-
Αν και off topic και ο Billis θα μας κυνηγάει να απαντήσω. Ήμουν, δεν είμαι πια (ίσως κακή απόφαση αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία). Γιατί όμως έχεις αυτή την εντύπωση για τους ένστολους; Μερικά από τα πιο καταρτισμένα και κοινωνικά μορφωμένα άτομα που ξέρω είναι στρατιωτικοί (εντάξει, αξιωματικοί κυρίως αλλά δεν περιορίζεται το φαινόμενο μόνο σε αυτούς). Πολύ εξ' αυτών δε (μεταξύ των οποίων κι εγώ) είναι απόφοιτοι και άλλων ανωτάτων ιδρυμάτων της ημεδαπής και αλλοδαπής. Όχι ότι δεν υπάρχουν και τα ταγάρια αλλά βρες μου έναν κλάδο στον οποίο δεν υπάρχουν αμόρφωτοι και άξεστοι άνθρωποι με την ευρύτερη έννοια (και δεν εννοοώ απλά εγγράμματοι αλλά πραγματικά μορφωμένοι που θρόσκουν άνω). Γνωρίζω καθηγητές πανεπιστημίου που θεωρώ άξεστους...
-
Δεν έπιασες το πνεύμα μου ...
Έχεις πμ -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ντάξει μωρέ... καλό είναι... απλά πάλιωσε πια. Με βλέπω με Τζουλιέτα ή Σιρόκο σε κανένα χρόνο.
Πώς και θα πάρεις αυτοκίνητο με μη απενεργοποιούμενο ESP ;
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Ντάξει μωρέ... καλό είναι... απλά πάλιωσε πια. Με βλέπω με Τζουλιέτα ή Σιρόκο σε κανένα χρόνο.
Πώς και θα πάρεις αυτοκίνητο με μη απενεργοποιούμενο ESP ;
Αν μου βρεις κάτι καλύτερο/ταχύτερο σε αυτά τα λεφτά με πλήρως απενεργοποιούμενο ESP θα το προτιμήσω.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
-
Πάνο περίμενα να προτιμάς την ιταλίδα...
Αν πάρω Σιρόκο, εσύ θα στριμώχνεσαι στις συναντήσεις...
-
Μπα δεν εχω κολλημα με την χωρα προελευσης ωστε να προτημισω ενα αυτοκινητο εναντι καποιου αλλου.To Scirocco το θεωρω ενα απο τα ομορφοτερα αυτοκινητα που κυκλοφορουν,καλη η Ιουλιετα αλλα εμφανησιακα δεν μου αρεσει οσο το VW.
Πορτ-μπαγκαζ???
-
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Δεν μετανιώνω για το Focus Mk1 1600 3D που πήρα καινούριο το 2003 γιατί τότε δεν είχα λεφτά για κάτι καλύτερο. Άψογο στρίψιμο, τιμόνι και αξιοπιστία, καλός εξοπλισμός και απροβλημάτιστο γενικά. Απαίσιος κινητήρας και κλιμάκωση κιβωτίου.
Κριμα για ενα τοσο καλο αμαξι.
Γιώργο που διαφωνείς με τα λεγόμενά μου;
Οχι δεν διαφωνω πουθενα!Συμφωνω απλα εκανα ενα σχολιο.Μακαρι να ειχε 120 αλογα και καλυτερη κλιμακωση.
Εμεις απο το 2006 μεχρι το Γεναρη φετος ειχαμε το Focus trend sedan 1,4
To υπεραγαπουσα αυτο το αυτοκινητο για την ιδιαιτεροτητα του sedan , για τα κρατηματα του και τους χωρους του
Oι μονοι λογοι για τους οποιους θα μετανιωναμε θα ηταν ο πολυ αργος κινητηρας και ο φτωχος εξοπλισμος. Το δωσαμε με 150.000 χλμ
-
Μετανιώσατε για το αυτοκίνητο που πήρατε?