-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Υστερα απο ερευνα αγορας κατεληξα στο πιο ωμορφο Bodykit για 147.
GTA Look
Προφυλακτηρες μπρος-πισω, πλαινα μαρσπιε πισω αεροτομη.Αν μιλάς για το original GTA bodykit και όχι κάποιο που του μοιάζει, έχε υπόχιν ότι θα χρειαστεί να αλλάξεις τα μπροστινά φτερά και ότι τα πίσω φτερά θα χρειαστούν 'χτίσιμο' με στόκο για να εφαρμόσουν σωστά πάνω στον προφυλακτήρα, αφού εκείνα της GTA είναι πιο φουσκωτά.
-
Kyan κανένα καλό εξουσιοδοτημένο??? Το όχημα το έχω πάρει απο την SP..R και ξέρω ότι απο service είναι άθλια τα πράγματα...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Υστερα απο ερευνα αγορας κατεληξα στο πιο ωμορφο Bodykit για 147.
GTA Look
Προφυλακτηρες μπρος-πισω, πλαινα μαρσπιε πισω αεροτομη.Αν μιλάς για το original GTA bodykit και όχι κάποιο που του μοιάζει, έχε υπόχιν ότι θα χρειαστεί να αλλάξεις τα μπροστινά φτερά και ότι τα πίσω φτερά θα χρειαστούν 'χτίσιμο' με στόκο για να εφαρμόσουν σωστά πάνω στον προφυλακτήρα, αφού εκείνα της GTA είναι πιο φουσκωτά.
Φιλε Kyan,
Για το Original look GTA θα χρειαστεις κιαλλα πολλα!!!
Αποστατες μη σου πω ακρα ειναι ενα απαυτα.
Βεβαια υπαρχουν και οι αρρωστοι που κοβουν τα πισω και κολλανε GTA!!!!
Kατι τετοιο βεβαια προυποθετει τρελλο Budget τις ταξης 5000-6000 ευρω.
Αυτο που λεω εγω χρεισιμοποιει τα δικα μας ''μαμα'' φτερα οι προφυλακτηρες εχουν φτιαχτει σαυτα τα μετρα με το φουσκωμα απο εκει και πισω.Ετσι χωρις κανενα προβλημα ραβε-ξηλωνε εχεις ενα πανεμωρφο look GTA αποοπου κι αν το κοιταξεις αρκει να μην το παρκαρεις διπλα σε Original!!! -
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Φιλε Kyan,
Αυτο που λεω εγω χρεισιμοποιει τα δικα μας ''μαμα'' φτερα οι προφυλακτηρες εχουν φτιαχτει σαυτα τα μετρα με το φουσκωμα απο εκει και πισω.Ετσι χωρις κανενα προβλημα ραβε-ξηλωνε εχεις ενα πανεμωρφο look GTA αποοπου κι αν το κοιταξεις αρκει να μην το παρκαρεις διπλα σε Original!!!Είναι ωραίο το bodykit και στην 147 σου γενικά έχεις ακολουθήσει έναν σωστό δρόμο στις μετατροπές, πιστεύω. Μπράβο και εις ανώτερα!
-
Ο χρήστης dienekes έγραψε:
Φιλε Kyan,
Αυτο που λεω εγω χρεισιμοποιει τα δικα μας ''μαμα'' φτερα οι προφυλακτηρες εχουν φτιαχτει σαυτα τα μετρα με το φουσκωμα απο εκει και πισω.Ετσι χωρις κανενα προβλημα ραβε-ξηλωνε εχεις ενα πανεμωρφο look GTA αποοπου κι αν το κοιταξεις αρκει να μην το παρκαρεις διπλα σε Original!!!Είναι ωραίο το bodykit και στην 147 σου γενικά έχεις ακολουθήσει έναν σωστό δρόμο στις μετατροπές, πιστεύω. Μπράβο και εις ανώτερα!
Ευχαριστω φιλε.
-
Αυτό βάζω μέσα στη βδομάδα
Με original σήτες (πλαστικές και όχι συρμάτινες)
Αλλά σε κόκκινο φυσικά
-
Ο χρήστης alfa147 έγραψε:
Αυτό βάζω μέσα στη βδομάδα
Με original σήτες (πλαστικές και όχι συρμάτινες)
Αλλά σε κόκκινο φυσικάΑνυπομονώ να δω φωτογραφίες!
-
Με γειά τα κουστουμάκια παιδιά!!
Κάτι άλλο θέλω να ρωτήσω.Χθες μου άναψε το 'PLATE NUMBER LIGHT FAILURE' πολύ σωτά επειδή όντως κάηκε. Από τότε όμως ακριβώς και κάθε 1 ΛΕΠΤΟ (με το ρολόι του) μου χτυπάει και έχει κανταντησει άκρως εκνευριστικό. Είναι φυσιολογικό (για να σου σπάει τα νεύρα για να το αλλάξεις) ή κάτι άλλο.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αν δεν κάνουν στον FALIO που πρόλαβε και εκδήλωσε πρώτος ενδιαφέρον ενδιαφέρομαι κι εγώ, αφού βλέπω ότι οι επισκέψεις στα Μέγαρα με την 147 δεν είναι και τόσο σπάνιο φαινόμενο τελικά!Κώστα, τις 16αρες τι θα τι κάνεις? Αν είναι για πούλημα να μιλήσουμε τώρα πριν αλλάξω λάστιχα.
(Και μετά ξέρετε ε....ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 15άρες..... )
-
Ο χρήστης dienekes έγραψε:
Είναι ωραίο το bodykit και στην 147 σου γενικά έχεις ακολουθήσει έναν σωστό δρόμο στις μετατροπές, πιστεύω. Μπράβο και εις ανώτερα!Κάτι άλλο θέλω να ρωτήσω.Χθες μου άναψε το 'PLATE NUMBER LIGHT FAILURE' πολύ σωτά επειδή όντως κάηκε. Από τότε όμως ακριβώς και κάθε 1 ΛΕΠΤΟ (με το ρολόι του) μου χτυπάει και έχει κανταντησει άκρως εκνευριστικό. Είναι φυσιολογικό (για να σου σπάει τα νεύρα για να το αλλάξεις) ή κάτι άλλο.
Άλλαξε το να ηρεμήσεις και σ'εμένα το ίδιο έκανε όταν είχε καεί το λαμπάκι πορείας, μέχρι να το αλλάξω -τρεις ώρες μετά - μου είχε σπάσει τα νεύρα...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Με γειά τα κουστουμάκια παιδιά!!Κάτι άλλο θέλω να ρωτήσω.Χθες μου άναψε το 'PLATE NUMBER LIGHT FAILURE' πολύ σωτά επειδή όντως κάηκε. Από τότε όμως ακριβώς και κάθε 1 ΛΕΠΤΟ (με το ρολόι του) μου χτυπάει και έχει κανταντησει άκρως εκνευριστικό. Είναι φυσιολογικό (για να σου σπάει τα νεύρα για να το αλλάξεις) ή κάτι άλλο.
Εγω οταν τοχα παθει και γενικα οποτε καιγεται καποιο λαμπακι βαραει μονο οταν γυριζω τον διακοπτη μια φορα.
Εσενα μπας και δεν κανει καμια καλη επαφη και μια το βλεπει οκ μια καμενο?
Ειναι πολυ ευκολο να αλλαξεις τα λαμπακια.
Με ενα κατσαβιδακι σπρωχνεις το φωτιστικο προς τα εξω.
Το ανοιγεις και βλεπεις οτι εχει 2 λαμπακια!!!!
Βγαζεις το ενα, πας στο βενζιναδικο της γειτονιας περνεις 5-6 λαμπακια να εχεις για μελλοντικη χρηση και εισαι κυριος. -
Θα το αλλάξω, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, αλλά να 'βαράει' κάθε λεπτό , σε άλλες λάμπες χτυπάει 2-3 φορές και σταματάει. Ίσως είναι η εκδοχή του felleas, ότι δεν κάνει καλή επαφή και το βλέπει μία καμμένο΄, μία ΟΚ!!
-
Σημερα καθομου και σκεφτομου οτι τωρα που ναι καλοκαιρι θα ζεσταινεται αρκετα το βαρελακι.
Σκεφτομαι λοιπον απο ετσι...
Η Διαταξη να γινει ετσι.
-
To βαρελάκι είναι από ανθρακόνημα εξωτερικά, ή έτσι δείχνει απλώς; Γιατί στην πρώτη περίπτωση δεν θα ζεσταίνεται ιδιαίτερα (υποτίθεται ότι λειτουργεί σαν θερμική ασπίδα το περίβλημά του).
Νομίζω ότι το κρίσιμο κομμάτι είναι μετά το βαρελάκι και μέχρι το AFM. Εκεί μπορείς να τοποθετήσεις μια ασπίδα ανάμεσα στον κινητήρα και το σωλήνα.
Ερώτηση: δεν χωράει το βαρελάκι ανάμεσα στο AFM και την πρόσοψη, όπως το νορμάλ φίλτρο; Αν τοποθετηθεί κάθετα, ώστε να παίρνει αέρα όπως το νορμάλ; Εκτός αν ο μεγαλύτερος σωλήνας εξυπηρετεί για να δημιουργείται venturi effect (που δε νομίζω όμως).
-
Felleas,
για ρίξε μια ματιά και σε αυτό το thread: -
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Felleas,
για ρίξε μια ματιά και σε αυτό το thread:Για να δεις τις φωτογραφίες πρέπει να είσαι μέλος...
-
Παιδιά ευχαριστώ για το ενδιαφέρων η ζάντες πουλήθηκαν
Πλειοδότης ήταν ο kyan -
To βαρελακι μπηκε οπως ελεγα, Τα φαναρια ''μαυρισαν''
αλλα προεκυψε προβλημα στο συστημα μεταδοσης, διαφορικο,ημιαξονιο δεν ξερω, αυριο θα μαθω.
Ακουω ενα δυνατο μεταλλικο χτυπημα απτο μερος του αριστερου ημιαξονιου καθως γυρναει ο τροχος το οποιο αυξανει σε συχνοτητα με την ταχυτητα, ειναι ανεξαρτητο με το αν εχω ταχυτητα στο κιβωτιο.
Πολυ φοβαμαι για για κανα ημιαξονιο η στην χειροτερη διαφορικο
Κανεις καμια ιδεα?
Ελπιζω να μην μεινω χωρις αυτοκινητο πσκ.
Ενα ευχαριστω στον Βελτιωτη μου για τις παραπανω μοντιφες. -
Ο χρήστης alfa147 έγραψε:
Παιδιά ευχαριστώ για το ενδιαφέρων η ζάντες πουλήθηκαν
Πλειοδότης ήταν ο kyanΕπειδή τελικά δεν ταίριαζαν στην 75 του FALIO, όχι λόγω καρέ ή όφσετ (αν και για το δεύτερο έχω ακόμα σοβαρές αμφιβολίες γιατί είναι αρκετά μεγαλύτερο στην 147 απ'ότι στην 75) αλλά γιατί το κλειδί δεν χώραγε να σφίξει τα μεγάλα μπουλόνια της 75 μέσα στις βαθιές και στενές υποδοχές της ζάντας.
Anyway, τώρα thanks to alfa147 μπορώ να βάλω μεγαλύτερους δίσκους με τετραπίστονες δαγκάνες, αν τελικά το αποφασίσω και το αντέξει και η τσέπη μου. Βέβαια πρώτα απ'όλα ανάρτηση.
-
Αυτές είναι η καινούριες μου ζάντες TOORA COMPETIZIONE
Κώστα ( kyan)πέρνα όποτε θες να πάρεις της ζάντες σου
Alfa 147 forum