-
Σε προέκταση του Θέματος ποια Μουσική ακούμε οταν οδηγούμε, βάζω την ψηφοφορία ποιον Ραδιοφωνικό Σταθμό ακούμε οταν οδηγούμε.
Αλήθεια προτιμούμε Μουσικό ή Ειδησιογραφικό σταθμό;
Αν κάποιο σταθμό δεν τον εχω συμπεριελάβει ψηφίστε ΑΛΛΟΝ και γράψτε (αν θέλετε βέβαια) ποιονΕχει πιστεύω ενδιαφέρον να δούμε τι προτιμάμε να ακούμε στο αυτοκίνητο...
-
Σε προέκταση του Θέματος ποια Μουσική ακούμε οταν οδηγούμε, βάζω την ψηφοφορία ποιον Ραδιοφωνικό Σταθμό ακούμε οταν οδηγούμε.
Αν κάποιο σταθμό δεν τον εχω συμπεριελάβει ψηφίστε ΑΛΛΟΝ και γράψτε (αν θέλετε βέβαια) ποιονΕχει πιστεύω ενδιαφέρον να δούμε τι προτιμάμε να ακούμε στο αυτοκίνητο...
-
-
Αντε παιδιά ψηφίστε, δεν ακούτε ραδιόφωνο στο αυτοκίνητο εσείς; Ξέρω, ξέρω, ακούτε τον ήχο του κινητήρα κλπ, κλπ, Καλά λέω καμιά φορά θα ακούτε κι εσείς κανένα σταθμό. Εγώ ψήφισα ΑΛΛΟΝ (σε ποιά συχνότητα να είναι αυτός ο σταθμός άραγε;) Λοιπόν ο άλλος είναι BEST 92,6 ξέρετε Ψαριανό, Μήτσι, Μουρατίδη τα βράδυ και τα σχετικά.
-
[list:ougrtzqu]Παιδια υπαρχει και η..............αλλη Ελλαδα [/list:u:ougrtzqu][list:ougrtzqu]Μακεδονια [/list:u:ougrtzqu][list:ougrtzqu]Στοθμος κολημενος στα 91.7 R.S.O[/list:u:ougrtzqu][list:ougrtzqu]Kαι καμια φορα, σπανιως δηλ οταν εχω διαθεση για να ακουω πως ριχνουν τα 'μπινελικια' στους υπουργους, Ραδιο Θασσαλονικη[/list:u:ougrtzqu][list:ougrtzqu]Εεε και λιγο STAR FM Παιδακια ειμαστε ακομα [/list:u:ougrtzqu]
-
Eίναι λίγο δύσκολη η ψηφοφορία μια και δεν ακούω μόνο 1 σταθμό.
Συνήθως 'παίζω' μεταξύ Radio DJ, 88 FM και Ρυθμού.
Οποιος έχει την καλύτερη μουσική και δεν μιλάει την συγκεκριμένη στιγμή
Αλήθεια τα πρωϊνά 08:00 με 09:00 ποιον ακούτε?
-
Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ.
από Θεσσαλονίκη -
Ο χρήστης salome έγραψε:
Αλήθεια τα πρωϊνά 08:00 με 09:00 ποιον ακούτε?Μαγγίρα στο Nitro 102,5. Γιατι ρωτας???
-
ΣΤΑΘΜΟΣ 101,3!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Αλήθεια τα πρωϊνά 08:00 με 09:00 ποιον ακούτε?Μα φυσικά Ζαραλίκο - Παπαγεωργίου στο Sport-FM !!!
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Μα φυσικά Ζαραλίκο - Παπαγεωργίου στο Sport-FM !!!
Και γω οποτε τους πετυχαινω μου φτιαχνουν τη μερα! Τοσο που με ενοχλει ελαχιστα η κινηση.Ειναι μεγαλο πραγμα να γελας το πρωι πριν πας σχολη/δουλεια κλπ.
-
Ο χρήστης maverick έγραψε:
Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ.
από ΘεσσαλονίκηΩΩΩωω φίλτατε! Και εγώ από Αθήνα. Δεν πα να έχει μποτιλιάρισμα έξω... μέσα έιναι αλλιώς.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
κάτι μεταξύ Παπανώτα στον **KISS **και τους 2 τύπους στον Best...
Ατελείωτο γέλιο και στους 2 σταθμούς ...σε κάνουν να ξεκινάς την ημέρα σου ευχάριστα!!! -
Ψήφισα ΑΛΛΟΝ δεδομένου ότι δεν ακούω κανέναν.
8-9 κατηφορίζω προς το γραφείο μου μαζί με το έτερον ήμισυ και είναι ίσως η μοναδική ώρα να πούμε τα 'δικά μας'.
Αν τύχει και είμαι μόνος , έχω μία κασσέτα με την μουσική του 'La vitta e Bella ' που με ηρεμεί και με ξεκουράζει!
Ξέρετε τι ωραία είναι να ακούς τους στίχους πρωί πρωί ' Smile without a reason..... '
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Σταθιμός 101,3 με Χρήστο Μιχαηλίδη (8-10) αλλά δυστυχώς κάνω μόνο 5 λεπτά να πάω στη δουλειά μου και ουσιαστικά δεν ακούω.
-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Μαγγίρα στο Nitro 102,5. Γιατι ρωτας???γιατί άκουγα Παπανώτα στον Radio DJ εκείνη την ώρα, αλλά εδώ και 1 εβδομάδα τον έχουν βγάλει. Καποιους άλλους σταθμούς που δοκίμασα αυτή την ώρα με εκνευρίζουν, οπότε είπα να ρωτήσω
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
κάτι μεταξύ Παπανώτα στον Radio DJ και τους 2 τύπους στον Best...
Ατελείωτο γέλιο και στους 2 σταθμούς ...σε κάνουν να ξεκινάς την ημέρα σου ευχάριστα!!!Εννοείς τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Tάκη Γιαννούτσο. Καλοί είναι αλλά είναι και οι δύο φανατικοί ολυμπιακοί και ώρες ώρες λένε σαχλαμάρες.
Στον BEST κορυφή είναι ο Ψαριανός 12:00-14:00 γιατί τα 'χώνει' σε όλους και επιλέγει πολύ καλή μουσική, ο Παπασπυρόπουλος μετά τις 14:00 γιατί και αυτός παίζει τρομερές 'μουσικές', όπως και η Μάχη Λαμάρ μετά τα μεσάνυχτα. Γενικά αν ήμουν και πάλι στην Αθήνα, θα άκουγα μόνο BEST.
Τώρα ακούω μόνο ώρες γραφείου, μέσω internet. -
Ψαριανός και ξερό ψωμί...
Κρίμα που εκείνη την ώρα σπάνια μπορώ να ακούσω ραδιόφωνο
-
[b]Αλήθεια τα πρωϊνά 08:00 με 09:00 ποιον ακούτε?[/b]
Τις περισσότερες φορές ακούω Τρακουσελη στον Galaxy... Αλλες φορες Sport FM
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
τους 2 τύπους στον Best...
Τους ακουγα και εγω παλια αλλα τους ψιλοβαρεθηκα.
Ψηφιζω και εγώ Γκαλαξι ιδιαίτερα το πρωί (Τρακουτσέλης-Λούκα)
Ποιον Ρ/Σ ακούμε;