια', τα παράθυρα και όλα αυτά, αλλιώς δυσκολεύομαι να συγκρατώ τί ακριβώς παίζει
Τελικά πάντως δεν νομίζω πωςο τάκης βγάζει τόσο πάθος για τη φεράρι ή δεν είναι αντικειμενικός.Αυτό το λέω, γιατι γενικά νομίζω πως όλοι έχουμε πάθος με τη φεράρι, ότι και να υποστηρίζουμε στην f1.Γνώμη μου αυτή και ίσως κανω λάθος (δεν είμαι με τη φεράρι φέτος, αλλά με BMW-ΜΟΝΤΌΓΙΑ και ρενό ) -
Ο χρήστης TsimDJ έγραψε:
οσο για την ωρα του πρακτις πολυ με λυπει που δεν το ξες γιατι σαν true fan θα επρεπε να το ξερεις. ειναι 12 η ωρα το μεσημερι ωρα Ελλαδος για τα ευρωπαικα GP.Α ρε Μπάμπη... Τι να σου πω πάλι...?
Όταν έλεγα ''να μου πειτε τι ώρα έχει practice, για να το ελένξω...'' ήθελα να σας δώσω να καταλάβετε το τι θα κάνω για να το διαπιστώσω και να είμαστε σίγουροι... Αλλά εσύ... εκεί πάλι...
Νομίζω πως έχεις χάσει το νόημα να συζητά κάποιος εδώ μέσα. Εσύ ψάχνεις αφορμή για να ''την φέρεις'' ή να ''την πεις'' στον άλλον. -
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
οσο για την ωρα του πρακτις πολυ με λυπει που δεν το ξες γιατι σαν true fan θα επρεπε να το ξερεις. ειναι 12 η ωρα το μεσημερι ωρα Ελλαδος για τα ευρωπαικα GP.
Α ρε Μπάμπη... Τι να σου πω πάλι...?
Όταν έλεγα ''να μου πειτε τι ώρα έχει practice, για να το ελένξω...'' ήθελα να σας δώσω να καταλάβετε το τι θα κάνω για να το διαπιστώσω και να είμαστε σίγουροι... Αλλά εσύ... εκεί πάλι...
Νομίζω πως έχεις χάσει το νόημα να συζητά κάποιος εδώ μέσα. Εσύ ψάχνεις αφορμή για να ''την φέρεις'' ή να ''την πεις'' στον άλλον.Εγω μιλησα με αποδειξεις. πανε στα site και δες. ωχχ πρηξιμο ρε αδερφακι!!
-
οσο για το 2ο πιτ στοπ του σουμ εδω ο τακης καν δεν σχολιασε το οτι του εσβησε προς στιγμη και τον ξαναεβαλαν μπρος(και αυτο +επιπλεον καθυστερηση). το χερι του σουμ που τους εκανε νοημα δεν το ειδε καν για να το σχολιασει.
-
Αγαπητοί φίλοι,
Νομίζω πως έχουμε γίνει λίγο άδικοι με τον Τάκη Πουρναράκη. Η δυσκολία του να είσαι διαρκώς στον 'αέρα' και να πρέπει να μιλάς είναι μεγάλη. Σίγουρα τότε θα σου ξεφύγουν και μερικά... Απ' την άλλη δεν ξέρω αν θυμάστε παλαιότερες μεταδόσεις F1 με τον Αντώνη Κόλλια, τότε που ο Πουρναράκης ήταν 'δεύτερο βιολί'. Η αποθέωση της κοτσάνας! (Συγγνώμη κύριε Κόλλια αν με διαβάζεις, αλλά έτσι ήτανε.)
Και μην ξεχνάτε ότι δεν παρακολουθούμε μόνο όσοι γνωρίζουμε τα τεκταινόμενα στην F1. Υπάρχουν και τηλεθεατές που γνωρίζουν πολύ λίγα και τους ενδιαφέρει να μάθουν κάποια πράγματα. Μοιραία λοιπόν επαναλαμβάνονται οι παρουσιαστές, σε κάποια σημεία.
Μετά πάντως από όλη αυτή την κατσάδα, νομίζω ότι ο Τάκης το πήρε το μήνυμα
-
Κοιταξα στη σελιδα του αλφα το προγραμμα για το ιταλικο grand prix και λεει για την Κυριακή 14:30 εως 17:00 εαν αληθευει αυτο κατι έχει κρυμμενο στο μανικι του ο Τακης,παλι κανονισε κατι να μας δείξει λετε να δουμε και συνεντευξη τύπου live?????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑΚΗ.
Να υποθέσω οτι δεν θα ειναι απεσταλμενοι απο τον αλφα οπως περυσι?
Eλεγα οτι θα πηγαινατε αυτη τη φορα απεσταλμενοι κατα 90% αλλα μαλλον οχι. -
Ο χρήστης TsimDJ έγραψε:
οσο για το 2ο πιτ στοπ του σουμ εδω ο τακης καν δεν σχολιασε το οτι του εσβησε προς στιγμη και τον ξαναεβαλαν μπρος(και αυτο +επιπλεον καθυστερηση). το χερι του σουμ που τους εκανε νοημα δεν το ειδε καν για να το σχολιασει.Κάνεις λάθος ξαναδές το βίντεο.
Και δεύτερον δεν ήμουν κατηγορηματικός για την μια ή την άλλη στρατηγική, άφηνα ανοικτά και τα δυο ενδεχόμενα συνέχεια. -
Ο χρήστης takisp έγραψε:
οσο για το 2ο πιτ στοπ του σουμ εδω ο τακης καν δεν σχολιασε το οτι του εσβησε προς στιγμη και τον ξαναεβαλαν μπρος(και αυτο +επιπλεον καθυστερηση). το χερι του σουμ που τους εκανε νοημα δεν το ειδε καν για να το σχολιασει.
Κάνεις λάθος ξαναδές το βίντεο.
Και δεύτερον δεν ήμουν κατηγορηματικός για την μια ή την άλλη στρατηγική, άφηνα ανοικτά και τα δυο ενδεχόμενα συνέχεια.ανοιχτα τα αφησες μολις ειδες τον DC να βγαινει μπροστα απο τον σουμ. στο πιτ στοπ ησουν φουλ κατηγορηματικος λογο της μεγαλης διαρκειας του
-
Ο χρήστης TsimDJ έγραψε:
σου το λεο σιγουρα...Μου αρέσει που ήσουν και σίγουρος...
Δεν υπήρχε το ενδεχόμενο να κάνεις λάθος... Λοιπόν και την Παρασκευή και το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι το ESP French έδειχνε αγώνες τζούντο όπως όλα τα ΕuroSport. Ούτε δοκιμαστικά ούτε practice. Ο Τάκης όμως που το ξέρει αυτό γιατί δεν το επιβαιβεώνει τόσο καιρό? Τάκη αν μπορείς πες μας και πιο κανάλι έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Formula 1 στην Γαλλία. -
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
σου το λεο σιγουρα...
Μου αρέσει που ήσουν και σίγουρος...
Δεν υπήρχε το ενδεχόμενο να κάνεις λάθος... Λοιπόν και την Παρασκευή και το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι το ESP French έδειχνε αγώνες τζούντο όπως όλα τα ΕuroSport. Ούτε δοκιμαστικά ούτε practice. Ο Τάκης όμως που το ξέρει αυτό γιατί δεν το επιβαιβεώνει τόσο καιρό? Τάκη αν μπορείς πες μας και πιο κανάλι έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Formula 1 στην Γαλλία.Τα τηλεοπτικα δικαιωματα στη Γαλλια για την F1,τα εχουν το TF1 και το Kiosque,οποτε ο Νασος μαλλον τα μπερδεψε μου φαινεται.
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
οποτε ο Νασος μαλλον τα μπερδεψε μου φαινεται.Όχι μόνο ο Νάσος... (πλάκα κάνω)
-
Σημερα παρακολουθωντας τα δοκιμαστικα ειδαμε τον Τρουλι να κανει το 2ο χρονο μεχρι εκεινη τη στιγμη. Ε, εκεινη την ωρα αντι να σχολιαστει αυτη η πολυ καλυ επιδοση, ο Τακης μας ελεγε επι 3' τι ειχε γινει με τα λαστιχα της Μισελεν!!!
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
οποτε ο Νασος μαλλον τα μπερδεψε μου φαινεται.
Όχι μόνο ο Νάσος... (πλάκα κάνω)
Ο Νάσος που τα μπέρδεψε, σήμερα συζητούσε με άλλους 4 φίλους του που ήταν μαζί του στη Γαλλία και επιβεβαίωσαν ότι το Eurosport στο Παρίσι έδειχνε δοκιμαστικά εκείνες τις μέρες. Ό,τι και να μου λέτε για τηλεοπτικά δικαιώματα και άλλες τέτοιες τρίχες, εγώ ξέρω τι είδα! Και αυτό που είδα είναι δοκιμαστικά (ελεύθερα πάντα) για το GP της Βραζιλίας από το Eurosport!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Σημερα παρακολουθωντας τα δοκιμαστικα ειδαμε τον Τρουλι να κανει το 2ο χρονο μεχρι εκεινη τη στιγμη. Ε, εκεινη την ωρα αντι να σχολιαστει αυτη η πολυ καλυ επιδοση, ο Τακης μας ελεγε επι 3' τι ειχε γινει με τα λαστιχα της Μισελεν!!!Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, το πρόσεξα και εγώ!!!
Την ώρα εκείνη έπρεπε να σχολιάσουν το γεγονός ότι έχοντας ο Τρούλι πολύ μικρότερη τελική (λόγω κινητήρα) προφανώς ήταν ήδη στο πρώτο κομμάτι 0,5 sec πίσω από τον Τζενέ. Στο 2ο κομμάτι μείωσε αφού περιλαμβάνει 2 σχετικά κλειστές στροφές και στο 3ο κομμάτι ο Τρούλι μείωσε στο 0,1 sec. Αυτή η προοδευτική μείωση οφείλεται βέβαια στο περισσότερο φτερό που είχε η Ρενώ και στην πάντα καλή αεροδυναμική απόδοση στις γρήγορες στροφές (όπως η Parabolica).
Άξια σχολιασμού βέβαια είναι όλα αυτά και ενδεικτικά του στησίματος των μονοθεσίων. Παρόλαυτά δεν ακούσαμε τίποτε!!! Ας είμαστε προετοιμασμένοι για 'μέτρια' αναμετάδοση όπως συμβαίνει όποτε ο Alpha στέλνει απεσταλμένους στην πίστα. -
Ο χρήστης kiriakosnanos έγραψε:
Σημερα παρακολουθωντας τα δοκιμαστικα ειδαμε τον Τρουλι να κανει το 2ο χρονο μεχρι εκεινη τη στιγμη. Ε, εκεινη την ωρα αντι να σχολιαστει αυτη η πολυ καλυ επιδοση, ο Τακης μας ελεγε επι 3' τι ειχε γινει με τα λαστιχα της Μισελεν!!!
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, το πρόσεξα και εγώ!!!
Την ώρα εκείνη έπρεπε να σχολιάσουν το γεγονός ότι έχοντας ο Τρούλι πολύ μικρότερη τελική (λόγω κινητήρα) προφανώς ήταν ήδη στο πρώτο κομμάτι 0,5 sec πίσω από τον Τζενέ. Στο 2ο κομμάτι μείωσε αφού περιλαμβάνει 2 σχετικά κλειστές στροφές και στο 3ο κομμάτι ο Τρούλι μείωσε στο 0,1 sec. Αυτή η προοδευτική μείωση οφείλεται βέβαια στο περισσότερο φτερό που είχε η Ρενώ και στην πάντα καλή αεροδυναμική απόδοση στις γρήγορες στροφές (όπως η Parabolica).
Άξια σχολιασμού βέβαια είναι όλα αυτά και ενδεικτικά του στησίματος των μονοθεσίων. Παρόλαυτά δεν ακούσαμε τίποτε!!! Ας είμαστε προετοιμασμένοι για 'μέτρια' αναμετάδοση όπως συμβαίνει όποτε ο Alpha στέλνει απεσταλμένους στην πίστα.Ela more kiriako apolause ton agona kai min asxolise me tous apestalmenous,olo kati sas ftaiei.
Toulaxiston gia mena gia tin ellada exoume ton kalitero(takisp)
diladi esi poios theleis na perigrafi kai na sxoliazei ti formula1 einai ligoi pou kseroun ta 'pragmata' opos o takis mi sou po den iparxei allos.
Esi ama thes vres ena pou na sxoliazei auta pou thes kai sistise ton ston alpha
den mporoume na ta theloume kai 'ola etoima' me tin idia logiki prepei na sxoliazetai sinexeia o webber pou me ton adinamo opos les kinitira kai ti safos pio ipodiesteri omada tin Jaguar kanei tetoies emfaniseis pou ton teamate tou ton rixnei meso oro miso deuterolepto kai vale se kathe giro pou kai oi duo tha kanoune -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
οποτε ο Νασος μαλλον τα μπερδεψε μου φαινεται.
Όχι μόνο ο Νάσος... (πλάκα κάνω)
Ο Νάσος που τα μπέρδεψε, σήμερα συζητούσε με άλλους 4 φίλους του που ήταν μαζί του στη Γαλλία και επιβεβαίωσαν ότι το Eurosport στο Παρίσι έδειχνε δοκιμαστικά εκείνες τις μέρες. Ό,τι και να μου λέτε για τηλεοπτικά δικαιώματα και άλλες τέτοιες τρίχες, εγώ ξέρω τι είδα! Και αυτό που είδα είναι δοκιμαστικά (ελεύθερα πάντα) για το GP της Βραζιλίας από το Eurosport!!!
Εσυ ελεγες πως εβλεπες τα ελευθερα της Imola και τωρα λες πως εβλεπες τα ελευθερα της Βραζιλιας,τελικα θα αποφασισεις ποια εβλεπες και που τα εβλεπες
-
Φίλε Γ. Φωτιάδη, έχεις τα δίκια σου. Παρασυρόμαστε καμιά φορά και κάνουμε κριτική για επουσιώδη περιστατικά.
Δεν έχω καμία εμπάθεια σχετικά με τον Τάκη , απλά πιστεύω ότι καλό είναι να επισημαίνουμε και να εντοπίζουμε τα όποια σφάλματα με σκοπό την καλύτερη δυνατή ανταπόκριση στο δύσκολο έργο της αναμετάδοσης των αγώνων. Πάντως δε νομίζω ότι η προσοχή που δίνουμε ορισμένοι στα λάθη των απευθείας μεταδόσεων, μας στερεί την απόλαυση!
Είναι και αυτό στο παιχνίδι. Δηλαδή κατά κάποιον τρόπο νιώθει κανείς ότι συμμετέχει στο όλο σκηνικό, έστω και νοερά.
Σίγουρα σε γενικές γραμμές ο Τάκης και ο Πάνος (τον Παλομπαρίνι ας μην τον σχολιάσω τον άνθρωπο, δεν είναι του χώρου της Φ1) ανταποκρίνονται στο έργο τους και δεν ξέρω αν θα μπορούσε κάποιος άλλος να τα πάει καλύτερα. Αν υπάρχει κάποιος καλύτερος αυτό είναι πρόβλημα του ΑΛΦΑ και όχι δικό μου .
Τέλος, το αντίστοιχο παράδειγμα που παραθέτεις για τον Γουέμπερ είναι ψιλοάσχετο, από άποψη σχολιασμού σε σχέση με το σχολιασμό που έπρεπε να γίνει για τη χθεσινή επίδοση του Τρούλι.
Άλλωστε πάντα σχολιάζονται οι εντυπωσιακές επιδόσεις του Αυστραλού. -
Mια χαρα ειναι ο τακης... Εδω ο Παλο-τετοιος- εκανε την Sauber γερμανικη ομαδα... Βγαλτε τον μαϊντανο απο το στουντιοοοοοοοο
-
Λέτε ο Αλφα να μας 'ευχαριστήσει' πάλι δείχνοντας τον Καραμανλή σε παράθυρο μαζί με την Φόρμουλα 1?
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Λέτε ο Αλφα να μας 'ευχαριστήσει' πάλι δείχνοντας τον Καραμανλή σε παράθυρο μαζί με την Φόρμουλα 1?Mας ευχαρίστησε δείχνοντάς μας αποσπάσματα από τον αγώνα εν μέσω διαφημίσεων. Nαι ναι καλά...
Aπευθείας μετάδοση F1