-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Χιλια ευχαριστώ Τάκη που δείξατε ολόκληρο το podium!!!! Κρίμα που δε είδαμε τους ανεφοδιασμούς των Williams αλλά δε νομίζω ότι έφταιγε γι'αυτό ο Τάκης. Thanx πάντως για το podium!
Από την μία ο Τάκης ευθύνεται που είδαμε ολόκληρο το podium και απο την άλλη ο Τάκης δεν ευθύνεται που χάσαμε τα μισά pit-stop! Mάλιστα, πολύ λογικό μου ακούγεται αυτό. Ή θα ευθύνεται για όλα ή για τίποτα. Αποφασίστε επιτέλους.
Σε λίγο θα φτάσουμε στο σημείο να χιλιοευχαριστούμε τον Τάκη επειδή θα μας δείχνουν έστω και λίγο από τον αγώνα. Αλλά ναι, πώς μου διέφυγε πάλι???????? Αμα δεν υπήρχε ο Alpha και οι διαφημίσεις του, τότε πώς θα έπερνε τα χρήματα από τα τηλεοπτικά η Ferrari, η Williams, η McLaren?Όχι sorry λάθος, το ευχαριστώ πάει προφανώς στη παραγωγή που αποφάσισε να δείξει όλο το βάθρο, αλλά ανάφερα τον Τάκη επείδη πιστεύω ότι βοήθησε στο να το δούμε αφού τους 2-3 τελευταιόυς αγώνες δε το βλέπαμε και του το είχαμε πει άλλωστε και ίσως 'έβαλε χέρι' στη παραγωγή. Μόνο ο ίδιος ξέρει, ελπίζω να μας πει.
-
Είναι προφανές πως ο μοναδικός λόγος που ο ALPHA ακόμα σκάει τόσα εκκατομύρια για τα τηλεοπτικά διακιώματα της F1 είναι για να μπορεί να τα παίρνει πίσω στο 10πλάσιο απο τις διαφημήσεις.
Είναι προφανές πως δεν δίνει δεκάρα για το αν οι τηλεθεατές είναι ευχαριστημένοι απο την προβολή του αγώνα.
Είναι προφανές πως δεν επιλέγονται με κριτήρια που αφορουν το GP οι στιγμές που θα προβληθούν διαφημήσεις για αυτό και χάνουμε σημαντικά στιγμιότυπα του.
Είναι προφανές πως ότι κανείς απο εμάς δεν μένει ευχαριστημενος απο την προβολή των GP αλλα και κανείς μας δεν κάνει τίποτα για αυτό.
Είναι προφανές πως το σύνολο του επιτελείου της εκπομπής του ALPHA εκτός τον takisp είναι άσχετοι με την τηλεοπτική προβολή τέτιων αθλητικών γεγονότων.
Θυμάμαι στα τέλη της δεκαετίας του 80 που βλέπαμε των αγώνα απο την ΕΡΤ και βρίζαμε επι δύωρο την ασχετοσύνη των παρουσιαστών ή ενός εκ των δύο (δεν θυμάμαι ακριβώς) αλλα ποτέ δεν είχαμε διακοπές για διαφημήσεις. Όπως και να το κάνουμε ήταν ένα ιερό δύωρο.
Τώρα έχουμε έναν σχετικό παρουσιαστή και έχουμε άσχετους σκηνοθέτες και πολλά φράγκα απο την διαφημηστική πίτα. Και εμείς τελικά τι κερδίζουμε απο όλα αυτά. Σπασμένα νεύρα στο τέλος της μετάδοσης και κατα την διακοπή για διαφημηστικές μπούρδες και αποτέλεσμα ουδέν. Διότι είτε χάσαμε το τρομερό προσπέρασμα του μοντόγια στον σουμάχερ είτε χάσαμε τα πιτ στοπ των κορυφαίων ομάδων ή χάσαμε ένα ατύχημα που στοίχισε την πρωτοπορεία σε κάποιον οδηγό ή...ή....ή....ή
Το τί μπινελίκι ρίχνω κάθε φορά και σε τί ύψη φθάνει η πίεση μου όταν βλέπω το GP δεν περιγράφεται. Για να αγοράζουμε σιγά σιγά δορυφορικούς δέκτες λέω εγώ. Τώρα που έχουν πέσει και οι τιμές.
-
Ο χρήστης Jeep-akias έγραψε:
Το τί μπινελίκι ρίχνω κάθε φορά και σε τί ύψη φθάνει η πίεση μου όταν βλέπω το GP δεν περιγράφεται. Για να αγοράζουμε σιγά σιγά δορυφορικούς δέκτες λέω εγώ. Τώρα που έχουν πέσει και οι τιμές.Φίλε, μην κάνεις όμως το λάθος και αγοράσεις ALPHA DIGITAL.
Ωχ το ξέχασα, αυτό το κλείσανε!!! -
Ο χρήστης ody_xanthi έγραψε:
Αυτή τη φορά οι διαφημίσεις ήταν ακόμα περισσότερες ή μου φαίνεται. Διέκοπτε καθε 10 λεπτά.Oχι βρε, τι λες τωρα???
-
Πω πω, τελικά πρέπει αν είμαι τυχερός που δεν το παρακολούθησα το GP εχτές. Αν είναι έτσι, λέω να μην παρακολουθήσω και το επόμενο (ή μήπως τα επόμενα?). Μπας και πέσει κι άλλο η (ήδη πεσμένη) τηλεθέαση και μετακομίσει η μετάδοση σε κανένα άλλο κανάλι.
-
Ρε μάγκες; δεν συγκεντρωνόμαστε κάποιοι από εμάς να κάνουμε ένα ιδιοτικό καναλάκι αθλητικών με περισσότερο βάρος στη f1;;;; θα έχουμε μετάδοση ΟΛΟΥ του GP και τα 7 sessions LIVE!!!!!!!!!!!! Επίσης και χωρίς διαφημιστικά διαλείματα ε;;;
-
Αλήθεια, υπάρχει η δυνατότητα να δούμε τη μετάδοση ενός αγώνα από αγλόφωνο ή ιταλόφωνο κανάλι (οι 2 γλώσσες που γνωρίζω...); Γνωρίζει κανείς τίποτα επ' αυτού; Έχω συνδρομή στη nova και μπορώ να δω το
RTL, αλλά δε γνωρίζω γερμανικά -
Πάντως όπως και στο Μονακό τα pits της McLaren έγιναν την διάρκεια του διαφημιστικού (ενός από τα τόσα!!!)...
Προσπαθώ να καταλάβω... Δύο περιπτώσεις υπάρχουν... Μία οι χορηγοί να σκάσαν τα λεφτά και να μην τους νοιαζει τι γίνεται από εκεί και πέρα... Η άλλη είναι ότι οι χορηγοι τους εκβιάζουν να δείξουν την διαφήμισή τους αλλιώς θα φύγουν... Και έτσι ο Alpha αναγκάζεται να δεχτεί τον εκβιασμό... Τι να πω... Πάντως ο σκηνοθέτης μου άρεσε που έντεχνα έβαλε το τελευταίο διαφημιστικό της πρώτης ώρας στο όριο για να βάλει με την είσοδο της δεύτερης ώρας το επόμενο διαφημιστικό...Και εσύ Τάκη... Μην γλωσσοτρως τον DC... Και εγώ κάθε φορά λέω από μέσα μου και για αυτόν αλλά και για τον Κίμι 'Θα την κάνει την κοτσάνα', αλλά δεν τον γλωσσοτρώω...
(Αλήθεια πως καταφερε η McLaren να έχει τους δύο χειρότερους οδηγούς για ένεν γύρο???) -
Ο χρήστης pafan έγραψε:
Αλήθεια, υπάρχει η δυνατότητα να δούμε τη μετάδοση ενός αγώνα από αγλόφωνο ή ιταλόφωνο κανάλι (οι 2 γλώσσες που γνωρίζω...); Γνωρίζει κανείς τίποτα επ' αυτού; Έχω συνδρομή στη nova και μπορώ να δω το
RTL, αλλά δε γνωρίζω γερμανικάΜηπως μπορεις να μου πεις ποιες περιοδους δειχνει εκτος βεβαια απο τα δοκιμαστικα και τον αγωνα,παντως περυσι εδειχνε το free practice 4 και το warm up
-
Όχι, δυστυχώς. Λόγω δουλειάς μόνο τον αγώνα μπορώ να δω, οπότε και μόνο γι αυτόν ξέρω...., αλλά έχει πολύ καλή κάλυψη, πολύ λιγότερες διαφημίσεις (και με μικρή καμερούλα πάνω δεξιά όταν γίνονται πιτ στοπ σε ώρα διαφημίσεων) και αρκετά ρεπορτάζ πριν και μετά τον κάθε αγώνα με σχόλια του Νίκι Λάουντα. Συνιστάται σε όλους τους γερμανομαθείς. Αααχχ, πού είσαι ITV;;;;;; Αφήστε που, αν και άγγλοι, είναι πολύ λιγότερο αντι-φερραρικοί από τον Τάκη... και σίγουρα πιο ενημερωμένοι.
-
Ρε παιδιά, πόσο χρόνο δικαιούται ανά ώρα να βάζει ο Alpha διαφημίσεις; Κάπου το είχα διαβάσει παλιά εδώ, αλλά βαριέμαι να το ψάξω. Πάντως προχτές χρονομέτρησα ακριβώς τα διαλείμματα, εκτός από το πρώτο και είχαν ως εξής:
Το πρώτο δεν το μέτρησα αλλά θα ήταν τουλάχιστον ενάμιση λεπτό
2ο: 8:20:43 - 8:23:23 2:40
3o: 8:36:00 - 8:37:45 1:45
4o: 8:48:15 - 8:50:42 2:275o: 9:03:30 - 9:07:00 3:30
6o: 9:17:42 - 9:21:30 3:50Δηλαδή για την πρώτη ώρα 6:52 + το πρώτο (δηλαδή τουλάχιστον 8:30 )
και για τη δεύτερη ώρα (δηλαδή μέσα σε 20 λεπτά ουσιαστικά ) 7:20.Καλά, το ότι η κατάσταση είναι τραγική εννοείται.
Τουλάχιστον, αφού βάζουν τις διαφημίσεις (οι εταιρείες που διαφημίζονται μόνο κακό παθαίνουν πιστεύω ) γιατί δε βάζουν σε ένα παραθυράκι τον αγώνα, ή μήπως απαγορεύεται;
Τη διαφήμιση του πάμε στοίχημα ή ότι ήταν τέλως πάντων την έδειχνε τουλάχιστον 2 φορές ανά διάλειμμα μέσο όρο, το ίδιο και αυτή της Vodafone με το ποδήλατο.
Η μετάδοση του Alpha είναι ΧΑΛΙΑ. -
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Μηπως μπορεις να μου πεις ποιες περιοδους δειχνει εκτος βεβαια απο τα δοκιμαστικα και τον αγωνα,παντως περυσι εδειχνε το free practice 4 και το warm upΤο RTL δείχνει τα 2 δοκιμαστικά , το warm-up , και τον αγώνα.
-
Ο χρήστης TsimDJ έγραψε:
Ρε μάγκες; δεν συγκεντρωνόμαστε κάποιοι από εμάς να κάνουμε ένα ιδιοτικό καναλάκι αθλητικών με περισσότερο βάρος στη f1;;;; θα έχουμε μετάδοση ΟΛΟΥ του GP και τα 7 sessions LIVE!!!!!!!!!!!! Επίσης και χωρίς διαφημιστικά διαλείματα ε;;;ΣΥΜΦΩΝΩ!! Εσύ θα βάλεις τα λεφτά κι εγώ την καλή διάθεση και το δημιουργικό πνεύμα. Άντε για το καλό του καναλιού θα αναλάβω το βαρετό και κουραστικό έργο να ταξιδεύω σε κάθε gp και να κάνω το ρεπορτάζ . Θυσία θα γίνω αλλά χαλάλι... Κανείς άλλος στο κόλπο?
-
Καλημέρα σε όλους.
Ακόμη μια φορά αισθάνομαι ότι πρέπει να αναφέρω-θυμίσω κάποια πράγματα παρότι μέσα απ' αυτό το Forum αλλά και από τις σελίδες του rally.gr έχουν πολλάκις εξηγηθεί όλα αυτά.
Με όλα όσα θα πω δεν στοχεύω να γίνω αρεστός ούτε να αιτιολογήσω κάτι ή κάποιους. Να εξηγήσω θέλω κάποια πράγματα και να βοηθήσω να αρθούν κάποιες παρεξηγήσεις.
Ξεκινώ με ένα παράδειγμα. Αναφέρεστε συχνά στην τακτική του RTL που χρησιμοποιεί το διπλό παράθυρο στην ώρα των διαφημίσεων. Έχω εξηγήσει και παλιότερα, το γράφω ακόμη μια φορά ότι κάτι τέτοιο απαγορεύεται ρητά από την Ελληνική νομοθεσία.
Όπως επίσης έχω εξηγήσει και παλιότερα ότι τα δευτερόλεπτα διαφήμισης ανά ώρα δεν έχει δικαίωμα ο Alpha να τα μεταβάλλει κατά το δοκούν. Τα δλ. διαφ./3600 δλ. είναι ένας αριθμός σταθερός που καθορίζεται στο συμβόλαιο με τη FOM. Όταν λοιπόν γίνεται η συμφωνία ο επιχειρηματίας δηλαδή ο Ecclestone λέει: 'Θέλω τόσα για κάθε αγώνα και σας δίνω δικαίωμα για τόσα δ.λ διαφήμισης ανά ώρα'.
Πάμε παρακάτω. Αναφέρεστε συχνά στην ΕΡΤ όπου από το '96 έως και το '99 συμμετείχα στις μεταδόσεις και την παραγωγή της F1. Είστε σίγουροι ότι θυμάστε ή θέλετε να σας θυμίσω;
Κατατακτήριες δοκιμές live δεν είδαμε ποτέ!
Από τα μέσα του ΄98 ξεκινήσαμε δειλά δειλά να δείχνουμε το δεύτερο μισάωρο κι αυτό βέβαια μόνο στα Ευρωπαϊκά GP.
Αγώνες live βλέπαμε μόνο από Ευρώπη.
Συνδεόμασταν λίγο πριν την εκκίνηση...
Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου αναφέρετε ένα άλλο άθλημα πλην του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα που να τυγχάνει της προβολής και της αντιμετώπισης που έχει η F1 από τον Alpha.
Πλειστάκις από τα γραφόμενά σας είναι σαφές ότι μπερδεύετε την F1 με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Είναι σα να μπερδεύεις το μπάσκετ με το NBA. Μην κάνετε αυτό το λάθος μη συγκρίνετε την F1 δεν έχει σχέση με τον υπόλοιπο μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Αναφέρει ο φίλος migf1 και ευτυχώς έχει τόσο δίκιο όσο και στην περίπτωση του Κούλθαρντ (σ.σ: ακόμη δεν πήρα απάντηση μετά την προτελευταία μου τοποθέτηση όπου αναφέρομε συνολικά σε αθλητές) ότι έχει πέσει η τηλεθέαση. Μακάρι να 'πέφτει' έτσι πάντα...
Αναφέρει ο Lybe για τα χρήματα, επαναλαμβάνω: 'Το 43% των εσόδων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα που πληρώνει ο Alpha στη FOM κατανέμεται στις ομάδες με βάση τη θέση τους στο πρωτάθλημα κατασκευαστών'.
Γράφουν αρκετοί φίλοι μέλη αυτού του forum ότι κατά τη διάρκεια του διαφημιστκού διαλείμματος έγινε αυτό ή έγινε εκείνο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί 'ξεχνούν' ότι, τι θα συμβεί κανείς δεν το γνωρίζει εκ των προτέρων!!!!!!!!!!!!!!!
Και όταν γίνεται κάτι πραγματικά σημαντικό το προβάλλουμε αμέσως μετά. Έτσι για την ιστορία ρωτάω γνωρίζει κανείς σας το κόστος που πρέπει να πληρώσει ένα κανάλι σε μηχανήματα και προσωπικό, πόσοι άνρθωποι δουλεύουν ολόκληρη βάρδια Κυριακάτικα για να μπορεί ο γράφων να ζητά από το σκηνοθέτη να του δώσει την προηγούμενη φάση σε ριπλέι; Αυτό για όσους λένε ότι δεν ενδιαφέρεται κανείς για το τι χάνετε!
Τέλος αναμφισβήτητα όλους μας ενοχλούν οι διαφημίσεις. Όμως είναι αναγκαίο κακό για να μπορέσουμε να δούμε τα GP.
Θα χαρώ να διαβάσω τις τοποθετήσεις όλων σας! -
....τι να πούμε κι εμείς οι 'καμμένοι' με το WRC?
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Τα δλ. διαφ./3600 δλ. είναι ένας αριθμός σταθερός που καθορίζεται στο συμβόλαιο με τη FOM.... και ειναι ...
(σε παρακαλω μην πεις οτι δεν ξερεις, κανενας δεν θα σε πιστεψει)
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί 'ξεχνούν' ότι, τι θα συμβεί κανείς δεν το γνωρίζει εκ των προτέρων!!!!!!!!!!!!!!!
παραξενο
εχω ακουσει απειρες φορες οτι 'ανοιγει' το παραθυρο για ανεφοδιασμο στον ταδε γυρο
θα μπορουσατε να προγραμματιζετε διαλειμμα πριν να 'ανοιξει' το παραθυρο και μετα που θα 'κλεισει'
οι περισσοτεροι (πρωταγωνιστες) πιλοτοι εχουν περιπου κοινη στρατηγικη... -
Εγώ λίγο πολύ συμφωνώ με τον Τάκη σε όσα λέει. Όσον αφορά το χρόνο για τις διαφημίσεις και πόσο επιτρέπεται δε το γνωρίζω αλλά δε έχω και λόγο να μην τον πιστέψω.
Σε αυτό που γράφεις για τον migf1 νομίζω έχεις δίκιο. Η τηλεθέαση φέτος πιστεύω πως έχει αυξηθεί και δε χρειάζομαι νούμερα ή στατιστικά στοιχεία για να πειστώ αφού οι αγώνες που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής είναι κατά πολύ καλύτεροι από τους περσινούς.
Όσον αφορά τη στιγμή που θα 'πέσουν' οι διαφημίσεις συμφωνώ με το Τάκη ότι είναι αδύνατον να γνωρίζουμε πότε η κάθε ομάδα θα μπει για ανεφοδιασμό. Θα πω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Στο αγώνα του Καναδά τα 2 Williams και ο Michael Schumacher μπήκαν για ανεφοδιασμό στο 19, 20, 21 γύρο. Περίμενα λοιπόν ότι ο 2ος ανεφοδιασμός θα ήταν περίπου στον 40, 41, 42 γύρο. Παρατήρησα ότι ο Alpha δεν έβαλε διαφημίσεις σε εκείνο το σημείο. Αλλά αφού δεν μπήκαν να ανεφοδιαστούν σε εκείνο το σημείο έβαλαν διαφημίσεις. Πάντως Τάκη εδώ νομίζω ότι θα μπορούσατε να ρίχνατε τις διαφημίσεις για παράδειγμα στο 39 γύρο, ώστε να βλέπαμε τους ανεφοδιασμούς έστω και αν καθυστερούσαν 3-4 γύρους παραπάνω από το προβλεπόμενο. Από την άλλη η Formula1 δεν είναι μόνο Ferrari, Williams, Mclaren. Θέλω να πω ότι υπάρχουν και οπαδοί άλλων ομάδων που θέλουν και αυτοί να δουν τους ανεφοδιασμούς των δικών τους ομάδων...
Στη συνέχεια λες
Και όταν γίνεται κάτι πραγματικά σημαντικό το προβάλλουμε αμέσως μετά
Στον αγώνα του Καναδά δε είδαμε σε επανάληψη τους ανεφοδιασμούς των 2 Williams ή τουλάχιστον του Ράλφ. Αλλά δε ξέρω πόσο σημαντικό μπορεί να θεωρηθεί αυτό για τον συγκεκριμένο αγώνα.
Τέλος γράφεις
Έτσι για την ιστορία ρωτάω γνωρίζει κανείς σας το κόστος που πρέπει να πληρώσει ένα κανάλι σε μηχανήματα και προσωπικό, πόσοι άνθρωποι δουλεύουν ολόκληρη βάρδια Κυριακάτικα για να μπορεί ο γράφων να ζητά από το σκηνοθέτη να του δώσει την προηγούμενη φάση σε ριπλέι; Αυτό για όσους λένε ότι δεν ενδιαφέρεται κανείς για το τι χάνετε!
Παρακολουθώ ποδόσφαιρο αρκετές φορές. Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει είναι το πόσο γρήγορα ρίχνουν τα replays οι σκηνοθέτες. Είναι τόσο δύσκολο να το κάνει αυτό κάποιος σκηνοθέτης όσον αφορά τη Formula 1?
-
Όσον αφορά τη στιγμή που θα 'πέσουν' οι διαφημίσεις συμφωνώ με το Τάκη ότι είναι αδύνατον να γνωρίζουμε πότε η κάθε ομάδα θα μπει για ανεφοδιασμό. Θα πω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Στο αγώνα του Καναδά τα 2 Williams και ο Michael Schumacher μπήκαν για ανεφοδιασμό στο 19, 20, 21 γύρο. Περίμενα λοιπόν ότι ο 2ος ανεφοδιασμός θα ήταν περίπου στον 40, 41, 42 γύρο. Παρατήρησα ότι ο Alpha δεν έβαλε διαφημίσεις σε εκείνο το σημείο. Αλλά αφού δεν μπήκαν να ανεφοδιαστούν σε εκείνο το σημείο έβαλαν διαφημίσεις. Πάντως Τάκη εδώ νομίζω ότι θα μπορούσατε να ρίχνατε τις διαφημίσεις για παράδειγμα στο 39 γύρο, ώστε να βλέπαμε τους ανεφοδιασμούς έστω και αν καθυστερούσαν 3-4 γύρους παραπάνω από το προβλεπόμενο. Από την άλλη η Formula1 δεν είναι μόνο Ferrari, Williams, Mclaren. Θέλω να πω ότι υπάρχουν και οπαδοί άλλων ομάδων που θέλουν και αυτοί να δουν τους ανεφοδιασμούς των δικών τους ομάδων...
Δεν υπολογίζεις μόνο με βάση αυτό. Πρέεπι να μην ξεπεράσεις τόσα δ.λ την ώρα άλλα έχουν πουληθεί για τότε άλλα για μετά πρέπει να μην υπερβείς κάποιο χρονικό διάστημα ανάμεσα στα δυο break πρέπει να υπάρχει ισοκατανομή...πρέπει πρέπει πρέπει.Και όταν γίνεται κάτι πραγματικά σημαντικό το προβάλλουμε αμέσως μετά
Στον αγώνα του Καναδά δε είδαμε σε επανάληψη τους ανεφοδιασμούς των 2 Williams ή τουλάχιστον του Ράλφ. Αλλά δε ξέρω πόσο σημαντικό μπορεί να θεωρηθεί αυτό για τον συγκεκριμένο αγώνα.
**Σημαντικό θα ήταν κατά την άποψή μου εάν είχε συμβεί κάτι που θα άλλαζε τη ροή του αγώνα. Ο Ραλφ μπήκε βγήκε σα να μην έγινε ποτέ **
Τέλος γράφειςΈτσι για την ιστορία ρωτάω γνωρίζει κανείς σας το κόστος που πρέπει να πληρώσει ένα κανάλι σε μηχανήματα και προσωπικό, πόσοι άνθρωποι δουλεύουν ολόκληρη βάρδια Κυριακάτικα για να μπορεί ο γράφων να ζητά από το σκηνοθέτη να του δώσει την προηγούμενη φάση σε ριπλέι; Αυτό για όσους λένε ότι δεν ενδιαφέρεται κανείς για το τι χάνετε!
Παρακολουθώ ποδόσφαιρο αρκετές φορές. Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει είναι το πόσο γρήγορα ρίχνουν τα replays οι σκηνοθέτες. Είναι τόσο δύσκολο να το κάνει αυτό κάποιος σκηνοθέτης όσον αφορά τη Formula 1?[/quote]
Μπερδεύεις το σκηνοθέτη που βρίσκεται στο γήπεδο ή την πίστα με το σκηνοθέτη και τους ανθρώπους που βρίσκονται στα στούντιο πίσω.
Δε μιλάω για τα ριπλέι που δίνει ο εκεί σκηνοθέτης δεν μπορούμε εμείς να έχουμε λόγο σ' αυτά. -
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Πλειστάκις από τα γραφόμενά σας είναι σαφές ότι μπερδεύετε την F1 με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Είναι σα να μπερδεύεις το μπάσκετ με το NBA. Μην κάνετε αυτό το λάθος μη συγκρίνετε την F1 δεν έχει σχέση με τον υπόλοιπο μηχανοκίνητο αθλητισμό.Μπορείς σε παρακαλώ να εξηγήσεις γιατί 'δεν έχει καμία σχέση' ?
Προφανώς η F1 είναι η κορωνίς του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως και το ΝΒΑ είναι η κορωνίς του μπάσκετ, αλλά βλέπω και παραβλέπω ισχυρότατη σχέση του ΝΒΑ με το υπόλοιπο μπάσκετ (και σε παραπέμπω και στα αποτελέσματα του τελευταίου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ για να την δεις και εσύ), όπως αντίστοιχα βλέπω και παραβλέπω σχέση της F1 με τον υπόλοιπο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Για να είμαι ακριβής, βλέπω πολύ περισσότερες ομοιότητες παρά διαφορές, και περιμένω να μου αποδείξεις πως δεν είναι έτσι...
-
Τελικά ΠΟΣΑ δευτερόλεπτα διαφημίσεων επιτρέπονται ανά 3600δλ;
Aπευθείας μετάδοση F1