-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Θα κονομησουν 5.500.000.000 € οι αγροτες μας :rtfm : και επιστροφες φορου!
Εδιτ: Δεν ικανοποιουνται τα ζωα, για ψιχουλα μαλλον μιλαμε :rtfm : :rant : φερτε ευρωπαικα προιοντα να τελειωνουμε με δαυτους :rtfm : και ανωτερα προιοντα ειναι και περνανε ελεγχους πριν βγουν στο ραφι!Συγνώμη, αλλά μάλλον πρέπει άμεσα να ,
Μηπως να πας εσυ καλυτερα? Εγω δεν σου μιλησα ετσι και ουτε καν που απυθυνθηκα σε σενα Καλυτερα να πας αμεσα ΕΣΥ για μια στα γρηγορα μπας και στρωσεις!
Φίλε Thomas, μην παρασύρεσαι. Κι εγώ τόση ώρα του 'μιλάω' πολιτισμένα, αλλά αυτός το... βιολί του!
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Εδιτ: Δεν ικανοποιουνται τα ζωα, για ψιχουλα μαλλον μιλαμε :rtfm : :rant : φερτε ευρωπαικα προιοντα να τελειωνουμε με δαυτους :rtfm : και ανωτερα προιοντα ειναι και περνανε ελεγχους πριν βγουν στο ραφι!Συγνώμη, αλλά μάλλον πρέπει άμεσα να ,
Μηπως να πας εσυ καλυτερα? Εγω δεν σου μιλησα ετσι και ουτε καν που απυθυνθηκα σε σενα Καλυτερα να πας αμεσα ΕΣΥ για μια στα γρηγορα μπας και στρωσεις!
Φίλε Thomas, μην παρασύρεσαι. Κι εγώ τόση ώρα του 'μιλάω' πολιτισμένα, αλλά αυτός το... βιολί του!
Αστον κανας συνδυκαλιστης θα'ναι τι αλλο να πω! Να επιστρεφω σπιτι να θελω να χαλαρωσω στο φορουμ και να πεφτω στην μαλακια που εγραφε ο Ililias πως τον λενε. Τι κυκλοφουν και επιτιθενται χωρις να τους απεθυνεις τον λογο? Αμα λαχει κερναω και μια Ρωσσιδα για το στρωσιμο
Αληθεια και τι αναληθεια ειπα? 5,5 δισ. θα παρουν οι αγροτες απο επιδοτησεις παλι -
Αστον κανας συνδυκαλιστης θα'ναι τι αλλο να πω!
ωστε ετσι Ηλια ε???
-
ililia είναι το λιγότερο συγκινητική η άμεση επίθεση σου προς πάσα κατεύθυνση για να υπερασπιστείς το δίκιο του αγωνιζόμενου μαχητή ήρωα αγρότη αλλά τουλάχιστον δέξου ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ.
Υπάρχουν τόσοι αδικημένοι, απολυμένοι, γ@μημένοι κλπ από το κράτος αλλά αυτοί δεν είχαν τρακτέρ στην αυλή αλλά ούτε και την δυνατότητα να μαζευτούν και να κλείσουν μια ολόκληρη χώρα στη μέση.
Το πρόβλημα των αγροτών είναι πρόβλημα προγραμματισμού. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη στρατηγική για το τι να κάνουν, τι να φυτέψουν, τι να ταϊσουν, τι να πουλήσουν, με τι κόστος, με τι προβλεπόμενα κέρδη κλπ. Στο υπουργείο Ανάπτυξης θα έπρεπε να υπάρχει συγκεκριμένη υπηρεσία που να ασχολείται με θέματα Αγροτικού marketing. Στο κωλομπουρδέλο που πήγαινα για πανεπιστήμιο διδασκόταν ως μάθημα. Τόσα λαμπρά μυαλά έχει το δημόσιο ( ) δεν μπορούν να βρουν 5-10 σχετικούς με το άθλημα και να καταλήξουν σε κάποιο πλάνο γεωργικής ανάπτυξης;
Το πρόβλημα των υπολοίπων με τους αγρότες είναι ότι την έχουν δει νεογνά που όταν πεινάσουν βαράνε κλάμματα για να το πάρει χαμπάρι η μαμά και να τρέξει με το μπιμπερό για να τους κάνει να το βουλώσουν. Αυτά τα κόλπα με τα τρακτέρ και το κλείσιμο δρόμων είναι ελεεινές τακτικές, κατάλοιπα του **αμαρτωλού πασοκικού πολιτικού πολιτισμού **(manosk σου βγαλα μεγάλη ατάκα...).
Σαφώς και είμαι υπέρ του να βοηθηθούν οι αγρότες και κατ' επέκταση η ελληνική επαρχεία αλλά με σωστό τρόπο και όχι να κάνουν ότι τους κατέβει και όταν στραβώσει το πράγμα να περιμένουν το βυζί της μαμάς πατρίδας για να τη βγάλουν καθαρή. -
Ερευνα Κομισιόν για πληρωμές που καταβλήθηκαν από τον ΕΛΓΑ
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να κινήσει την επίσημη διαδικασία έρευνας σε ό,τι αφορά τις αντισταθμιστικές πληρωμές ύψους 425 εκατ. ευρώ, που καταβλήθηκαν στους Έλληνες αγρότες από τον Οργανισμό Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛ.Γ.Α.) κατά τη διάρκεια των ετών 2008 και 2009.
Η Επιτροπή έχει αμφιβολίες ως προς τη συμβατότητα αυτών των ενισχύσεων με την εσωτερική αγορά, αμφισβητώντας επί της ουσίας αν το μέγεθος των φυσικών καταστροφών στην Ελλάδα ήταν τόσο μεγάλο, όσο δηλώθηκε.
Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, η έναρξη της επίσημης διαδικασίας έρευνας θα δώσει τη δυνατότητα, αφενός, στην Επιτροπή να συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες, που χρειάζεται, προκειμένου να αξιολογήσει τις ενισχύσεις και, αφετέρου, στα ενδιαφερόμενα μέρη να παρουσιάσουν τις παρατηρήσεις τους.
oh oh!
πως λέμε πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι?
κάπως έτσι θα παιχτεί το έργο λοιπόν απο εδώ και πέρα. -
Τρακτέρ πάνω στις ράγες
Παρ'ολίγον σιδηροδρομικό ατύχημα στο μπλόκο του Προμαχώνα ΣερρώνMotionteam
Οι αγρότες παραμένουν στα μπλόκα τους
Σέρρες
Τελευταία ενημέρωση 14:51
Την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε σιδηροδρομικό ατύχημα στον μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα Σερρών, όταν οι αγρότες, που έχουν αποκλείσει την οδική διέλευση της περιοχής, μετακίνησαν ορισμένα από τα τρακτέρ τους πάνω στις ράγες, χωρίς να έχουν ειδοποιήσει επίσημα το σταθμάρχη για τις προθέσεις τους, αλλά ούτε και για την ακριβή ώρα, που θα προχωρούσαν στον αποκλεισμό.Όπως ανέφερε ο σταθμάρχης του Προμαχώνα Γιώργος Νικολάου στο ΑΠΕ, τη στιγμή του αποκλεισμού, κατευθυνόταν στο σταθμό του Προμαχώνα εμπορική αμαξοστοιχία, από τη Βουλγαρία.
Ο συρμός κινούνταν με ταχύτητα και ο σταθμάρχης κατέφερε την τελευταία στιγμή να ειδοποιήσει τους μηχανοδηγούς να κόψουν ταχύτητα αλλά και τους αγρότες να πάρουν προσωρινά τα τρακτέρ τους από τις ράγες.
Τελικά, η εμπορική αμαξοστοιχία πέρασε από το σημείο του αποκλεισμού χωρίς να συγκρουστεί με κάποιο όχημα και οι αγρότες επανήλθαν στο σημείο, βάζοντας τα τρακτέρ τους ξανά πάνω στις ράγες.
Πάντως, σύμφωνα με το σταθμάρχη, ενημερώθηκε αμέσως ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ, ο οποίος και θα ζητήσει την άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα Σερρών.
[...]
-
Επίσης, για τις επιδοτήσεις κτλ. έπρεπε και πρέπει να ασκείται αυστηρότερος έλεγχος για τη διαχείριση των χρημάτων (καθώς μεγάλο ποσοστό των αγροτών είναι ανίκανοι να τα διαχειριστούν σωστά), με επιτόπιους ελέγχους από ανεξάρτητους κρατικούς ελεγκτικούς φορείς.
-
Αστον κανας συνδυκαλιστης θα'ναι τι αλλο να πω! Να επιστρεφω σπιτι να θελω να χαλαρωσω στο φορουμ και να πεφτω στην μαλακια που εγραφε ο Ililias πως τον λενε. Τι κυκλοφουν και επιτιθενται χωρις να τους απεθυνεις τον λογο? Αμα λαχει κερναω και μια Ρωσσιδα για το στρωσιμο
Αληθεια και τι αναληθεια ειπα? 5,5 δισ. θα παρουν οι αγροτες απο επιδοτησεις παλιΕλα ντε, γιατι να παρεξηγηθηκε... Εσυ μιλας με το savoir vivre/faire του Ζαμπουνη.
-
Και να καταστραφούν οι μπάρες δεν τρέχει κάτι...
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Αληθεια και τι αναληθεια ειπα? 5,5 δισ. θα παρουν οι αγροτες απο επιδοτησεις παλιΕλα ντε, γιατι να παρεξηγηθηκε... Εσυ μιλας με το savoir vivre/faire του Ζαμπουνη.
Ναι, μιλαω οπως μου μιλανε τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο. Δεν χρειαζομαι και δικηγορο.
Ας μην εγραφε το παραπανω και θα του μιλαγα ευγενικα οπως κανω σε ολο το φορουμ , κατα τα αλλα ουτε που του απευθηνθηκα, αλλα ετσι ειναι οταν γραφεις για 5,5 δισ σε κραζουν. -
Δεν έχω χρόνο να διαβάσω τι γράφηκε 48 σελίδες πριν, πάντως επειδή οι γνώμες είναι σαν τις πορδές, όλοι έχουν από μία, θα αμολήσω και εγώ την δική μου και αν δεν σας αρέσει κλείστε την μύτη σας.
Είναι γεγονός ότι με την ακρίβεια που υπάρχει, κάποιοι αγρότες δουλεύουν οικογενειακώς όλη την χρονιά για να βγάλουν μόνο τα έξοδα.
Είναι γεγονός ότι το να σηκώνεσαι κάθε μέρα 6 η ώρα το πρωί και να πηγαίνεις στα χωράφια ή στα ζώα, παντός καιρού, δεν είναι το ίδιο με το να παίρνεις το αμαξάκι σου και να πας σε ένα γραφείο.
Όπως είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια κάποιοι αγρότες έχουν γίνει τσιφλικάδες με δυο χωραφάκια που τα καλλιεργούν Αλβανοί, ενώ οι ίδιοι ξημεροβραδιάζονται στα καφενεία και βρίζουν την τύχη τους που είναι στην επαρχία.
Όπως είναι γεγονός ότι κάποιοι αγρότες πηγαίνουν στον πρόεδρο (τώρα αντιδήμαρχο) και τους βγάζει ένα χαρτί ότι έχουν 200 στρέματα βαμβάκι (ενώ έχουν 20) για να πάρουν μεγαλύτερες επιδοτήσεις για το τίποτα.
Όπως είναι γεγονός ότι, ενώ πριν από λίγα χρόνια το υπουργείο γεωργίας πρότεινε εναλλακτικές καλλιέργειες αντί των συνηθισμένων, διότι στις αγορές κυκλοφορούν πιο φτηνά προιόντα, πολλοί 'πανέξυπνοι' αγρότες έμειναν στις ίδιες με αποτέλεσμα να ζητούν τώρα επιδοτήσεις γιατί πουλάνε φτηνά και 'δεν βγαίνουν'.
Φυσικά και δεν βγαίνεις φίλε το προιόν σου δεν είναι ανταγωνιστικό πλέον, γιατί δεν άκουσες τότε που σε προειδοποιούσαν;
Μα επειδή είχαν την λύση! Θα βγαίνανε στους δρόμους και θα βάζανε μπλόκα ζητώντας χρήματα. Πότε; Μα την ίδια πάντα εποχή, όταν δεν έχουν αγροτικές ασχολίες!
Από το να τα ξύνουν στα καφενεία, σου λένε 'δεν πάμε να κλείσουμε και κανέναν δρόμο μπας και τσιμπίσουμε και τίποτε!'
Σε λίγο θα ακολουθήσουν και οι Δημόσιοι υπάλληλο, και γενικώς όσοι έχουν μέθοδο πίεσης προς το κράτος. Όλοι θέλουν να διασφαλίσουν τα κεκτημένα, ακόμη και να κοπούν τα επιδόματα, μέσω των απεργιών θα αυξηθούν οι μισθοί ή θα παραλήσει η χώρα. Φυσικά θα πέσει η κυβέρνηση και θα ακολουθήσει η επόμενη κ.λ.π. κ.λ.π.
Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο όπως πάντα:
'Ιδιωτικοί υπάλληλοι και συναξιούχοι ετοιμάστε τα κωλαράκια σας διότι για εσάς χτυπάει η καμπάνα!!!
Εσείς έτσι κι αλλιώς δεν έχετε μέθοδο πίεσης, αν απεργήσετε θα απολυθείτε, σε μεγαλύτερους αριθμούς από τώρα, που απολύεστε, λόγω κρίσης. Όσο για τους συνταξιούχους: Θα φάνε και αυτοί τις μπούφλες τους, όπως έγινε και παλιότερα, και θα μαζευτούν ... τι κατάντια!
Ερχεται μεγάλη πείνα σας λέω!!!!!!' -
Ναι, μιλαω οπως μου μιλανε τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο. Δεν χρειαζομαι και δικηγορο.
Η απαντηση δοθεικε λιγο νωριτερα, αν γυρισεις 3 σελιδες πισω θα δεις.Διακρινω κριση ταυτοτητας. Η κουβεντα αρχισε 3 σελιδες πισω, γιατι αποκαλεσες τους αγροτες ζωα. Αν ο ililias ειναι αγροτης, θα επρεπε να παρεξηγηθει και να απαντησει κατα την γνωμη σου;
Περισσοτερα μαθηματα κτηνιατρικης αργοτερα.
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Η απαντηση δοθεικε λιγο νωριτερα, αν γυρισεις 3 σελιδες πισω θα δεις.Διακρινω κριση ταυτοτητας. Η κουβεντα αρχισε 3 σελιδες πισω, γιατι αποκαλεσες τους αγροτες ζωα. Αν ο ililias ειναι αγροτης, θα επρεπε να παρεξηγηθει και να απαντησει κατα την γνωμη σου;
Περισσοτερα μαθηματα κτηνιατρικης αργοτερα.
Οτι πεις κτηνιατρε!
-
goooooood boy.....
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
goooooood boy.....Απαξιω να απαντησω http://www.youtube.com/watch?v=UfnoTV6lCpU
Κοιτα σε τι επιπεδο πεφτουν μερικοι -
goooooood boy.....
Απαξιω να απαντησω http://www.youtube.com/watch?v=UfnoTV6lCpU
Eεεεεεε, πες μου οτι εισαι φαν του Τακη για να καταλαβω περι τινος προκειται.... Τωρα μαλιστα. Ολα δικαιολογουνται.
-
goooooood boy.....
Eεεεεεε, πες μου οτι εισαι φαν του Τακη για να καταλαβω περι τινος προκειται.... Τωρα μαλιστα. Ολα δικαιολογουνται.
Βλέπεις;
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
goooooood boy.....
Οχι φαν του Τακη ειναι ενας φιλος που λεει συνεχεια τις ατακες του λοιπον δεν εχω καμια διαφορα μαζι σου ουτε με κανεναν για να κατσω να τσακωθω σε φορουμ
-
Ο ililias είναι προκλητικότατος, τόσο με χαραχτηρισμούς, όσο και με emoticons. Μπορεί να έχει 1.000.000 ποστ και να έχει εγγραφεί το 1970(αλήθεια αυτό ποτέ δεν κατάλαβα πως γίνεται). Και όλο το δίκιο με το μέρος του να έχει, και παντογνώστης να είναι, και ο θεός ο ίδιος(δεν υπάρχει είπαμε, έστω λοιπόν ημίθεος και βάλε) δεν τον δικαιολογεί να υβρίζει πρακτικά. Και των υπολοίπων οι 'ύβρεις', είναι αποτέλεσμα των αρχικών δικών του...
Το δικηγόρο δεν κάνω, άλλωστε έχουμε και επαγγελματίες του είδους . -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Και να καταστραφούν οι μπάρες δεν τρέχει κάτι...
και δη μουσχάρια στη συγκεκριμένη περίπτωση
Μπλοκα Αγροτων στην Εθνικη