Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΕΙ ΨΙΤ ΣΈΣΕΝΑ ΤΟ ΛΕΩ....
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. ΕΙ ΨΙΤ ΣΈΣΕΝΑ ΤΟ ΛΕΩ....
    • 1
    • 2
    • 2 / 2
    Περί αυτοκίνησης
    17
    33
    41
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • E
      ekvus last edited by

ΧΑ!ΧΑ! Καλο. Διαβαστε και αυτο:
      **
      Φοβερά σαρκαστικό κείμενο του Τέρι Τζόουνς για τον πόλεμο στο Ιράκ (στον 'Ομπζέρβερ' της 26/1).**Είμαι πραγματικά συγκλονισμένος από τον τελευταίο λόγο που πρόβαλε ο Τζορτζ Μπους για το Ιράκ: έχει εξαντληθεί η υπομονή του. Το ίδιο και η δική μου! Εδώ και καιρό πραγματικά τα έχω πάρει με τον κ. Τζόνσον, ο οποίος ζει δυο σπίτια πιο πέρα στο δρόμο μου.
      Δηλαδή, και με αυτόν και με τον κ. Πατέλ, που έχει το μαγαζί με τα είδη υγιεινής διατροφής. Και οι δύο μού ρίχνουν αλλόκοτα βλέμματα, και είμαι βέβαιος ότι ο κ. Τζόνσον κάτι άσχημο μου ετοιμάζει, αλλά μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να ανακαλύψω τι. Έχω πάει στο μαγαζί του μερικές φορές να δω τι μαγειρεύει, αλλά τα έχει όλα καλά κρυμμένα. Είδατε τι πονηρός που είναι;
      Όσον για τον κ. Πατέλ, μην με ρωτάτε πώς ξέρω, απλώς ξέρω -από πολύ καλές πηγές- ότι κατά βάθος είναι γεννημένος δολοφόνος. Έχω μοιράσει φυλλάδια σε όλους τους γείτονες, λέγοντάς τους ότι εάν δεν ενεργήσουμε πρώτοι, θα μας βγάλει από τη μέση τον ένα μετά τον άλλο.
      Μερικοί από τους γείτονές μου λένε, αν έχω αποδείξεις, γιατί δεν πηγαίνω στην αστυνομία; Αυτό όμως είναι γελοίο. Η αστυνομία θα πει ότι χρειάζονται στοιχεία για κάποιο έγκλημα για το οποίο να κατηγορήσει τους γείτονές μου. Θα αρχίσουν διάφορες κωλυσιεργίες και δικηγορίστικα για τα δίκια και τα άδικα του προληπτικού πλήγματος, ενώ όλη αυτή την ώρα ο κ. Τζόνσον θα ολοκληρώνει τα σχέδιά του να κάνει φοβερά πράγματα εις βάρος μου, ενώ ο κ. Πατέλ θα δολοφονεί μαζικά ανθρώπους.
      Μια και είμαι ο μόνος στο δρόμο μας που έχει κάποια αυτόματα πυροβόλα όπλα της προκοπής, καταλήγω ότι εξαρτάται από μένα να διατηρήσω την ειρήνη. Αλλά μέχρι σήμερα αυτό ήταν λίγο δύσκολο.
      Τώρα, όμως, ο George W. Bush έχει ξεκαθαρίσει ότι το μόνο που χρειάζεται είναι να εξαντληθεί η υπομονή σου, και μετά μπορείς να κάνεις οτιδήποτε θέλεις!
      Γι' αυτό, θέλω να ανατινάξω το γκαράζ του κ. Τζόνσον και να σκοτώσω τη γυναίκα και τα παιδιά του. Χτύπα πρώτος! Αυτό θα του γίνει μάθημα. Τότε θα μας αφήσει εν ειρήνη και θα σταματήσει να με στραβοκοιτάζει με αυτό τον τελείως απαράδεκτο τρόπο. Ο κ.
      Μπους το ξεκαθάρισε ότι το μόνο που πρέπει να ξέρει προτού να βομβαρδίσει το Ιράκ είναι ότι ο Σαντάμ είναι πραγματικά απαίσιος και ότι έχει όπλα μαζικής καταστροφής - ακόμα κι αν κανένας δεν μπορεί να τα βρει. Είμαι σίγουρος ότι εγώ έχω εξίσου σοβαρούς λόγους να σκοτώσω τη γυναίκα και τα παιδιά του κ. Τζόνσον, όσο έχει και ο κ. Μπους να βομβαρδίσει το Ιράκ.
      Αλλά ο κ. Τζόνσον και ο κ. Πατέλ είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Στο δρόμο που μένω υπάρχουν δεκάδες άλλοι άνθρωποι που δεν συμπαθώ και που - ειλικρινά σας το λέω- με κοιτάζουν με περίεργο τρόπο. Κανείς δεν θα είναι πραγματικά ασφαλής έως ότου τους καθαρίσω όλους.
      Η γυναίκα μου λέει ότι το παρατραβάω, αλλά εγώ της λέω ότι απλώς χρησιμοποιώ την ίδια λογική με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό την κάνει να το βουλώσει.
      Όπως και ο κ. Μπους, δεν έχω άλλη υπομονή, και αν αυτός ο λόγος είναι ικανοποιητικός για τον Πρόεδρο, είναι ικανοποιητικός και για μένα.
      Θα δώσω σε όλο το δρόμο διορία δύο εβδομάδων - τι λέω; 10 ημερών- να βγουν ανοιχτά και να μου παραδώσουν όλους τους εξωγήινους και τους διαπλανητικούς αεροπειρατές, τους όλους γαλαξιακούς εγκληματίες και τους διαστρικούς τρομοκρατικούς εγκεφάλους, και εάν δεν τους παραδώσουν με το καλό και πουν «ευχαριστώ», θα βομβαρδίσω όλο το δρόμο και θα τους στείλω στον άλλο κόσμο. Αυτό θα είναι εξίσου λογικό με αυτό που προτείνει ο George W. Bush - και, σε αντίθεση με ό,τι σκοπεύει να κάνει εκείνος, η δική μου πολιτική θα καταστρέψει μόνο ένα δρόμο.

No comments

1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • S
        saxogus2 last edited by

Saxogus νομιζω εισαι λιγο υπερβολικος.
        Δεν ειναι ολοι οι νεοι φραπεδια και μερσεντε!
        Ουτε ο μονος τους προβληματισμος ειναι αν θα λερωθει το 'γκαμπριο'.
        Ενταξει υπαρχει ενα μερος των νεων που σκεφτεται ετσι,αλλα οι αιτιες θα πρεπει να αναζητηθουν αλλου.
        Οπως για παραδειγμα το επιπεδο μορφωσης και καλυτερα, οι παροχες της παιδειας για σωστη μορφωση.

Πρώτα απ'όλα δεν είπα πως όλοι νέοι είναι έτσι.Αντιθέτως,σύμφωνα πάντα με το άρθρο είπα πως υπήρχαν αρκετοί νέοι που προτίμησαν να χάσουν τον φραπέ τους ή να τον πιουν περπατώντας προς την Αμερικάνικη πρεσβεία.

Όσον αφορά το επίπεδο της μόρφωσης τα αίτια δεν πρέπει να τ'αναζητάς στους άλλους, αλλά σ'εσένα!!!
        π.χ. 1-3 ΜΑΡΤΙΟΥ συνεδριάζουν οι υπουργοί παιδείας της Ευρώπης ποιος απ΄αυτους τους νεολαίους θα πάει να διαμαρτυρηθεί στην πορεία.

Από τους δέκα θα πάει ο ένας... και οι υπόλοιποι θα καταριούνται την άτιμη τη ζωή που τους πέταξε στην άκρη του δρόμου!

Και ειναι λογικο πιστευω σε μια κοινωνια με ολα τα στρωματα να υπαρχουν και μερικοι αδιαφοροι για τα τεκταινομενα στον κοσμο.

Από τα 4εκατομμ οι 120.000χιλ της πορείας είναι το 3%.Πού πήγαν οι υπόλοιποι φίλε μου?

Τωρα οσον αφορα την αποψη 'παλιοτερα επαναστατουσαν οι νεοι ,πολυτεχνειο,πορειες κλπ' ενω σημερα ειναι αραχτοι,πιστευεις παλι οτι αυτοι φταινε?
        Αν ειχαμε μια χουντα σημερα πχ, δε θα επαναστατουσαν οι νεοι,εστω ο καθενας με τον τροπο του

Ποιος σου είπε ότι δεν ισχύει σήμερα το φασιστικό 'αποφασίζουμε και διατάζουμε'!
        Έχουμε παγκόσμια χούντα(βλ.ΜΠΟΥΣ)... και μην ξεχνάς τη ντόρος έγινε με τα Μ.Μ.Ε. που δεν κάλυψαν την πορεία όπως της άρμοζε γιατί τους απασχολούσε το πρωινό που πήρε ο κοκός ντεγκρέτσιας.

Ας μην τα ισοπεδωνουμε λοιπον ολα.

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΛΑ!!Προς το παρόν θα ισοπεδωθεί μόνο η Βαγδάτη....μετά βλέπουμε!!!!

Εμενα δεν με ενοχλουν οι νεοι που πινουν φραπεδια και σκεφτονται αμαξια μονο,γιατι τοσα ξερουν τοσα λενε.
        Μου τη σπανε περισσοτερο αυτοι που δηθεν το παιζουν επαναστατες,και ιδεολογοι ,αλλα απο την αλλη ειναι πρωτη μουρη στο Privillege.

Εμένα μου την 'σπάνε' οι δογματικοί!Αυτοί δηλαδή που δεν βλέπουν παραπέρα από την μύτη τους, με λίγα λόγια οι μονοδιάστατοι.

Ξέρεις πόσο θα χαιρόταν ο βλακό-μπους εάν είχε έναν λαό που η μόνη του έγνοια θα ήταν το αυτοκίνητο ή οτιδήποτε άλλο!

Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων,όταν προκύπτει κάποια παγκόσμιο πρόβλημα παραμερίζουμε τα hobbies και ασχολούμαστε με τα κοινά.Έστω και για ένα Σάββατο..... που ήταν το προηγούμενο.....θα'ρθουν κι'άλλα όμως....ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!!

Υ/Γ

CMARIN ΑΨΟΓΟ ΤΟ SITE!!!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • S
          skullone last edited by

Ποιος είναι ο καλός ρεπουμπλικάνος;

α. Ο νεκρός
          β. Ο αγέννητος
          γ. Ο αποκριάτικος
          δ. Ο ταριχευμένος
          ε. Ο κοκκινιστός
          στ. Ο παλουκωμένος
          ζ. Όλοι οι παραπάνω σε συσκευασία του ενός

1 Reply Last reply Reply Quote 3
          • G
            georgetabs last edited by

Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
            Όσον αφορά το επίπεδο της μόρφωσης τα αίτια δεν πρέπει να τ'αναζητάς στους άλλους, αλλά σ'εσένα!!!
            π.χ. 1-3 ΜΑΡΤΙΟΥ συνεδριάζουν οι υπουργοί παιδείας της Ευρώπης ποιος απ΄αυτους τους νεολαίους θα πάει να διαμαρτυρηθεί στην πορεία.

Από τους δέκα θα πάει ο ένας... και οι υπόλοιποι θα καταριούνται την άτιμη τη ζωή που τους πέταξε στην άκρη του δρόμου!

Όμως η μόρφωση φταίει για την ανεργία... Αν δεν είχαμε δουλειές, τότε οι εκατοντάδες χιλιάδες Αλβανοί θα μένανε σπίτια τους. Αλλά ποιος πάει μπετατζής όταν σπούδασε γιατρός, μηχανικός, ηλεκτρολόγος;

Βέβαια φταίει το κράτος που δεν κάνει αρκετές θέσεις στα πανεπιστήμια για όλους, και έτσι σπουδάζουμε και στο εξωτερικό και τα σκάμε κανονικά ώστε να μην γίνουμε κηπουροί και οικοδόμοι, αλλά άνεργοι που θα προσλάβουν άλλους για τις δουλειές αυτές...

• M
              markvag last edited by

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!! ΑΠΟ ΜΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ (ΜΑΤΑΙΑ )

ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ GEORGETABS ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ. ΙΣΑ ΙΣΑ. ΑΝ ΡΙΞΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ...ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΠΩΛΗΤΕΣ, ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ (ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ, ΚΤΛ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ (ΞΕΡΕΤΕ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 4-5 ΧΙΛ. ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ...) ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3-4 ΠΤΥΧΙΑ. ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΟΝ 'ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ' ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΜΗΝΕΣ...

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ;
              ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΓΟΝΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ (ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟ - ΠΟΣΟΥΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΟΦΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ;;;2,3,4 ΤΟ ΧΡΟΝΟ;;; ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 50;;; )ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
              ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ, Ή ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΟΙ ΔΗΘΕΝ 'ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ' ΦΩΝΑΖΟΥΝ. (ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΜΦΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ GEORGETABS, ΑΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΝΗΛΙΘΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ - ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ).
              ΚΑΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΤΥΧΙΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΟΡΦΩΣΗ Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΛΠΙΖΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 'ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ'. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ, ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΣΧΟΛΩΝ 'ΥΨΗΛΟΥ ΠΡΟΦΙΛ' (ΜΗ Χ**Ω), ΠΟΥ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΟΛΗ, ΑΛΛΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΤΗ ΜΙΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ. Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΦΤΑΙΕΙ.
              ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ Ή ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ (...) ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΜΑΣ, ΟΥΤΕ Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣ. ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ.

ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
              • V
                vagelis-rallye last edited by

symfwnw me ton markvag......alla mhpws phgainoume allou twra?

• P
                  papazent last edited by

Άμα όμως δεν γίνει πόλεμος και δεν έχετε Vpower Racing για να ταίσετε τα αλογάκια σας, τότε να δω τι θα λέτε για το sadam!!!

(black humor ηταν αυτό, προς αποφυγή πραξηγήσεων!)

• K
                    kouk last edited by

Markvag συμφωνούμε απόλυτα!Η καλλιέργεια μας λείπει οχι η τυπική μόρφωση!

• G
                      georgetabs last edited by

Ο χρήστης markvag έγραψε:
                      ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ GEORGETABS ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ. ΙΣΑ ΙΣΑ. ΑΝ ΡΙΞΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ...ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΠΩΛΗΤΕΣ, ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ (ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ, ΚΤΛ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ (ΞΕΡΕΤΕ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 4-5 ΧΙΛ. ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ...) ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3-4 ΠΤΥΧΙΑ. ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΟΝ 'ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ' ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΜΗΝΕΣ...

Μα ακριβώς αυτό λέω κι εγώ!! Απλά σαρκάζω!
                      Για τα υπόλοιπα συμφωνώ επίσης φυσικά!

• C
                        castor last edited by

Ο χρήστης markvag έγραψε:
                        ....
                        ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

Όταν σταματήσουμε να κατηγορούμε το τραπέζι που χτυπήσαμε το πόδι μας πολλά πράγματα θα αρχίζουν να αλλάζουν στην Ελλάδα!

• K
                          kouk last edited by

Ετσι!...

• S
                            saxogus2 last edited by

'Eτσι είναι!
                            Θα πρέπει να διεκδικούμε κι΄εμείς και όχι να επαναπαυόμαστε σε μεμψιμοιρίες ,χωρίς να βλέπουμε πρώτα την καμπούρα μας.

π.χ.
                            Οι δικυκλιστές έπρεπε να περάσει τόσος καιρός για να κατέβουν στους δρόμους για τον φόρο πολυτελείας στα κράνη.Αν και κατά τη γνώμη μου έπρεπε να γίνουν πιο πιεστικοί!!

• V
                              vagelis-rallye last edited by

Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
                              Άμα όμως δεν γίνει πόλεμος και δεν έχετε Vpower Racing για να ταίσετε τα αλογάκια σας, τότε να δω τι θα λέτε για το sadam!!!

(black humor ηταν αυτό, προς αποφυγή πραξηγήσεων!)

egw vazw superplus kai ama teleiwsei kai afth tha valw to mama programma pali kai tha vazw aplh

• F
                                farting_cow last edited by

Ρε παιδιά έχω μείνει άφωνος με αυτά που ακούω στις ειδήσεις τις τελευταίες μέρες... Η Τουρκία λέει δε θα επιτρέψει την είσοδο των Αμερικανικών στρατευμάτων στο έδαφός της αν δεν λάβει αποζημιώσεις πολλών 1000000$ και έλεγχο μέρους των κοιτασμάτων πετρελαίου του Ιράκ μετά το τέλος του πολέμου , ο ανθρωπιστής Μπους λέει πως κάνει τον πόλεμο για να γίνει το Ιράκ ένα καλύτερο μέρος (επί λέξει 'to make Iraq a better place and set it free from a cruel dictator'-αυτό λέγεται παρεμπιπτόντως επίκληση στο συναίσθημα -) , και οι υπουργοί εξωτερικών της ΕΕ συγχαίρουν την Ελληνική προεδρία για τα... ντολμαδάκια της!!! Παράλογο... Παράλογο... Δεν απαντάει κανείς!!! (Δανείζομαι τη φράση από τους 'Μήτσους' του Λαζόπουλου )

Ω τι κόσμος μπαμπά...

• First post
                                  Last post
                                • 1
                                • 2
                                • 2 / 2
                                • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                  • ΕΛΛΑΔΑ
                                  • ΚΟΣΜΟΣ
                                  • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ