-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Θέμα συμφωνίας είναι όλα. Αν η UEFA έδινε το δικαίωμα στο Mega να βάζει διαφημίσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα το έκανε.
Η FIA δίνει το δικαίωμα αυτό και ο ALPHA βάζει διαφημίσεις...Τότε γιατί άλλα κανάλια (αν κατάλαβα καλά, RAI-1 και RTL) ΔΕΝ διακόπτουν για διαφημίσεις αν και έχουν το δικαίωμα ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Θέμα συμφωνίας είναι όλα. Αν η UEFA έδινε το δικαίωμα στο Mega να βάζει διαφημίσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα το έκανε.
Η FIA δίνει το δικαίωμα αυτό και ο ALPHA βάζει διαφημίσεις...Τότε γιατί άλλα κανάλια (αν κατάλαβα καλά, RAI-1 και RTL) ΔΕΝ διακόπτουν για διαφημίσεις αν και έχουν το δικαίωμα ?
Είναι σίγουρο αυτό; Πάντως μια πιθανή εξήγηση θα ήταν ότι βγάζουν αρκετά από τις διαφημίσεις πριν και μετά τον αγώνα, τόσα ώστε να έχουν περιθώρια να σεβαστούν στο μέγιστο τον τηλεθεατή/φίλο της F1.
Πράγμα λίγο δύσκολο για την Ελλάδα (να σεβαστούν τον τηλεθεατή εννοώ) -
Πάντως, αν δεν κάνω λάθος, παλιότερα τουλάχιστον το κανάλι της RAI που έδειχνε F1 ΔΕΝ ήταν ελεύθερο κανάλι, αλλά συνδρομητικό. Επίσης πριν δυο χρόνια ήμουνα Λονδίνο μια Κυριακή που είχε αγώνα και όταν ξεκίνησε, το σήμα του RTL, αν δεν κάνω λάθος, ήταν scrambled.
-
Δεν είμαι εντελώς σίγουρος για αυτό αλλά ας το επιβεβαιώσει ή ας το διαψεύσει ο Τάκης που μάλλον τα ξέρει καλύτερα αυτά... Έχω ακούσει πως σε κάθε χώρα που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Formula 1 θα πρέπει τα Grand Prix να προβάλονται από τουλάχιστον ένα μη συνδρομητικό κανάλι και από εκεί και πέρα μπορεί να υπάρχει και συνδρομητική κάλυψη του αγώνα. Ένα τέτοιο μπέρδεμα είχε συμβεί με τον ALPHA DIGITAL και κάτι παρόμοιο πριν μερικά χρόνια (2-3) στην Μαλαισία, όπου χρειάστηκε να επέμβει ο Berni για να παρακολουθήσει ο ''λαός'' τα Grand Prix...
-
Η συνδρομητική κάλυψη του αγώνα, με την έννοια ειδικών πλάνων, περισότερων in-car, επιλογή κάμερας κ.λ.π., τέλειωσε πέρυσι απ' ότι ξέρω.
Για φέτος όλα τα κανάλια παίρνουν την ίδια εικόνα.
Ένα συνδρομητικό όμως κανάλι, μπορεί να πάρει διακαιώματα μετάδοσης; -
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Δεν είμαι εντελώς σίγουρος για αυτό αλλά ας το επιβεβαιώσει ή ας το διαψεύσει ο Τάκης που μάλλον τα ξέρει καλύτερα αυτά... Έχω ακούσει πως σε κάθε χώρα που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Formula 1 θα πρέπει τα Grand Prix να προβάλονται από τουλάχιστον ένα μη συνδρομητικό κανάλι και από εκεί και πέρα μπορεί να υπάρχει και συνδρομητική κάλυψη του αγώνα.Αν και δεν είμαι ο Τάκης επιβεβαιώνω ότι τουλάχιστον ο αγώνας της Κυριακής πρέπει να μεταδίδεται από ελεύθερο κανάλι. Για αυτό άλλωστε και δεν μας το έδειχναν από τον Alpha Digital.
-
Τελικά σήμερα θα τα δείξει τα χρονομετρημενα? Αν ναι, τι ώρα?
-
Τάκη... Γιατί φέτος δεν βάζετε τους αγώνες σε επανάληψη μετά τις μία τα ξημαρώματα όπως και πέρυσι... Ας πούμε, αυτός ήταν Ο αγώνας και θα μπορούσαμε να τον ξαναδούμε το βράδι... Υπάρχει περίπτωση να πείσεις τα υψηλά κλιμάκια του ALPHA για αυτό το θέμα???
-
????hakk δε σε καταλαβαίνω....
παρόλο που δεν είμαι ο τάκης σε διαβεβαιώ οτι οι αγώνες παίζουν σε επανάληψη το βράδυ όπως και χθες τα ξυμερώματα. 3ις η ώρα εγώ τον ξαναείδα τον αγώνα ....
-
Αυτό ισχύει από την αρχή της χρονιάς ή στους ευρωπαικούς αγώνες???
Θυμάμαι οτι την Μαλαισία περίμενα να την δω αλλά πέρασε 3 και τίποτα???Τέλος πάντων 3 είναι αργά... Πέρυσι τουλάχιστον ήταν κατα τις 01:30...
-
Πολύ καλή σκέψη να προβληθεί αύριο και το warm-up από τον ALPHA!
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Πολύ καλή σκέψη να προβληθεί αύριο και το warm-up από τον ALPHA!Ποιος το ειπε αυτο;
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Ποιος το ειπε αυτο;Ο takisp στα δοκιμαστικά της Παρασκευής.
ΥΓ: Τάκη αφού καταφέραμε να πείσουμε τον Αlpha να δείχνει το warm-up, έχουμε ελπίδες και για την συνέντευξη τύπου;
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ποιος το ειπε αυτο;
Ο takisp στα δοκιμαστικά της Παρασκευής.
ΥΓ: Τάκη αφού καταφέραμε να πείσουμε τον Αlpha να δείχνει το warm-up, έχουμε ελπίδες και για την συνέντευξη τύπου;
Και σιγα λες και τα δειξανε ολοκληρα ουτε 2 προσπαθειες ολοκληρωμενες δεν ειδαμε.
-
Παλι χασαμε το κυριοτερο σημειο του αγωνα
ΥΓ.Τακη, γιατι επιμενετε σε αυτο το γερμανοφωνο σουμαχερικο τρειλερ?
-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Παλι χασαμε το κυριοτερο σημειο του αγωναΕλπίζω οι 'κονσέρβες' με όλες τις σημαντικές φάσεις που βλέπουμε μετά από κάθε διαφημιστικό διάλειμμα να μην έχουν πολλά συντηριτικά γιατί θα μας πειράξουν στην υγεία μας πια.
-
Kαλημέρα σ' όλους.
Το πιο σημαντικό σημείο του αγώνα ήταν η εικόνα της Ferrari με κλαταρισμένο λάστιχο;
Που και ο Γερμανός σκηνοθέτης μόνο σε ριπλέι το έδωσε!
Δεν μπορώ να καταλάβω όταν χάνουμε μια φάση λόγω κάλυψης ή μας την δίνει ο εκεί σκηνοθέτης σε ριπλέι όλα καλά.
Όταν χάσουμε κάτι λόγω διαφημίσεων και δίνουμε εμείς ριπλέι τότε υπάρχει πρόβλημα!!!!!!!!!
Μερικές φορές δεν μπορώ να σας καταλάβω!
Και τέλος πάντων εάν κάποιος έχει μαντικές ικανότητες και μπορεί να προβλέψει ότι έπεται σημαντική φάση μπορεί αν θέλει να συνεργαστεί μαζί μας σ' αυτό τον τομέα.
Όσο γι' αυτό το ηχητικό με το όνομα του Schumacher το χρησιμοποιούμε από το '00 θεωρείται πια 'αναγνωρίσιμο' και αυτός είναι ο λόγος που δεν αλλάζει! -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
έχουμε ελπίδες και για την συνέντευξη τύπου;Εδώ και οι συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... le_id=4156
-
Από το http://www.rally.gr έμαθα πως η έφεση της Williams θα εκδικαστεί αύριο παρουσία της κάμερας του RTL. Ο ALPHA θα μπορέσει να εξασφαλίσει πλάνα για εμάς?
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Από το http://www.rally.gr έμαθα πως η έφεση της Williams θα εκδικαστεί αύριο παρουσία της κάμερας του RTL. Ο ALPHA θα μπορέσει να εξασφαλίσει πλάνα για εμάς?Μηπως ξερει κανεις τι ωρα θα προβληθει απο το RTL η δικη γιατι εχω ΝΟVA και δε θελω να το χασω,κι'ας μην ξερω Γερμανικα
UBER ALLES
Aπευθείας μετάδοση F1