-
Μπορεί επιτέλους κάποιος να μου πει και μένα πώς γίνεται να δει κανείς μετάδοση των αγώνων στα αγγλικά;
-
Ο χρήστης pafan έγραψε:
Μπορεί επιτέλους κάποιος να μου πει και μένα πώς γίνεται να δει κανείς μετάδοση των αγώνων στα αγγλικά;Απ'οτι ξερω στην Αγγλια τα διακαιωματα τα εχει το ITV,οποτε μαλλον για να παρακολουθεις απο'κει πρεπει να εχεις δορυφορικη.Εγω παντως που εχω NOVA δεν το πιανω αυτο το καναλι,μονο απο το RTL μπορω και παρακολουθω ασχετως αν δεν γνωριζω Γερμανικα.
-
Τάκη είδα σήμερα το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του Alpha και την Παρασκευή τα δοκιμαστικά θα προβληθούν στις 15:45! Το ίδιο και το Σάββατο.Πώς και έτσι??? Ο αγώνας τι ώρα θα είναι???
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Τάκη είδα σήμερα το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του Alpha και την Παρασκευή τα δοκιμαστικά θα προβληθούν στις 15:45! Το ίδιο και το Σάββατο.Πώς και έτσι??? Ο αγώνας τι ώρα θα είναι???Aυτο γινεται διοτι με την Αγγλια εχουμε 2 ωρες διαφορα και οχι 1
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Τάκη είδα σήμερα το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του Alpha και την Παρασκευή τα δοκιμαστικά θα προβληθούν στις 15:45! Το ίδιο και το Σάββατο.Πώς και έτσι??? Ο αγώνας τι ώρα θα είναι???** Δοκιμές στι 16:00 αγώνας στις 15:00 όλα live είναι.**[/list]
-
Τάκη, μετά από συζήτηση με ένα φίλο, θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Γράφω τους αγώνες σε video από το PC μου. Είχα παρατηρήσει ότι η ποιότητα της εικόνας δεν ήταν καλή όταν έγραφα τους αγώνες Φόρμουλα 1 και νόμιζα ότι έφτεγε η κάρτα TV tuner που έχω. Τελικά από ότι φαίνεται μετά από τη συζήτηση που είχα, το 'πρόβλημα' μάλλον είναι άλλο. Όπως είπε και αυτός, όταν δείχνεται διαφημήσεις ενδιάμεσα η ποιότητα είναι πολύ καλύτερη κάτι που παρατήρησα και εγώ αλλά όταν επιστρέφεται στον αγώνα ζωντανά η ποιότητα είναι χειρότερη, δηλαδή τα χρώματα κτλ. Μήπως ξέρεις αν μπορεί να βρεθεί λύση γι'αυτό?
-
gia sas paidia!!
molis prin ligo graftika kai apo oti vlepo ekana poli kala!!
xerome pou tha mporo pleon na leo tis apopseis mou alla kai tis paratiriseis mou sta ellinikaanipomono na erthei i paraskeuei gia na doume an oi williams tha sinexisoun na me kanoun eutixismeno!!
go J.P.Montoya!!
-
Καλώς ήλθες στο Forum!
-
Ο χρήστης pillottt90 έγραψε:
xerome pou tha mporo pleon na leo tis apopseis mou alla kai tis paratiriseis mou sta ellinika
Ε τότε λέγε τες στα Ελληνικά (και όχι σε greeglish)
Όπως θα παρατήρησες, όλοι στο φόρουμ γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες. Καλως ήρθες και από μένα. -
gia sas paidia!!
molis prin ligo graftika kai apo oti vlepo ekana poli kala!!
xerome pou tha mporo pleon na leo tis apopseis mou alla kai tis paratiriseis mou sta ellinikaanipomono na erthei i paraskeuei gia na doume an oi williams tha sinexisoun na me kanoun eutixismeno!!
go J.P.Montoya!!
Καλώς ήρθες κι από μένα και καλή... διαμονή
-
Απ'όσο ξέρω φέτος δεν θα γίνει βελγικός αγώνας έτσι; Άρα μάλλον λάθος είναι το πρόγραμμα στη σελίδα του alphatv:
http://62.1.205.87/cgi-bin/hwebnews.exe ... source.asp -
Σωστόοοος!!!!
-
Παντος η καλυψη του alpha εχει περισσοτερα αρνητικα παρα θετικα!!! Σε πολους αγονες οπος το indy του 2001 δεν ειδαμε ουτε βαθρο και μαλιστα στον τελευταιο αγωνα του Mika!! Στις εξωτερικες καλυψεις μενουν σε ζωντανη μεταδοση μεχρι και την συνεντευξη τυπου. Αλλα λεφτα! Οι χορηγοι πληρωνουν πολλα στον alpha για να βαζει εκεινη την ωρα διαφημισεις! Πουλαει η F1 ομος οπως ξερουμε!
-
.....ΚΑΙ κατι ακομα. Τακη εχεις πει οτι επανειλλημενα οτι κατα τη διαρκεια των διαφημιστικων δεν χανεται τιποτα ακριβως διοτι τα βλεπουμαι σε επαναληψη. Παραδειγμα>Μονακο 2003> αλλα εμεις δεν ειδαμε ποτε κατι τετοιο. Αν χρειαστει να δωσω κι αλλα παραδειγματα θα το κανω με ευχαριστηση γιατι εχω γραμμενους ολους τους αγωνες σε βιντεο απο το 2000 τοτε που ο alpha πηρε τα δικαιωματα.
-
κοιτάξτε....δεν συμφωνώ με την άποψη οτι υπάρχουν περισσότερα αρνητικά παρά θετικά. Το μεγαλύτερο θετικό μάλιστα είναι το ότι μπορούμε να βλέπουμε f1.... για φανταστείται να μην την έδειχνε κανένα κανάλι....! γιαυτό και εγώ εφ'οσον βλεπω την παρασκευή τα πρώτα δοκιμαστικά, το σάββατο τα δεύτερα και την κυριακή μπορώ να δώ τον αγώνα άνετα.....εε τι να κανουμε ρε παιδιά.... ας χάσω και μια φάση που ΙΣΩΣ γίνει κατα τι διάρκεια των διαφημιστικών. Αν είναι σπουδαία σίγουρα θα τη δώ..
Πάντως το μόνο ίσως αρνητικό είναι η μη κάλυψη της συνέντευξης τύπου που ακολουθεί. Μακάρι να μπορούσε να γίνει κατι γιαυτό....τακη....!!
Ρε παιδιά στο κάτω κάτω ποδόσφαιρο βλέπουμε και απο τη σέντρα βγαίνουν αμάξια....Ολα για την διαφήμηση. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
xerome pou tha mporo pleon na leo tis apopseis mou alla kai tis paratiriseis mou sta ellinika
Ε τότε λέγε τες στα Ελληνικά (και όχι σε greeglish)
Όπως θα παρατήρησες, όλοι στο φόρουμ γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες. Καλως ήρθες και από μένα.καλως ορισες και απο μενα. Βεβαια παλι καλα που εισαι williams αν και θα επρεπε μαλλον να εισαι McLaren. και γραφε ρε οπως θες!! οπως βολευεσαι. ειτε ελληνικα ειτε greeklish.
-
κοιτάξτε....δεν συμφωνώ με την άποψη οτι υπάρχουν περισσότερα αρνητικά παρά θετικά. Το μεγαλύτερο θετικό μάλιστα είναι το ότι μπορούμε να βλέπουμε f1.... για φανταστείται να μην την έδειχνε κανένα κανάλι....! γιαυτό και εγώ εφ'οσον βλεπω την παρασκευή τα πρώτα δοκιμαστικά, το σάββατο τα δεύτερα και την κυριακή μπορώ να δώ τον αγώνα άνετα.....εε τι να κανουμε ρε παιδιά.... ας χάσω και μια φάση που ΙΣΩΣ γίνει κατα τι διάρκεια των διαφημιστικών. Αν είναι σπουδαία σίγουρα θα τη δώ..
Πάντως το μόνο ίσως αρνητικό είναι η μη κάλυψη της συνέντευξης τύπου που ακολουθεί. Μακάρι να μπορούσε να γίνει κατι γιαυτό....τακη....!!
Ρε παιδιά στο κάτω κάτω ποδόσφαιρο βλέπουμε και απο τη σέντρα βγαίνουν αμάξια....Ολα για την διαφήμηση.Pillottt90 καλώς ήρθες και από εμένα...
Συμφωνώ μαζί σου σχετικά με την παραπάνω δημοσίευση και ότι ένα αρνητικό -και το πιο κύριο πιστεύω- είναι ότι δεν έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε την συνέντευξη τύπου, αλλωστε το έχω τονίσει και παλιότερα, αλλά δυστυχώς συγκεκριμένη απάντηση για αυτό δεν έχω πάρει.
Αλλά πιστεύω πως το σχόλιό σου σχετικά με το ποδόσφαιρο είναι ''άστοχο'', για τον λόγο ότι εκεί η μετάδοση -από όποιο κανάλι και αν γίνει- είναι σε άλλο επίπεδο. -
Ο χρήστης TsimDJ έγραψε:
και γραφε ρε οπως θες!! οπως βολευεσαι. ειτε ελληνικα ειτε greeklish.Καλως ηρθες pillottt90!
Μονο μη γραφεις οπως θελεις αλλα σε Ελληνικα
moderator
-
Ρε παιδιά στο κάτω κάτω ποδόσφαιρο βλέπουμε και απο τη σέντρα βγαίνουν αμάξια....Ολα για την διαφήμηση.Πόσες φορές έχει διακοπεί η μετάδοση αγώνα ποδοσφαίρου για διαφημίσεις ? Οχι ότι βλέπω πολύ ποδόσφαιρο στην τηλεόραση αλλά δεν το έχω δει ποτέ αυτό. Ολες οι διαφημίσεις μπαίνουν πριν, στο ημίχρονο και μετά. Ακόμα και για μεταδόσεις που έχουν πανάκριβα (φαντάζομαι αντίστοιχα της F1) τηλεοπτικά δικαιώματα, πχ. Champions' League.
-
Θέμα συμφωνίας είναι όλα. Αν η UEFA έδινε το δικαίωμα στο Mega να βάζει διαφημίσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα το έκανε.
Η FIA δίνει το δικαίωμα αυτό και ο ALPHA βάζει διαφημίσεις...
Aπευθείας μετάδοση F1