-
προσ ραφηνα εχει κ μια γεφυρα με κατι σαμαρια που κοπανουσαν ολοι εκει...
Ελεος φτιαχτε κανα διακενο
-
Ο χρήστης Madman77 έγραψε:
προσ ραφηνα εχει κ μια γεφυρα με κατι σαμαρια που κοπανουσαν ολοι εκει...Ελεος φτιαχτε κανα διακενο
Περνώ συχνά από κει και πραγματικά είναι α-θ-λ-ι-α...
Εχει γίνει και καραμπολά εκεί επειδή κάποιος σταμάτησε απότομα μόλις είδε τους 'λοφίσκους'... -
Μήπως??? Λέω μήπως???? ήρθε η ώρα να ρίξουν λίγη άσφαλτο στα γκισέ των διοδίων???
Στα πιο πολλά ο δρόμος έχει γίνει γυαλί!!!!!
εκτός και αν θέλουν να κάνουμε αντισπιν τεστ πριν μπούμε μέσα!!!! -
Καλά, στα διόδια ξεκινάς το πολύ με 1/3, άντε μισό γκάζι με πατινάρισμα. Πατώντας παραπάνω κάνεις δωρεάν σεμινάριο «Έλεγχος ολίσθησης των τροχών με ταυτόχρονη τοποθέτηση του e-pass στην ειδική θήκη». Εξυπηρετεί πάντως για να μάθεις να συγχρονίζεις γκάζι-συμπλέκτη και για να ελέγξεις άφοβα αν όλα τα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου σου (ASR, EDS κτλ) λειτουργούν σωστά, κάτι σαν προθέρμανση - δοκιμαστικά πες' το...
Σοβαρά όμως, στα διόδια δεν χρησιμοποιούν κανονική άσφαλτο, αλλά κάτι που μου μοιάζει περισσότερο με τσιμέντο και ασφαλτόμιγμα (κάποιος πιο ειδικός?). Το χειρότερο είναι σε διόδια της εθνικής, που έχουν βάλει κάτι προκατ, πάλι μάλλον τσιμεντένια ορθογώνια, σα μπλόκια. -
Η Αθήνα μου πέφτει λίγο μακριά και δεν κάθησα ποτέ να παρακολουθήσω αυτό το thread αλλά τώρα που ξεθάφτηκε το θέμα...
Πριν από έναν μήνα, λοιπόν, έκανα κι εγώ ένα πέρασμα από την Α.Ο. (και έπαθα την πλάκα μου) αλλά δεν ήξερα (δε ρώταγα κι εγώ; ) και το πατούσα λίγο το γκάζι. Κινήθηκα σχεδόν σε όλο το μήκος της από το Κορωπί μέχρι την Ελευσίνα με 120+χλμ. Να υποθέσω οτι θα αποκτήσω σύντομα φωτογραφικό άλμπουμ; Ποιό είναι το πρόστιμο για τα 130 ας πούμε;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Η Αθήνα μου πέφτει λίγο μακριά και δεν κάθησα ποτέ να παρακολουθήσω αυτό το thread αλλά τώρα που ξεθάφτηκε το θέμα...Πριν από έναν μήνα, λοιπόν, έκανα κι εγώ ένα πέρασμα από την Α.Ο. (και έπαθα την πλάκα μου) αλλά δεν ήξερα (δε ρώταγα κι εγώ;) και το πατούσα λίγο το γκάζι. Κινήθηκα σχεδόν σε όλο το μήκος της από το Κορωπί μέχρι την Ελευσίνα με 120+χλμ. Να υποθέσω οτι θα αποκτήσω σύντομα φωτογραφικό άλμπουμ; Ποιό είναι το πρόστοιμο για τα 130 ας πούμε;
Δεν νομιζω να εχεις προβλημα.....
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Θα φανεί!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Θα φανεί!
αμα ηταν να εχεις προβλημα, πολυς κοσμος απο εδω μεσα θα ηταν φυλακη εδω και πολυυυυ καιρο!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Θα φανεί!
αμα ηταν να εχεις προβλημα, πολυς κοσμος απο εδω μεσα θα ηταν φυλακη εδω και πολυυυυ καιρο!
Μεχρι +20 χλμ ανα ωρα δλδ μεχρι τα 140 δεν σου μιλαει κανεις.... οχι γιατί μας αγαπανε αλλα 17ε προστιμο δεν τους ενδιαφερει.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Θα φανεί!
Μεχρι +20 χλμ ανα ωρα δλδ μεχρι τα 140 δεν σου μιλαει κανεις.... οχι γιατί μας αγαπανε αλλα 17ε προστιμο δεν τους ενδιαφερει.
εγω δε μιλαω για +20, μιλαω για +50 εως +100!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Θα φανεί!
εγω δε μιλαω για +20, μιλαω για +50 εως +100!
Αν δεν μας γραφεις τωρα απο τον Κορυδαλλο... μαλλον την γλυτωσες!!!
-
Δεν τραβάνε φωτογραφίες οι κάμερες τις Αττικής οδού. Εκτός κι αν έχουν εγκαταστήσει κανένα νέο σύστημα που δε νομίζω. Στα σταθερά ηλεκτρονικά μέσα ελέγχου ταχύτητας στο δρόμο η τροχαία Αττικής Οδού ΔΕΝ έχει πρόσβαση. Τα βλέπει μόνο το κέντρο ελέγχου για λόγους μέτρησης και ρύθμισης της κυκλοφορίας.
Η Τροχαία χρησιμοποιεί τα κλασσικά ρανταρ.
Εδώ που τα λέμε αν χρειαζόταν να στείλουν φωτογραφικό υλικό στους παραβάτες των ορίων μάλλον θα στέλνανε φάκελο με DVD... -
Αν δεν σε σταμάτησαν ή δεν έτυχε και πέρασες από μπλόκο με φορητό ραντάρ τότε forget it....
Για όσους είναι από επαρχία πάντως η ΑΟ είναι κάτι σαν την αποκάλυψη...
Μένουν με ένα στόμα τόσοοοοοοοο ανοικτό με το συμπάθιο... -
συγνωμη αλλα για να πας με τα ορια ταχυτητας στην ΑΟ ειδικα τις ωρες που δεν εχει κινηση θα πρεπει:
να εχεις αμαξι με τελικη 120
να εισαι τυφλα στο μεθυσι (αρα κακως οδηγεις)
να βρεχει τοσο πολυ που δε βλεπεις πανω απο 40-50μετρα
να εισαι με ρεζερβα και να ψαχνεις πολυ ωρα για βενζινη
να εισαι με γκομενα και να της εξηγεις πως δουλευει το νεο σου cd player
να ξερεις οτι σε περιμενει η πεθερα στο σπιτι
να εχεις μεινει απο δισκο και να σου εχει κολησει η 2α μεσα -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
να εχεις μεινει απο δισκο και να σου εχει κολησει η 2α μεσααλλάζουν και χωρίς συμπλέκτη οι ταχύτητες
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
να εχεις μεινει απο δισκο και να σου εχει κολησει η 2α μεσα
αλλάζουν και χωρίς συμπλέκτη οι ταχύτητες
ναι, αλλα ποσοι το ξερουν?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Όσοι έχουν μείναι από δίσκο και πάνε πάνω από 120 στην Αττική οδό.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Πόσοι μπορούν να το κάνουν εννοείς....
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Πόσοι μπορούν να το κάνουν εννοείς....
πες το και ετσι!
-
Ξέρει κανείς αν το τηρείτε τα όρια ταχύτητας που εμφανίζεται καμμιά φορά βγαίνει τυχαία ή οταν βλέπουν από το κέντρο διαχείρισης και εποπτείας να πηγαίνει κανείς με 200 άρες
Αττική Οδός