-
μα γιατί το λες αυτό???
(να φανταστείς, πόσταρα την απάντηση αυτή κατά λάθος σε άλλο τόπικ... τα νεύρα μου!!! )
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
...
Οσο για τις φαγωμένες επιδοτήσεις, ας ήταν οργανωμένες και αυστηρές να μην γίνουν αυτά που λέτε ότι έγιναν. Θα πρέπει να χρεώνετε την όποια κυβέρνηση γι αυτό και όχι τον κάθε φουκαρά που βλέπει να χάνει αυτό με το οποίο έμαθε να ζεί.Μα αν ήταν αυστηρές οι κυβερνήσεις πάλι τους δρόμους θα έκλειναν διαμαρτυρόμενοι για την αυστηρότητα.
Ο κάθε φουκαράς, είτε αγρότης είτε εργάτης, είτε υπάλληλος, είτε εγώ, είτε εσύ, αν έμαθε να ζει με αυτό το κάτι μέσα από εξαπάτηση τότε κακώς έμαθε. Να το χάσει λοιπόν χίλιες φορές.Εσυ δεν θα χάσεις λες τπτ; Να σε δω τι θα βλέπεις στο τραπέζι σου αν αυτοί τα βροντηξουν, και περάσουν και οι εξυπνάδες στυλ να μην επιδοτούνται απο καταστροφές, κλπ.
(κτηνοτρόγοι θα γίνετε )
Οταν οι βγενόπουλοι γίνουν αγρότες δεν θα πληρώνετε ζημιές όπως δεν πληρώνετε τώρα τις ζημιές των τραπεζων.Δε νομίζω να έγραψα κάπου ότι αν πράγματι δικαιούνται επιδοτήσεις, για οτιδήποτε έχει πραγματικά συμβεί, να τις πάρουν. Αρκεί να τις επανεπενδύσουν εκεί που πρέπει και για εκεί που τις έλαβαν.
Για τους Βγενόπουλους άστο καλύτερα. Έχει και ο αγροτικός κόσμος τους δικούς του Βγενόπουλους.Οχι δεν το είπες εσυ αλλα ακούγεται έντονα η ανόητη αυτή άποψη. Η καταστροφή γιατί να επιδοτείται. Μιλάμε έλεος, λες και υπάρχει κάνας κλάδος που να δουλεύει για να έχει ..ζημιές
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Παναγιώτη, με τέτοιες κατραπακιές που μας έρριξε η ρημάδα η ζωή, αν δεν είχα τους φίλους μου δε θα τα είχα καταφέρει...
Εννοεις θα ειχες πεθανει;
Sorry για το off topic αλλα ειναι πραγματικη απορια. Λενε και πολλοι γνωστοι μου τετοιες ατακες, υποθετω για να δειξουν την εκτιμηση που εχουν στους φιλους τους, και καλα κανουν, αν και ουσιαστικα με κατι τετοια τον εαυτο σου επιβραβευεις για τις επιλογες που εκανες, κανεναν αλλο, αν ειχες καν την προθεση αυτη. Δεχομαι να διευκολυναν οι φιλοι σου καποιες καταστασεις, αλλα να πιστευεις πως τους χρωστας την ιδια τη ζωη σου και ο,τι εχεις καταφερει ειναι λιγο pathetic. Pull yourself together, σε τοσο χαμηλη εκτιμηση εχεις τον εαυτο σου;
Δεν χρωσταμε τιποτα σε κανενα πουστη, ουτε θεοι ουτε αφεντες ουτε φιλοι.
-
Που είναι η αστυνομία??!
Που είναι ο στρατός??
Μα που ζούμε τελος πάντων??
Να στείλουν τα ΜΑΤ να τους μαζέψουνε και να τους σπάσουνε και τα μούτρα! -
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Που είναι η αστυνομία??!
Που είναι ο στρατός??
Να στείλουν τα ΜΑΤ να τους μαζέψουνε και να τους σπάσουνε και τα μούτρα!Πλάκα πλάκα
Μεγαλύτερη ζημιά στην χώρα δεν κάνουν αυτοί απ τους 100 ταραξίες στην Αθήνα που σπάσαν 100 βιτρίνεςΑδικία
-
Παλιό, αλλά πάντα επίκαιρο:
'Λευτεριά στον απαλλοτριωτή τραπεζών, αγωνιστή Γ. Δημητράκη' -
Κλείδωσαν το κατάλληλο τόπικ και δεν μπορείς να πείς τον πόνο σου Μάνο
-
Ποιος λέει τον πόνο του;
-
Έλα τώρα, αφού τον πονάς τον συναγωνιστή
-
Ο Μάνος μόνο δυό πόνους έχει, που δεν τον αφήνουν να περάσει απ τον δρόμο και που δεν βρίσκει φθηνα ζαρζαβατικά, τώρα που θα γίνει ο βγενόπουλος αγρότης όμως θα τρώει με χρυσά κουτάλια.
-
Δεν με σταμάτησε ακόμα μπλόκο, συνεχίζω ακάθεκτος.
Όσο για φθηνά ζαρζαβατικά, εντάξει, δεν τρέχει τίποτα. Μόνο οι αγρότες δεν φταίνε για τις τιμές (ερώτηση: γιατί οι λαϊκατζήδες πουλάνε όσο και τα ΣΜ; ). -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
(ερώτηση: γιατί οι λαϊκατζήδες πουλάνε όσο και τα ΣΜ; ).Γιατι δεν ειναι οι ιδιοι παραγωγοι.Αγοραζουν απο τους χονδρεμπορους.
-
Ξέρω πολλούς που δηλώνουν παραγωγοί.
-
Με βάση τον Νόμο, ΠΡΕΠΕΙ να είναι παραγωγοί. Οι Λαϊκες έγιναν ώστε να μπορεί ο παραγωγός να πουλήσει απευθείας στον καταναλωτή.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν με σταμάτησε ακόμα μπλόκο, συνεχίζω ακάθεκτος.Μή μου πεις ότι κι εκεί πιάνει η ατάκα
συγνώμη να περάσω
γμτ, χάλασαν και οι αγρότες
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ξέρω πολλούς που δηλώνουν παραγωγοί.Μπορεις ευκολα να το καταλαβεις απο την ποικιλια των προιοντων αλλα και απο τα σκουπιδια που αφηνουν πισω τους.Δεν μπορει ολοι να πετανε μετα χαρτοκουτα του 'Χ' εμπορου και να παραγουν τα παντα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αν και οι έκφραση 'Τωρα σοβαρά μιλάς ?' θα έλεγα ότι με ενόχλησε ας το προσπεράσουμε για χάρη της συζητήσεως. Δεν ήθελα να ενοχληθείς, ζητώ συγγνώμη. Δεν ήξερα πώς αλλιώς να το εκφράσω
Αν απέκλειαν τη βουλή για παράδειγμα ή το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης μπορεί και να ήμουν εκεί να φωνάξω μαζί τους (για ότι θεωρώ σωστό κι όχι για ότι απίθανο ζητούν). Δε θα ήσουν εκεί και το ξέρεις. (δε μιλάω για σένα προσωπικά, μην το πάρεις έτσι). Τότε κάτι άλλο δε θα πήγαινε καλά (όπως τώρα είναι η παρεμπόδιση της κυκλοφορίας). Καταλαβαίνεις τι εννοώ. Εγώ νόμιζα ότι κάνατε πλάκα όσοι λέγατε για είσοδο των τρακτέρ στο Σύνταγμα αλλά πλέον δεν είμαι και πολύ σίγουρος...Δε γίνονται αυτά τα πράγματα .
Αλλά αφού θέλουν την πλειοψηφία του κόσμου απέναντί τους κι όχι μαζί τους τι να κάνω. Α καλά , εδώ είναι μεγάλη κουβέντα. Πόσα χρόνια είμαστε εδώ μέσα? διανύω τον 5ο εγώ και εσύ είσαι και πιο παλιός. Εχεις δει ποτέ η πλειοψηφία του κόσμου να είναι υπέρ μιας κοινωνικής διεκδίκησης? Όποιοι και αν διεκδικούν , ότι μέσο και εάν μεταχειρίζονται, η πλειοψηφία είναι απέναντι. Το 'γιατί' είναι άλλη ιστορία Το αντιμετωπίζω με χιούμορ γράφοντας για τη Θώδη. Καλά ντάξει τώρα, η φράση 'επιτέλους η Θώδη πήγε στα μπλόκα και θ' ανέβει το επίπεδο' άλλο πράγμα είναι και όχι χιούμορΕξάλλου οι πελάτες της Θώδη είναι σε αυτά τα μπλόκα δεν είναι πελάτες της Δασκαλάκη και της Πλάκα ώστε να πάνε αυτές.
Ξέρεις κάποιες φορές είναι καλό να ψάχνουμε λίιιιγο παραπάνω ότι υποστηρίζουμε και να μη το κάνουμε από συνήθεια μόνο και μόνο σαν αντίδραση στην όποια εξουσία δε μας αρέσει - ικανοποιεί.
Εδώ είσαι εντελώς λάθος. Είναι ψαγμένο και πολύ μάλιστα χρόοοοοοονια τώρα. Και δεν έχει σχέση με καμια αντίδραση. Έχω μια συγκεκριμένη άποψη για όλα αυτά τα θέματα, άσχετη με αυτό που εσύ εννοείς στις τελευταίες δύο γραμμές του ποστ σου .
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δεν με σταμάτησε ακόμα μπλόκο, συνεχίζω ακάθεκτος.
Μή μου πεις ότι κι εκεί πιάνει η ατάκα
συγνώμη να περάσω
γμτ, χάλασαν και οι αγρότες
Απλώς έμαθαν από που θα πέρναγα και την έκαναν για Ισθμό.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Που είναι η αστυνομία??!
Που είναι ο στρατός??
Να στείλουν τα ΜΑΤ να τους μαζέψουνε και να τους σπάσουνε και τα μούτρα!Πλάκα πλάκα
Μεγαλύτερη ζημιά στην χώρα δεν κάνουν αυτοί απ τους 100 ταραξίες στην Αθήνα που σπάσαν 100 βιτρίνεςΑδικία
Δε μπορεί κύριοι μια κοινωνική ομάδα, μια μειοψηφία να κρατάει όμηρο ολόκληρη τη χώρα!
Να πάνε να επιβάλλουν την τάξη!
Να τους τσακίσουν λέμε!
Μπλοκα Αγροτων στην Εθνικη