-
Γιατί εγώ που διαβάζω και ξαναδιαβάζω το πρώτο post του φίλου passat δε συμφωνώ μ' αυτό που γράφεις. Μάλιστα μπορώ να πω ότι η διατύπωση που χρησιμοποιεί έχει ειρωνία που 'σπάει' κόκκαλα! Δικαιώς ή αδίκως, δεν έχει σημασία.
Ειρωνικο ή δεικτικό παραμενει η αναφορα ενος γεγονοτος που εγινε.
Η παραθεση του post σε αυτο το Forum χωρις αλλα σχολια του τυπου
'κοιτατε οι δειξοι οι μπειξοι τι κανανε , εμεις φταιμε που αυτοι οι
παλιο*&##$% κλπ.) ειναι πιστευω κοσμιωτατη και τα συμπερασματα αφηνονται
στον αναγνωστη. Οπως θα ειδες και σε παραπανω απαντηση μου, αυτο δεν
θα με σταματησει απο το να διαβαζω το περιοδικο.Προφανώς τα γράφεις αστειευόμενος όλα αυτά, έτσι steve?
Οχι καθολου! Για αυτο και ζηταω αν καποια θεματα θεωρειται οτι 'ενοχλουν',
να μπουν καποιοι κανονες και να λενε 'Μην γραφετε περι τουτου διοτι ετσι
κι αλλιως και αλλιωτικα'.
Και γι'αυτο και ρωτησα αν αυτη ειναι η επισημη γραμμη των 4Τ.
Αν καποιοι εχουν οριστει σαν moderators και κανουν την δουλεια αυτη
'ευχαριστα', για μενα προσωπικα θα ηταν δυσαρεστο να εκτελω τετοιο εργο.Προσβλητικός;
Ναι, εγω ετσι θεωρησα αυτην την 'επεμβαση'.
Εσύ φίλε steve το σκέφτηκες καλά;
Φυσικα για να κατσω να γραψω τετοιο post το οποιο πραγματικα με στεναχωρησε!
Και αφού γράφεις παρακάτω ότι είσαι μέλος και σε άλλα fora θα έπρεπε να ξέρεις ότι οποιαδήποτε αναφορά σε άλλο forum διαγράφεται για ευνόητους λόγους...
Αυτο πρωτη φορα το ακουω! Ποιοι ειναι αυτοι οι ευνοητοι λογοι?
Αν η αναφορα στο αλλο forum ηταν του τυπου 'Τι καλα παιδια που ειναι-Τι καλα
που παιρναμε-Τι ωραια εκδηλωση ηταν αυτη που καναμε' τοτε ειναι πολιτικα
ορθο και καλα κανει και υπαρχει? Οτιδηποτε ειναι 'στεναχωρο', ισως ειρωνικο αλλα
αληθινο, ή περιγραφει μια κακη κατασταση δεν θα επρεπε να αναφερεται?
Ποια η διαφορα του να γραψουμε για την αντιμετωπιση σε ενα αλλο forum και της
αντιμετωπισης απο ενα συνεργειο ή μια αντιπροσωπεια? Τοτε και αυτα τα θεματα
(που ειναι αρκετα) θα επρεπε να σβηστουν!Είσαι απ' ότι βλέπω μέλος περίπου 4 μήνες και παρόλα αυτά μιλάς για λογοκρισία σ' αυτό το forum
Αυτο που γραφεις και αν ειναι ενδεικτικο στρατιωτικης νοοτροπιας ('ψαρακα, ανοιγεις και
το στομας σου και μιλας, εμεις οι παλιοι κλπ'). Το αν καποιος ειναι σχετικα νεος σε ενα forum
δεν νομιζω οτι του στερει καποια δικαιωματα.
Οσο για την λογοκρισια, ΝΑΙ, οπως τεθηκε το θεμα απο τον κυριο kouk ηταν καθαρα
αποπειρα λογοκρισιας ενος θεματος που 'ενοχλησε' και ακομα δεν μου εξηθηκε γιατι.
Εκτος αν δικαιολογια ειναι αυτο που γραφεις:
'Και αφού γράφεις παρακάτω ότι είσαι μέλος και σε άλλα fora θα έπρεπε να ξέρεις ότι οποιαδήποτε αναφορά σε άλλο forum διαγράφεται για ευνόητους λόγους... '
Και σαν λογοκρισια αναφερομαι ΜΟΝΟ στο συγκεκριμενο post και οχι στο υπολοιπο
forum.Κρίμα
Μετα απο αυτα που εγραψα, μηπως μπορεις να μου εξηγησεις που βρισκεται το 'κριμα'?
-
Ας κατέβω λίγο απο το καλάμι..να ασχοληθώ με τα εγκόσμια!! (αστειεύομαι)!!!
Φίλε steve,αν μου επιτρέπεις!
Ενα forum,όπως και αυτό,υπάρχει ωστε να διακινούνται ελεύθερα ιδέες και απόψεις των μελών του σχετικές με την κάθε ενότητα,στην περίπτωσή μας 'η Αυτοκίνηση' εμπεριέχει πολλά περισσότερα ΚΑΙ λόγω της τάσης των ιδρυτών της!
Με κατηγορείς οτι σε προσέβαλα αλλα και οτι προχώρησα σε τακτική λογοκρισίας!!
Κατ' αρχήν σε οτι αφορά την προσβολή,δεν το καταλαβαίνω αφου το θέμα το άνοιξε ο passat,που δεν εδειξε κατι τέτοιο.Εσυ μπορεί να προσβλήθηκες γιατι δεν περίμενες κατι τέτοιο?!!Το δέχομαι!Αλλα όπως μπορείς να δεις συνεχίζουμε και ΄συζητάμε' στο ίδιο θέμα που δεν σβήστηκε,αλλα εχει αλλάξει πλέον 'χαρακτήρα'!!
Γιατι θα το εσβηνα?Οπως και όποιο άλλο?
Δεν θεωρώ οτι η αναφορά σε θέματα που αφορούν εμπορικές πράξεις μεταξύ τρίτων (ο passat ανέφερε ενα συμβάν στο οποίο δεν είχε προσωπική εμπλοκή) ανήκει στα θέματα εκείνα που μπορούμε να συζητάμε. Για τα θέματα των αντιπροσωπειών αλλά και των συνεργείων εχουμε κατ' επανάληψη αναφερθεί.Ολοι όμως προσέχουμε τι λέμε και πως το λέμε!!Αν κάποιος σου χρεώσει τακάκια και δεν στα βάλει,πές το!Αλλωστε θα μπορείς και να το αποδείξεις!!Εδω είμαστε μια παρέα ανθρώπων που κοινό μας χαρακτηριστικό ηταν η προσέγγιση του θέματος αγώνων αλλα και μια παρόμοια φιλοσοφία ζωής!
Η ευαισθησία σου σε θέματα λογοκρισίας δείχνει οτι κι εσυ ενας απο εμάς είσαι!Αλλα πρόσεχε λίγο τους χαρακτηρισμούς που 'εκτοξεύεις' ειδικά λόγω του οτι σε μόλις 4 μήνες,ίσως να μην εχεις διαμορφώσει άποψη για αυτούς για τους οποίους τα λές!!
Να είσαι καλα!!
-
Το να σχολιάζει έστω και καλοπροαίρετα (εδώ δεν ισχύει) γραφόμενα ένος άλλου φόρουμ είναι αντιδεοντολογικό, πόσο μάλλον αν δεν υπάρχει και αντίλογος. Και μόνο που υπάρχει ακόμη αυτό το θέμα, δείχνει το ελευθερο βήμα του φόρουμ. Όποιος είναι μέλος σε ξένα fora, θα ξέρει τι θα πει λογοκρισία. Κάπου-κάπου πρέπει να επεμβαίνουν οι moderators, που παρεπιπτόντως γράφουν και σχολιάζουν σαν απλά μέλη, σε τέτοια ζητήματα.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Είσαι απ' ότι βλέπω μέλος περίπου 4 μήνες και παρόλα αυτά μιλάς για λογοκρισία σ' αυτό το forumΑυτο που γραφεις και αν ειναι ενδεικτικο στρατιωτικης νοοτροπιας ('ψαρακα, ανοιγεις και
το στομας σου και μιλας, εμεις οι παλιοι κλπ'). Το αν καποιος ειναι σχετικα νεος σε ενα forum
αποπειρα λογοκρισιας ενος θεματος που 'ενοχλησε' και ακομα δεν μου εξηθηκε γιατι.
'Και αφού γράφεις παρακάτω ότι είσαι μέλος και σε άλλα fora θα έπρεπε να ξέρεις ότι οποιαδήποτε αναφορά σε άλλο forum διαγράφεται για ευνόητους λόγους... '
forum.Καταρχήν ψυχραιμία.
Είδες πόσο εύκολα μπορείς να παρεξηγηθείς όταν γράφεις;
Κανείς δεν αναφέρθηκε σε ψάρια και άλλα συναφή. Ποτέ άλλωστε δεν τέθηκε τέτοιο θέμα εδώ.
Σου λέω, απλά, ότι εφόσον είσαι μέλος 4 μήνες ξέρεις πάρα πολύ καλά, ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ότι στο διάστημα αυτό έχουν γραφτεί απίστευτα πράγματα, περί απίστευτων θεμάτων και με απίστευτους χαρακτηρισμούς.
Παρόλα αυτά δεν έχει σβηστεί τίποτα (με μια εξαίρεση) και το μόνο που κάνανε οι 2 mods της ενότητας αυτής ήταν συστάσεις για ψυχραιμία.
Και έρχεσαι εσύ και μιλάς για λογοκρισία σ' αυτό το forum? Έλεος δηλαδή. -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Είσαι απ' ότι βλέπω μέλος περίπου 4 μήνες και παρόλα αυτά μιλάς για λογοκρισία σ' αυτό το forum
Αυτο που γραφεις και αν ειναι ενδεικτικο στρατιωτικης νοοτροπιας ('ψαρακα, ανοιγεις και
forum.Σου λέω, απλά, ότι εφόσον είσαι μέλος 4 μήνες ξέρεις πάρα πολύ καλά, ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ότι στο διάστημα αυτό έχουν γραφτεί απίστευτα πράγματα, περί απίστευτων θεμάτων και με απίστευτους χαρακτηρισμούς.
Παρόλα αυτά δεν έχει σβηστεί τίποτα (με μια εξαίρεση) και το μόνο που κάνανε οι 2 mods της ενότητας αυτής ήταν συστάσεις για ψυχραιμία.
Και έρχεσαι εσύ και μιλάς για λογοκρισία σ' αυτό το forum? Έλεος δηλαδή.Αγαπητοί φίλοι,
παρόλο που κι εγώ είμαι εναντίον των κουτσομπολιών και παρόλο που ειλικρινά δεν νομίζω να υπάρξει κάποιος που να πει ποιο πραγματικό είναι το story πίσω από αυτό το thread, το βρίσκω και εγώ λίγο ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ από τα μαλλιά σε άλλα threads να εκτοξεύονται πραγματικά άσχημα λόγια μεταξύ συνforumητών για άλλα ζητήματα και απλά να γίνονται συστάσεις (επειδή κάποιοι γνωρίζουν τον πραγματικό ('καλό') χαρακτήρα αυτών που τα γράφουν και δεν τους παρεξηγούν) και εδώ να είμαστε και τυχεροί που δεν σβήνεται το thread.
Προτείνω λοιπόν στον άνθρωπο που είναι moderator να το σβήσει το thread γιατί δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης του εαν αυτό εξαρτά την ύπαρξή του από το τι θα γράψουμε ή πως θα το γράψουμε (μιλάω πάντα για λογικές κι ανθρώπινες απορίες κι απόψεις, ευπρεπώς γραμένες). Και επειδή αυτό το thread έχει σαν τίτλο κάποιον κύριο Hans (δεν τον γνωρίζω), κι επειδή το πρώτο μήνυμα ξεκινάει μιλώντας για μια ιστορία που κανείς δεν θέλει να περιγράψει σε βάθος (κι ας καλέσουμε και την άλλη μεριά να πει την δικιά της πλευρά για να αποκατασταθεί η αλήθεια), δεν νομίζω πως είναι σωστό να συνεχίζουμε έτσι, με μισόλογα και αναφορές επί αναφορών για ένα θέμα που στο τέλος-τέλος κυριαρχούν οι απόψεις χωρίς καν να έχει τεθεί σφαιρικά το θέμα.
Επειδή δεν είμαι από αυτούς που λένε 'ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ', προσωπικά μένω με την αίσθηση - όχι πεποίθηση βέβαια - ότι κάτι 'βρώμικο' τρέχει με αυτήν την ιστορία.
Σας χαιρετώ με αίσθηση σεβασμού έναντι όλων και χωρίς να θέλω να δημιουργήσω παρεξηγήσεις.
Φιλικά,
-
Φίλε treasure (Βασίλη?) ,
Επίσης χωρίς καμμία απολύτως διάθεση για παρεξήγηση και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ φιλικά.
Το ότι δεν γνωρίζεις τίποτα για το Golf RSI
και τον 'κάποιον κύριο Hans' Dahlback, δεν σημαίνει αυτόματα ότι δεν μπορεί να υπάρξει ή δεν έχει λόγο ύπαρξης το συγκεκριμένο θέμα.
Ο σκοπός του είναι να κοινοποιηθεί η κακή αντιμετώπιση, συνεργασία, συμπεριφορά, εντύπωση μιας εταιρίας στο χώρο των ειδικών εκδόσεων αυτοκινήτου (που σημειωτέον εκδίδει ήδη 3 διαφορετικά περιοδικά αυτοκινήτου) προς ένα καλεσμένο της Βελτιωτή (και δεν έχει καμμία σημασία το ότι ο Dahlback είναι παγκόσμια γνωστός για την δουλειά του σαν extreme tuner).
Δεν είναι σωστό να δίνουμε κακές εντυπώσεις μέσα από τέτοιες συμπεριφορές και πρακτικές. Προσωπικά θεωρώ ότι η εν λόγω εταιρία μας εξέθεσε ως Έλληνες στα μάτια του καλεσμένου της, και συνεχίζει να μας εκθέτει.Το 2ο θέμα ότι έχει εγκαταλείψει το forum της στο διαδίκτυο και οι πρακτικές λογοκρισίας που ασκεί όταν το θυμάται ότι έχει forum, μπορεί να μην σε αφορά πραγματικά ειδικά αν δεν είσαι μέλος του, πάντως κάτι δείχνει και αυτό κατά την γνώμη μου. Και αναφέρομαι φυσικά στην ασέβεια, αδιαφορία που επιδεικνύει αυτή η εταιρία στους ίδιους τους αναγνώστες της που κύρια απαρτίζουν τα μέλη του forum της.
ΥΓ Αν θες να ενημερωθείς έστω και εγκυκλοπαιδικά για τις δραστηριότητες του Hans, ρίξε μια ματιά στο http://www.dahlbackracing.se
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Φίλε treasure (Βασίλη?) ,Επίσης χωρίς καμμία απολύτως διάθεση για παρεξήγηση και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ φιλικά.
Το ότι δεν γνωρίζεις τίποτα για το Golf RSI
και τον 'κάποιον κύριο Hans' Dahlback, δεν σημαίνει αυτόματα ότι δεν μπορεί να υπάρξει ή δεν έχει λόγο ύπαρξης το συγκεκριμένο θέμα.
Αγαπητέ Χρήστο,
από προηγούμενη μας ανταλλαγή απόψεων σε άλλο thread έχω καταλάβει, χωρίς να σε γνωρίζω προσωπικά, ότι είσαι άνθρωπος με ήρεμο λόγο και με αξιόλογη γνώση τουλάχιστον ενός μεγάλου κομματιού του χώρου που λέγεται Αυτοκίνηση.
Νομίζω όμως ότι παραξήγησες την πρόταση μου για διαγραφή του thread. Καταρχήν δεν είμαι υπέρ της διαγραφής threads παρά μόνον εαν αυτά προσβάλλουν την αισθητική μας. Το δικό σου σίγουρα δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Το θέμα στο οποίο λοιπόν αναφερόμουν ήταν η πρόταση/'μου φάνηκε στρίμωγμα στην γωνία' του kouk (αν θυμάμαι καλά) ο οποίος (μπορεί και αστειευόμενος) είπε ότι αν συνεχίσουν οι αναφορές στην βάση αυτής της ιστορίας θα σκεφτόταν να διαγράψει το thread. Ακολούθησε σε κάποιο σημείο η δική σου παρέμβαση για να κατέβουν οι τόνοι κ.λ.π.
Λοιπόν, θα το ξαναπώ κι ας γίνω κουραστικός. Η ελευθερία λόγου (όχι βρισιών κι ασχημιών) είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει! Κι αν υπάρχει, τοποθετήσεις του τύπου εαν αυτό εκείνο κι αν το άλλο τότε... , αντιβαίνουν με την φιλοσοφία της ελευθερίας του λόγου!
ΥΓ Αν θες να ενημερωθείς έστω και εγκυκλοπαιδικά για τις δραστηριότητες του Hans, ρίξε μια ματιά στο http://www.dahlbackracing.se
Φίλε Χρήστο,
αναφορικά με τον Κο. Dahlback, και παρόλο που δεν τον γνωρίζω (δεν το θεωρώ κακό πάντως που δεν τον γνωρίζω μιας και δεν τον έχω συναντήσει σε κανένα περιοδικό ειδικού τύπου που διαβάζω), σε ευχαριστώ για το link που μου έδωσες. Θα το κοιτάξω για να διαμορφώσω καλύτερη άποψη.
Y.Γ.: Aνυπόμονος να διαβάσω την άποψη του Kouk (αν βέβαια είναι αυτός που είπε τα παραπάνω και δεν τον πήρα άδικα στον λαιμό μου).
Πάντα Φιλικά,
-
Φίλε treasure,συμφωνούμε απόλυτα στην ουσία της τοποθέτησής σου.
Αν διαβάσεις παραπάνω θα δεις ακριβώς τους λόγους που θα έσβηνα ενα θέμα.Και εχουν να κάνουν με αναφορές σε καταστάσεις μη αποδεικνυόμενες,με έλλειψη αντίλογου,που αφορούν σε τρίτους! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Φίλε treasure,συμφωνούμε απόλυτα στην ουσία της τοποθέτησής σου.
Αν διαβάσεις παραπάνω θα δεις ακριβώς τους λόγους που θα έσβηνα ενα θέμα.Και εχουν να κάνουν με αναφορές σε καταστάσεις μη αποδεικνυόμενες,με έλλειψη αντίλογου,που αφορούν σε τρίτους!Αγαπητέ Kouk,
επειδή δεν γνωρίζω καθόλου καλά την ιστορία αυτή με τον Dahlback (αν και βέβαια κατάλαβα περίπου τι πρέπει να έγινε μεταξύ του Hans και του περιοδικού Power) και επειδή όλοι μας είμαστε φίλοι της αυτοκίνησης , εκτιμώ ότι όντας αμφότεροι καλοπροαίρετοι ίσως αυτή η ιστορία να μην χρειάζεται να αναλυθεί άλλο. Νομίζω πως όσοι την παρακολούθησαν από κοντά έβγαλαν τα συμπεράσματά τους.
Θα ήθελα ακόμα να επαινέσω το καλό κλίμα που επικρατεί σε αυτό το forum (και thread) πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (σε άλλο thread) και παρόλο που θα ήθελα να μάθω κι άλλα για την ενδεχόμενη γυφτιά κάποιων εκπροσώπων του τύπου (ειδικού ή μη) αλλά και την δικιά τους εξήγηση για ορισμένες συμπεριφορές (που ξέρεις, μπορεί να είναι και διαφορετικά τα πράγματα και να έχουν κι αυτοί το δίκιο τους), σταματώ εδώ την προσωπική αναζήτηση για αυτό τουλάχιστον το θέμα.
Φιλικά,
-
Δεν θεωρώ οτι η αναφορά σε θέματα που αφορούν εμπορικές πράξεις μεταξύ τρίτων (ο passat ανέφερε ενα συμβάν στο οποίο δεν είχε προσωπική εμπλοκή) ανήκει στα θέματα εκείνα που μπορούμε να συζητάμε
Απο την μια μερια αυτο που γραφεις φαινεται σωστο, αλλα το οτι δεν μας αφορα?
Μας αφορα διοτι δειχνει νοοτροπιες και θα πρεπει να ειμαστε ενημερει για αυτες.
Ομοιως θα μπορουσα να πω οτι ο επερχομενος πολεμος δεν μας αφορα αλλα αφορα μονο
USA & IRAQ, ή οτι οι μιζες που πεφτουν μεταξυ δημοσιου-εργολαβων (τοπικ 'Οι
δρομοι της Λακουβας') δεν μας αφορουν (αν και τα λεφτα ειναι οι φοροι μας και
στις λακκουβες πεφτουμε εμεις!). Το περιοδικο-forum εκθετει δημοσια μια αποψη
και επηρεαζει κοσμο και επ' αυτου πρεπει να μπορουμε να τοποθετηθουμε-ενημερωθουμε.
Οσο για αυτο με τους 4 μηνες, εμπαινα στο forum αρκετα νωριτερα χωρις να ειμαι
γραμμενος μια και δεν εκανα post. Γραφτηκα οταν αλλαξε η πολιτικη και επρεπε
να'σαι γραμμενος για να μπαινεις...Προς cmarin: Ειμαι σε αλλα fora και crossposting υπαρχει, και βρισιες πεφτουν
& offtopic & χαμος γινεται και ο moderator επεμβαινει δυναμικα καποιες φορες.
Με πειραξε που απειληθηκε η διαγραφη του post χωρις κατα την ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ
να υπαρχει λογος. Ισως αν ειχαμε μεινει μονο στην νουθεσια του mm55
να μην εγραφα ολα αυτα και να φαινεται οτι υποστηριζω ή εχω αντιδικια με
καποιον. Το να σχολιαζει καποιος ενα αλλο forum ειναι σαν να σχολιαζει
ενα περιοδικο (εχει γινει) ή καποιο αυτοκινητο ή τον BUSH & Saddam αν θελετε.
Το να σχολιασεις ομως θρησκευτικα-πολιτικα θεματα που ξεκινανε και καυτες
συζητησεις ανηκει αλλου (κατα την ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ) και οχι στην 'Αυτοκινηση'.
Η 'Αυτοκινηση' υπαρχει για να μας ενημερωνει για τα δρωμενα ειτε αυτο λεγεται
αλλο περιοδικο-μαρκα-forum-Internet site,νεα μετρα-νομοι κλπ.
Αν σφαλλω στον συλλογισμο μου διορθωστε με!Σου λέω, απλά, ότι εφόσον είσαι μέλος 4 μήνες ξέρεις πάρα πολύ καλά, ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ότι στο διάστημα αυτό έχουν γραφτεί απίστευτα πράγματα, περί απίστευτων θεμάτων και με απίστευτους χαρακτηρισμούς.
Παρόλα αυτά δεν έχει σβηστεί τίποτα (με μια εξαίρεση) και το μόνο που κάνανε οι 2 mods της ενότητας αυτής ήταν συστάσεις για ψυχραιμία.Sorry αλλα εγω το εξελαβα ετσι οπως το εγραψα. Ξανα συγνωμη για την παρεξηση.
παρόλο που κι εγώ είμαι εναντίον των κουτσομπολιών και παρόλο που ειλικρινά δεν νομίζω να υπάρξει κάποιος που να πει ποιο πραγματικό είναι το story πίσω από αυτό το thread
Πιστευω (και ας με διορθωσετε) οτι απλως εγινε παραθεση ενος σχολιου
που εγινε σε αλλο forum και ποιο ηταν το αποτελεσμα αυτης της ενέργειάς του.
Ουτε καν εγινε κριτικη ή χαρακτηρισμοι για το αλλο forum εδω.
O Passat αφησε σε εμας να βγαλουμε τα συμπερασματα μας. -
να πω πως συμφωνώ με τον steve. Απλά δεν κατανοώ την αντίδραση που παρατηρήθηκε εδώ. Υπερβολική εάν σταματούσε στην παραίνεση του mm55, αναίτια έτσι όπως εξελίχθηκε. Αντί να κάνει ελιγμούς, ο koyk θα μπορούσε να γράψει λάθος και να συνεχίσει. Αντιθέτως χαλάει παλεύοντας άδικα μια καλή εικόνα.
γιατί δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες των 'ξένων forum' και πως δουλεύουν, οι περισσότεροι internetαδες ξέρουμε τι μας γίνεται και πότε κάτι είναι υπερβολικό...
δεν βρίσκω ενδιαφέρον στην κουβέντα του τι μας επιτρέπεται και τι όχι, πόσο μάλλον όταν οι γράφοντες έχουν πάλλευκο 'ποινικό μητρώο'.
αυτά φίλοι.
Hans Dahlback