-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Συγχαρητηρια στον ngrig που προβλεψε την τριαδα!
Εγω πηρα μολις 3π. οποτε μαλλον θα συνεχισω να ειμαι ουραγος.Όχι ο ngrig. O Papazent την πρόβλεψε σωστά και νομίζω είναι ο μόνος
Eχεις απολυτο δικιο Στελιο.
Το αλλαξα ηδη.ΥΓ.cmarin αν ανεβασεις τα αποτελεσματα στην ιδια σελιδα θα εχουμε σημαντικο προβλημα. Ηδη η σελιδα κατεβαινει απελπιστικα αργα!
Φτιαξε καλυτερα νεο topic και κλειδωσε το. -
Όντως η σελίδα έχει γίνει πολύ βαριά
-
Ο χρήστης Akis έγραψε:
Kamil , Pavlos Pame gera!!!!!????????
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Kamil , Pavlos Pame gera!!!!!
????????
Το είχα γράψει επειδή ψήφισαμε τα ίδια αλλα δεν μας βγήκε δυστυχώς
Μπράβο στον Papazent!!
-
Ο χρήστης Akis έγραψε:
Kamil , Pavlos Pame gera!!!!!
????????
Το είχα γράψει επειδή ψήφισαμε τα ίδια αλλα δεν μας βγήκε δυστυχώς
Μπράβο στον Papazent!!
Next time!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Όντως η σελίδα έχει γίνει πολύ βαριάΛίγη υπομονή και ο cmarin θα λύσει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αν μπορούσε στο μεταξύ να μειώσει τον αριθμό των χρησιμοποιούμενων χρωμάτων και το βάθος χρώματος στις εικόνες των αποτελεσμάτων θα διευκόλυνε τα πράγματα.
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Τουλάχιστον ηταν μια ικανοποίηση αφού το ταξίδι για τον αγώνα ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή για λόγους ανωτέρας βίας! Ελπίζω του χρόνου να τα καταφέρω.
Για άλλη μια φορά τα συγχαρητήριά μου στη διοργάνωση!
Εύχομαι να είστε το ίδιο τυχεροί στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. -
Μπράβο ρε PapaZent κι από μένα!3 / 3!Φοβερή πρόβλεψη!
Ανεβαίνουμε πάντως!6 βαθμοί στη Σουηδία και ένα καπελάκι! Ας συνεχιστεί η αναγέννηση του Tommi και τότε...
PAPAZENT ΣΟΥ ΡΧΟΜΑΙΙΙΙ! -
Ο χρήστης tt έγραψε:
Όντως η σελίδα έχει γίνει πολύ βαριά
Λίγη υπομονή και ο cmarin θα λύσει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αν μπορούσε στο μεταξύ να μειώσει τον αριθμό των χρησιμοποιούμενων χρωμάτων και το βάθος χρώματος στις εικόνες των αποτελεσμάτων θα διευκόλυνε τα πράγματα.
Η σελίδες είναι όντως βαριές παρόλο που τις έχω μικράνει όσο γίνεται για να φαίνονται. Τα επόμενα μπορεί να τα ανεβάσω σε plain text.
Για τα χρώματα έχει κάποιος άλλος πρόβλημα? -
Για όσους δεν μπορούν να δουν εύκολα τις εικόνες των αποτελεσμάτων, λόγω μεγάλου μεγέθους, μπορούν να τα δουν στα παρακάτω links
ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΣΟΥΗΔΙΑΣ
ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΣΟΥΗΔΙΑΣ (σε text μορφή)
WRC Forum Διαγωνισμός
-
ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!
Η ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ FORUM ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ!!!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΟΣ,ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΦΥΣΙΚΑ Ε??? -
Ο χρήστης nikoswrc έγραψε:
ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΟΣ,ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΦΥΣΙΚΑ Ε???Χμμμμμμμμμ.....
Ο χρονος θα δειξει φιλε Νικο, ποιος θα φτασει πρωτος στη ραμπα του τερματισμου.
Μπορει να πηγα λιγο φυλαγμενα στους 2 πρωτους αγωνες αλλα στο χωμα θα παω FLAT OUT! -
Dream on all of you
-
Papazent συγχαρητηρια και απο μενα. Ευτυχως δεν πηρες συμμετοχη στο Monte Carlo και θα ειχαμε φαι πολυ σκονη τοτε, ενω τωρα ολα παιζονται.
Νικο μην πανηγυριζεις ακομα γιατι 12 αγωνες εμειναν και ο Γιαννης εχει πλεον συγκεντωσει σχεδον ολες τις πληροφοριες και παει για μεγαλη αντεπιθεση!!!!
Μας τα χαλασε λιγο ο Rovanpera και ετσι οι μισοι πηραν μονο τους 3 βαθμους του Gro.
Τα δυσκολα ερχονται με το αμφιρροπο Αnatolian Rally. Απο εκει θα αρχισει να ξεκαθαριζει λιγο η κατασταση.
Καλη τυχη!!!!!!!(μετα απο μενα φυσικα )
-
Επιτέλους κάτι καλό και για μας. Εγω είμαι μέσα και όχι μόνο!....
-
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
YΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ότι ο διαγωνισμός μας για το ράλλυ Τουρκίας λήγει την Τετάρτη 26/2 στις 23:59 το βράδυ. Όσοι δεν ψηφίσατε (είναι μικρή η συμμετοχή ακόμη) ψηφίστε ΕΔΩ:mporo na psifiso me ELTA?????
-
File cmarin exw ki egw psifisei gronholm, burns, martin gai to diagwnismo. To anaferw giati se kapoio allo topic les oti mono 4 psifisan ayti tin triada xwris na eimai egw mesa.
Apla kai mono mipws den exeis diavasei swsta thn symmetoxi mou stin psifoforia!Giati einai sigouro oti den psifisa me ELTA wste na kathysterisei to gramma!!!
-
Σε περίπτωση που οι 'βαθμολογητές' ενδιαφέρονται, σχεδόν τελειώνω μια εφαρμογούλα που έφτιαξα για να βάζεται τα στοιχεία και να δίνει τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία αυτόματα.
-
Ο χρήστης nikoswrc_01 έγραψε:
File cmarin exw ki egw psifisei gronholm, burns, martin gai to diagwnismo. To anaferw giati se kapoio allo topic les oti mono 4 psifisan ayti tin triada xwris na eimai egw mesa.
Apla kai mono mipws den exeis diavasei swsta thn symmetoxi mou stin psifoforia!Giati einai sigouro oti den psifisa me ELTA wste na kathysterisei to gramma!!!
Νίκο έχεις δίκιο, διορθώθηκε ήδη!!!
Εσωτερικο Πρωταθλημα WRC των φορουμαδων!