-
Κωνσταντίνε,
όπως σου/σας είπα κυρίως κτύπησα το σποιλεράκι. (Πήγαινα και λίγω γρήγορα... )
Πάντως την ποδιά την είχα ξαναλάξει, μάλιστα στην εγγύηση. Θέλω να πέσω αποκάτω να ρίξω μια ματιά. Επίσης είχα αλλάξει ένα λαμάκι, που συντόνιζε όμως στο ρελαντί, το οποίο προστατεύει το αισθητήρα Λάμδα.
Μπορεί να είναι πάλι αυτό.
Πάντως κοντεύω 30.000 χλμ και αφού θα το πάω για λάδια-φίλτρο θα το
τσεκάρω γενικά. Τώρα το κλασικό ερώτημα: ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ;;; (Δε έχω και εγγύηση) -
Όχι μόνο κλασικό αλλά και καυτό καθώς τους καλούς μάστορες τους βρίσκεις με το τουφέκι...
-
Τα ελατήρια είναι eibach για την 147 έχω και τον κωδικό το αυτοκίνητο χαμήλωσε χωρίς να έχω πρόβλημα στους θόλους η αλλού
Κόστος 250 εύρο με τοποθετήσει και ευθυγραμμίσει
Αμορτισέρ δεν άλλαξα και ένα φίλος που τα έχει βάλει εδώ και 2 χρόνια δεν έχει κανένα πρόβλημα λειτουργούν άψογα απλός είναι πιο σκληρά κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό έβαλα και μια φιλτροχοανη JR και κάνει γαμώ τους θορύβους το μόνο πρόβλημα είναι ότι καιω πιο πολλή γιατί συνέχεια γκαζώνω για να την άκουω
Δέστε εδώ που την έβαλα
-
check this out
[url]www.squadra-tuning.com
[/url] -
Γυρίζω σπίτι το απόγευμα μετά τη δουλειά και βλέπω μια 147 από τον καθρέπτη μου. Την αφήνω να με περάσει για να την περιεργαστώ με τα μάτια μου και τι βλέπω; Μία κυρία να οδηγεί την δίλιτρη την Selespeed, κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό!
-
Και αφησες την ευκαιρια να παει χαμενη?? Τσ!Τσ!Τσ! δεν ειναι πραγματα αυτα. Με ενα σμπαρο μπορει να ειχες την ευκαιρια να γνωρισεις και την μια κυρια και την αλλη κυρια. Aleng με απογοητευεις, ειναι αυτη συμπεριφορα ενος αξιοπρεπη alfisti;
-
Δεν το λέω ως δικαιολογία αλλά η κυρία είχε συνεχώς το βλέμμα της ευθεία. Αλήθεια τι εκτιμάνε οι γυναίκες σ' ένα αυτοκίνητο σαν την 147 πέραν του σχεδιασμού της; Θα έλεγα ότι εκνευρίζομαι όταν βλέπω γυναίκες να οδηγάνε τέτοια αυτοκίνητα, διότι πιστέυω ότι μάλλον δεν καταλαβαίνουν τι ιστορία και τι μεράκι ακολουθεί αυτά τα αυτοκίνητα. Ελπίζω να μην με παρεξηγήσουν οι κυρίες της παρέας...
-
Μην το λες αυτο, υπαρχουν γυναικες, λιγες (ευτυχως ή δυστυχως) οι οποιες μπορουν και εκτιμουν πολυ περισσοτερα πραγματα απο την εμφανιση ενος αυτοκινητου. Εχω μια φιλη η οποια ειναι τρελη και παλαβη με τις Alfa και ιδιαιτερα την 147. Τελευταια βεβαια με εχει προδωσει για μια S3 300 ιππων. Αστατες γυναικες Τωρα για την συγκεκριμενη με την Selespeed κατι μου λεει οτι μαλλον της αρεσε εμφανισιακα και επειδη ειχε και λεφτα αγορασε την καλυτερη. Τι ηλικια ειχε περιπου?
-
Γύρω στα 40...
-
Ο χρήστης aleng έγραψε:
Αλήθεια τι εκτιμάνε οι γυναίκες σ' ένα αυτοκίνητο σαν την 147 πέραν του σχεδιασμού της; Θα έλεγα ότι εκνευρίζομαι όταν βλέπω γυναίκες να οδηγάνε τέτοια αυτοκίνητα, διότι πιστέυω ότι μάλλον δεν καταλαβαίνουν τι ιστορία και τι μεράκι ακολουθεί αυτά τα αυτοκίνητα.Δες το όμως από μια άλλη πλευρά: Μια κοπελίτσα αγοράζει μια 147 για τους 'λάθος' λόγους. Μετά βρίσκεται κάποιος σχετικός και της λέει 'καλά, έχεις καθόλου ιδέα τι πήρες;' και ξεκινά μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, στο τέλος της οποίας η κοπελίτσα μπορεί να έχει κολλήσει alfa virus.
Έχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους, όχι απαραίτητα 'γνώστες', που βρέθηκαν περιστασιακά πίσω από το τιμόνι μιας Άλφα και μετά περιγράφουν την εμπειρία με τα καλύτερα λόγια. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η αδερφή μου. Ο άνδρας της είχε για κάποια χρόνια μια 156 1.8 και πρόσφατα πήρε CLK. Παρόλο που η αδερφή μου οδήγησε την 156 μόνο μια φορά μου έχει πει 'εντάξει, καλή η CLK, εντυπωσιακό και ακριβό αυτοκίνητο αλλά, ρε γαμwτο, η Άλφα ήταν άλλο πράγμα'!
Αντώνη, κανα σχόλιο επί του θέματος;
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!
Κυκλοφορώντας Σαββατόβραδο, περιφεριακό-βουλιαγμένης-παραλιακή-λιμανάκια..., (Σας μιλάω ειλικρινά είχα πάρα μα πάρα πολύ καιρό να βγω προς τα εκεί...)
Παρατήρησα παρα πολλές 147 να πηγαίνουν 'γαμιώντας' τι έγινε βρε παιδιά ?? Έχω πουρέψει μου φαίνεται .
Το κακό είναι ότι είμουν φορτωμένος κόσμο, και παρόλο που έπεφτε πολύ
...'τσιγκλισμα' τι να έκανα ?? Στα λιμανάκια δε, ο κόσμος μου φάνηκε ότι μόλις έβλεπε 147, γύρναγε κεφάλια να δει 'μπάσιμο' (εκεί κάτι έκανα... και εγώ το πουρό...) Για την ιστορία ήμουν στο ΑΙΛΑΝΤ. Έπαιζε κανείς προς τα εκεί ?
Αφήστε δε το άλλο, Στο γυρισμό, στο περιφεριακό Υμηττού, εντάξει πήγαινα λίγο γρήγορα, οπότε βλέπω από το καθρέπτη μια γνώριμη φατσούλα...Όπα λέω συνάδελφος ανοιγα, λοιπόν κι' άλλο το γκάζι, κολημένος ο τύπος από πίσω, τρώω το σκετικό 'κράξιμο' από τους συνεπιβένοντες, έ και για να μην το κόψω τον άνθρωπο, αφού παιρνάμε μαζί σφαιρα, ένα κόκκινο εσκορντ κοσγουωρθ, ο οποίος βέβαια τσιμπάει αγρίως, και αρχίζει και μας κυνηγάει , κάνω εγώ στην άκρη, και τους αφήνω. Ο συνάδελφος με την χαμηλωμένη, μαύρη, με υπέροχο ήχο 147, βλέπωντας το κοσγουωρθ, κανει και αυτός δεξιά, και στη συνέχεια του κολάει αυτός από πίσω...
Χαμός... Ο αγαπητός Alfisti μας έβγαλε ασπροπρόσωπους.Έρε τι γίνεται τα βράδια και εγώ νταντεύω τον μπόμπιρα...
-
Ρε παιδια τωρα θιξατε ενα πολυ ευαισθητο ζητημα. Τον τελευταιο καιρο την εχω την κουκλα μου λιγο σε 'αγραναπαυση'. Και εξηγουμαι: διαβαζοντας το topic για τα προστιμα για υπεβολικη ταχυτητα και εχοντας και υποψην μου κανα δυο περιστατικα γνωστων εχω 'αγχωθει' λιγο και παω λιγο σαν κοτα (με εξαιρεση ενα-δυο δρομους στην επαρχια που ξερω οτι ειμαι ασφαλης). Μηπως ειμαι λιγο υπερβολικος? Και ειναι βεβαια και το θεμα της βενζινης που ειχε αρχισει να 'ποναει' λιγο.....
-
Συμπληρόνωντας στα προηγούμενα που ανέφερα, και πάνω στο σχόλιο του Ekvus περί προστίμων,
ξέχασα να σας πω, φεύγωντας από το Αιλαντ, και πριν την καντίνα
υπήρχε Μπλόκο... Και με σταμάτησαν. 'Καλημέρα σας (3 το πρωί...) αδεια - δίπλωμα και ταυτότητα παρακαλώ...'
Κομπλέ εγώ, και βεβαια με ζώνες, αφου τα τσεκαρε ο μπάτσος μου λέει:
Ο.Κ. . (ούτε ενα αλκοτεστ ρε γαμώτω... ) Εντάξει ήμουν με ένα
ουισκάκι. Το άλλο κουφό ήταν ότι εκτός του περιπολικού ήταν και ένα φορτηγάκι ελέγχου καυσαερίων μαζί ... βασικά εγώ με αυτό φοβήθηκα γιατι δεν έχω βγάλει Κάρτα Καυσαερίων και λέω ΩΧ ! θα φάω πρόστιμο άσκετο, βραδιάτικα... -
Ο χρήστης TAGHeuer έγραψε:
βασικά εγώ με αυτό φοβήθηκα γιατι δεν έχω βγάλει Κάρτα Καυσαερίων και λέω ΩΧ ! θα φάω πρόστιμο άσκετο, βραδιάτικα...Αν δεν κανω λαθος με το που κλεισει χρονο το αμαξι πρεπει να βγαλεις. Ουτε εγω εχω βγαλει. Αραγε εχει βγαλει κανενας απο εμας?
-
Ο χρήστης ekvus έγραψε:
Αραγε εχει βγαλει κανενας απο εμας?Δύο φορές.
-
Χμ!!! αν και Κωνσταντινε εσυ την εχεις 3+ χρονια ή κανω λαθος. Μαλλον θα πρεπει να επιμεληθω του ζητηματος!
-
Και εγώ παρόλο που την έχω 2 χρόνια και 4 μήνες το έχω αμελήσει...
-
2+. Από το Μάιο του 2001. Ναι, πρέπει να βγάλεις κάρτα το συντομότερο δυνατό. Απορώ που δε σου το είπαν στο συνεργείο σου.
-
2+. Από το Μάιο του 2001. Ναι, πρέπει να βγάλεις κάρτα το συντομότερο δυνατό. Απορώ που δε σου το είπαν στο συνεργείο σου.
Ούτε και σε μένα μου είπαν τίποτα όταν πήγα για service 20000 χλμ πριν από 1 μήνα περίπου... Τη την έχω 18 μήνες... Καλά, κοιμούνται εκεί στο συνεργείο...
-
Παιδιά θα ήθελα να σας υπενθυμίσω πως τα παιχνίδια σε αστικούς δρόμους είναι μάλλον επικίνδυνα διότι το περιβάλλον δεν είναι ελεγχόμενο με αποτέλεσμα να εγκυμονεί κινδύνους. Οπότε το θέμα δεν είναι αν θα φάμε ένα πρόστιμο αλλά πως θα προστατεύσουμε πρώτα τους εαυτούς μας και ύστερα τους υπόλοιπους
Alfa 147 forum