-
Σας κάνω copy/paste από 2 σημερινά μου topics στο forum του Power
1ο
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 23, 2003 9:48 pmAγαπητέ thomaspower ,
(ή θα έπρεπε να πω αγαπητέ Κύριε Παπαπάσχο :? )
Ακούστε μια ωραία ιστορία που έμαθα μόλις σήμερα, αφού πρώτα άσκησα λίγη 'μαιευτική' (καμμία σχέση με γυναικολογία) στον Κο Hans Dahlback.
Έμαθα λοιπόν ότι μόλις πρόσφατα πληρώθηκε το ταξίδι του στην χώρα μας :shock: ' :!: τον πιάσαμε κορόϊδο τον 'χαζό' Σουηδό εμείς οι 'έξυπνοι' Ελληνάρες και τον είχαμε τόσους μήνες στο περίμενε :!:
Ακόμα έμαθα, ότι όταν ζήτησε να επιβαρυνθείτε το 50% της αξίας της ζημιάς που έπαθε με την κλοπή της ECU (συγκεκριμένα σας ζήτησε 2.500 Ευρώ) του απαντήσατε ότι αυτό είναι πρόβλημά του και δεν σας αφορά :!:
Μπράβο και πάλι :!:
Οφείλω να ομολογήσω ότι διαχειρίζεστε άψογα το χρήμα της εταιρείας σας και δεν προβαίνετε σε καμμία 'περιττή' δαπάνη :!:Το δε κερασάκι στην τούρτα :!: :!: είναι ότι σας ζήτησε να του στείλετε ένα αντίτυπο του περιοδικού που περιέχει το test του Dahlback RS4 και για πολλοστή φορά τον γράψατε εκεί που δεν πιάνει μελάνι :shock:
Τώρα τι να υποθέσω :?: Ότι δεν μπορείτε να αντέξετε το δυσβάσταχτο οικονομικό κόστος ενός περιοδικού και της αποστολής του με απλή ταχυδρόμηση στην Σουηδία :?:Φαντάζομαι ότι όσοι διαβάσουν το μήνυμα αυτό, θα βγάλουν σαφώς τα συμπεράσματά τους, αλλά θεώρησα υποχρέωσή μου να θίξω το θέμα πρώτα στο δικό σας forum και νομίζω ότι μια απάντηση με την δική σας εκδοχή ή αιτιολόγηση είναι επιβεβλημένη :!:
Φιλικά
2ο
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 23, 2003 10:17 pmA !!
Επί τη ευκαιρία, καλό θα ήταν να μου εξηγήσετε πως εξαφανίστηκε 'ως δια μαγείας' η Θεματική Ενότητα (Topic) υπ'αριθμόν 220, η οποία είχε διεύθυνση στο Forum την: http://www.powermag.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=220 και θέμα της ήταν και πάλι ο Dahlback και η γνωστή κλοπή της ECU από το Golf RSI !!
Να υποθέσω ότι πρόκειται για X-File ή ότι απλά δεν βόλευε κάποιους το θέμα και έτσι εξαφανίστηκε ??
-
1ο
Ακούστε μια ωραία ιστορία που έμαθα μόλις σήμερα, αφού πρώτα άσκησα λίγη 'μαιευτική' (καμμία σχέση με γυναικολογία) στον Κο Hans Dahlback.
Έμαθα λοιπόν ότι μόλις πρόσφατα πληρώθηκε το ταξίδι του στην χώρα μας :shock: ' :!: τον πιάσαμε κορόϊδο τον 'χαζό' Σουηδό εμείς οι 'έξυπνοι' Ελληνάρες και τον είχαμε τόσους μήνες στο περίμενε :!:
Ακόμα έμαθα, ότι όταν ζήτησε να επιβαρυνθείτε το 50% της αξίας της ζημιάς που έπαθε με την κλοπή της ECU (συγκεκριμένα σας ζήτησε 2.500 Ευρώ) του απαντήσατε ότι αυτό είναι πρόβλημά του και δεν σας αφορά :!:
Οφείλω να ομολογήσω ότι διαχειρίζεστε άψογα το χρήμα της εταιρείας σας και δεν προβαίνετε σε καμμία 'περιττή' δαπάνη :!:Το δε κερασάκι στην τούρτα :!: :!: είναι ότι σας ζήτησε να του στείλετε ένα αντίτυπο του περιοδικού που περιέχει το test του Dahlback RS4 και για πολλοστή φορά τον γράψατε εκεί που δεν πιάνει μελάνι :shock:
Τώρα τι να υποθέσω :?: Ότι δεν μπορείτε να αντέξετε το δυσβάσταχτο οικονομικό κόστος ενός περιοδικού και της αποστολής του με απλή ταχυδρόμηση στην Σουηδία :?:Φαντάζομαι ότι όσοι διαβάσουν το μήνυμα αυτό, θα βγάλουν σαφώς τα συμπεράσματά τους, αλλά θεώρησα υποχρέωσή μου να θίξω το θέμα πρώτα στο δικό σας forum και νομίζω ότι μια απάντηση με την δική σας εκδοχή ή αιτιολόγηση είναι επιβεβλημένη :!:
Φιλικά
2ο
Επί τη ευκαιρία, καλό θα ήταν να μου εξηγήσετε πως εξαφανίστηκε 'ως δια μαγείας' η Θεματική Ενότητα (Topic) υπ'αριθμόν 220, η οποία είχε διεύθυνση στο Forum την: http://www.powermag.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=220 και θέμα της ήταν και πάλι ο Dahlback και η γνωστή κλοπή της ECU από το Golf RSI !!
Να υποθέσω ότι πρόκειται για X-File ή ότι απλά δεν βόλευε κάποιους το θέμα και έτσι εξαφανίστηκε ??
-
1ο
Φιλικά
2ο
-
Έχεις διαβάσει ποτέ το περιοδικό τους ???
Αν ναι τότε δεν είναι καθόλου δύσκολο να εξηγήσει κάνεις τέτιες συμπεριφορές.
Η γλώσσα που χρησιμοποιούν είναι χειρότερη ακόμα και απο τσοντοπεριοδικά ενώ τα τάχαμου τεστ σε διάφορα auto accesoires μπορεί άλλωτε να έχουν καλά αποτελέσματα και άλλοτε όχι άσχετα με το τι συμβαίνει στην πράξη.Τέλος πάντων νομίζω πως αντίστοιχα δρούν και σκέφτονται γενικώς αλλα και στο forum τους οπότε να γιατί δεν πρέπει να εκπλήσεσαι.
-
προτού αρχίσω να επισκέπτομαι το εδώ φόρουμ, έμπαινα στο power για κανα μήνα ή λογότερο. Από καθόλου moderation στο υπερβολικό (και λιαν ύποπτο στα θέματα με τους βελτιωτές) και κάπου εκεί όταν ανέκυψε το θέμα του RSI βαρέθηκα και το παράτησα.
--Δέχθηκα ένα mail από το forum προ μηνός, αλλά έχω να μπω 2 ή και τρείς... μα καλά, τώρα είδαν ένα τόπικ που είχα απαντήσει με την 2η αλλαγή του φόρουμ ;;
-
Ο χρήστης Jeep-akias έγραψε:
Έχεις διαβάσει ποτέ το περιοδικό τους ???
Αν ναι τότε δεν είναι καθόλου δύσκολο να εξηγήσει κάνεις τέτιες συμπεριφορές.
Η γλώσσα που χρησιμοποιούν είναι χειρότερη ακόμα και απο τσοντοπεριοδικά ενώ τα τάχαμου τεστ σε διάφορα auto accesoires μπορεί άλλωτε να έχουν καλά αποτελέσματα και άλλοτε όχι άσχετα με το τι συμβαίνει στην πράξη.Τέλος πάντων νομίζω πως αντίστοιχα δρούν και σκέφτονται γενικώς αλλα και στο forum τους οπότε να γιατί δεν πρέπει να εκπλήσεσαι.
Εχεις απόλυτο δίκιο!!! Η γλώσσα του περιοδικού, όπως και αυτή που μερικοί έχουν υιοθετήσει στο Forum του Power είναι α π α ρ ά δ ε κ τ η. Κάποιοι εκεί βρίζουν ασύστολα και ανέξοδα βέβαια και στο περιοδικό καρφάκι δεν καίγεται. Προσωπικά εχω να πώ ότι κάποτε πριν μήνες γράφοντας σχετικά με κάτι κάποιος προσεβλήθη και με έβρισε χυδαία. Οταν του επετέθησαν οι υπόλοιποι (και ο φίλος Passat 1.8T) στην προσπάθειά τους να τον συμμαζέψουν, αυτός έβρισε χυδαία και τους υπόλοιπους και εξαφανίστηκε. Κατόπιν αυτών πήρα e-mail από το διαχειριστή του Forum, ο οποίος μου ζήτησε αν δέχομαι ( ) να σβηστούν τα μηνύματα που εστρέφοντο εναντίον μου και περιείχαν υβριστικό περιεχόμενο, και του απάντησα ναι, τη στιγμή που αυτό παραβαίνει τους όρους συμμετοχής σε ένα Forum (οποιοδήποτε). Το αποτέλεσμα είναι ότι τα μηνύματα αυτά δεν σβήστηκαν ποτέ και υπάρχουν ακόμα. Φαίνεται ότι ο εκδότης του συγκεκριμένου περιοδικού αρέσκεται στο να έχει ένα περιοδικό και Forum που θυμίζει οίκο ανοχής.
Σχετικά με την ιστορία του Hans Dahlback, προσκεκλημένου της Option Press στην έκθεση 'Αυτοκίνηση 2002', θα προσυπογράψω όλα όσα καταθέτει ο φίλος Passat 1.8T, τη στιγμή που ακούσαμε σχετικά παράπονα γιά διαμονή και διάφορες εκδηλώσεις διά στόματος H. Dahlback, και θα προσθέσω σαν ένδειξη της ποιότητας των παραπάνω εκδοτών το γεγονός ότι το ξενοδοχείο που έκλεισαν γιά τη διαμονή του Η. Dahlback στον Πειραιά ήταν ένα από αυτά... στην παλιά 'Τρούμπα' . Ετσι γιά να ταιριάζουν όλα με το περιοδικό και το Forum τους...Ελλάδα του 21ου αιώνα στο μεγαλείο σου...
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Σας κάνω copy/paste από 2 σημερινά μου topics στο forum του Power1ο
Φιλικά
2ο
Καλησπέρα σε όλους!
Τι έχει γίνει εδώ πέρα ρε παιδιά ? Ας μου εξηγήσει και εμένα κάποιος. Περί τίνος πρόκειται αυτή η 'αισχρή' όπως φαίνεται ιστορία ? Αφορά το περιοδικό Power ?
Αν μπορείς Passat 1.8T πες μου!
Φιλικά,
-
Κύριοι, δεν νομίζω ότι είναι σωστό να συζητάτε εδώ προβλήματα που έχουν ανακύψει σε άλλο forum.
Το σωστότερο είναι να τοποθετηθείτε εκεί όπου υπάρχουν οι δικοί τους moderators και ενδεχομένως μπορούν και να σας απαντήσουν. -
και επειδή ο mm55 ήταν..κόσμιος,θα σας παρακαλέσω να αποφύγουμε τις οποιες αναφορές σε τρίτους και τον τρόπο που εχουν επιλέξει να κινούνται!
Οχι εδω τέτοια συμπτώματα!!
ΥΓ Στην περίπτωση που συνεχίσει η 'συζήτηση' το θέμα σε πρώτη φάση θα κλειδώσει ή θα διαγραφεί! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
και επειδή ο mm55 ήταν..κόσμιος,θα σας παρακαλέσω να αποφύγουμε τις οποιες αναφορές σε τρίτους και τον τρόπο που εχουν επιλέξει να κινούνται!
ΥΓ Στην περίπτωση που συνεχίσει η 'συζήτηση' το θέμα σε πρώτη φάση θα κλειδώσει ή θα διαγραφεί!Αγαπητέ kouk,
ακολουθώντας τις σεβαστές αρχές αυτού του forum νομίζω πως υπάρχει ελεύθερη διακίνηση ιδεών και είναι λίγο τραβηγμένο να επισύεται η απειλή διακοπής του thread, κλειδωμάτων και άλλων παρόμοιων καταστάσεων.
Μπήκα σε αυτό το thread και διάβασα κάποια πράγματα. Θέλω λοιπόν να μάθω την συγκεκριμένη ιστορία από την αρχή.
Υπάρχουν κάποιες αντίθετες απόψεις επ' αυτού ?!?
Φιλικά και με ειλικρινή διάθεση έναντι όλων,
-
Φίλε treasure,η ελεύθερη διακίνηση ιδεών είναι σαφώς απο τις πρώτες προτεραιότητες αυτού του forum και των δημιουργών του.Γι' αυτό είμαστε εδω και 'συζητάμε'.Κάποιες άλλες όμως είναι επίσης ο σεβασμός πρός τρίτους,η μη εκμετάλευση της ανωνυμίας ή/και αυτού του βήματος προκειμένου να εκφράζονται απόψεις επι προσωπικού.
Το θέμα αυτό αφορά -προφανώς- τον passat και κάποια εταιρεία εκδόσεων. Αυτό σε τι μπορεί να προσφέρει σε σένα ή στους άλλους forumίστες.Μην ξεχνάς οτι σε μια ιστορία αντιπαράθεσης πάντα υπάρχουν 2 πλευρές.Πως ακριβώς θα μάθεις την άλλη μέσα σε αυτό το forum? Γιατι ακόμα και αν ξεκίναγε κάτι τέτοιο,να είσαι σίγουρος οτι θα το διέγραφα χωρίς 2η σκέψη.
Ολο αυτό τον σχεδόν ενα χρόνο οι αντιπαραθέσεις και οι 'πυροβολισμοί' εχουν δώσει κι εχουν πάρει.Είμαι σίγουρος οτι θα συνεχίσουν και στο μέλλον.
ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ!!!Δεν είμαστε ουτε δικαστήριο ουτε πολύ περισσότερο ενα βήμα που ο οποιοσδήποτε μπορεί να βγαίνει και να κατηγορεί! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Φίλε treasure,η ελεύθερη διακίνηση ιδεών είναι σαφώς απο τις πρώτες προτεραιότητες αυτού του forum και των δημιουργών του.Γι' αυτό είμαστε εδω και 'συζητάμε'.Κάποιες άλλες όμως είναι επίσης ο σεβασμός πρός τρίτους,η μη εκμετάλευση της ανωνυμίας ή/και αυτού του βήματος προκειμένου να εκφράζονται απόψεις επι προσωπικού.
Το θέμα αυτό αφορά -προφανώς- τον passat και κάποια εταιρεία εκδόσεων. Αυτό σε τι μπορεί να προσφέρει σε σένα ή στους άλλους forumίστες.Μην ξεχνάς οτι σε μια ιστορία αντιπαράθεσης πάντα υπάρχουν 2 πλευρές.Πως ακριβώς θα μάθεις την άλλη μέσα σε αυτό το forum? Γιατι ακόμα και αν ξεκίναγε κάτι τέτοιο,να είσαι σίγουρος οτι θα το διέγραφα χωρίς 2η σκέψη.
Ολο αυτό τον σχεδόν ενα χρόνο οι αντιπαραθέσεις και οι 'πυροβολισμοί' εχουν δώσει κι εχουν πάρει.Είμαι σίγουρος οτι θα συνεχίσουν και στο μέλλον.
ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ!!!Δεν είμαστε ουτε δικαστήριο ουτε πολύ περισσότερο ενα βήμα που ο οποιοσδήποτε μπορεί να βγαίνει και να κατηγορεί!Σωστός! Δεν υπάρχει ουδείς λόγος να δυσφημίζουμε οποιονδήποτε σε αυτό το φόρουμ. Υπάρχουν πολλοί άλλοι και περισσότερο αποτελεσματικοί τρόποι για να αποδώσουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.
-
Δεν νομιζω οτι ο φιλος Passat1.8t εθιξε καθ' οποιονδηποτε τροπο
το forum του Power (στο οποιο ειμαι και εκει μελος). Το να αναφερεις
ενα περιστατικο το οποιο εγινε χωρις να βριζεις και να αφηνεις
τους υπολοιπους να βγαλουν συμπερασματα ειναι πιστευω ΣΩΣΤΟΤΑΤΟ!
Αλλωστε mm55, πως να ακουστει η γνωμη και του Passat1.8t αφου το
post του σβηστικε και δεν υπηρξε και καποια απαντηση?
Αν υπαρχει εκει ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ για τους οποιοδηποτε λογους θεωρουν
σωστους, στο forum των 4Τ τι υπαρχει? ΟΜΕΡΤΑ μεταξυ εκδοτων?
Αυτη ειναι η επισημη γραμμη και των 4Τ? Μην θιγετε τα των εκδοτων
γιατι πεφτουν οι διαφημισεις? Ο ιδιος ο ΚΚ συνεχεια μας υπενθυμιζει
ποσο εχει χασει το περιοδικο επειδη δεν δεχτηκε να 'σκυψει την
μεση'. Αν εσεις επιχειρητε λογοκρισια επειδη μπορει να διαταρχτουν
οι σχεσεις με αντιπροσωπειες (δειτε πριν κανα διμηνο το θεμα με την
ΛΙΟΝ ΕΛΛΑΣ που δεν μαθαμε τι εγινε τελικα), ή οποιοδηποτε 'περιεργη'
σχεση με 'ανταγωνιστικο' σας περιοδικο (τα εισαγωγικα διοτι καλυπτει
θεματα διαφορετικα απο τους 4Τ), να μας το πειτε οπως και να
ανακοινωσετε την πολιτικη σας οπως κανανε και στην αρχικη σελιδα
του forum του power μετα τον χαμο που εγινε με τις κατηγοριες εναντιον
τους (αδικες ή δικαιες δεν μαθαμε, παντως τα κειμενα ειχαν ΠΟΛΥ γελιο).
Ετσι θα ξερουμε να γραφουμε μονο για λακουβες, τα διοδια της Αττικης
Οδου, την κακια μας την μοιρα, και τα καινουρια αυτοκινητα που δεν
σπανε δεν χαλανε (μην θιξουμε και τις αντιπροσωπεις, οχι οτι και
καλοπερνανε απο οτι βλεπω στο forum τις αυτοκινησης).
Δωστε μας μια απαντηση παρακαλω να δουμε το σκεπτικο σας και στα
επιπεδα τα οποια θα κινουμαστε.Υ.Γ. Κυριε kouk, βρισκω το υφος σας πολυ προσβλητικο και απειλητικο
που δεν πιστευω οτι αρμοζει στο επιπεδο του forum. Εσεις τι θα κανατε
δηλαδη σε αυτην την περιπτωση που δεν εκανε ο 'κοσμιος' mm55?
Ποια ειναι τα συμπτωματα στα οποια αναφερεστε?Αφηστε ειδα την απαντηση σας στον treasure. Αν μπορουσα να δω και
εγω που ειναι αυτη η 'προσωπικη αντιπαραθεση' καλα θα ηταν...
(Αν και παραδεχομαι οτι το υφος του γραμματος ειναι δεικτικό ,ωστοσο
θα μπορουσαν να απαντησουν με παρομοιο)
Πειτε μου τουλαχιστον αν εκφραζετε την επισημη αποψη των 4Τ.
Θα σας συνιστουσα να σκεφτεστε και 2η φορα πριν πραξετε...Φιλε ΑλfaRomeo: Πως θα αποδωσεις τα του Καίσαρος τω Καίσαρι αν δεν
εχεις καποια αναφορα γεγονοτος.
Πες μας και καποιους τροπους να τους χρησιμοποιουμε και να μην
ενοχλουμε καποιους.... -
Παίδες ,
Καταρχήν, είναι υπέροχο να βρίσκεσαι σε forum όπου υπάρχουν ενεργοί administrators και moderators Κατανοώ πλήρως και αποδέχομαι το σκεπτικό σας και συμφωνώ ακόμα και με την αλλαγή τίτλου του topic.
Θα πρέπει να διευκρινήσω ότι δεν υπάρχει σε καμμία περίπτωση διαμάχη ανάμεσα σε μένα και την Option Press (Power).
Το μόνο που έκανα με αυτό το post είναι να σας 'κοινοποιήσω' τρόπον τινά το τι συνέβη στην συνεργασία του Hans Dahlback με την ανωτέρω εταιρεία όταν τον έφεραν ως προσκεκλημένο τους στην 'Διεθνή' έκθεση αυτοκινήτου τον περασμένο Νοέμβριο.
Φυσικά αυτά που γράφω είναι η εκδοχή του Dahlback, δεν έχω ακούσει την εκδοχή του Power, αλλά επειδή γνωρίζω τον Ηans προσωπικά μπορώ να σας πω ότι είναι ένας εξαιρετικά σοβαρός και σεμνός άνθρωπος, μετρημένος, ψυχρός βορειοευρωπαίος, και δεν νομίζω ότι θα έλεγε ποτέ ψέμματα για τα ζητήματα που αναφέρω.Δεν νομίζω ότι με το post προσέβαλα τον οποιονδήποτε... Το forum είναι ένα ανοικτό βήμα για ανταλλαγή απόψεων μεταξύ ανθρώπων που σέβονται κάποιους κανόνες λειτουργίας αυτού του μέσου επικοινωνίας.
Ξαναδιαβάζοντας το topic, πραγματικά δεν βρίσκω να έχω παραβεί κάποιον από τους κανόνες που προανέφερα.Πάντα Φιλικά
-
Ο χρήστης steve έγραψε:
Φιλε ΑλfaRomeo: Πως θα αποδωσεις τα του Καίσαρος τω Καίσαρι αν δεν
εχεις καποια αναφορα γεγονοτος.
Πες μας και καποιους τροπους να τους χρησιμοποιουμε και να μην
ενοχλουμε καποιους....Θα σου πω απλά πωε εγώ απέδωσα τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Στα πρώτα τεύχη του περιοδικού ήμουν φανατικός αναγνώστης. Αλλά τώρα έχω ήδη σχεδόν δύο χρόνια που δεν το έχω αγγίξει. Ο τρόπος αυτός είναι σίγουρα αποτελεσματικότερος από το να κατηγορούμε τη στάση οποιουδήποτε μέσα από ένα φόρουμ. Προσοχή για να μην παρεξηγηθώ! Δεν εννοώ τίποτα για κανένα. Απλά είπα τη γνώμη μου όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο αντιτίθεσαι σε κάτι που δεν σε εκφράζει, σε κάτι που σε θίγει ως άνθρωπο.
-
Ο χρήστης steve έγραψε:
Υ.Γ. Κυριε kouk, βρισκω το υφος σας πολυ προσβλητικο και απειλητικο
δηλαδη σε αυτην την περιπτωση που δεν εκανε ο 'κοσμιος' mm55?
Ποια ειναι τα συμπτωματα στα οποια αναφερεστε?Αφηστε ειδα την απαντηση σας στον treasure. Αν μπορουσα να δω και
εγω που ειναι αυτη η 'προσωπικη αντιπαραθεση' καλα θα ηταν...
(Αν και παραδεχομαι οτι το υφος του γραμματος ειναι δεικτικό ,ωστοσο
θα μπορουσαν να απαντησουν με παρομοιο)
Πειτε μου τουλαχιστον αν εκφραζετε την επισημη αποψη των 4Τ.
Θα σας συνιστουσα να σκεφτεστε και 2η φορα πριν πραξετε...Πολλές φορές σκέφτομαι και 4 πριν απαντήσω!!
Οσον αφορά στα σχόλια σου,η απάντηση είναι αυτό το θέμα,που συνεχίζει και υπάρχει, σαν βήμα επιχειρημάτων πλέον!!!
Εσυ βέβαια δεν μπορώ να καταλάβω πως ακριβώς προσβλήθηκες?!
Ο passat που ανοιξε και το θεμα -προς τιμήν του- εβαλε τα πράγματα στην θέση τους!Εγώ η επίσημη άποψη των 4Τ???!!!!
Οχι φίλε μου!!Μια παρέα είμαστε και κάποιοι ανέλαβαν τον..άχαρο -μερικές φορές- ρόλο του moderator!!Ρόλος που μου (μας) δίνει πολλή χαρά και τον κάνουμε με κέφι...ακόμα και σε 'δύσκολες' καταστάσεις!Ελπίζω να σε καλύπτει η απάντηση μου και να τα 'ξαναπούμε' σύντομα,σε κάποιο άλλο θέμα του forum μας!!
-
Δεν προσβληθηκα. Με ΕΝΟΧΛΗΣΕ ομως η υποψια Λογοκρισιας σε ενα θεμα που δεν μπορω ακομα
να καταλαβω γιατι ασχοληθηκε ο moderator μαζι του με την απειλη κλειδωματος-διαγραφης,
και μαλιστα με τροπο του οτι ' Και χαρη σας κανω που δεν το εσβησα ηδη'.
Οτι το site εχει moderators ειναι καλο (ειμαι και σε αλλα forum στα οποια ή
παρεμβαινουν για ψυλλου πηδημα ή καθολου και γινεται χαμος),
αυτο που χρειαζεται ομως ειναι να υπαρχουν κανονες που να λενε
τι δεν πρεπει να συζητητειται για καποιους Χ λογους. Συνεχιζω να υποστηριζω οτι
η παρεμβαση και ιδιαιτερα οπως τεθηκε ηταν 'ακομψη' (για να ειμαι και εγω κοσμιος)Φιλε AlfaRomeo: Και εγω εχω ακουσει πολλα για το περιοδικο! Δεν σταματησα να το διαβαζω ομως
αν και κραταω 'πισινη' για αυτα που γραφει. Καποια θεωρητικα θεματα που πραγματευθηκε
ομως, για μενα ειναι αναφορα! -
Ο χρήστης steve έγραψε:
Φιλε AlfaRomeo: Και εγω εχω ακουσει πολλα για το περιοδικο!Εγώ δεν έχω ακούσει τίποτα για το περιοδικό... Απλούστατα έπαψε να με εκφράζει από ένα σημείο και έπειτα. Τίποτε παραπάνω.
Καποια θεωρητικα θεματα που πραγματευθηκε
ομως, για μενα ειναι αναφορα!Απόλυτα σεβαστή η γνώμη σου...
-
Καθήστε ρε παιδιά γιατί θα τρελαθούμε τελείως.
Ο χρήστης steve έγραψε:
Δεν νομιζω οτι ο φιλος Passat1.8t εθιξε καθ' οποιονδηποτε τροπο
το forum του Power (στο οποιο ειμαι και εκει μελος). Το να αναφερεις
ενα περιστατικο το οποιο εγινε χωρις να βριζεις και να αφηνεις
τους υπολοιπους να βγαλουν συμπερασματα ειναι πιστευω ΣΩΣΤΟΤΑΤΟ!Γιατί εγώ που διαβάζω και ξαναδιαβάζω το πρώτο post του φίλου passat δε συμφωνώ μ' αυτό που γράφεις. Μάλιστα μπορώ να πω ότι η διατύπωση που χρησιμοποιεί έχει ειρωνία που 'σπάει' κόκκαλα! Δικαιώς ή αδίκως, δεν έχει σημασία.
Αν υπαρχει εκει ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ για τους οποιοδηποτε λογους θεωρουν
σωστους, στο forum των 4Τ τι υπαρχει? ΟΜΕΡΤΑ μεταξυ εκδοτων?
Αυτη ειναι η επισημη γραμμη και των 4Τ? Μην θιγετε τα των εκδοτων
γιατι πεφτουν οι διαφημισεις? Ο ιδιος ο ΚΚ συνεχεια μας υπενθυμιζει
ποσο εχει χασει το περιοδικο επειδη δεν δεχτηκε να 'σκυψει την
μεση'. Αν εσεις επιχειρητε λογοκρισια επειδη μπορει να διαταρχτουν
οι σχεσεις με αντιπροσωπειες (δειτε πριν κανα διμηνο το θεμα με την
ΛΙΟΝ ΕΛΛΑΣ που δεν μαθαμε τι εγινε τελικα), ή οποιοδηποτε 'περιεργη'
σχεση με 'ανταγωνιστικο' σας περιοδικο (τα εισαγωγικα διοτι καλυπτει
θεματα διαφορετικα απο τους 4Τ), να μας το πειτε οπως και να
ανακοινωσετε την πολιτικη σας οπως κανανε και στην αρχικη σελιδα
του forum του power μετα τον χαμο που εγινε με τις κατηγοριες εναντιον
τους (αδικες ή δικαιες δεν μαθαμε, παντως τα κειμενα ειχαν ΠΟΛΥ γελιο).
Ετσι θα ξερουμε να γραφουμε μονο για λακουβες, τα διοδια της Αττικης
Οδου, την κακια μας την μοιρα, και τα καινουρια αυτοκινητα που δεν
σπανε δεν χαλανε (μην θιξουμε και τις αντιπροσωπεις, οχι οτι και
καλοπερνανε απο οτι βλεπω στο forum τις αυτοκινησης).
Δωστε μας μια απαντηση παρακαλω να δουμε το σκεπτικο σας και στα
επιπεδα τα οποια θα κινουμαστε.Προφανώς τα γράφεις αστειευόμενος όλα αυτά, έτσι steve?
Υ.Γ. Κυριε kouk, βρισκω το υφος σας πολυ προσβλητικο και απειλητικο
δηλαδη σε αυτην την περιπτωση που δεν εκανε ο 'κοσμιος' mm55?Προσβλητικός;
Θα σας συνιστουσα να σκεφτεστε και 2η φορα πριν πραξετε...
Εσύ φίλε steve το σκέφτηκες καλά;
Και αφού γράφεις παρακάτω ότι είσαι μέλος και σε άλλα fora θα έπρεπε να ξέρεις ότι οποιαδήποτε αναφορά σε άλλο forum διαγράφεται για ευνόητους λόγους...
Είσαι απ' ότι βλέπω μέλος περίπου 4 μήνες και παρόλα αυτά μιλάς για λογοκρισία σ' αυτό το forum?
Κρίμα -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΥΓ Στην περίπτωση που συνεχίσει η 'συζήτηση' το θέμα σε πρώτη φάση θα κλειδώσει ή θα διαγραφεί!Δεν νομίζω ότι έγινε και τίποτα υπερβολικό. Ο φίλος Passat 1.8T σε πολύ κόσμιο-όπως πάντα (τυχαίνει να τον γνωρίζω προσωπικά)-τόνο έδωσε άλλο ένα παράδειγμα Ελληνικής ασυνέπειας... (ευγενικά), το οποίο έτυχε να αφορά σε κάποιο περιοδικό/έκδοση ειδικού τύπου.
Μάλλον εσύ υπερβάλλεις και με το παραπάνω με το να απειλείς κλειδώματα και διαγραφές. Μήπως παραπήρες στα πολύ σοβαρά το ρόλο σου? Το 'όχι εδώ τέτοια συμπτώματα' μάλλον αυτό καταδεικνύει
Προχώρα όπως θέλεις και κάνε χρήση της όποιας εξουσίας νομίζεις ότι κατέχεις... . Εμείς έχουμε και άλλα πιό σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε..., και να συνεχίσουμε να δείχνουμε την αγάπη μας γιά αυτό που μας φέρνει στο Forum αυτό.Κύριοι, δεν νομίζω ότι είναι σωστό να συζητάτε εδώ προβλήματα που έχουν ανακύψει σε άλλο forum.
Το σωστότερο είναι να τοποθετηθείτε εκεί όπου υπάρχουν οι δικοί τους moderators και ενδεχομένως μπορούν και να σας απαντήσουν.Το ύφος του mm55 είναι λιγότερο αυστηρό, αλλά και αυτός ως moderator ( ) πρέπει να μας υπενθυμίσει την παρουσία του...
Ξέρετε παιδιά... την καλαμίδα δεν αργεί κανείς να την καβαλήσει...
Αντε γειά
Hans Dahlback